Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
23 Φεβρουαρίου 2024 10:57

9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

Οι κορυφαίες λύσεις της ελληνικής αγοράς!

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
human hand holding handle wooden door while entering one hotel room arrival city during business travel d2111a3b

Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το εξωτερικό. Καθώς ο κλάδος της φιλοξενίας αναβαθμίζεται, η ανάγκη τοποθέτησης ισχυρών και καινοτόμων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης καθίσταται επιτακτική.

Σε μια εποχή όπου η εμπειρία του πελάτη είναι πρωταρχικής σημασίας, ο έλεγχος πρόσβασης συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλόξενου περιβάλλοντος, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη μεταξύ των επισκεπτών. Αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δέσμευσης ενός ξενοδοχείου να παρέχει ένα ασφαλές «καταφύγιο» για τους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λειτουργικότητα και την απόδοσή τους.

Τα ξενοδοχεία έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις σύγχρονες λύσεις ελέγχου πρόσβασης για να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των επισκεπτών. Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η ασφάλεια στους επισκέπτες στο ξενοδοχείο. Οι εταιρείες πλέον δεν πωλούν απλώς ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, αλλά ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας – καταλυτικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει το Cloud και μία ακόμα ανερχόμενη τάση, το SaaS, Software as a Service.

Η ιδέα των λύσεων λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) στον κλάδο της ασφάλειας «έπεφτε στο τραπέζι» μόνο κατά την παρακολούθηση και διαχείριση μηνιαίων συμβολαίων με τους τελικούς χρήστες. Ωστόσο, η ραγδαία εξάπλωση του Cloud επέτρεψε στις εταιρείες να πουλήσουν κάτι παραπάνω από ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας. Λύσεις, όπως ο έλεγχος πρόσβασης ως υπηρεσία (ACaaS), δίνουν στον τελικό χρήστη τη δυνατότητα να εφαρμόσει μια ισχυρή λύση, χωρίς την ανάγκη επένδυσης σε υποδομές πληροφορικής.

Τα τελευταία χρόνια, ο έλεγχος πρόσβασης ως υπηρεσία (ACaaS) έχει αναδειχθεί ως μία σπουδαία τάση στον κλάδο της φιλοξενίας. Το ACaaS επιτρέπει – και στα ξενοδοχεία – να μεταβούν από τα παραδοσιακά συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε λύσεις που βασίζονται σε Cloud. Αυτή η μετάβαση φέρνει πολλά πλεονεκτήματα, όπως είναι η επεκτασιμότητα, η απομακρυσμένη διαχείριση και η οικονομική απόδοση (στην επένδυση). Τα συστήματα που βασίζονται στο Cloud επιτρέπουν στη διαχείριση του ξενοδοχείου να ελέγχει και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όποιον εισέρχεται και εξέρχεται από τον εκάστοτε χώρο. Αν θέλουμε να συνοψίσουμε τα οφέλη του ελέγχου πρόσβασης ως υπηρεσίας, θα σταθούμε σε τρεις βασικούς άξονες:

Απομακρυσμένη διαχείριση: Το ACaaS φιλοξενείται στο Cloud και καθιστά δυνατή την απομακρυσμένη διαχείριση, εφόσον υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επομένως, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις τους και να ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ποιος εισέρχεται ή εξέρχεται από τον χώρο.

Επεκτασιμότητα: Ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης που βασίζεται σε Cloud θα επιτρέψει στους χειριστές να αυξήσουν ή να μειώσουν αντίστοιχα τους πόρους. Για παράδειγμα, η διασύνδεση πολλών καταστημάτων στην υπηρεσία Cloud πραγματοποιείται πολύ εύκολα σε σχέση με τη σύνδεση όλων των καταστημάτων μέσω ενός ιδιωτικού δικτύου.

Ασφάλεια: Το σημαντικότερο πρόβλημα που επιλύθηκε με το Cloud και γενικότερα, από τα λογισμικά ως υπηρεσίες, είναι η ασφάλεια. Τα δεδομένα και οι ευαίσθητες πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς όταν αποθηκεύονται στο Cloud, εξασφαλίζοντας την προστασία προσωπικών δεδομένων και βίντεο με ασφαλή επικοινωνία και προσβασιμότητα. Οι κάμερες και οι ελεγκτές πρόσβασης περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να κλαπούν, ακόμα και να καταστραφούν. Έτσι, τα ζητήματα προστασίας δεδομένων μπορούν να επιλυθούν όταν αυτά αποθηκεύονται σε τοποθεσίες «offsite», με περιορισμούς πρόσβασης.

Ένα ακόμα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ACaaS είναι η ενσωμάτωσή του με άλλα συστήματα / λογισμικά διαχείρισης ξενοδοχείων. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τα συστήματα διαχείρισης ακινήτων (PMS – Property Management Systems) και τα συστήματα παρακολούθησης βίντεο ενισχύουν τη συνολική ασφάλεια των εν λόγω χώρων, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των δραστηριοτήτων των επισκεπτών.

Αυτή η διασύνδεση, όχι μόνο εξορθολογίζει τις λειτουργίες των καταλυμάτων, αλλά επιτρέπει στους χειριστές / υπεύθυνους του χώρου να λάβουν προληπτικά μέτρα ασφαλείας. Για παράδειγμα, εάν ένας επισκέπτης χάσει την κάρτα / κλειδί, το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να την απενεργοποιήσει γρήγορα, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους.

Στον τομέα του ελέγχου πρόσβασης, ωστόσο, μία ακόμα τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την πρόσβαση και αυτή είναι η κινητή τηλεφωνία. Οι λύσεις πρόσβασης που αφορούν στα smartphone κινητά, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν τη smartphone συσκευή τους ως ψηφιακό κλειδί, εξαλείφοντας τη χρήση φυσικών διαπιστευτηρίων ή άλλων καρτών. Η όλη διαδικασία βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών και παράλληλα, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κλοπής των διαπιστευτηρίων. Τα ξενοδοχεία στέλνουν απευθείας στις συσκευές των επισκεπτών το ψηφιακό κλειδί τους, παρέχοντάς τους ένα αν μη τι άλλο βολικό, μοντέρνο και ασφαλές μέσο πρόσβασης.

Ο βιομετρικός έλεγχος πρόσβασης είναι μία ακόμα τεχνολογία αιχμής που διεισδύει σιγά σιγά στον ξενοδοχειακό κλάδο. Τα συστήματα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναγνώρισης προσώπου ή/και σάρωσης ίριδας προσφέρουν ακόμα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους. Οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση, με μια απλή σάρωση του χεριού τους, μειώνοντας την εξάρτηση από τις κάρτες-κλειδιά. Επιπρόσθετα, μειώνει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους, καθώς είναι δύσκολο να αναπαραχθούν ή να πλαστογραφηθούν τα βιομετρικά δεδομένα των επισκεπτών.

Βέβαια, οι παραδοσιακές κάρτες-κλειδιά εξακολουθούν να κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στον κλάδο της φιλοξενίας και έχουν με τη σειρά τους εξελιχθεί για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στους επισκέπτες. Οι κάρτες πλέον είναι ανθεκτικές σε παραβιάσεις και διαθέτουν πιο ασφαλείς τεχνολογίες, όπως το RFID (Radio-Frequency Identification), που φέρνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Από την άλλη, και τα ξενοδοχεία συχνά εφαρμόζουν κλιμακωτούς ελέγχους πρόσβασης, ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας.

Για παράδειγμα, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στα δωμάτιά τους και στους κοινόχρηστους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ τα μέλη του προσωπικού μπορεί να έχουν μεγαλύτερο εύρος πρόσβασης. Κλιμακωτή προσέγγιση υπάρχει και μεταξύ του προσωπικού: Ένα ακόμα παράδειγμα είναι και η περίπτωση που μόνο το προσωπικό που εργάζεται στο τμήμα IT έχει πρόσβαση στο control room ή στο δωμάτιο όπου φιλοξενούνται οι servers.

Στο πλαίσιο του ελέγχου πρόσβασης, η βιντεοεπιτήρηση έρχεται να συμπληρώσει το κεφάλαιο ασφάλεια, προσφέροντας αυτό που μόνο οι κάμερες μπορούν να κάνουν καλύτερα από οποιοδήποτε σύστημα, την οπτική επιβεβαίωση και καταγραφή των δραστηριοτήτων όλων όσοι εργάζονται και κινούνται μέσα και έξω από ένα ξενοδοχείο. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης που συνεργάζονται με προϊόντα CCTV επιτρέπουν στο προσωπικό ασφαλείας να συσχετίζει και κυρίως, να επιβεβαιώνει τα συμβάντα που αφορούν στην πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Η σύγκλιση τεχνολογιών δεν προσφέρει απλώς ένα ανώτερο αίσθημα ασφάλειας στο προσωπικό και τους επισκέπτες, αλλά και μία ξεχωριστή εμπειρία σε όσους εισέρχονται και εξέρχονται από τους εν λόγω χώρους. Στο πρακτικό κομμάτι, η εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης στα ξενοδοχεία συμβάλλει επίσης στην αύξηση της λειτουργικότητας, αλλά και της κερδοφορίας. Τα αρχεία καταγραφής και τα δεδομένα που δημιουργούνται από τα συστήματα που αναφέραμε παραπάνω παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τη συμπεριφορά των επισκεπτών, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, πάντα με βάση τις προτιμήσεις των πελατών τους.

Ο έλεγχος πρόσβασης στα ξενοδοχεία έχει εξελιχθεί σημαντικά, κυρίως λόγω των εξελίξεων στην τεχνολογία και της αυξανόμενης ανάγκης για ενισχυμένη ασφάλεια. Η υιοθέτηση του ACaaS, η ενσωμάτωση με άλλα συστήματα ασφαλείας, τα smartphone κινητά και τα βιομετρικά χαρακτηριστικά αφήνουν πίσω τους τις παραδοσιακές μεθόδους πρόσβασης, δημιουργώντας μία νέα εμπειρία σε επισκέπτες και προσωπικό. Τα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της χώρας μας, επενδύουν όλο και περισσότερο σε αυτά τα συστήματα με το μέλλον των Access Control συσκευών στον κλάδο της φιλοξενίας να είναι πολλά υποσχόμενο.

Αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες της αγοράς, το περιοδικό μας μίλησε με τις εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις για τις ξενοδοχειακές μονάδες και σάς παρουσιάζει τα κορυφαία συστήματα Access Control για ξενοδοχεία, καταλύματα Airbnb και άλλους χώρους φιλοξενίας.


ARK

Ο τουρισμός αποτελεί πέραν κάθε αμφισβήτησης τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας. Κατά συνέπεια, οι επενδύσεις στον κλάδο της φιλοξενίας έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η ενίσχυση της ασφάλειας, ως ένας από τους πλέον κρίσιμους τομείς για τις ξενοδοχειακές μονάδες, βρίσκεται, όπως αναμενόταν, στο επίκεντρο των επενδύσεων.

Ξενοδοχεία

Παράλληλα, η έννοια της ασφάλειας ανάγεται εσχάτως σε βασική παράμετρο επιλογής καταλύματος για το ταξιδιωτικό κοινό. Ως εκ τούτου, ξενοδοχεία που διατηρούν αναποτελεσματικές ή αναχρονιστικές προσεγγίσεις ασφάλειας, δεν έχουν μόνο λειτουργικές επιπτώσεις, αλλά δυνητικά υποχωρούν στις προτιμήσεις των επισκεπτών, με ό,τι αντίκτυπο επιφέρει αυτό στα έσοδα και την επιχειρηματική τους φήμη.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκσυγχρονιστούν για να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους, αναζητούν βέλτιστες λύσεις ασφάλειας που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα. Η νέας γενιάς ολοκληρωμένη λύση ZKBioSecurity V6000 της ZKTeco αποτελεί μία προηγμένη πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και παρακολούθησης της πρόσβασης για ξενοδοχειακές μονάδες. Με τον ειδικό σχεδιασμό της να συνδυάζει προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και ευκολία στη χρήση, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις μικρομεσαίων καταλυμάτων, αλλά και μεγαλύτερων ξενοδοχείων, απλοποιώντας τις διαδικασίες διαχείρισης και περιορίζοντας τα λειτουργικά κόστη.

Μέσω της πλατφόρμας ZKBioSecurity V6000, οι διαχειριστές μπορούν εύκολα και γρήγορα να παραχωρήσουν σε επισκέπτες και προσωπικό διαβαθμισμένο επίπεδο πρόσβασης σε χώρους του ξενοδοχείου, όπως πισίνα, ανελκυστήρες, γυμναστήριο, εστιατόριο κ.λπ., να προγραμματίσουν τους χρόνους πρόσβασης και να παρακολουθούν την κίνηση σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένου κλειδώματος ή ξεκλειδώματος της πόρτας ενός δωματίου ή άλλου χώρου του ξενοδοχείου, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μέσα από την πλατφόρμα.

Στα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας συγκαταλέγονται ακόμα οι δυνατότητες ελέγχου του επιπέδου μπαταρίας των ηλεκτρονικών κλειδαριών, η παροχή αυτοματοποιημένων και λεπτομερών αναφορών και στατιστικών για τη χρήση των συστημάτων πρόσβασης σε χώρους και δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και η οπτικοποίηση της κατάστασης των δωματίων μέσω προβολής matrix.

Εξάλλου, η ενσωματωμένη τεχνολογία αναγνώρισης βιομετρικών στοιχείων δίνει τη δυνατότητα σε επισκέπτες και προσωπικό να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορες περιοχές του ξενοδοχείου με απλή χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος, της αναγνώρισης προσώπου ή της ίριδας του ματιού, εφόσον οι κλειδαριές που χρησιμοποιούνται υποστηρίζουν τις συγκεκριμένες λειτουργίες. Αυτή η δυνατότητα, εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας κλειδιών ή καρτών πρόσβασης με τα όποια οικονομικά οφέλη συνεπάγεται ο περιορισμός του κόστους αντικατάστασης.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η δυνατότητα εξατομίκευσης της εμφάνισης της πλατφόρμας με χρήση του λογοτύπου του εκάστοτε ξενοδοχείου, καθώς και η υποστήριξη διασύνδεσης με 3rd party ξενοδοχειακές εφαρμογές, όπως λογιστικά συστήματα κ.ά., μέσω API για διαμοιρασμό πληροφοριών και δεδομένων.

Η εξοικονόμηση χρόνου στη διαχείριση πρόσβασης δεν μεταφράζεται μόνο σε αυξημένη παραγωγικότητα για το ξενοδοχείο, αλλά και σε ικανοποιημένους πελάτες. Η λύση της ZKTeco αναβαθμίζει την εμπειρία της φιλοξενίας, αφού δίνει στον ίδιο τον επισκέπτη πλήρη διαχείριση της κράτησής του, του check-in και του check-out.

Με την ολοκλήρωση της κράτησης μέσα από τον ταξιδιωτικό του πράκτορα, ο επισκέπτης λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω SMS και push notifications, μαζί με το ηλεκτρονικό του κλειδί για το δωμάτιο του καταλύματος που έχει επιλέξει. Έτσι, μπορεί να μεταβεί απευθείας στο δωμάτιό του, χωρίς να απαιτείται αναμονή στην υποδοχή κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο.

Εξάλλου, μέσω του smartphone του, ο επισκέπτης μπορεί να εισέρχεται όχι μόνο στο δωμάτιο, αλλά σε όλες τους χώρους που του έχει εξουσιοδοτηθεί πρόσβαση, όπως ανελκυστήρες, πισίνα, business center, χώρους στάθμευσης κ.ά., καθώς επίσης να καταγράφει τα κόστη κατανάλωσης σε μπαρ και εστιατόρια του ξενοδοχείου ή τα κόστη χρήσης άλλων υπηρεσιών, με δυνατότητα εφάπαξ πληρωμής κατά το check-out.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης είναι μια κατηγορία κομβικής σημασίας για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία ενός ξενοδοχείου. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι διαθέσιμες λύσεις ελέγχου και διαχείρισης πρόσβασης, όπως αυτή της ZKTeco, έχουν γίνει πιο εξειδικευμένες, με τρόπο που αναβαθμίζουν σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας και συμβάλλουν καταλυτικά στην παροχή εξεζητημένων υπηρεσιών στους επισκέπτες.

ARK Security Marketplace, τηλ.: 212-8082100, www.arktech.gr.


Digimark

Επιδιώκοντας την αρτιότερη ξενοδοχειακή εμπειρία για τους πελάτες σας, η Digimark, με 36 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, σας βοηθά να αναβαθμίσετε τα συστήματα Hotel Lock και Access Control του καταλύματός σας.

digimark

Η λύση Access Control για ξενοδοχεία της Digimark είναι σχεδιασμένη να παρέχει την πιο προηγμένη εμπειρία διαχείρισης Hotel Lock μέσω βιομετρικής ταυτοποίησης υψηλού επιπέδου. Με τη λύση της Digimark, κάθε κλειδαριά του ξενοδοχείου σας αντιπροσωπεύει το αντίστοιχο δωμάτιο μετά την εξουσιοδότηση πρόσβασης. Η λύση αυτή επιτρέπει την ομαδοποίηση κλειδαριών ξενοδοχείων με χρήση λογισμικού για πιο αποτελεσματική διαχείριση εκτός σύνδεσης.

Μόλις εξουσιοδοτηθεί, ο επισκέπτης λαμβάνει τον έλεγχο του ανελκυστήρα και τα δικαιώματα πρόσβασης στο δωμάτιό του, την αίθουσα συνεδριάσεων, την πισίνα, το γυμναστήριο, το spa και σε άλλες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως έχουν οριστεί κατά την κράτηση. Με τη λύση της Digimark, οι επισκέπτες σας έχουν πραγματικά πλήρη πρόσβαση στο ξενοδοχείο με μία μόνο κάρτα και δυνατότητες Smart Hotel Management.

digimark 3

Τα προηγμένα συστήματα Access Control που διαθέτει η Digimark καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από μικρά, ιδιωτικά καταλύματα και Airbnb έως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και resort σε ολόκληρη τη χώρα. Εγγυώνται υψηλό επίπεδο ασφάλειας για τους επισκέπτες και το προσωπικό σας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την αποτελεσματική διαχείριση της μονάδας.

Καινοτόμες τεχνολογίες, όπως τα Smart Locks, τα συστήματα Parking Access και το Entrance Control αναδεικνύουν την προηγμένη προσέγγιση της εταιρείας. Προσφέρει συστήματα Time Attendance, πλήρως εναρμονισμένα με την Κάρτα Εργασίας – Εργάνη 2, ενισχύοντας την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου και του προσωπικού σας.

Επιλέξτε την Digimark για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον στο ξενοδοχείο σας, όπου η τεχνολογία συναντά την άνεση, και οι πελάτες σας απολαμβάνουν μοναδική διαμονή.

Πλεονεκτήματα λύσης

  • Μεγιστοποίηση άνεσης των επισκεπτών.
  • Μείωση του κόστους συντήρησης.
  • Ελαχιστοποίηση δαπανών.
  • Μέγιστη ευελιξία.
  • Εύκολη διαχείριση.

Ενδεικτικές λειτουργίες

  • Web-based All-in-One solution. Απλή δομή και εύκολη διαχείριση.
  • Σταθερή και διαρκής επικοινωνία με το hardware.
  • Σύνδεση στην πλατφόρμα όποτε και όπου χρειαστείτε μέσω browser.
  • Ομαδοποίηση δωματίων για ευκολότερη διαχείριση.
  • Εξουσιοδότηση ανάλογη με τον ρόλο του προσωπικού.
  • Lost Card Reporting και αρχειοθέτηση κάθε νέας εισόδου με κάρτα.
  • Ειδοποιήσεις και ανακοινώσεις μέσω e-mail.
  • Υποστήριξη εκτύπωσης καρτών / badge printer / QR code και barcode scanner.
  • Ειδικό σύστημα high availability για τη διασφάλιση αδιάκοπης λειτουργείας 24/7.

Smart Locks: Τα Smart Locks σάς επιτρέπουν να ανοίγετε και να κλειδώνετε τις πόρτες σας με ένα εικονικό κλειδί δακτυλικού αποτυπώματος, προσώπου, κωδικού, κάρτας RFID, δίνοντας τέλος στο πρόβλημα απώλειας κλειδιών και επιτρέποντας μια σειρά από έξυπνες και χρήσιμες λειτουργίες.

Time Attendance: Η παρακολούθηση του χρόνου και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο διαδικασιών που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση για να βελτιστοποιήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων της. Τα συστήματα Access Control και Ωρομέτρησης προσωπικού που παρέχει η Digimark, διασυνδέονται με τα συστήματα HRM και Μισθοδοσίας που διαθέτει η επιχείρησή σας.

Entrance Control: Η Digimark προσφέρει μεγάλη ποικιλία λύσεων ελέγχου εισόδου, τουρνικέ και φραγμάτων για διαφορετικές εφαρμογές που είναι εύκολο να εγκατασταθούν, να λειτουργήσουν, να συντηρηθούν και που μπορούν να διασυνδεθούν εύκολα με λύσεις τρίτων.

Συστήματα Διαχείρισης Parking: Τα συστήματα Διαχείρισης Χώρων Στάθμευσης είναι πλέον απαραίτητα σε χώρους, όπως πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κ.λπ. Η Digimark παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για διαχείριση των χώρων στάθμευσης οχημάτων, ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας.

Digimark, τηλ.: 210-2588617, www.digimark.gr.


ELS | Security & Automation Solutions

Στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο του κλάδου της φιλοξενίας, η ασφάλεια και οι συσκευές ελέγχου πρόσβασης αποτελούν πρωταρχικό μέλημα τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τη διεύθυνση του ξενοδοχείου. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης ειδικά, διασφαλίζουν όλους όσοι εργάζονται και μένουν στα εν λόγω καταλύματα, παρέχοντας ταυτόχρονα μία νέα εμπειρία. Καθώς οι τεχνολογίες εξελίσσονται, τα ξενοδοχεία υιοθετούν καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της υποδομής τους. Μεταξύ αυτών, οι έξυπνες ηλεκτρονικές κλειδαριές και οι αυτόνομοι ελεγκτές πρόσβασης, που αναδεικνύονται ως «κρίσιμα εργαλεία».

els 1

Στο πλαίσιο αυτό, από την ELS | Security & Automation Solutions θα βρείτε διαθέσιμο τον αυτόνομο ελεγκτή της cGate TF301, καθώς και την έξυπνη κλειδαριά της ίδιας εταιρείας ILOCK-05 – συσκευές που αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για τοποθέτηση σε καταλύματα Airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και ξενοδοχεία.

Ο μεταλλικός αυτόνομος ελεγκτής πρόσβασης της cGate, ιδανικός για Airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και ξενοδοχεία, έρχεται με μοντέρνο και minimal σχεδιασμό, αλλά και οπίσθιο φωτισμό στο πληκτρολόγιό του, για να ταιριάξει σε κάθε χώρο και ύφος. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικό, που εγγυάται την ασφάλεια και στιβαρότητα της συσκευής σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αποτελεί αυτόνομο ελεγκτή πολλαπλών λειτουργιών μίας νέας γενιάς, με τεχνολογία δακτυλικού αποτυπώματος και άλλους τρόπους ελέγχου ταυτότητας που εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Υιοθετεί νέο σχεδιασμό μικροεπεξεργαστή πυρήνα ARM 32-bit, ο οποίος είναι ισχυρός, σταθερός και αξιόπιστος.

Διαθέτει πολλαπλούς τρόπους ελέγχου πρόσβασης: δακτυλικό αποτύπωμα (fingerprint), κάρτα EM 125Khz, κωδικό (PIN) ή/και πρόσβαση μέσω της εφαρμογής TUYA. Με την εφαρμογή TUYA, εκτός από επιλογή πρόσβασης, μπορεί ο χρήστης να κάνει track ιστορικό ενεργειών, να κάνει ωρομέτρηση ανά χρήστη ή ανά ομάδα χρηστών και να δημιουργήσει αναφορές στατιστικών στοιχείων. Έχει χωρητικότητα 256 δακτυλικών αποτυπωμάτων και 10.000 χρηστών. Τέλος, είναι κατάλληλος και για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς πιστοποιείται με βαθμό αδιαβροχοποίησης IP68, που του επιτρέπει να λειτουργεί απροβλημάτιστα κάτω από υγρασία και έντονα καιρικά φαινόμενα.

  • Τάση λειτουργίας: 12-24V DC.
  • Κατανάλωση ρεύματος σε κατάσταση ηρεμίας (standby): ≤35ma.
  • Μέγιστη κατανάλωση ρεύματος: ≤100ma.
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: -40°C έως +60°C.
  • Υγρασία λειτουργίας: έως 95%.
  • Διαστάσεις:120x77x24 mm.
  • Υλικό: Μέταλλο.

Περνάμε στην έξυπνη κλειδαριά της cGate ILOCK-05, που έρχεται με μοναδικό σχεδιασμό, ενσωματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα και πληκτρολόγιο από την ELS. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή αυτοματοποιημένου ελέγχου πρόσβασης, μπορεί να αναβαθμίσει κάθε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα ή βίλα, αλλά και ξενοδοχείο, ώστε να γίνει μέρος ενός έξυπνου συστήματος. Διαθέτει 5 τρόπους ξεκλειδώματος μέσω κάρτας Mifare, Bluetooth μέσω εφαρμογής TTLock, κωδικού, δακτυλικού αποτυπώματος, αλλά και κλειδιού.

Έχει χωρητικότητα 200 δακτυλικών αποτυπωμάτων και 1.000 καρτών. Με 250 μόνιμους και customized κωδικούς καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ενώ οι απεριόριστοι προσωρινοί κωδικοί παρέχουν ευκολία χρήσης και ευελιξία συστήματος. Για την εγκατάστασή της δεν απαιτείται καλωδίωση, καθώς λειτουργεί με μπαταρίες για αυτονομία σε κάθε περίπτωση. Είναι ιδανική για κάθε τύπο πόρτας (για πόρτες πάχους 38-70 mm), ενώ διαθέτει βαθμό προστασίας IP55, παρουσιάζοντας ανοχή σε νερό, υγρασία και σκόνη.

els 2
  • Χωρητικότητα δαχτυλικών αποτυπωμάτων: 200.
  • Χωρητικότητα καρτών: 1.000.
  • Customized και μόνιμοι κωδικοί: 250.
  • Προσωρινοί κωδικοί: Απεριόριστοι.
  • Xρήστες από εφαρμογή: Απεριόριστοι.

ELS | Security & Automation Solutions, τηλ.: 210-9640258, www.electrosystems.gr.

Force Security

Στον δυναμικά εξελισσόμενο ξενοδοχειακό κλάδο παγκοσμίως, η πρόσβαση σε ξενοδοχεία και καταλύματα τύπου Airbnb μεταλλάσσεται δυναμικά με την υιοθέτηση νέων εφαρμογών και τεχνολογιών, οι οποίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες επισκέπτονται τους χώρους φιλοξενίας και πρόσβασης σε αυτές. Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες στον κλάδο των ξενοδοχείων είναι η ενσωμάτωση των ηλεκτρονικών κλειδαριών.

FORCE

Η ενσωμάτωση έξυπνης τεχνολογίας θα ενισχύσει περαιτέρω τη λειτουργικότητα των χώρων αυτών, αντικαθιστώντας πλέον τα μηχανικά κλειδιά με πιο σύγχρονες λύσεις για τους πελάτες και τις μονάδες, δίνοντας τη δυνατότητα πρόσβασης στις εισόδους και στις πόρτες των δωματίων, των καταλυμάτων ή των κοινόχρηστων χώρων με κάρτες RFID, που είναι όλο και πιο δημοφιλείς στα συστήματα κλειδαριών ξενοδοχείων, ή με Bluetooth μέσω Smartphone. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα ξεκλειδώματος με πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους, όπως το δαχτυλικό αποτυπώματα ή το Face ID, προσφέροντας νέες σύγχρονες τεχνολογικά εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

FORCE 1

Επιπρόσθετα, οι έξυπνες κλειδαριές έχουν αυξήσει την ασφάλεια, καθώς μπορούν να παρέχουν αρχεία πρόσβασης και να προστατεύουν τους ιδιοκτήτες ή τους διαχειριστές του ξενοδοχείου σε περίπτωση απολεσθέντων αντικειμένων ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Επίσης, δίνουν έξτρα δυνατότητες, όπως διασύνδεση με PMS, εξελιγμένη ασφάλεια, εμπειρία επισκεπτών, προσαρμόσιμη διαχείριση πρόσβασης, έλεγχο σε real time, ενεργειακή απόδοση για βιωσιμότητα, βελτιωμένη αισθητική και πολλά ακόμα.

Η Force Hotel Equipment προσφέρει ενδεδειγμένες και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μονάδες με σταθερή reception, με λογισμικό διαχείρισης (ORBITA Software), μέσω διασύνδεσης με τα περισσότερα συστήματα PMS της αγοράς FIDELIO / OPERA registered. Τα προϊόντα της ORBITA είναι πιστοποιημένα με CE και FCC, ενώ διαθέτουν ευρωπαϊκούς μηχανισμούς, λειτουργία Anti-panic και πληθώρα λύσεων και επίλογων. ΕΙΚΟΝΑ 1

FORCE 2

Στον αντίποδα, οι έξυπνες κλειδαριές που ενδείκνυνται για καταλύματα Airbnb δημιουργήσαν μια σύγχρονη καινοτομία που προσφέρουν στους ιδιοκτήτες / επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων πρόσβαση στα σπίτια και τα διαμερίσματα χωρίς τη φυσική τους παρουσία. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση με μεγαλύτερη ευελιξία στον χώρο, για όσο χρόνο έχουν κάνει κράτηση και απλοποιούν σημαντικά τη διαδικασία εισόδου και εξόδου από τον χώρο.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές κλειδαριές, με τα συστήματα πρόσβασης ο οικοδεσπότης έχει τον πλήρη έλεγχο, αφού μπορεί να τροποποιήσει την πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Τα συστήματα αυτά δίνουν επιπρόσθετες των ηλεκτρονικών κλειδαριών RFID δυνατότητες πρόσβασης: με PIN, ηλεκτρονικά κλειδιά (E-key) που είναι αποθηκευμένα στις κινητές συσκευές τους, με δαχτυλικό αποτυπώματα ή το πλέον εξελιγμένο Face ID, το οποίο είναι πλέον ενσωματωμένο με κάμερα πάνω στην ηλεκτρονική κλειδαριά. Παρέχουν, ακόμα, απομακρυσμένη διασύνδεση με δυνατότητα check-in / check-out, καθώς μπορούν να βγουν στον «έξω κόσμο» εφόσον έχουν συνδεθεί μέσω Internet.

Επίσης, μπορούν να παρακολουθούν ημερομηνίες και ώρες κατά τις οποίες οι επισκέπτες χρησιμοποίησαν τον χώρο. Αρχεία καταγραφής προσφέρουν καλύτερη επίβλεψη και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Επιλέγοντας μεταξύ κωδικού μιας φοράς, επαναλαμβανόμενου ή μόνιμου PIN, η χρονικά ελεγχόμενη πρόσβαση βεβαιώνει ότι το ακίνητο θα παραμείνει ασφαλές. Η χρήση δεν αφορά μόνο τους επισκέπτες, αλλά και τυχόν συνεργάτες (συνεργείο καθαριότητας, τεχνίτες για επισκευές κ.λπ.), που αποκτούν πρόσβαση στον χώρο μόνο το χρονικό διάστημα που επιθυμεί ο οικοδεσπότης.

Η Force Hotel Equipment προσφέρει τέτοιου είδους ολοκληρωμένες λύσεις Access για τύπου Airbnb καταλύματα μέσω της Liliwise που εισάγει, με πρόγραμμα όπως το TT-LOCK και το TT-HOTEL αντίστοιχα για τα ξενοδοχεία, ενώ δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης σχεδόν με όλες τις πλατφόρμες PMS. EIKONA 2

  • Τα υλικά που προτείνονται για πρόσβαση με κυπρί είναι τα AC02A, AC02B, K2F και K2.
  • Για θωρακισμένη πόρτα είναι η C1.VA.
  • Για πόρτες αλουμίνιου ή PVC είναι η σειρά S31, S2 & N33B.
  • Για ξύλινες πόρτες ενδείκνυται η κλειδαριά H35 και όλες οι παραπάνω.

Σε γενικές γραμμές οι «έξυπνες» αυτές καινοτομίες πρόσβασης συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και στην παροχή ασφάλειας, ευχέρειας και άνεσης, τόσο στον αμιγώς ξενοδοχειακό τομέα όσο και στα καταλύματα – αυτόνομες εξοχικές / τουριστικές κατοικίες τύπου Airbnb.

Force Electronics, τηλ.: 2310-805180, www.force.gr.


G.I. Security SA

Από την G.I. Security θα βρείτε εξελιγμένες λύσεις ελέγχου πρόσβασης της ZKTeco για ξενοδοχειακές μονάδες. Στον δυναμικά εξελισσόμενο κόσμο των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, η ZKTeco καταλαμβάνει πρωτοποριακή θέση, προσφέροντας εξελιγμένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες. Η εταιρεία συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία, ασφάλεια και χρήση φιλική προς τον χρήστη, εγγυώμενη την απόλυτη εμπειρία για τον ξενοδόχο και τους επισκέπτες.

GI SECURITY LOGO

Τα συστήματα της ZKTeco αξιοποιούν τεχνολογίες, όπως η βιομετρική αναγνώριση, το RFID και η χρήση καρτών πρόσβασης, προσφέροντας μία ποικιλία από λύσεις που ενδείκνυνται για κάθε τύπο ξενοδοχειακής μονάδας. Από πολυτελή θέρετρα έως μικρότερα boutique ξενοδοχεία, οι λύσεις της ZKTeco είναι ευέλικτες και προσαρμόσιμες, εγγυώμενες υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ευκολία στη διαχείριση.

Ένα από τα κορυφαία προϊόντα της ZKTeco είναι το σύστημα ελέγχου πρόσβασης με βιομετρική αναγνώριση, το οποίο παρέχει ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν επιτυγχάνεται με τα παραδοσιακά συστήματα. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή ταυτοποίηση των επισκεπτών, μειώνοντας τον κίνδυνο ανεπιθύμητης πρόσβασης.

gi security 1

Επιπλέον, η ZKTeco προσφέρει λύσεις διαχείρισης πρόσβασης που ενσωματώνουν προηγμένα συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου. Τα συστήματα αυτά επιτρέπουν την κεντρική διαχείριση των προσβάσεων, προσφέροντας μια ολιστική εικόνα της ασφάλειας της ξενοδοχειακής μονάδας. Ας δούμε μερικά από τα προϊόντα της ZKTeco που αποτελούν ιδανική λύση για τις ξενοδοχειακές μονάδες.

ZL700/500: Η ZL700 είναι μία ασύρματη κλειδαριά κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα SAE 304, που είναι ιδανική για ξενοδοχειακές μονάδες. Αυτή η έξυπνη κλειδαριά έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που της επιτρέπουν να λειτουργεί ακόμα και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Με μεγάλη ανοχή στη διάβρωση και στα ακραία καιρικά φαινόμενα, η εν λόγω κλειδαριά είναι συμβατή με το ZKBioSecurity Hotel Lock Management System (ZKBioHLMS), επιτρέποντας στους χρήστες το κλείδωμα / ξεκλείδωμα από απόσταση, την παρακολούθηση της κατάστασης της συσκευής, ακόμα και τον έλεγχο του ανελκυστήρα με τη χρήση καρτών πολλαπλών τεχνολογιών. Αποτελεί ιδανική λύση για έξυπνα ξενοδοχεία και θέρετρα.

gi security1 ZL500 MAIN FLAT

Αντίστοιχα, η ZL500 είναι μία νέα ασύρματη κλειδαριά για ξενοδοχειακές μονάδες που είναι συμβατή με το λογισμικό ZKBioSecurity, υποστηρίζοντας απομακρυσμένη παρακολούθηση της κατάστασης του δωματίου σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει μια λύση one card, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση, καθώς και ένα open API για ενοποίηση με συστήματα διαφορετικών κατασκευαστών. Μία από τις πιο σημαντικές της λειτουργίες είναι αυτή της ανέπαφης πρόσβασης, που βοηθά στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και πιο υγειούς περιβάλλοντος. Η ZL500 προσφέρει μια καινοτόμο λύση για τον κλάδο της φιλοξενίας, ειδικά για πολυτελή ξενοδοχεία. Ενισχύει την αποτελεσματικότητα και την ευκολία του εργατικού δυναμικού και των επισκεπτών του ξενοδοχείου.

gi security 2

Zigbee Gateway SLG410: Το Zigbee Gateway SLG410 παρουσιάζει μία λύση αιχμής, που συνδυάζει απρόσκοπτα την τεχνολογία και την ασφάλεια, απογειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία του επισκέπτη. Με τη δυνατότητα παρακολούθησης της κατάστασης της πόρτας σε πραγματικό χρόνο από οποιαδήποτε τοποθεσία, το εν λόγω gateway προσφέρει στο προσωπικό του ξενοδοχείου και στους επισκέπτες μεγάλη ευελιξία και αυξημένη ασφάλεια. Είναι συμβατό με τις σειρές προϊόντων ZL500, ZL600 και ZL700, μπορεί να υποστηρίξει έως 6 συσκευές ταυτόχρονα, για να εξασφαλίσει ολοκληρωμένη κάλυψη και η εγκατάσταση και η διαμόρφωσή του πραγματοποιείται πολύ εύκολα.

Η ασύρματη κρυπτογράφηση, που χρησιμοποιεί πρωτόκολλα WPA-PSK / WPA2-PSK, εξασφαλίζει ένα ισχυρό επίπεδο προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και η υποστήριξη πολλαπλών ασύρματων πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένων των Wi-Fi 802.11 b/g/n, 802.15.4/Zigbee και 802.15.1/Bluetooth 5, κάνουν την εν λόγω συσκευή ιδανική για οποιοδήποτε έργο. Λειτουργεί απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -10°C και +55°C, ενώ παρουσιάζει και μεγάλη ανοχή στην υγρασία.

gi security2 ZL700 MAIN 2

Συνοψίζοντας, οι λύσεις ελέγχου πρόσβασης της ZKTeco παρέχουν μία συνδυαστική προσέγγιση ασφάλειας και άνεσης, κάνοντας τα ξενοδοχεία πιο ελκυστικά και ασφαλή τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους φιλοξενούμενους.

G.I. Security SA, τηλ.: 210-6040601, www.gisecurity.gr.


HBES

Η ασφάλεια της τουριστικής σας επιχείρησης ή της Airbnb ιδιοκτησίας σας είναι πρωταρχικής σημασίας, τόσο για την ασφαλή λειτουργία και την ακεραιότητα της περιουσίας, όσο και για τον ολοκληρωμένο έλεγχο της πρόσβασης και την προστασία των επισκεπτών σας.

HBES 1

Τα συστήματα ηλεκτρονικών κλειδαριών που τοποθετούνται σε πόρτες δωματίων ξενοδοχείων ή Airbnb καταλυμάτων, επιτρέπουν την πρόσβαση στον πελάτη στο δωμάτιο που έχει ενοικιάσει. Η πρόσβαση με τον παραπάνω εξοπλισμό επιτυγχάνεται μέσω ανάγνωσης καρτών, κωδικού ή και δακτυλικού αποτυπώματος, ώστε να ικανοποιούνται απόλυτα οι ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εγκατάστασης και να εναρμονίζεται πλήρως με την αισθητική του χώρου, χωρίς να αλλοιώνει το οπτικό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα

Εξοικονόμηση

  • Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα των συστημάτων ηλεκτρονικών κλειδαριών ελαχιστοποιούνται οι δομικές παρεμβάσεις, άρα έχουμε εξοικονόμηση πόρων και χρόνου για την αναβάθμιση του υπάρχοντα χώρου ή και των νέων εγκαταστάσεων.
  • Τα δικαιώματα πρόσβασης είναι δυνατόν να ανακληθούν άμεσα και χωρίς κόστος υλικών, σε περιπτώσεις αλλαγής ενοικιαστή, συχνών επισκεπτών μέσω βραχύχρονης μίσθωσης, ανεπιθύμητων επισκεπτών ή προσωπικού που δεν εργάζεται πλέον στην επιχείρησή μας.
  • Μηδενικό κόστος αναπαραγωγής κλειδιών, καθώς η πρόσβαση επιτυγχάνεται με κωδικό, κάρτα και smartphone APP.
  • Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης: TTLock, TIS AP.

Ασφάλεια

  • Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, καθώς η πόρτα παραμένει κλειδωμένη 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο.
  • Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας ως σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο σε όσους διαθέτουν το σωστό «κλειδί» (κωδικό, κάρτα, tag).
  • Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (όπως για παράδειγμα σε περίπτωση σεισμού και πυρκαγιάς), η πόρτα ξεκλειδώνει με το εσωτερικό χερούλι, σε αντίθεση με την περίπτωση που πρέπει να ξεκλειδώσουμε την κλειδαριά χειροκίνητα. Έτσι, κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο!
  • Ένα ψηφιακό σύστημα αυτόματου κλειδώματος με μέγιστη δύναμη συγκράτησης 1000kg, το καθιστά απαραβίαστο και εγγυάται τον απόλυτο έλεγχο της πρόσβασης της επιχείρησής σας.
  • Καθώς τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά της πόρτας, αποτρέπει τον έμπειρο διαρρήκτη να παραβιάσει συμβατικές κλειδαριές.

Προσαρμογή στην αισθητική του χώρου

  • Οι πολλαπλές εναλλακτικές μέθοδοι πρόσβασης, όπως ο κωδικός, το δαχτυλικό αποτύπωμα, το smartphone APP και η κάρτα εγγύτητας, βοηθούν στην πλήρη εναρμόνιση και αισθητική του χώρου σας.
  • Η τοποθέτηση της ηλεκτρομαγνητικής κλειδαριάς μπορεί να γίνει σε παντός τύπου πόρτα (π.χ. ξύλινη, γυάλινη, αλουμινίου, βαρέως τύπου).
  • Μεγάλη γκάμα σχεδίων που μπορείτε να τις ταιριάξετε εύκολα στην επιχείρησή σας, καθώς υπάρχουν κωδικοί και για εξωτερικούς χώρους – αδιάβροχες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Κόστος συντήρησης: Ένα ψηφιακό σύστημα αυτόματου κλειδώματος πόρτας είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει χαμηλό κόστος συντήρησης.

Εγγύηση: Όλες οι ηλεκτρονικές κλειδαριές συνοδεύονται με εγγύηση ενός έτους.

Απομακρυσμένη διαχείριση

  • Η εξ αποστάσεως διαχείριση των κλειδαριών είναι εύκολη και γρήγορη μέσω εφαρμογής στο κινητό σας. Μπορείτε να εκδίδετε γρήγορα κωδικούς μόνιμους, μιας χρήσης, επαναλαμβανόμενους και συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας.
  • Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να διαχειριστείτε τις κάρτες της επιχείρησής σας χωρίς έξτρα κόστος εξοπλισμού.

Πιστοποίηση: Η παραγωγή γίνεται με την πιστοποίηση ISO9001-2015 qualified and AM ERP.

HBES 2

Κατασκευή Ταϊβάν:Με τη διεθνή πατέντα, την πιστοποίηση SGS CE και την πιστοποίηση δοκιμής πυρκαγιάς Ευρώπης, τα προϊόντα της HBES είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία κατάφερε να ενσωματωθεί στο σύστημα Opera, το οποίο εξασφάλισε ότι τα προϊόντα της αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ξενοδοχειακά έργα υψηλής ποιότητας. Η καινοτομία είναι ο στόχος της HBES, αλλά και η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας για τους πελάτες της.

HBES, τηλ.: 210-9606810, www.hbes.gr.


Microlink

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control Systems) αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ασφάλειας μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Τα συστήματα αυτά επιτρέπουν τον έλεγχο της πρόσβασης σε συγκεκριμένους χώρους του ξενοδοχείου, όπως οι είσοδοι, οι έξοδοι, τα δωμάτια, οι αποθήκες, οι χώροι αποσκευών κ.λπ., μόνο από εξουσιοδοτημένα άτομα. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε ξενοδοχειακές μονάδες παρέχουν μία σειρά από οφέλη, όπως:

microlink 1

Αύξηση της ασφάλειας: Τα συστήματα αυτά συμβάλλουν στην προστασία του ξενοδοχείου από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κλοπές, καταστροφές κ.λπ.

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας: Τα συστήματα αυτά μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, καθώς διευκολύνουν τον έλεγχο της πρόσβασης και την παρακολούθηση των κινήσεων των επισκεπτών και του προσωπικού.

microlink 2

Προώθηση της άνεσης: Τα συστήματα αυτά μπορούν να προσφέρουν μια πιο άνετη και ασφαλή διαμονή στους επισκέπτες, καθώς τους επιτρέπουν να έχουν πρόσβαση στους χώρους που επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην υποδοχή ή να αναζητούν κλειδιά.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συστημάτων ελέγχου πρόσβασης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι είναι οι εξής:

Συστήματα με κάρτες προσέγγισης: Οι κάρτες προσέγγισης είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι ταυτοποίησης για τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Οι κάρτες αυτές φέρουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό σήμα που διαβάζεται από έναν αναγνώστη.

Συστήματα με κωδικούς πρόσβασης: Τα συστήματα με κωδικούς πρόσβασης επιτρέπουν στους χρήστες να εισάγουν έναν κωδικό για να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν χώρο.

Συστήματα με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων: Τα συστήματα με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων αναγνωρίζουν τους χρήστες με βάση τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

Συστήματα με αναγνώριση προσώπου: Τα συστήματα με αναγνώριση προσώπου αναγνωρίζουν τους χρήστες με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

microlink 3

Η επιλογή του τύπου του συστήματος ελέγχου πρόσβασης που θα χρησιμοποιηθεί σε μια ξενοδοχειακή μονάδα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι ανάγκες ασφαλείας του ξενοδοχείου, ο προϋπολογισμός, η ευκολία χρήσης κ.λπ.

Σκεφτείτε τις ανάγκες ασφαλείας του ξενοδοχείου σας. Ποιοι χώροι είναι πιο σημαντικοί για την ασφάλεια του ξενοδοχείου σας; Ποια είναι τα επίπεδα πρόσβασης που θέλετε να ορίσετε;

Συγκρίνετε τις τιμές και τις δυνατότητες των διαφορετικών συστημάτων. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης διαθέσιμα στην αγορά. Φροντίστε να συγκρίνετε τις τιμές και τις δυνατότητες των διαφορετικών συστημάτων πριν κάνετε την επιλογή σας.

Επιλέξτε ένα σύστημα που είναι εύκολο στη χρήση. Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Επιλέξτε ένα σύστημα που μπορεί να επεκταθεί. Αν το ξενοδοχείο σας μεγαλώσει στο μέλλον, θα πρέπει να επιλέξετε ένα σύστημα που μπορεί να επεκταθεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σας.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης σε μια ξενοδοχειακή μονάδα είναι μια σημαντική επένδυση που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του ξενοδοχείου σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κλοπές, καταστροφές κ.λπ. Με προσεκτική επιλογή και εγκατάσταση, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το σύστημα ελέγχου πρόσβασης που θα επιλέξετε, θα ικανοποιεί τις ανάγκες ασφαλείας του ξενοδοχείου σας και θα προσφέρει μια ασφαλή και άνετη διαμονή στους επισκέπτες σας.

Η Microlink διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη και προσφέρει λύσεις για καταλύματα όπως ένα Airbnb έως και ξενοδοχεία 5 αστέρων. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε μερικές επιλογές.

ML-53GL: Ψηφιακή κλειδαριά δωματίων από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσό χρώμα. Διαβάζει κάρτες Mifare από απόσταση 2cm και ο προγραμματισμός τους γίνεται μέσω της συσκευής ML-01MIF. Διαθέτει alarm σε περίπτωση παραβίασης και είναι συμβατή με Hotel Locking System.Είναι όλα όσα χρειάζεται να είναι μια κλειδαριά δωματίου: Όμορφη, ανθεκτική και ασφαλής. (photo 1)

ML-Κ2ΕΜ: Αυτόνομος ελεγκτής πρόσβασης, 2.000 χρηστών, 1 επαφής, αδιάβροχος, με Zinc Alloy αντιβανδαλιστικό κάλυμμα, πλήκτρα σιλικόνης με backlight και πλήρως προγραμματιζόμενος από το πληκτρολόγιο. Διαθέτει έξοδο Wiegand 26, προστασία βραχυκυκλώματος και buzzer. Λειτουργεί με card, password ή card + password. O χρόνος εξόδου είναι ρυθμιζόμενος από 0~99 sec, ενώ διαθέτει επιλογή συγκράτησης επαφής (latching function) – Alarm time. Διαβάζει τις κάρτες από απόσταση 3-8cm. (photo 2)

MLRF01: Αδιάβροχος card reader για αυτόνομους ελεγκτές πρόσβασης, με έξοδο Wiegand 26 – Wiegand 34 και είσοδο 9-16 V DC. Διαθέτει προστασία βραχυκυκλώματος Format EM-125KHz IP68, και buzzer. Διαβάζει τις κάρτες από απόσταση 3-8 cm, με μέγιστη απόσταση σύνδεσης 100m. (photo 3)

Microlink, τηλ.: 210-5786534, www.mlink.gr.


Rakson

Πάντα ενημερωμένη με τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοματισμού ξενοδοχείων, ο Ιταλικός Οίκος GLT έχει τελειοποιήσει μια πληθώρα εξαιρετικά αξιόπιστων και ακριβέστατων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και αυτοματισμού ξενοδοχείων. Το πιο προηγμένο εξ αυτών, με την ονομασία Perseo 3.0, αποτελεί ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου πρόσβασης που εγγυάται μέγιστη αξιοπιστία και εξαιρετική άνεση για τους επισκέπτες. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί προηγμένους τεχνολογικά και αισθητικά αναγνώστες για να διαβάσει τις κάρτες που παρέχουν πρόσβαση σε δωμάτια και για να ρυθμίζει τη θέρμανση και τον κλιματισμό μέσα στα δωμάτια, καθώς και τυχόν επιπλέον παρεχόμενες υπηρεσίες και παροχές.

Μέσα από λογισμικό διαχείρισης μπορεί να προγραμματιστεί, για παράδειγμα, η λειτουργία της θέρμανσης και του φωτισμού κάθε δωματίου, αλλά και επιμέρους κοινόχρηστων χώρων του κτιρίου, μειώνοντας την ενεργειακή σπατάλη με συνεπή τρόπο. Ταυτόχρονα, μπορεί να υπάρχει έλεγχος πρόσβασης σε χώρους προσωπικού ή σε χώρους επαυξημένων υπηρεσιών πελατών (γυμναστήριο, σάουνα, parking κ.λπ.).

Το σύστημα εντοπίζει, επίσης, αυτόματα σφάλματα και δυσλειτουργίες που διευκολύνουν την επίλυση του προβλήματος και προκαλούν λιγότερη αναστάτωση στους επισκέπτες. Σημαντικό πλεονέκτημα του συστήματος αποτελεί η λειτουργία του με μη αναπαράξιμη κάρτα μαγνητικής λωρίδας, η οποία, εάν η κάρτα χαθεί, μπορεί να απενεργοποιηθεί για να αποτραπεί η πρόσβαση στο δωμάτιο. Επιπλέον, οι λειτουργίες που εκτελούνται με την κάρτα είναι πλήρως ανιχνεύσιμες και επομένως είναι δυνατόν να ανακατασκευαστούν με ακρίβεια και σχολαστικότητα οι κινήσεις της, άρα και οι κινήσεις του πελάτη, αλλά και του προσωπικού του ξενοδοχείου. Παραδείγματα λειτουργιών που επιτελούνται μέσα από το σύστημα Perseo 3.0 είναι:

RAKSON LOGO 2024

• Check-in / Check-out.
• Έλεγχος της κατάστασης του δωματίου (δωμάτιο ελεύθερο, δωμάτιο με κράτηση, κατειλημμένο).
• Αλλαγή παραμέτρων μέσα στο δωμάτιο (π.χ. ρύθμιση θερμοκρασίας κλιματιστικού ή διαχείριση προφίλ κλιματιστικού).
• Ειδοποίηση συναγερμών δωματίου.
• Διαχείριση και έλεγχος συσκευών που χρησιμοποιούν άμεσες εντολές (π.χ. φώτα).
• Διάγνωση κατάστασης και παρακολούθηση ιστορικού συστήματος.
• Μέσα από το λογισμικό διαχείρισης μπορούμε να παρακολουθούμε αναφορές, όπως είναι η θερμοκρασία δωματίου, η επιθυμητή θερμοκρασία, η ρύθμιση της θερμοκρασίας από επισκέπτη, το όνομα του επισκέπτη, οι ώρες λειτουργίας του κλιματιστικού, η αναφορά «μην ενοχλείτε», παράθυρο ανοιχτό, πόρτα ανοιχτή, μίνι μπαρ ανοιχτό, συναγερμός εισβολής, συναγερμός πυρκαγιάς, συναγερμός πλημμύρας, αίτημα συναγερμού SOS, δωμάτιο καθαρίζεται / δωμάτιο καθαρισμένο.

RAKSON PN30 014

Παραλλαγή του παραπάνω συστήματος αποτελεί το Perseo CardCode, στο οποίο οι εξωτερικοί αναγνώστες διαθέτουν και πληκτρολόγιο. Σε αυτό ο επισκέπτης πληκτρολογεί τον κωδικό μιας χρήσης (OTP) που του δόθηκε κατά την κράτηση, ώστε να μπει την 1η φορά στο δωμάτιό του και ταυτοχρόνως ενεργοποιείται και η κάρτα του, για χρήση σε κάθε επόμενη πρόσβαση. Έτσι, επιτρέπεται δυνατότητα check-in χωρίς την παρουσία προσωπικού (εκτός ωραρίου reception).

Για απλούστερες εγκαταστάσεις στις οποίες δεν μπορεί να υλοποιηθεί κεντρική καλωδίωση που χρησιμοποιούν τα παραπάνω online συστήματα, προτείνονται αντίστοιχες παραλλαγές των παραπάνω που βασίζονται στη λογική του stand-alone, δηλαδή τα CardCode standalone, Perseo Agritur, Perseo ECO standalone, Personal Lock. Στα συστήματα αυτά διατηρούμε κάποιες δυνατότητες από αυτές των παραπάνω συστημάτων, όπως Check-in / Check-out, διαχείριση κλιματισμού, πόρτα / παράθυρο ανοικτό, SOS μπάνιου, ενεργοποίηση φώτων κ.λπ., όμως δεν έχουμε αναφορές πραγματικού χρόνου στη reception ή αλλαγή ρυθμίσεων δωματίου από αυτή.

RAKSON ESEC GLT logo restyling V2

Τέλος, για τα πολύ απλά καταλύματα τύπου BnB, AirBnB κ.λπ., που δεν υπάρχει καν reception, προτείνεται το σύστημα Rispo, το οποίο διαχειρίζεται αποκλειστικά την πρόσβαση στο δωμάτιο και την ενεργοποίηση των παροχών / ρευμάτων σε αυτό, με παραμετροποίηση χωρίς τη χρήση Η/Υ (μόνο με master κάρτες).
Για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος, επικοινωνήστε με το Tμήμα Εξειδικευμένων Έργων (Special Projects) της εταιρείας Rakson, ώστε να σχεδιάσετε μαζί τη βέλτιστη λύση για εσάς και τον πελάτη σας.

Rakson, τηλ: 210-9404000, www.rakson.gr.


Sigma Security

H Sigma Security, συνεπής στις αρχές της για την παρουσίαση και προώθηση πρωτοποριακών προϊόντων υπερσύγχρονης τεχνολογίας, παρουσιάζει τη σειρά ηλεκτρονικών έξυπνων κλειδαριών και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης συστημάτων Airbnb και ξενοδοχειακών μονάδων.

Όλα τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν διττή λειτουργία. Μπορούν με χρήση της δωρεάν εφαρμογής TTLock να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο διαμερισμάτων και καταλυμάτων Airbnb. Στην περίπτωση διαχείρισης ξενοδοχείων με reception, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη δωρεάν εφαρμογή και το δωρεάν λογισμικό TTHotel.

Η σειρά των προϊόντων αποτελείται από τις έξυπνες κλειδαριές AIRB-300, AIRB-400, και τα πληκτρολόγια Κ2 ΤΤΗotel και Κ2-2, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως σε εισόδους ξενοδοχείων ή κοινόχρηστων χώρων, όπως γυμναστήρια, πισίνες, σάουνες κ.λπ.

H κλειδαριά AIRB-300 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πρόσβασης με αναγνώστη RFID και πληκτρολόγιο. Είναι κατάλληλη τόσο για καταλύματα Airbnb, όσο και για ξενοδοχεία. Ο έλεγχος πρόσβασης γίνεται με κάρτα RFID, κωδικό ή μέσω Bluetooth με τη δωρεάν εφαρμογή TTLock (Airbnb) ή ΤΤΗοτεl Guest (Ξενοδοχεία). Συνεργάζεται με τις RFID κάρτες Μi-CARD και Μi-KEY (Mifare). Η τροφοδοσία γίνεται από 4 μπαταρίες AA. Είναι κατάλληλη για ξύλινες πόρτες ή πόρτες αλουμινίου.

Πρωτοποριακή λειτουργία με ευκολία στη χρήση εφαρμογή, που επιτρέπει την αποστολή κωδικού συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας στον ένοικο, ο οποίος λήγει αυτόματα μετά την παρέλευση του χρόνου μίσθωσης. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα έκδοσης μόνιμων κωδικών ή «έξυπνων» ηλεκτρονικών κλειδιών πρόσβασης για τους υπαλλήλους, καθώς και κωδικών μίας χρήσης.

Η κλειδαριά AIRB-400 διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά και δυνατότητες με την AIRB-300, αλλά είναι μικρότερων διαστάσεων και διαφορετικής μηχανολογικής κατασκευής.

Τα πληκτρολόγια K2-2 και Κ2 ΤTHotel χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις εξωτερικών θυρών, θυρών λεπτού προφίλ και άλλων. Διαθέτουν έξοδο Relay και μπορούν να συνεργασθούν με οποιαδήποτε ηλεκτρική, μαγνητική κλειδαριά ή κυπρί. Τα πληκτρολόγια διασυνδέονται μέσω Bluetooth με τη χρήση είτε του Wi-Fi Gateway AIRB ή με τη χρήση του GATEWAY AIRB LAN. Mέσω αυτών των συσκευών δικτύωσης διασυνδέονται στον λογαριασμό Cloud του ξενοδοχείου.

Σε κάθε δωμάτιο μπορεί να εγκατασταθεί το σύστημα εξοικονόμησης ρεύματος EPS-BT, το οποίο προγραμματίζεται ώστε να λειτουργεί μόνο με την κάρτα RFID του συγκεκριμένου δωματίου του ξενοδοχείου.

Το σύστημα συμπληρώνεται με τη συσκευή USB MIFARE ENCODER, η οποία διασυνδέεται μέσω θύρας USB στον υπολογιστή της reception και συνδυάζεται με το δωρεάν λογισμικό TTHotel, το οποίο διαθέτει και μενού στα ελληνικά για τη διαχείριση των ενοίκων και ειδικότερα, για Check-in και Check-out και άλλες λειτουργίες που απαιτούνται για τη διαχείριση πρόσβασης τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους ελεγχόμενους χώρους του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, χρησιμοποιείται και για τον έλεγχο πρόσβασης του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Όλες οι ανωτέρω συσκευές πλαισιώνονται από όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα για τη λειτουργία τους.

Η Sigma Security, πιστή στην αποστολή της για παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, μπορεί να σας βοηθήσει στον σχεδιασμό και την παροχή εκπαίδευσης όλων των ανωτέρω ξενοδοχειακών λύσεων, αλλά και των συστημάτων πυρανίχνευσης, ανίχνευσης αερίων και πλήθος άλλων λύσεων ασφαλείας, που απαιτούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Sigma Security, τηλ.: 210-9716046, www.sigmasec.gr.


Top Vision Security

Οι συνεχείς εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας φέρνουν καινοτόμες λύσεις στην ασφάλεια των χώρων, με τις έξυπνες κλειδαριές να αναδεικνύονται ως ιδανικές επιλογές για διαμερίσματα, γραφεία και καταλύματα Airbnb. Η χρήση τους αποτελεί εξαιρετική επιλογή για διαμερίσματα, γραφεία και καταλύματα Airbnb, προσδίδοντας όχι μόνο υψηλό επίπεδο ασφαλείας, αλλά και μία νέα εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης στους επισκέπτες και στον τρόπο που αυτοί αλληλοεπιδρούν.

top vision LOGO

Από την Top Vision θα βρείτε διαθέσιμη την έξυπνη κλειδαριά Wi-Fi για Airbnb S31A. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, η εν λόγω κλειδαριά προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μοντέρνας κατασκευής και εξαιρετικής απόδοσης. Κατάλληλη για όλες τις πόρτες, ξύλινες και αλουμινίου, προσφέρει πολλαπλούς τρόπους πρόσβασης, όπως κωδικό, κάρτες Mifare, PIN, ακόμα και μηχανικό ξεκλείδωμα με κλειδί. Οι δυνατότητες διαχείρισης από κινητό επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει και να διαχειρίζεται την κλειδαριά από οποιοδήποτε σημείο, ενώ με την online ανασκόπηση συμβάντων, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ποιος και πότε άνοιξε την πόρτα.

Η δυνατότητα αλλαγής κωδικών απομακρυσμένα μέσω internet προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ η ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι SS304, με βαθμό στεγανότητας IP55, εξασφαλίζει αξιοπιστία σε κάθε συνθήκη και απροβλημάτιστη λειτουργία. Με μηχανισμούς ευρωπαϊκού τύπου και χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, αυτή η έξυπνη κλειδαριά είναι ένα προηγμένο εργαλείο για ασφαλή και άνετη πρόσβαση σε κάθε ξενοδοχείο και κάθε κατάλυμα.

  • Ανοξείδωτο ατσάλι SS304.
  • Αδιάβροχη με πιστοποίηση IP55.
  • Κάρτα IC Mifare (13.56MHz).
  • Διαστάσεις κλειδαριάς 38x280x30 mm και βάρος 2,5kg.
  • Διατίθεται με μηχανισμό ευρωπαϊκού τύπου 35/85, 55/72 και 60/85.
  • Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας: Κάτω από 4,8V.
  • Διάρκεια μπαταρίας: >3.000 ανοίγματα πόρτας.

Περνάμε σε μία ακόμα συσκευή, στο πληκτρολόγιο αφής H1-WIFI, που διαθέτει αναγνώστη RFID, συνδυάζοντας προηγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες για να προσφέρει ασφαλή και έξυπνη πρόσβαση για διάφορες εφαρμογές. Με δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω των εφαρμογών Tuya Smart & Smartlife και υποστήριξη για 3G / 4G / 5G, εξασφαλίζει συνδεσιμότητα από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Έρχεται με φωτιζόμενα πλήκτρα, επιλογή προσθαφαίρεσης χρηστών και φυσικά, λειτουργίες πολλαπλής πρόσβασης (smartphone, κάρτα, PIN) για να παρέχει ευελιξία και ευκολία στη χρήση. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει χρονικούς περιορισμούς και προσωρινούς κωδικούς πρόσβασης, ενώ η υποστήριξη ελέγχου ανοίγματος εγγραφής ενισχύει την ασφάλεια. Με αδιάβροχο περίβλημα, πιστοποιημένο κατά IP66 και αντιβανδαλικό μεταλλικό σχεδιασμό, το πληκτρολόγιο H1-WIFI είναι ιδανικό ακόμα και για εξωτερική χρήση.

TOPVISION lil
  • Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω εφαρμογής (Tuya Smart & Smartlife – υποστήριξη 3G / 4G / 5G).
  • Λειτουργίες πολλαπλής πρόσβασης: Smartphone, κάρτα, PIN.
  • Ειδοποίηση κλήσης κουδουνιού πόρτας.
  • Αδιάβροχο IP66.
  • Μεταλλικό αντιβανδαλικό περίβλημα.
  • Αυτόνομο και Wiegand πρωτόκολλο.
  • Τάση: 12-28 V AC/DC.

Top Vision σημαίνει υψηλό όραμα. Με αυτή τη μεγάλη προοπτική, η εταιρεία προσφέρει κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις σε συγκρατημένες τιμές, αλλά και λύσεις με συστήματα ασφαλείας που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα.

Top Vision Security, τηλ.: 2310-766115, www.topvision.com.gr.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...