Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
28 Αυγούστου 2023 22:39

Προϊόντα της Holowits από την Oktabit

Γράφει: Γράφει ο Χρίστος Κρανάκης
Product Family 96750f4d

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των προϊοντικών λύσεων της Holowits, που λανσάρει πλέον η Oktabit στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Την online παρουσίαση, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, πραγματοποίησε ο κος Ανδρέας Μπούσσιος, Product Manager της εταιρείας.

Απευθυνόμενος σε δεκάδες εγκαταστάτες συνεργάτες της Oktabit, οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση, ο κος Μπούσσιος ξεκίνησε εστιάζοντας στη νέα συνεργασία που πρόσφατα σύναψε η Oktabit με την Holowits. Όπως εξήγησε, μέσω αυτής της συνεργασίας, η Oktabit κατάφερε να εμπλουτίσει σημαντικά το portfolio της με διαφόρων ειδών εξελιγμένα συστήματα surveillance και CCTV. Η Οktabit, σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί τον πρώτο ευρωπαϊκό διανομέα που σύναψε συμφωνία συνεργασίας για μεταπώληση των προϊόντων της Holowits στην τοπική αγορά. Περιγράφοντας τους βασικούς τομείς δραστηριοποίησης της Holowits, ανέφερε πως η κατασκευάστρια εταιρεία, με έδρα τη Σιγκαπούρη, προμηθεύει τουλάχιστον 30 χώρες με ολοκληρωμένα surveillance και CCTV συστήματα, καθολικά παρασκευασμένα από την ίδια την εταιρεία. Αφουγκραζόμενη τις πρόσφατες, ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, η Holowits δίνει έμφαση στην εφαρμογή AI τεχνολογιών και στην αξιοποίηση των Cloud Services, ενώ πλειάδα συστημάτων της δύναται να ενσωματώσουν αλγόριθμους τρίτων κατασκευαστών.

1 7

Αναφερόμενος στις πλέον σημαντικές καινοτομίες των τελευταίων προϊόντων τής εταιρείας, ο κος Μπούσσιος αναφέρθηκε στις τεχνολογίες SuperColor και SuperCoding. Η πρώτη αξιοποιείται από τη Holowits προκειμένου, μεταξύ άλλων, να προβεί σε βελτίωση ποιότητας εικόνας και να παρέχει δυνατότητες αυτόματης διόρθωσης του χρώματος μέσω ειδικών αλγορίθμων. Η δεύτερη, από την άλλη, καταφέρνει να μειώσει έως και 50% τον αποθηκευτικό χώρο που απαιτείται για συλλογή δεδομένων.

Προχωρώντας σε μια σύντομη παρουσίαση των διαφορετικών σειρών καμερών (σειρές Α, Ε, D, M και X) της Holowits, o κος Μπούσσιος εξήγησε πως οι δύο πρώτες σειρές (Α και E), οι οποίες δεν υποστηρίζουν εφαρμογές της AI, συνίστανται για ΜμΕ, ενώ οι σειρές D, M και Χ είναι κατάλληλες για πιο πολύπλοκες και σύνθετες εγκαταστάσεις, καθώς υποστηρίζουν AI εφαρμογές και δύνανται να εγκολπωθούν σε ένα συνολικό smart σύστημα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου.

2 7

Αναφερόμενος στις AI κάμερες της εταιρείας, οι οποίες ξεχωρίζουν από τις συμβατικές / αναλογικές κάμερες IP, τόνισε πως αυτές ενσωματώνουν επαγγελματικό επεξεργαστή AI και λειτουργικό σύστημα ανοικτού τύπου. Χάρη σε αυτά τα ποιοτικά στοιχεία, οι AI κάμερες της Holowits παρέχουν υψηλή επεξεργαστική ισχύ, η οποία εξασφαλίζει ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα, κρίσιμα για διάφορες εφαρμογές στον κλάδο του Video Surveillance. Σχολίασε, επίσης, πως η αναβάθμιση των ενσωματωμένων αλγορίθμων μπορεί να γίνει, εάν και εφόσον επιλεγεί από τον χρήστη, online και αυτόματα, επιτρέποντας συνεχείς βελτιώσεις με βάση τις εξελισσόμενες ανάγκες της εκάστοτε εγκατάστασης. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, για ακόμα μία φορά, η δυνατότητα απρόσκοπτης ενσωμάτωσης third-party αλγορίθμων.

Όσον αφορά στην κατηγορία των καταγραφικών, ο κος Μπούσσιος εστίασε στα καταγραφικά VMS τα οποία υποστηρίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των καμερών που παράγει η Holowits. Αναλύοντας την οικονομική πρόταση Intelligent Video Integrated Security Platform S200, ανέφερε ότι αποτελεί μια all-in-one πλατφόρμα, η οποία προσφέρει καθολική βιντεοεπιτήρηση, δίνοντας τη δυνατότητα ειδοποίησης συναγερμού σε διάφορα σενάρια, ελέγχου πρόσβασης, ελέγχου οχημάτων με βάση την αναγνώριση πινακίδων της οπτικής ενδοεπικοινωνίας, της υπηρεσίας ζωντανού βίντεο και μελλοντικής αναπαραγωγής του, της υπηρεσίας χάρτη κ.ο.κ.

3 7

Ακόμα, ο κος Μπούσσιος τόνισε πως η Holowits πρόσφατα ανακοίνωσε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του plug-in της Milestone, που επιτρέπει την έξυπνη ασφάλεια με τεχνολογία βίντεο βασισμένη σε δεδομένα. Το plug-in της Milestone είναι ένα ισχυρό εργαλείο που επιτρέπει στην κάμερα και τους αισθητήρες AI της Holowits να «συνεργαστούν» με το λογισμικό ανοικτής πλατφόρμας της Milestone. Η εν λόγω προσθήκη προσφέρει στις κάμερες της Holowits έξυπνες δυνατότητες περιήγησης και αναζήτησης μεταδεδομένων σε πραγματικό χρόνο, ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο σε επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς που παρακολουθούν εκτεταμένες περιοχές ή πολλαπλές τοποθεσίες.

4 2

Κλείνοντας, ο κος Μπούσσιος αναφέρθηκε στις υπηρεσίες Cloud της Holowits, λέγοντας πως είναι καθολικά λειτουργικές στη χώρα μας και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν μέσω εγκατάστασης εφαρμογών Android και iOS. Ακόμα, ενημέρωσε το κοινό πως, μέχρι τις αρχές του Q4, η Holowits θα ανακοινώσει το cloud portal της εταιρείας, το οποίο θα επιτρέπει απλή πρόσβαση μέσω web browser. Ας δούμε μερικά από τα διαθέσιμα μοντέλα της εταιρείας:

Holowits A2020-I: Η αναλογική κάμερα υποστηρίζει σήματα AHD, TVI, CVI και CVBS, προσφέροντας ανάλυση 1080p σε πραγματικό χρόνο. Έρχεται με νυχτερινή λειτουργία για να αποδίδει εικόνες υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τεχνολογίες WDR και DNR (για μείωση του θορύβου) και βαθμό στεγανότητας IP67, για να λειτουργεί αξιόπιστα ακόμα και κάτω από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Holowits D2050-10-I-P 1T: Η bullet κάμερα υποστηρίζει ανάλυση συμπεριφοράς, ανάλυση ροής πλήθους, ανίχνευση στόχου / προσώπου και έρχεται με ενσωματωμένο αισθητήρα 1/2,7″ CMOS στα 5MP. Διαθέτει τεχνολογία WDR (120dB), διασφαλίζοντας ότι τόσο τα αντικείμενα στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο αναγνωρίζονται με μεγάλη ευκρίνεια ακόμα και σε περιβάλλοντα με έντονη αντίθεση φωτός. Με παρόμοια χαρακτηριστικά θα βρείτε διαθέσιμη και την dome κάμερα Holowits D3250-10-I-P 1T.

Holowits D2150-10-SIU 1T: Η bullet IP κάμερα υποστηρίζει εναλλαγή πολλαπλών αλγορίθμων, ανάλυση συμπεριφοράς, ανάλυση ροής πλήθους, ανίχνευση στόχων / προσώπων, ταξινόμηση αντικειμένων (οχήματα και πεζούς), αναγνώριση οχημάτων, ανίχνευση συμβάντων και στατιστικές ροής κυκλοφορίας. Ενσωματώνει αισθητήρα CMOS 1/2,7″, υποστηρίζει αλγόριθμο συμπίεσης Η.265 για μείωση του bandwidth και του κόστους του αποθηκευτικού χώρου και είναι συμβατή με το πρωτόκολλο ONVIF για να λειτουργεί με προϊόντα διαφορετικών κατασκευαστών.

Holowits NVR800-A01: Δικτυακό καταγραφικό 8 καναλιών με θύρες HDMI και VGA για ταυτόχρονη έξοδο 4K HD. Διαθέτει θύρα SATA, πολλαπλές έξυπνες δυνατότητες, όπως αναγνώριση προσώπου βάσει white/black list, ανίχνευση και αναζήτηση προσώπου, περιμετρική προστασία και ταυτόχρονη παρακολούθηση / αναπαραγωγή έως και 8 καναλιών. Υποστηρίζει κάμερες μέγιστης ανάλυσης 8MP.

  • Oktabit
  • Δημητρίου Γούναρη 26, 153 43 Αγία Παρασκευή
  • τηλ.: 211-8888000
  • fax: 210-6001310
  • site: http://www.oktabit.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...