Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
22 Ιουνίου 2023 22:43

Uniview Tri-Guard

Νέα αναβαθμισμένη σειρά IP καμερών

Γράφει: Θέμης Γάλλος Τεχνική Υποστήριξη Πωλήσεων ΗΛΚΑ Α.Ε.
anoigma 2 29a22a89

Η Uniview, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων CCTV στον κόσμο, παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση για νυχτερινή επιτήρηση κρίσιμων εγκαταστάσεων με τις IP κάμερες Tri-Guard.

Η νέα updated σειρά συνδυάζει τα παρακάτω πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά, που την καθιστούν κορυφαία επιλογή για κάθε μικρή ή μεγάλη εφαρμογή:

  • Αναλύσεις 4,5 και 8 MP (4K).
  • Διπλό φωτισμό (υπέρυθρο και λευκό), με επιλεγόμενο τρόπο λειτουργίας (έγχρωμη εικόνα ημέρα και νύχτα / συμβατική λειτουργία με μόνο υπέρυθρο φωτισμό τη νύχτα / αυτόματη ενεργοποίηση λευκού φωτισμού σε συναγερμό).
  • Ενεργή αποτροπή σε συναγερμό, με αναπαραγωγή μηνυμάτων από ενσωματωμένο μεγάφωνο και strobe light.
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία.
  • Ισχυρά VCA analytics: Smart Intrusion Prevention (SIP), με human / vehicle / non motor vehicle classification, για μείωση ψευδών συναγερμών και εύκολη αναζήτηση καταγραφών συμβάντων, που υποστηρίζει line crossing / intrusion / enter area / leave area detection. Επίσης, υποστηρίζει people counting / people flow counting / crowd density monitoring, face capture, καθώς και Ultra Motion / tampering / audio detection.

Με τον διπλό φωτισμό (υπέρυθρο και λευκό) μπορούμε να επιλέξουμε να έχουμε τη νύχτα μία από τις 3 διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας: Συνεχώς ασπρόμαυρη εικόνα με τη λειτουργία IR, συνεχώς έγχρωμη εικόνα με τη χρήση του λευκού φωτισμού χαμηλής έντασης και τέλος, αυτόματη λειτουργία, στην οποία όταν δεν υπάρχει κίνηση, λειτουργεί ο υπέρυθρος φωτισμός και όταν εισέλθει κάποιος άγνωστος στη σκηνή, το λευκό φως αρχίζει να αναβοσβήσει και η εικόνα από ασπρόμαυρη γίνεται έγχρωμη. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία ColorHunter μπορεί να προσφέρει καθαρές και πολύχρωμες εικόνες, ακόμη και σε περιβάλλοντα με πολύ χαμηλό φωτισμό.

1 3

Με τη λειτουργία ενεργής αποτροπής, μόλις ένας άγνωστος εισέλθει στην περιοχή που έχουμε ορίσει ως προστατευόμενη, ενεργοποιείται ένα στροβοσκοπικό φως και ταυτόχρονα, από το ενσωματωμένο ηχείο αναπαράγεται ένα προκαθορισμένο φωνητικό μήνυμα ή ήχος, αποθαρρύνοντας έτσι τους επίδοξους εισβολείς να εισέλθουν στον επιτηρούμενο χώρο.

Επιπλέον, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο που διαθέτουν οι κάμερες Tri-Guard, παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με τον επιτηρούμενο χώρο, μέσα από την ίδια την κάμερα, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα ηχεία.

2 2

Τέλος, με τη λειτουργία UNV Smart Intrusion Prevention (SIP) έχουμε μείωση ψευδών συναγερμών, μέσω ταξινόμησης και ταυτοποίησης ανθρώπων και οχημάτων, φιλτράροντας τα αντικείμενα χωρίς ενδιαφέρον. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνονται οι χρήστες, καθώς χρειάζεται να δίνουν προσοχή μόνο σε πραγματικά γεγονότα, δηλαδή σε συναγερμούς που προέρχονται μόνο από ανθρώπους και οχήματα. Ταυτόχρονα, η αναζήτηση και η αναπαραγωγή συμβάντων γίνεται ευκολότερη, αφού ο χρήστης δεν χρειάζεται να ξοδεύει ατελείωτες ώρες παρακολουθώντας το καταγεγραμμένο βίντεο για να εντοπίσει ένα συμβάν, αλλά μπορεί εύκολα και γρήγορα να εμφανίσει μόνο τις καταγραφές για ανθρώπους και οχήματα.

Στην κατηγορία Tri-Guard ξεχωρίζουμε τα παρακάτω μοντέλα:

IPC3614SB-ADF28KMC-I0: Δικτυακή κάμερα Dome (τύπου turret) με ανάλυση 4MP, εξωτερικού χώρου με αισθητήριο 1/2.7΄΄ και σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 101.1°). Διαθέτει λευκό και υπέρυθρο φωτισμό εμβέλειας έως 30m και εξαιρετική ευαισθησία Color 0.002 Lux @ F1.6 (AGC On) / 0 Lux με IR ή white light.

IPC3618SB-ADF28KMC-I0: Ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την προηγούμενη κάμερα, αλλά με ανάλυση 8MP (4Κ), 1/2.8΄΄, σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 106.7°), και ευαισθησία Color 0.0025 Lux @ F1.6.

IPC2124SB-ADF28KMC-I0: Δικτυακή κάμερα Bullet με 4MP, εξωτερικού χώρου με αισθητήριο 1/2.7΄΄, σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 101.1°), λευκό και υπέρυθρο φωτισμό εμβέλειας έως 30m, εξαιρετική ευαισθησία Color 0.002 Lux @ F1.6 (AGC On) / 0 Lux με IR ή white light και ρύθμιση σε 3 άξονες.

IPC2128SB-ADF28KMC-I0: Ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την προηγούμενη κάμερα, αλλά με ανάλυση 8MP (4Κ), αισθητήριο 1/2.7΄΄, σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 112.4°) και ευαισθησία Color 0.0025 Lux @ F1.6.

Όλα τα παραπάνω μοντέλα, εκτός από τα γενικά χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν στην αρχή, διαθέτουν επιπλέον και τις εξής λειτουργίες: ICR, 120dB WDR, 3D DNR, HLC, BLC, Defog, OSD, 4 privacy masks, συμπίεση Ultra 265 / H.265 / H.264, 8 ROI, συμβατότητα ONVIF, λειτουργία διαδρόμου (corridor), υποδοχή κάρτας Micro SD ως 256GB για τοπική καταγραφή video και υποστήριξη ANR, βαθμό στεγανότητας IP67, μεταλλικό περίβλημα, τροφοδοσία PoE ή 12V DC ± 25% και 4KV surge protection.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που ...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...