Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
24 Σεπτεμβρίου 2023 09:08

Comelit Integration System

Smart Home της Comelit

anoigma 7d8358ad

Η εγκατάσταση συστήματος αυτοματισμού βελτιώνει την ποιότητα της καθημερινότητας, μεγιστοποιεί την ασφάλεια του χώρου και συμβάλλει στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας έως και στο ένα τρίτο (-30%). Το σύστημα αυτοματισμού της Comelit έχει αναπτυχθεί με στόχο να καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών και απαιτήσεων ενός σύγχρονου σπιτιού, χώρου εργασίας κ.λπ., με πολύ μεγάλες δυνατότητες επέκτασης και αναβάθμισης. Η επιτυχία του συστήματος αυτοματισμού της Comelit βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ευελιξία του, καθώς οι δυνατότητές του είναι τέτοιες όπου ανάλογα με την αρχική μελέτη – ηλεκτρολογική εγκατάσταση, μπορεί να επεκταθεί και να ολοκληρωθεί σε μελλοντικό χρόνο και σε οποιονδήποτε βαθμό.

1

Συστήματα που ενσωματώνονται το ένα στο άλλο
Οι τεχνολογικές καινοτομίες που ανέπτυξε η Comelit τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας την στο επίκεντρο της αγοράς, κατέστησαν δυνατή την ενοποίηση όλων των συστημάτων (Home Automation, CCTV, Πυρανίχνευση, Συναγερμό) σε επίπεδο ελέγχου, διαχείρισης και δυνατοτήτων σε οικιακά και εργασιακά περιβάλλοντα.

Σενάρια
Εξοικονομήστε χρόνο και βελτιώστε την άνεση του χώρου:
Τα σενάρια συνδυάζουν πολλές ενέργειες του οικιακού αυτοματισμού, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα άγγιγμα ή αυτόματα, είτε σύμφωνα με ένα πρόγραμμα είτε ακόμα και μετά από ένα συμβάν που έχει οριστεί. Για παράδειγμα, μπορούν να ανοίγουν αυτόματα τα ρολά του σπιτιού κάθε μέρα στις 7, εκτός από τα Σαββατοκύριακα και να παίζει παράλληλα ένα αγαπημένο τραγούδι ή εάν βρέχει μπορούν να κατεβαίνουν αυτόματα οι τέντες και να σταματάει το πότισμα.

Έλεγχος κλίματος, διαχείριση φωτών, έλεγχος καταναλώσεων και μείωση λογαριασμών ενέργειας: Διαχειριστείτε τη θερμοκρασία του σπιτιού ανάλογα με την ώρα, την ημέρα ή την εποχή! Ξυπνήστε με την κατάλληλη θερμοκρασία για τον χειμώνα και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα δροσερό και άνετο βράδυ καλοκαιριού. Χάρη στην εξέλιξη των οικιακών αυτοματισμών είναι πλέον δυνατό να διατηρούνται υπό έλεγχο τα ηλεκτρικά φορτία και οι καταναλώσεις και να αποφεύγεται η άσκοπη χρήση τους. Με το σύστημα της Comelit μπορείτε να παρακολουθείτε την κατανάλωση του φυσικού αερίου, του νερού, της ενέργειας για θέρμανση, της ηλεκτρικής ενέργειας διαφόρων καταναλώσεων και της ενέργειας που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά. Διαχειριστείτε τα φώτα και βεβαιωθείτε ότι είναι σβηστά. Ένα γρήγορο πάτημα στην εφαρμογή και τα φώτα σβήνουν. Μπορείτε να επιλέξετε την ένταση των ρυθμιζόμενων φώτων και να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

2

Διαχειριστείτε την ασφάλειά σας με ένα σύστημα: Η τεχνολογία της Comelit επιτρέπει να διαχειρίζεστε απευθείας από την κεντρική συσκευή διαχείρισης του αυτοματισμού ή από την εφαρμογή Comelit App όλα τα συστήματα της Comelit που είναι εγκατεστημένα στο σπίτι σας, όπως τον συναγερμό, το σύστημα θυροτηλεόρασης και των καμερών, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε όχι. Με τα σενάρια on-event, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια εντολή από ένα σύστημα ως απόκριση σε ένα γεγονός που συνέβη σε κάποιο άλλο σύστημα.

3

Κεντρικές συσκευές διαχείρισης συστήματος
Maxi Manager: Μινιμαλιστικός σχεδιασμός με τεχνολογία αιχμής και μεγάλη ευκολία στη χρήση, μεγάλη οθόνη 7 ιντσών και λειτουργία αφής. Το Maxi Manager συγκεντρώνει τον έλεγχο και τη διαχείριση όλων των συστημάτων και των συσκευών εντός του χώρου.

Venice Manager: Λειτουργεί ως κεντρική κονσόλα διαχείρισης των συστημάτων της Comelit. Με οθόνη 10 ιντσών και λειτουργία αφής συγκεντρώνει τον έλεγχο και τη διαχείριση όλων των συστημάτων εντός του χώρου.

Η εφαρμογή Comelit App
Με το
Comelit App είναι δυνατός ο έλεγχος όλων των συστημάτων Comelit από μία και μόνο εφαρμογή. Μέσω της συσκευής Comelit Hub αλληλεπιδράτε με τον χώρο για να ενεργοποιήσετε σενάρια, να διαχειριστείτε το σύστημα συναγερμού και να απαντήσετε στη θυροτηλεόραση. Μια εφαρμογή για όλα τα συστήματα του χώρου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
 • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
 • Lenkeng AV transmitters

  Lenkeng AV transmitters

  H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...