Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 190
ilka aggelia
securityreport e mag odhgos 2021
27 Μαΐου 2024 07:57

Hikvision HiWatch Series

Κάμερες, NVRs και DVRs διαθέσιμα στο B2B site της Stam Electronics!

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
REVIEW Hikvision HiWatch Series 05b2c99f

Τα προϊόντα της σειράς HiWatch της Hikvision, που αποτελούνται από καταγραφικά και κάμερες με σύγχρονες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, θα τα βρείτε διαθέσιμα στο νέο B2B site της Stam Electronics!

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων HiWatch, το οποίο περιλαμβάνει IP και Turbo HD κάμερες, καταγραφικά, λογισμικά και δικτυακό εξοπλισμό, προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματικές και προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες σας. Ας δούμε μερικά από τα διαθέσιμα προϊόντα της σειράς για να διαλέξετε ανάλογα με το έργο σας.

1 2

Hikvision HiWatch Turbo HD κάμερες: Οι κάμερες Turbo HD της σειράς HiWatch προσφέρουν υψηλής ποιότητας εικόνες για την παρακολούθηση και την ασφάλεια του χώρου σας. Με ποικιλία επιλογών, από bullet έως dome, τόσο για εξωτερική όσο και εσωτερική χρήση, οι εν λόγω κάμερες προσφέρουν ευελιξία και αξιοπιστία σε κάθε έργο. Τα μοντέλα της σειράς είναι τα εξής: HWT-B350-Z, HWT-B250, HWT-T150-M και HWT-B150-M.

Καθεμία από τις κάμερες της σειράς διαθέτει ανάλυση 5MP για εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες και εγγραφή βίντεο, ενώ ο ενσωματωμένος φακός τους 2.8mm, προσφέρει ευρεία οπτική κάλυψη του εκάστοτε χώρου. Η έγχρωμη νυχτερινή λήψη φτάνει έως και τα 40m απόσταση, για τις κάμερες HWT-B350-Z και HWT-B250 και έως τα 20m, για τις κάμερες HWT-T150-M και HWT-B150-M.

Όλες οι κάμερες παρουσιάζουν ανοχή στο νερό και τη σκόνη, καθώς πιστοποιούνται με βαθμό στεγανότητας IP66 / IP67, ενώ η τροφοδοσία τους πραγματοποιείται με 12V DC. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει την κάμερα και τον απαραίτητο εξοπλισμό εγκατάστασης, όπως βίδες και ούπα, καθώς και εγχειρίδιο χρήσης για εύκολη εγκατάσταση και παραμετροποίηση.

Η κάμερα HWT-B350-Z έρχεται με φακό μεταβλητής εστίασης 2.7mm – 13.5mm για προσαρμογή του οπτικού πεδίου ανάλογα με το σενάριο επιτήρησης, ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα ενσωματώνουν σταθερό φακό 2.8mm.

2 3

Hikvision HiWatch IP κάμερες: Οι IP κάμερες της σειράς HiWatch έρχονται με ευρυγώνιους φακούς και μοναδικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας αξιόπιστη παρακολούθηση και ασφάλεια σε κάθε περιβάλλον. Τα μοντέλα της σειράς που θα βρείτε διαθέσιμα από την Stam Electronics είναι τα HWI-B121H (2MP), HWI-B140H (4MP), HWI-T249H C (4MP), HWI-T221H (2MP) και HWI-T240H C (4MP).

Οι αναλύσεις των καμερών φτάνουν μέχρι τα 4MP, προσφέροντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας και καθεμία από αυτές ενσωματώνει σταθερό φακό 2.8mm για ευρεία οπτική γωνία. Η νυχτερινή λήψη με IR LED εξασφαλίζει σαφείς εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με εμβέλεια έως 30m, ενώ ο αλγόριθμος συμπίεσης βίντεο H.265+ / 265 υπόσχεται να μειώσει το κόστος αποθήκευσης και το bandwidth. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει την κάμερα και τον απαραίτητο εξοπλισμό εγκατάστασης, όπως βίδες και ούπα, καθώς και εγχειρίδιο χρήσης για εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση.

Οι εν λόγω κάμερες διαθέτουν προστασία από καιρικά φαινόμενα, όπως και πολλές λειτουργίες βελτίωσης εικόνας για να εξασφαλίσουν κορυφαία ποιότητα σε κάθε περίσταση (BLC, 3D DNR κ.λπ.). Ακόμα, παρέχουν συναγερμούς σε περίπτωση που ανιχνεύσουν μία κίνηση ή μία παράνομη σύνδεση, ενώ υποστηρίζουν και πρωτόκολλα, όπως TCP / IP, DHCP, RTSP και πολλά άλλα για την αποτελεσματική λειτουργία τους σε κάθε δίκτυο.

Τέλος, διαθέτουν και πρόσθετες λειτουργίες, όπως προστασία κωδικού πρόσβασης, μάσκα και υδατογράφημα για να εξασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα των εικόνων. Επιπλέον, η υποστήριξη με πρότυπα, όπως το γνωστό ONVIF και το ISAPI διευκολύνει τη συνεργασία τους με άλλα συστήματα τρίτων κατασκευαστών. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι κάμερες της σειράς Hikvision HiWatch IP είναι ιδανικές για εφαρμογές παρακολούθησης τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

3 2

Hikvision HiWatch NVRs: Από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων HiWatch δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δικτυακά καταγραφικά, τα οποία βγαίνουν σε εκδόσεις των 4, 8 και 16 καναλιών για να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα. Κάθε NVR είναι σχεδιασμένο για να παρέχει αξιόπιστη και επαγγελματική καταγραφή βίντεο, υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κωδικοποίησης βίντεο. Τα NVR της σειράς είναι τα HWN-2104MH C (4MP), HWN-2108MH C (4MP), HWN-4116MH D (8MP), HWN-4104MH D (8MP) και NVR HWN-4108MH D (8MP).

Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν τους αλγόριθμους συμπίεσης βίντεο H.265+ / H.265 / H.264+ και H.264, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εικόνας και εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης. Επιπλέον, η ταυτόχρονη έξοδος HDMI / VGA για καθένα από τα καταγραφικά που αναφέραμε παραπάνω επιτρέπει εύκολη σύνδεση με εξωτερικές οθόνες για αποτελεσματικότερη παρακολούθηση.

Οι σκληροί δίσκοι SATA με μεγάλη χωρητικότητα (έως 8TB) εξασφαλίζουν επαρκή αποθηκευτικό χώρο για την αποθήκευση των βίντεο των χρηστών, ενώ η τροφοδοσία 12V DC εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία. Ακόμα, υποστηρίζουν διάφορα πρωτόκολλα δικτύου για την απρόσκοπτη επικοινωνία και τη σύνδεση με άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των TCP / IP, DHCP, Hik-Connect, DNS, DDNS, NTP, SADP, SMTP και UPnP™, επιτρέποντας στους χρήστες να τα διαχειρίζονται και να τα συνδέουν εύκολα στο δίκτυό τους.

Τα NVRs παρέχουν επίσης πολλαπλές λειτουργίες ενίσχυσης εικόνας και όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε το σύστημα ανάλογα με τις απαιτήσεις του προστατευόμενου χώρου.

4 1

Hikvision HiWatch DVRs: Τα DVRs της σειράς HiWatch HWD-6116MH-G4, HWD-7104MH-G4, HWD-6108MH-G4 και HWD-6104MH-G4, υποστηρίζουν σήματα βίντεο HDTVI / AHD / HDCVI και CVBS, προσφέροντας ευελιξία στην επιλογή των καμερών που θέλετε να προσθέσετε σε αυτά. Διαθέτουν ανίχνευση κίνησης με δυνατότητα αναγνώρισης ανθρώπων και οχημάτων, παρέχοντας ένα ακόμα επίπεδο ασφάλειας και προσφέρουν ανάλυση 4MP ή 5MP, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Υποστηρίζουν κωδικοποίηση βίντεο H.265 Pro+ / H.265 Pro / H.265 / H.264+ / H.264, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εικόνας και αποτελεσματική χρήση του χώρου αποθήκευσης. Στο εσωτερικό τους μπορούν να φιλοξενήσουν σκληρούς δίσκους τεχνολογίας SATA με χωρητικότητα έως και 10TB και τροφοδοτούνται με 12V DC 1.5 A.

Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζουν είναι το καταγραφικό HWD-7104MH-G4. Το HWD-7104MH-G4 είναι ένα DVR με υποστήριξη πολλαπλών μορφών συμπίεσης βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των H.265 Pro+ / H.265 Pro / H.265 / H.264+ / H.264, διασφαλίζοντας αποτελεσματική αποθήκευση βίντεο και χρήση εύρους ζώνης. Χάρη στο Motion Detection 2.0, το εν λόγω καταγραφικό παρέχει δυνατότητα αναγνώρισης ατόμων και οχημάτων και εξάλειψης των ψευδών συναγερμών. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημά του είναι η δυνατότητα αναζήτησης βίντεο με βάση τις εμφανίσεις ατόμων ή οχημάτων σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές μπορούν να αναπαράγουν άμεσα αρχεία βίντεο ατόμων και οχημάτων που έχουν καταγραφεί με αποτέλεσμα τη μείωση του φόρτου εργασίας.

Η συσκευή διαθέτει εισόδους HDTVI, AHD και HDCVI που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών συμβατότητας, υποστηρίζοντας αναλύσεις έως 8MP @ 15 fps, 5MP @ 20 fps και 4MP @ 30 fps, αντίστοιχα. Επιπλέον, η είσοδος CVBS υποστηρίζει σήματα PAL / NTSC. Για είσοδο βίντεο IP, το DVR προσφέρει 2 κανάλια (επεκτάσιμα έως και τα 6) και υποστηρίζει ανάλυση έως και 8MP.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Ιούλιος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
Έλεγχος πρόσβασης με Akuvox
Η PartnerNET με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον ICT κλάδο, είναι ο επίσημος διανομέας της Akuvox Company και παρουσιάζει τις έξυπνες λύσεις πρόσβασης και ενδοεπικοινωνίας σε σπίτια, κτίρι...
Η αποθήκευση δεδομένων παρακολούθησης «γίνεται» έξυπνη!
Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στον τρόπο αποθήκευσης και διαχείρισης των όλο αυξανόμενων δεδομένων παρακολούθησης. Οι μέρες της απλής εγγραφής και αναθεώρησης των πλάνων βίντεο που παράγου...
Κάμερες αντιεκρηκτικού τύπου
Πυρηνικά και πετροχημικά εργοστάσια, τηλεπικοινωνιακοί σταθμοί και αποθήκες εκρηκτικών είναι μόνο μερικοί από τους βιομηχανικούς χώρους και τις κρίσιμες υποδομές που ενέχουν πολλές προκλήσεις, ακό...
Red Dot για την Ajax Systems
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ajax Systems κατακτά τα πρώτα βραβεία Red Dot σε Ασφάλεια και Οικιακό Αυτοματισμό! Φέτος, τα προϊόντα συναγερμού και έξυπνου αυτοματισμού της εταιρείας έλαβαν...
Οι μεγαλύτερες τάσεις CCTV για το 2024
Στον κόσμο της βιντεοεπιτήρησης παρατηρείται ραγδαία εξέλιξη την τελευταία δεκαετία, με τις καινοτομίες στην τεχνολογία να έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην εν λόγω ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, ο το...
Μέτρα προστασίας για τα Data Centers
Τα κέντρα δεδομένων ή αλλιώς Data Centers, όπου φιλοξενείται εξοπλισμός υψηλής αξίας, όπως υπολογιστές, servers, αποθηκευτικά μέσα και άλλες δικτυακές συσκευές, πλέον θεωρούνται κινητήριος μοχλός ...
Hikvision 2-wire HD Apartment
Η λύση 2-wire HD Apartment αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο σύστημα θυροτηλεφώνου για αντικατάσταση ενός παλαιού συστήματος με χρήση των υπαρχ...
Πρωτοποριακή υπεροχή στα συστήματα επικοινωνίας Rakson A.E.
Έχοντας ιδρυθεί πριν από 70 χρόνια, η Golmar είναι πρωτοπόρα στην παγκόσμια αγορά, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στο τοπίο των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας. O αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα ...
TP-Link Omada EAP215-Bridge
Το TP-Link Omada EAP215-Bridge kit αποτελεί την ιδανική λύση για την εγκατάσταση συστημάτων βιντεοεπιτήρησης σε απομακρυσμένες περιοχές, παρέχοντας αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση με μεγάλη εμβέλεια πο...