Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
21 Δεκεμβρίου 2023 10:47

Security Report, Ιανουάριος 2024

SEC %CE%A4146 c079fead

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Sicurezza 2023: Πλούσιο ρεπορτάζ από τη διεθνή έκθεση του Μιλάνου

Η Sicurezza 2023 άνοιξε τις πύλες της από τις 15 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας περισσότερες από 347 εταιρείες από όλο τον κόσμο και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, τον συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια.

35 χρόνια Spartan Security!

Συνέντευξη του Ιδρυτή της εταιρείας, Μπάμπη Καραμπάτσου

Φέτος, η Spartan Security γιορτάζει 35 χρόνια παρουσίας στον χώρο του security και το περιοδικό μας είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τον Ιδρυτή της εταιρείας, Μπάμπη Καραμπάτσο. Ο Ιδρυτής της Spartan Security μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, για το μεταβαλλόμενο τοπίο και τις προκλήσεις του κλάδου και φυσικά, για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει στους συνεργάτες και τους τελικούς πελάτες.

Πιστοποίηση Access Control από την ZKTeco για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μία εξαιρετική διοργάνωση από την ARK!

Το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο Access Control με την πιστοποίηση της ZKTeco πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 24 και 25 Νοεμβρίου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του OTE Academy στο Μαρούσι. Το τεχνικό σεμινάριο περιλάμβανε παρουσίαση όλων των Access Control λύσεων που διαθέτει η εταιρεία, hands-on εκπαίδευση στα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και πολλές ακόμα δράσεις. Το σεμινάριο παρακολούθησαν εγκαταστάτες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της επαρχίας – και άπαντες έλαβαν εξειδικευμένες γνώσεις και επίσημη πιστοποίηση από την ίδια την ZKTeco!

Xenia 2023: Ρεπορτάζ από τη μεγαλύτερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο

Το περιοδικό Security Report έδωσε για ακόμα μία χρονιά το «παρών» στη μεγαλύτερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο, την Xenia 2023. Η έκθεση, η οποία διοργανώθηκε το τριήμερο 25 με 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, αποτέλεσε πόλο έλξης εκατοντάδων επαγγελματιών της εστίασης και έδωσε τη δυνατότητα σε πλήθος εκθετών να αναδείξουν την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Το Security Report ξεχώρισε τα πλέον εντυπωσιακά περίπτερα και σας μεταφέρει φωτορεπορτάζ για κάποιες από τις πλέον σύγχρονες και αναγκαίες λύσεις που δύναται να αξιοποιηθούν από τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Comelit People: Νέα σειρά θυροτηλεόρασης!

Νέα και καινοτόμος σειρά θυροτηλεόρασης από την Comelit, εξαιρετικά εύκολη στην εγκατάσταση και με ακόμα πιο εύκολη διαμόρφωση, χάρη στην τεχνολογία NFC. Διατίθεται σε 2 εκδόσεις: ανοιχτής ακρόασης και με ακουστικό. Σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε με τα ποιοτικότερα υλικά και με τελευταίας τεχνολογίας εξαρτήματα, ώστε να έχει μεγάλη αντοχή στην καθημερινή φθορά και υψηλή απόδοση στην πάροδο του χρόνου.

Tiandy Analog Killer: Βάζει τέλος στην αναλογική εποχή!

Για να προωθήσει αυτήν τη μετάβαση, του αναλογικού στο ψηφιακό, η Tiandy, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων ασφαλείας, λανσάρει νέα προϊόντα CCTV με το σύνθημα AK Action, Analog Killer.

Hikvision Smart Hybrid Light ColorVu AcuSense: Νέα σειρά IP καμερών

Η νέα σειρά IP καμερών Smart Hybrid Light ColorVu AcuSense της Hikvision εισάγει νέους τρόπους βιντεοεπιτήρησης και αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας και της παρακολούθησης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...