Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 149
TM 498
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
28 Μαρτίου 2024 23:09

Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

SEC 149 02c2c4db

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Athens Electronix 2024: Η μεγαλύτερη «γιορτή» της αγοράς ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μαρτίου 2024. Η κατά σειρά Athens Electronix έμελλε να είναι η πλέον εντυπωσιακή – τόσο από πλευράς μαζικότητας, όσο και από πλευράς πληθώρας προϊόντων – τουλάχιστον μέχρι την επόμενη…

Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel: Ένα σεμινάριο από την ARK Academy

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης της εταιρείας Satel, που διανέμονται επίσημα στην Ελλάδα από την ARK. Το hands-on σεμινάριο, με βασικούς ομιλητές τους Grzegorz Szot, Export Sales Manager, και Krzysztof Wojciechowski, υπεύθυνο του Τεχνικού Τμήματος της Satel, περιλάμβανε την παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης, του λογισμικού για τον προγραμματισμό του πίνακα ACSP, καθώς και του λογισμικού για τον σχεδιασμό έργου.

Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

Ένας δυναμικός και πολύπλευρος τομέας είναι αυτός της κατασκευής, όπου αναζητά συνεχώς καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας. Τα τελευταία χρόνια, η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης βίντεο, που επιτρέπουν την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, έχουν αναδειχθεί ως κινητήριος μοχλός στον εν λόγω κλάδο.

Lenkeng AV transmitters: Κορυφαίες λύσεις για αναμετάδοση HDMI από την ΗΛΚΑ Α.Ε.

H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευταία πρότυπα και εξάγονται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η Lenkeng διαθέτει μεγάλο αριθμό πατεντών, συμμετέχει στις συμμαχίες HDMI, HDCP & HDBaseT και είναι στρατηγικά παγκόσμιος προωθητής του πρωτοκόλλου ipcolor.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ