Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
28 Αυγούστου 2023 22:40

Security Report, τεύχος 142

SEC142 7686d223

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό και ηλεκτρονικά.

Security Report Special Edition 3 – OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ των μεγαλύτερων Κέντρων Λήψης Σημάτων
Αυτόν τον μήνα, το περιοδικό Security Report κυκλοφορεί με ένθετο αφιέρωμα στα Κέντρα Λήψης Σημάτων. Ξεφυλλίζοντας το νέο ένθετο που κυκλοφορεί μαζί με το περιοδικό θα αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες που εφαρμόζουν τα σύγχρονα ΚΛΣ, θα μάθετε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της παρακολούθησης, της περιμετρικής ασφάλειας, της περιπολίας και όχι μόνο!

Αναλογικό CCTV: Τα πρότυπα μετάδοσης HD μέσω ομοαξονικού καλωδίου

Εκεί όπου η χρήση IP καμερών μπορεί να μην είναι εφικτή ή οικονομικά αποδοτική, τα αναλογικά συστήματα βιντεοεπιτήρησης έρχονται για να καλύψουν ακριβώς αυτά τα κενά. Η επένδυση σε αναλογικό εξοπλισμό είναι μία συμφέρουσα επιλογή, ιδίως όταν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα. Τα νέα αναλογικά συστήματα είναι υψηλής απόδοσης, οικονομικά προσιτά και παρέχουν εξαιρετικές εικόνες και δυνατότητες αποθήκευσης, χαρακτηριστικά δηλαδή, που ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις διαφορετικών εγκαταστάσεων με προεγκατεστημένο εξοπλισμό.

WEBINAR: Προϊόντα της Holowits από την Oktabit

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των προϊοντικών λύσεων της Holowits, που λανσάρει πλέον η Oktabit στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Την online παρουσίαση, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, πραγματοποίησε ο κος Ανδρέας Μπούσσιος, Product Manager της εταιρείας.

Κάμερες χαμηλού φωτισμού: Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λειτουργήσουν σωστά;

Από την παρακολούθηση της αυλής του σπιτιού μέχρι την ασφάλεια των εθνικών συνόρων ή την επιτήρηση μίας πόλης, η επιλογή μιας κάμερας εξωτερικού χώρου απαιτεί προσεκτική μελέτη. Ανάμεσα στα διάφορα χαρακτηριστικά των καμερών εξωτερικού χώρου, σε αυτό το άρθρο εστιάζουμε περισσότερο στις τεχνολογίες και τις βέλτιστες μεθόδους που επιτρέπουν στις εν λόγω συσκευές να προσφέρουν εικόνες υψηλής ευκρίνειας στο απόλυτο σκοτάδι.

3 τάσεις που αναδιαμόρφωσαν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού

Η αγορά των συστημάτων συναγερμού εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, με νέες τάσεις να κάνουν την εμφάνισή τους, για να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών, των επιχειρήσεων και πολλών άλλων οργανισμών. Από την άνοδο των έξυπνων οικιακών συστημάτων αυτοματισμού, μέχρι την αυξανόμενη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, αυτές οι τάσεις αναδιαμορφώνουν πλήρως τον τρόπο με τον οποίο σήμερα τα συστήματα συναγερμού σχεδιάζονται, εγκαθίστανται και συντηρούνται.

Πώς να αντιμετωπίσετε τα ασταμάτητα reboot σε DVR και NVR;

Μια συνήθης δυσλειτουργία των DVR και NVR που μπορεί να αντιμετωπίζετε είναι οι επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις των καταγραφικών άνευ εντολής του ιδιοκτήτη. Κοινώς, έχει καταγραφεί ότι πολλές συσκευές DVR και NVR απενεργοποιούνται και επανενεργοποιούνται από μόνες τους ξανά και ξανά σε διάστημα μερικών λεπτών.

Βιομετρική σάρωση φλεβών παλάμης: Η νέα και πιο αξιόπιστη τάση στα συστήματα ελέγχου πρόσβασης

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το δακτυλικό αποτύπωμα, έτσι και το σχέδιο της φλέβας της παλάμης κάθε ατόμου είναι μοναδικό και δεν μπορεί να αλλάξει. Ωστόσο, αυτή η μοναδική και μοντέρνα μέθοδος αναγνώρισης έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του παραδοσιακού πλέον δακτυλικού αποτυπώματος και της αναγνώρισης προσώπου.

Οι κάμερες πολλαπλών αισθητήρων υιοθετούν αλγόριθμους AI και γίνονται πιο ισχυρές από ποτέ!
Στη βιντεοεπιτήρηση, οι κάμερες πολλαπλών αισθητήρων διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο, ειδικά σε μεγάλες περιοχές ή χώρους με πολλαπλές εισόδους. Τώρα, με τους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, οι εν λόγω κάμερες γίνονται ακόμα πιο ισχυρές, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, όπως ταχεία απόκριση σε συμβάντα, μεγαλύτερη ασφάλεια και επιχειρηματική ευφυΐα.

Ajax Systems: Αναβάθμιση ασφάλειας στα γραφεία της MacPaw

Ένα μεγάλο και σημαντικό έργο ανέλαβε και υλοποίησε πρόσφατα η ουκρανική Ajax Systems. Η εταιρεία παραχώρησε αναλυτική περιγραφή των αναβαθμίσεων ασφαλείας, στις οποίες προχώρησε για λογαριασμό του επίσης ουκρανικού  τεχνολογικού γίγαντα MacPaw. Στο άρθρο, περιγράφονται λεπτομερώς οι απαιτητικές προδιαγραφές που έπρεπε να τηρήσει η Ajax Systems.

Uniview NVRs: Για επαγγελματική διαχείριση δικτυακών καμερών

Η Uniview διαθέτει πλήρη γκάμα ποιοτικών δικτυακών καταγραφικών (embedded NVRs), για την επαγγελματική παρακολούθηση, καταγραφή και αναπαραγωγή video και ήχου από δικτυακές (IP) κάμερες. Υποστηρίζονται φυσικά οι IP κάμερες, που κατασκευάζονται από την ίδια (Uniview / TechShell), αλλά και οι κάμερες τρίτων κατασκευαστών με συμβατότητα ONVIF (Profile S, Profile G, Profile T), όπως π.χ. Hikvision, Dahua κ.λπ.

Comelit Integration System: Οι οικιακοί αυτοματισμοί και τα ενοποιημένα συστήματα

Η νέα εποχή στην τεχνολογία και οι νέες απαιτήσεις της καθημερινότητας οδηγούν στην ανάγκη του πλήρη ελέγχου του σπιτιού, εύκολα και απλά, είτε απομακρυσμένα είτε με το πάτημα ενός πλήκτρου από το σπίτι. Σκοπός είναι να προσφέρεται στον άνθρωπο μέγιστη ασφάλεια, άνεση, θαλπωρή, εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, δημιουργώντας έναν κόσμο βασισμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ζωής του. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με την ενοποίηση όλων των συστημάτων ενός σπιτιού και τη διαχείρισή τους από μία εφαρμογή ή μία συσκευή.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...