Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
28 Ιανουαρίου 2024 10:36

Security Report, Φεβρουάριος 2024

SEC T147 126a215b

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Security TOP 50: Οι κορυφαίες εταιρείες Security για το 2022-2023!
Η κατάταξη των εταιρειών Security, που δημοσιεύει κάθε χρόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του το περιοδικό asmag.com, είναι πλέον διαθέσιμη! Το asmag.com, που σε συνεργασία με κορυφαία στελέχη του κλάδου, δημοσιεύει τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τους σημαντικότερους κατασκευαστές και προμηθευτές συστημάτων και προϊόντων ασφαλείας, έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα κατάταξη των 50 κορυφαίων εταιρειών για το έτος 2022-2023.

Divico Security: Η ασφαλής επιλογή για περισσότερα από 40 χρόνια!
Το περιοδικό Security Report ταξίδεψε στην πόλη της Πάτρας και είχε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτεί το Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού της Divico Security. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Βυργιώτης, ξενάγησε τη δημοσιογραφική μας ομάδα στις εγκαταστάσεις του ΚΛΣ και μας παρουσίασε τον διαθέσιμο εξοπλισμό, καθώς και τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει η Divico Security στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Ασφάλεια στα γήπεδα της Super League για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας

Τα μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ ΟλυμπιακούΠαναθηναϊκού στο Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως η διεξαγωγή όλων των αγώνων της Super League θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές για τουλάχιστον 2 μήνες, προσθέτοντας πως το μέτρο αυτό δύναται να επεκταθεί σε περίπτωση που δεν τηρηθούν απολύτως οι νόμιμες προϋποθέσεις ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου. Ενημερωθείτε για το νομικό πλαίσιο της κυβέρνησης.

Πώς αντιμετωπίζουμε τις ηλεκτρονικές απάτες; Ένας αποτελεσματικός νομικός οδηγός

Το ηλεκτρονικό οικονομικό έγκλημα είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο και είναι πιθανό να αποτελέσει μείζον πρόβλημα για την κοινωνία κατά τα επόμενα χρόνια. Η αντιμετώπισή του από νομική άποψη δεν είναι εύκολη. Πολλά θύματα είτε δεν καταγγέλλουν τα περιστατικά είτε, αν το κάνουν, δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι υπάλληλοι στα αρμόδια όργανα για να διερευνήσουν και να δώσουν συνέχεια στις καταγγελίες αυτές.

PIAM 2.0: Ο έλεγχος πρόσβασης εξελίσσεται

Το PIAM (Physical Identity and Access Management), που αναφέρεται στον έλεγχο πρόσβασης και σημαίνει διαχείριση της φυσικής ταυτότητας και της πρόσβασης, είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και τον έλεγχο της φυσικής πρόσβασης σε εγκαταστάσεις μέσα σε έναν οργανισμό ή μία επιχείρηση. Ο πρωταρχικός στόχος του PIAM είναι να διασφαλίσει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες φυσικές περιοχές ή περιουσιακά στοιχεία / πόρους, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται την ταυτότητα και τα διαπιστευτήρια των εν λόγω ατόμων.

Body worn κάμερες: Ανταποκρίνονται στις ανάγκες της καθημερινότητας;

Σε διάφορες χώρες του κόσμου, οι φορητές κάμερες είναι υποχρεωτικές για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, ωστόσο αυτήν τη φορά, δεν θα σταθούμε αποκλειστικά στις δυνατότητες που προσφέρουν στις αρχές, αλλά θα εξετάσουμε πώς αυτές οι συσκευές μπορούν να καλύψουν ένα ευρύτερο φάσμα βιομηχανιών σήμερα, όπως ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης, οι δημόσιοι χώροι και το λιανικό εμπόριο.

Πώς επηρεάζονται οι αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού από τα δεδομένα

Η ικανότητα συλλογής, ανάλυσης και εξαγωγής πληροφοριών / δεδομένων από πολλαπλές πηγές μπορεί να έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο για μία επιχείρηση, κάτι που γίνεται καλύτερα αντιληπτό όταν εξετάζουμε την εμπειρία του αγοραστικού κοινού. Ο εκρηκτικός ρυθμός με τον οποίο αποθηκεύονται, αναλύονται και επεξεργάζονται σήμερα τα δεδομένα, είναι τέτοιος, που μπορεί να επιτρέψει σε μία επιχείρηση να κερδίσει χιλιάδες πελάτες ή να τους χάσει σε μία μόνο στιγμή από τον ανταγωνισμό.

Hikvision Smart Hybrid Light ColorVu: Νέες σειρές αναλογικών καμερών

Η νέα κατηγορία αναλογικών καμερών Smart Hybrid Light ColorVu της Hikvision εισάγει νέα χαρακτηριστικά στην αναλογική βιντεοεπιτήρηση και αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα αυτό. Αυτές οι κάμερες συνδυάζουν διάφορες προηγμένες τεχνολογίες, για να παρέχουν υψηλής ποιότητας εικόνα μέρα νύχτα και εξαιρετική λειτουργικότητα.

Hochiki ACC-EN: Ελαχιστοποίηση ψευδών συναγερμών!

Η θεωρία λειτουργίας του ανιχνευτή αναφέρει ότι οι ανιχνευτές πολλαπλών κριτηρίων χρησιμοποιούν ταυτόχρονα την οπτική τεχνολογία και την τεχνολογία ανίχνευσης θερμότητας για να προσδιορίσουν μια κατάσταση πυρκαγιάς. Αυτό παρέχει έγκαιρη απόκριση στη φωτιά, διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά χαμηλού ψευδούς συναγερμού.

Comelit Integration System: Smart Home της Comelit

Η εγκατάσταση συστήματος αυτοματισμού βελτιώνει την ποιότητα της καθημερινότητας, μεγιστοποιεί την ασφάλεια του χώρου και συμβάλλει στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας έως και στο ένα τρίτο (-30%). Το σύστημα αυτοματισμού της Comelit έχει αναπτυχθεί με στόχο να καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών και απαιτήσεων ενός σύγχρονου σπιτιού, χώρου εργασίας κ.λπ., με πολύ μεγάλες δυνατότητες επέκτασης και αναβάθμισης.

Πρωτόκολλο DALI: Νέα εποχή για την τεχνολογία φωτισμού!

Το πρωτόκολλο επικοινωνίας φωτιστικών ασφαλείας DALI (Digital Addressable Lighting Interface) αναδεικνύει μια νέα εποχή στον χώρο της τεχνολογίας φωτισμού, προσφέροντας εξελιγμένες δυνατότητες ελέγχου και διαχείρισης των φωτιστικών ασφαλείας. Πρόκειται για ένα σύστημα που ανανεώνει τον τρόπο λειτουργίας των φωτιστικών, επιτρέποντας προηγμένο έλεγχο και παρακολούθηση μέσω ενός γραφικού περιβάλλοντος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Οι κορυφαίες λύσεις της ελληνικής αγοράς! Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...