Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 149
TM 509
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
27 Ιουλίου 2023 09:10

Security Report, τεύχος 141

Γράφει: Κυκλοφορεί το Security Report Αυγούστου
SEC %CE%A4141 d668d8ae

Το περιοδικό Security Report Αυγούστου κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος,θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

5 παράγοντες που καθορίζουν τη φυσική ασφάλεια
Η φυσική ασφάλεια για τα κτίρια περιλαμβάνει τη χρήση πολλαπλών επιπέδων αλληλεξαρτώμενων συστημάτων που μπορεί να περιλαμβάνουν επιτήρηση CCTV, φύλακες ασφαλείας, προστατευτικά εμπόδια, κλειδαριές, έλεγχο πρόσβασης, ανίχνευση εισβολής περιμέτρου, αποτρεπτικά συστήματα, πυροπροστασία και άλλα συστήματα σχεδιασμένα για την προστασία προσώπων και περιουσίας. Οι επιχειρήσεις διατρέχουν συνεχώς κίνδυνο κλοπής, ιδιαίτερα όταν τα φυσικά περιουσιακά τους στοιχεία δεν είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Tiandy και της G.I. Security στην Αθήνα!
Ένα από τα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού, που διοργάνωσε η G.I. Security σε συνεργασία με την εταιρεία Tiandy, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Ιουνίου στο υπερσύγχρονο οινοποιείο Ζαχαίος στη λεωφόρο Λαυρίου 71, στην περιοχή της Παιανίας. Η G.I. Security διοργάνωσε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, ειδικά σχεδιασμένη για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες ασφαλείας που τα είχε όλα. Παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών, τεχνικό σεμινάριο, ζωντανές επιδείξεις, πλούσιο φαγητό, ποτό και πολλά δώρα, ήταν μόνο μερικά από τα highlights του event.

Συνέντευξη του Paolo Pizzocaro, Διευθυντή της SICUREZZA

Η SICUREZZA 2023 που έχει προγραμματιστεί για τις 15-17 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano, ένα από τα κορυφαία κέντρα στον κόσμο, χάρη στην ποιότητα των χώρων, την τεχνολογία και το μέγεθός του, επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τον κεντρικό της ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά ασφάλειας και πυρανίχνευσης. Για αυτά και για ακόμα περισσότερα μάς ενημέρωσε ο Διευθυντής της διοργάνωσης, κος Paolo Pizzocaro, ο οποίος παραχώρησε στο περιοδικό μας μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Novatron Security Distribution και Dahua: Summer Party στη Λίμνη Βουλιαγμένης
Διασκέδαση
, φαγητό, ποτό και πλούσια δώρα περίμεναν τους επισκέπτες την Τρίτη, 4 Ιουλίου στον πιο όμορφο καλοκαιρινό χώρο της Αθήνας! Η Novatron Security Distribution σε συνεργασία με την Dahua διοργάνωσαν το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι στη λίμνη Βουλιαγμένης με guest star τον stand up κωμικό Φάνη Λαμπρόπουλο!

Θερμικές κάμερες: Πλήρης οδηγός για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους

Οι θερμικές κάμερες αποτελούν βασικό πυλώνα της ασφάλειας, ιδίως μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Οι εν λόγω κάμερες δεν είναι κάτι νέο για τον κλάδο της ασφάλειας, ωστόσο εξελίσσονται συνεχώς και βελτιώνονται, παρέχοντας ακόμα περισσότερα οφέλη και λύσεις σε χιλιάδες χρήστες.

Αξιοποίηση της τεχνολογίας LiDAR για έξυπνες πόλεις
Για την πρωτοποριακή τεχνική / τεχνολογία LiDAR έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η εν λόγω μέθοδος βασίζεται στην εκπομπή παλμικής ακτινοβολίας λέιζερ στην ατμόσφαιρα και ακολούθως, στην καταγραφή της οπισθοσκεδαζόμενης ακτινοβολίας λέιζερ. Η τεχνολογία LiDAR παρέχει πολλά οφέλη, όπως υψηλή ακρίβεια, εξοικονόμηση κόστους, παρακολούθηση και ανάλυση σε πραγματικό χρόνο, και εύκολη ενσωμάτωση με την υπάρχουσα υποδομή ενός συστήματος σε εγκαταστάσεις.

Integration ή Unification; Ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση

Στη βιομηχανία της φυσικής ασφάλειας, οι όροι integration (ενοποίηση) και unification (επίσης ενοποίηση) χρησιμοποιούνται συχνά. Σήμερα, ακούμε αρκετούς ανθρώπους να αναφέρουν τον όρο unified security, όταν μιλούν για τα ενοποιημένα συστήματα ασφαλείας (integrated systems), όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των δύο όρων και προσεγγίσεων.

Uniview IP κάμερες: Νέα γκάμα προϊόντων από την ΗΛΚΑ Α.Ε.

H Uniview είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων CCTV, με έδρα την Hangzhou της Κίνας, 4 R&D κέντρα, παραρτήματα ανά την υφήλιο και παρουσία σε 145 χώρες. Μέσα σε 15 μόνο χρόνια από την ίδρυσή της, έχει αναδειχθεί στον 3ο μεγαλύτερο σε πωλήσεις κατασκευαστή CCTV της Κίνας και τον 4ο παγκοσμίως, μένοντας όμως επικεντρωμένη στην IP τεχνολογία, από την οποία άλλωστε ξεκίνησε.

Comelit Maxi Manager: Διαχείριση όλων των συστημάτων του χώρου μέσω μίας συσκευής!
Το Maxi Manager λειτουργεί ως κεντρική κονσόλα διαχείρισης της θυροτηλεόρασης, των καμερών, του συναγερμού, της πυρανίχνευσης και του αυτοματισμού. Μέσω του Maxi, ενοποιούνται όλα τα συστήματα του χώρου και προσφέρεται απλή και άμεση διαχείριση όλου του σπιτιού. H δημιουργία σεναρίων και ο συνδυασμός διαφορετικών συστημάτων παρέχει μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Οι δυνατότητες που δίνει η Comelit είναι απεριόριστες, το μόνο που χρειάζεται να διαθέτει κανείς είναι φαντασία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ