Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
27 Ιουλίου 2023 09:10

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Tiandy και της G.I. Security στην Αθήνα!

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
anoigma 6 574af3fc

Ένα από τα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού, που διοργάνωσε η G.I. Security σε συνεργασία με την εταιρεία Tiandy, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Ιουνίου στο υπερσύγχρονο οινοποιείο Ζαχαίος στη λεωφόρο Λαυρίου 71 στην περιοχή της Παιανίας. Η G.I. Security διοργάνωσε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, ειδικά σχεδιασμένη για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες ασφαλείας που τα είχε όλα. Παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών, τεχνικό σεμινάριο, ζωντανές επιδείξεις, πλούσιο φαγητό, ποτό και πολλά δώρα, ήταν μόνο μερικά από τα highlights του event.

Από τις 16:00 έως τις 22:00, περισσότεροι από 100 επαγγελματίες του χώρου είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Super Starlight και Color maker της Tiandy, να συζητήσουν με κορυφαία στελέχη της G.I. Security και της Tiandy για τις νέες τεχνολογίες που «αλλάζουν το παιχνίδι στην αγορά» και φυσικά να δουν την εξαιρετική απόδοση των προϊόντων CCTV της εταιρείας σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Ας δούμε τι νέο φέρνει η Tiandy στους επαγγελματίες εγκαταστάτες της αγοράς της βιντεοεπιτήρησης.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Στο ελληνικό οινοποιείο Ζαχαίος, που βρίσκεται στην καρδιά των Μεσόγειων και στον οικογενειακό μουσειακό χώρο με συλλογές εργαλείων και γεωργικών μηχανημάτων, η G.I. Security υποδέχτηκε πλήθος κόσμου από την Αθήνα. Το καλωσόρισμα και την επισκόπηση της εκδήλωσης ανέλαβε ο κος Απόστολος Χατζησάββας από την G.I. Security, ο οποίος αποκάλυψε στο κοινό τα θέματα που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στη συνέχεια, ο κος Χατζησάββας καλωσόρισε τον κο William Lee, European Sales Director της Tiandy, ο οποίος έδωσε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό και την κα Nikoletta, Sales Manager της εταιρείας.

«Η Tiandy είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος κατασκευαστής μοναδικών και καινοτόμων IP καμερών ασφαλείας και καταγραφικών που την καθιστούν πρωτοπόρο στον κόσμο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μοναδικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, τόσο στα καταγραφικά της όσο και στις κάμερες της, όπως το S+265 που μειώνει έως και 70% το bandwidth σε σχέση με άλλες τεχνολογίες της αγοράς. Η Tiandy διαθέτει μοντέλα που είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό πολυανθρακικό πολυμερές, που ονομάζεται Makrolon, το οποίο είναι σκληρότερο από το μέταλλο και το καθιστά πρακτικά άθραυστο και άρα, ιδανικό για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων», ανέφερε κατά τη διάρκεια του event ο κος Χατζησάββας.

Ο κος Χατζησάββας πρόσθεσε: «Το υλικό αυτό δεν αποχρωματίζεται από τον ήλιο, όπως το κοινό πλαστικό που χρησιμοποιούν οι κάμερες άλλων κατασκευαστών, και δεν διαβρώνεται από το αλάτι (Salt-Corrosion Proof). Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε και τους ενσωματωμένους αλγόριθμους και τα πρωτοποριακά VA της εταιρείας για την προστασία της περιμέτρου, όπως τα Perimeter, Double Tripwire και Tripwire, την ανίχνευσης πλήθους, το απολεσθέν αντικείμενο (Missing Object), την ανίχνευση ανθρώπου που τρέχει (running), το εγκαταλελειμμένο αντικείμενο, το παράνομο παρκάρισμα, το αντικείμενο που κινείται γρήγορα (Fast Moving), αλλά και το Loitering, το Blur Image, το Scene Change, ακόμα και την ανίχνευση κράνους».

Ο κος William Lee, European Sales Director της Tiandy, αναφέρθηκε στην προστασία των συσκευών της εταιρείας και το γνωστό πλέον NDAA. Τι ακριβώς είναι το National Defense Authorization Act; Είναι ο νόμος για τον εθνικό προϋπολογισμό άμυνας των ΗΠΑ, που επηρεάζει τις επιχειρήσεις τεχνολογίας που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες στον κρατικό τομέα. Τόσο ο κος William Lee όσο και ο κος Χατζησάββας στάθηκαν στις τεχνολογίες της Tiandy που ξεχωρίζουν στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων ασφαλείας και που αυτή τη στιγμή την κατατάσσουν στο Νο7 της παγκόσμιας λίστας με τους κορυφαίους κατασκευαστές. Ας δούμε τις τεχνολογίες και τα προϊόντα που λανσάρει η εταιρεία.

Νέες τεχνολογίες και προϊόντα

Μετά από ανάπτυξη αρκετών ετών, η Tiandy κατασκευάζει κάμερες με τεχνολογία Super Starlight με το εντυπωσιακό 0.0002/4 Lux και διάφραγμα 1.0 για έγχρωμες εικόνες στο απόλυτο σκοτάδι! Όπως μας ενημέρωσαν οι εισηγητές του σεμιναρίου, όλες οι κάμερες κατασκευάζονται από πολυανθρακικό πολυμερές, με την ονομασία Makrolon, που είναι σκληρότερο από το μέταλλο και έχει την ιδιότητα να μην αποχρωματίζεται από τον ήλιο. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση και ενσωματώνουν πληθώρα έξυπνων λειτουργιών – αυτές που αναφέραμε λίγο νωρίτερα. Ωστόσο, οι συσκευές της εταιρείες διαθέτουν και άλλα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως συμβατότητα με το ONVIF, τεχνολογία σταθεροποίησης και φίλτρο βελτίωσης εικόνας, προστασία από υπερτάσεις μέχρι και 6.000 Volt και φυσικά τον αλγόριθμο συμπίεσης βίντεο S+265. Η μοναδική παντεταρισμένη τεχνολογία S+265 είναι κατά 50% αποδοτικότερη από το H.265 και 80% από το Η.264.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Tiandy χρησιμοποιεί τους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, τα μεγάλα δεδομένα / Big Data, το cloud computing, το IoT και φυσικά, έξυπνες κάμερες παρακολούθησης, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την ασφάλεια. Η G.I. Security, ως επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Tiandy σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέρει τεράστια γκάμα προϊόντων της εταιρείας. Ας δούμε μερικά από αυτά.

Πανοραμικές κάμερες PTZ: Οι προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι κάμερες PTZ της Tiandy προσφέρουν πανοραμική θέα 360°/180°. Το πανοραμικό οπτικό πεδίο που προσφέρουν οι κάμερες PTZ της Tiandy είναι κάτι το ξεχωριστό, με το κορυφαίο μοντέλο της σειράς να προσφέρει 16MP ανάλυση και κάλυψη 360°. Παρέχει προειδοποιήσεις συναγερμού και πλήρη επισκόπηση εντολών, πριν ακόμα συμβούν άσχημα γεγονότα και περιστατικά. Μία από τις διαθέσιμες κάμερες, αυτή όπου και ήταν τοποθετημένη στο οινοποιείο Ζαχαίος, η TC-H388M, διαθέτει αισθητήρα 1/1.8″ CMOS Sensor με 8MP ανάλυση, οπτικό και ψηφιακό zoom στα 44x και 16x, αντίστοιχα. Διαθέτει laser και smart IR που φτάνουν τα 500 και 300 μέτρα απόσταση, αντίστοιχα.

K1000 All-in-one Video Management Server: Ο K1000 είναι ένας all-in-one server που συνδυάζει το πανίσχυρο κεντρικό σύστημα διαχείρισης βίντεο της Tiandy, Easy7 CMS, με τις υπηρεσίες streaming και αποθήκευσης. Το K1000 σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις δικτυακές κάμερες για εγγραφή, ζωντανή προβολή, αναπαραγωγή, διαχείριση συναγερμού, λειτουργία video wall κ.λπ. Η μοναδική σχεδίαση του K1000 παρέχει επαγγελματική αποθήκευση και προηγμένες δυνατότητες κεντρικής διαχείρισης βίντεο. Η πανίσχυρη συσκευή, την οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 σκληρούς δίσκους, υποστηρίζει έως 1000 κανάλια, τεχνικές RAID 0/1/5/6/10/50/60 για αυξημένη ασφάλεια, ταχύτητα στην αποθήκευση και την ανάγνωση των δεδομένων, αναζήτηση και ταυτοποίηση προσώπων και πολλά ακόμα.

TC-C32RN-Dual Fixed bullet κάμερα της σειράς Spark: Πρόκειται για μία από τις κάμερες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του event και που οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν κάποιες επιπρόσθετες ρυθμίσεις της. Η all-around IP κάμερα διαθέτει δύο φακούς, με επιλογή τα 2.8mm και 4.00mm, με δύο διαφορετικά stream στην ίδια IP, έρχεται με ενσωματωμένο υπέρυθρο και είναι ιδανική για περιμέτρους, σούπερ μάρκετ, σκάλες και γενικότερα για σενάρια όπου χρειάζεται η καταγραφή δύο διαφορετικών κατευθύνσεων. Διαθέτει αισθητήρα Dual 1/3″ CMOS με ανάλυση 2MP, 6 IR LED που αγγίζουν τα 50 μέτρα απόσταση και τεχνολογίες DWDR και 3D DNR για να αποδίδει κρυστάλλινες εικόνες.

Τεχνικό Σεμινάριο

Μετά το πρώτο διάλειμμα, ακολούθησε τεχνικό σεμινάριο, όπου ο κος Δημήτρης Ηλίας, Technical Support CCTV Specialist της G.I. Security, παρείχε ολοκληρωμένες πληροφορίες για τα προϊόντα της Tiandy. Πιο συγκεκριμένα, ο εισηγητής παρουσίασε στο κοινό των επαγγελματιών τις τεχνικές εγκατάστασης, αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές που θα βοηθήσουν τους τεχνικούς να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των λύσεων της Tiandy. Η διαδραστική συνεδρία περιελάμβανε ζωντανές επιδείξεις των δυνατοτήτων των καμερών, αλλά και των Video Analytics της Tiandy, ρυθμίσεις μέσα από το μενού των καταγραφικών (ρυθμίσεις NTP Server, ώρας, WDR κ.λπ.), όπως το search config tool κ.ά. Ο κος Ηλίας, στάθηκε στις ρυθμίσεις του WDR και της ρύθμισής του τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και της νύχτας, προκειμένου οι τελικοί πελάτες να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα, παρουσίασε ορισμένες παραμετροποιήσεις του δικτύου κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια του event, προσφέρθηκε καφές, κρασί, πλούσιο γεύμα, ενώ δεν έλλειψαν και οι συζητήσεις γύρω από τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Tiandy. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι επισκέπτες έλαβαν τα σχετικά πιστοποιητικά, αλλά και τα δώρα, με την όλη εμπειρία να γίνεται ακόμα πιο απολαυστική!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...