PartnerNET – Grandstream
10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

Την Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025, η PartnerNET διοργάνωσε μία εντυπωσιακή και αξεπέραστη εκδήλωση για τον εορτασμό της δεκαετούς συνεργασίας της με την Grandstream Networks, Inc. στο Golf Privé Γλυφάδας. Το Security Report σας μεταφέρει στην ξεχωριστή αυτή βραδιά που ήταν γεμάτη με βραβεύσεις, ανακοινώσεις και εκπλήξεις!
Από την πρώτη στιγμή, η ομάδα της PartnerNET υποδεχόταν τους επαγγελματίες με πολλή χαρά στον χώρο εκδηλώσεων του Gold Privé Γλυφάδας, στον οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μία πολύ μεγάλη γκάμα συσκευών της Grandstream – VoIP τηλεφωνικές συσκευές, ασύρματα τηλέφωνα, routers, IP σύστημα ενδοεπικοινωνίας, Access Points κ.ά. – ενώ δεν έλειπαν και οι επαγγελματικές διαδραστικές οθόνες της MaxHub.


O CEO της PartnerNET, Angelo Gentili, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος για την παρουσία τους, μίλησε για το έργο, το όραμα και την αποστολή της PartnerNET, και φυσικά για τη δεκαετή πλέον επιτυχημένη συνεργασία με την Grandstream και για όλα όσα έχουν επιτύχει μαζί. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις νέες λύσεις της Grandstream που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν εντός της χρονιάς στην ελληνική αγορά, όπως σειρήνες, συστήματα Access Control, λύσεις ενοποιημένης επικοινωνίας (UC) και δικτύωσης και πολλά άλλα! Ιδιαίτερα σημαντικό για την PartnerNET είναι ότι μέσα σε μία δεκαετία, έχει αυξήσει το δίκτυό της κατά +1.109%, αναπτύσσοντας σταθερά τους συνεργάτες της με ετήσιο ρυθμό +29.27%, καθώς και το CX, με τον κ. Gentili να δηλώνει πως υπάρχει 100% ικανοποίηση από τους συνεργάτες της εταιρείας!


Έπειτα, συνδεθήκαμε με τον Tomer Henn, Regional Manager της Grandstream για την Νότια Ευρώπη, ο οποίος με μεγάλη υπερηφάνεια ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτή η δυνατή συνεργασία Grandstream – PartnerNET. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τους τομείς στους οποίους απευθύνεται η Grandstream: Enterprise & SMB, Hospitality, Service Provider, Residential, Call Centers & Customer Service, Education Solutions.
Η PartnerNET φρόντισε ώστε η εκδήλωσή της να περιλαμβάνει και τη βράβευση των top συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2024, αλλά και για ολόκληρη τη δεκαετία! Η HR Manager της Genco Power SA, Ειρήνη Μανταδέλη, και ο Country Sales Manager της PartnerNET για Ελλάδα και Κύπρο, Γιάννης Ανδρίτσος, παρουσίασαν τα «Partner Awards 2025» με πολλούς από τους τιμώμενους συνεργάτες να είναι παρόντες και να παραλαμβάνουν το βραβείο τους και άλλους να συνδέονται με βιντεοκλήση!

Το Security Report συνομίλησε με τον κο Gentili, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία με την Grandstream και πόσο αναμένουν άλλη μία δεκαετία – τουλάχιστον – επιτυχημένης συνεργασίας γεμάτη καινοτομίες, νέα προϊόντα και πολλά άλλα!
Η βραδιά συνεχίστηκε με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν έναν πεντανόστιμο μπουφέ και επαγγελματικές συζητήσεις! Φεύγοντας, οι επισκέπτες λάμβαναν πλούσια δώρα μέσα σε μία θήκη laptop, τις οποίες η PartnerNET απέκτησε με δωρεά στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ, υποστηρίζοντας το έργο του φορέα και του προγράμματος του Fabric Republic.
- PartnerNET
- Σαρανταπόρου 9, 155 61 Χολαργός, Αθήνα
- τηλ.: 210-7100000
- e-mail: sales@partnernet-ict.com
- site: http://www.partnernet-ict.com/