Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
19 Ιουνίου 2014 02:31

Παναγιώτης Βερανούδης

Τα τρανταχτά ονόματα φέρνουν τη φήμη!

Γράφει: Αργύρης Νομικός

Featured | Ο κος Παναγιώτης Βερανούδης ιδιοκτήτης της εταιρίας Force ξεκίνησε από το 1979 να καταπιάνεται με το χώρο των συστημάτων ασφαλείας. 5 χρόνια αργότερα δημιούργησε την εταιρία Force που μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Ο κος Βερανούδης από τότε που ξεκίνησε με την δική του εταιρία Force πίστεψε στα μεγάλα ονόματα. Από τα πρώτα βήματά της, η εταιρία ξεκίνησε σαν αντιπρόσωπος του αμερικάνικου γίγαντα Napco, του οποίου τα συστήματα διαθέτει μέχρι σήμερα.

Τα χρόνια έφεραν συνεργασίες και με άλλα μεγάλα ονόματα, όπως η Sanyo, τα οποία διατήρησε μέχρι σήμερα προσθέτοντας μάλιστα πολλούς ακόμη διάσημους οίκους όπως οι Honeywell, Takex, Geovision, Z-Ben, κ.ά.

Με αυτό τον τρόπο ο κος Βερανούδης κατέστησε την Force μία σοβαρή και καταξιωμένη εταιρία του χώρου που δουλεύει με σταθερές συνεργασίες, έχοντας πάντα ως μεγάλο εμπορικό πλεονέκτημα την υψηλή ποιότητα, αλλά και την πρωτοποριακή τεχνογνωσία που απορρέει πάντα από τις συνεργασίες με τους διάσημους οίκους που αντιπροσωπεύει.

Πότε ιδρύθηκε η εταιρία Force και με τι στόχο;

Η FORCE ξεκίνησε το 1984, με στόχο την εισαγωγή, εμπορία και αντιπροσώπευση εταιριών συστημάτων ασφαλείας, πυρανίχνευσης και CCTV.

Πείτε μας λίγα λόγια για σας. Πώς ξεκινήσατε και πώς φτάσατε μέχρι σήμερα να είστε μέσα στην elite των σημαντικότερων εισαγωγέων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα;

Στα πρώτα της βήματα η Force έχτιζε τα θεμέλια για να ακολουθήσει ένα δυνατό και μεγάλο οικοδόμημα. Η προσπάθεια και το μεράκι, δεν άργησαν να αποδώσουν καρπούς και σύντομα ώθησαν την εταιρεία στην επέκταση της, με την δημιουργία δεύτερου υποκαταστήματος στην Αθήνα. Επιθυμώντας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, συμμετείχαμε ως ιδρυτικά μέλη στην σύσταση της εταιρείας ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP, που είναι ένα μεγάλο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της βόρειας Ελλάδος, της οποίας διατηρεί συμμετοχή έως και σήμερα. Ταυτόχρονα ο σαφής προσανατολισμός της εταιρίας μας, στην εισαγωγή αποκλειστικά και μόνο προϊόντων πολύ υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, πιστεύουμε πως ήταν ένας από τους σημαντικότερος λόγος που έκανε την Force να ξεχωρίσει μεταξύ των εισαγωγέων συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα.

Σε ποιους τομείς δραστηριοποιήθηκε η εταιρία σας στην αρχή της ίδρυσής της;

Αρχικά με συστήματα συναγερμού και Κλειστού κυκλώματος καμερών, στην συνέχεια επεκτάθηκε σε συστήματα πυρανίχνευσης, Access control, GPS και σε ηλεκτρονικές κλειδαριές ξενοδοχείων.

Πώς αποφασίσατε να μπείτε σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική αγορά, όπως αυτή των συστημάτων ασφαλείας;

Ως απόφοιτος σχολής ηλεκτρονικών και με μεγάλη αγάπη στο αντικείμενο αυτό, εργάστηκα τα πρώτα χρόνια 1979 – 1982 ως τεχνικός σε μια μεγάλη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας στην Αθήνα, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία. Μόλις ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 1984, ίδρυσα πλέον την δική μου επιχείρηση, αρχικά στην Θεσσαλονίκη και αργότερα στην Αθήνα.

Ποιες εταιρίες αντιπροσωπεύετε σήμερα στην Ελλάδα και σε ποιο τομέα δραστηριοποιείται η κάθε μία;

Με την πάροδο των ετών η Force κατάφερε να χτίσει μια σταθερή φήμη, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της η κάθε μια. Μερικοί από τους οίκους που αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία μας στην Ελλάδα είναι οι παρακάτω:

: Η Honeywell είναι μια αμερικάνικη πολυεθνική εταιρία που εφευρίσκει και κατασκευάζει τεχνολογίες για να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις πιο δύσκολες προκλήσεις όπως η ενεργειακή απόδοση, η καθαρή παραγωγή ενέργειας, η ασφάλεια και προστασία, η παγκοσμιοποίηση αλλά και η παραγωγικότητα των πελατών. Με περίπου 132.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο ανάμεσα τους περισσότεροι από 22.000 μηχανικοί και επιστήμονες αποτελεί έναν τεράστιο κολοσσό που δίνει μεγάλη έμφαση στην απόδοση, την ποιότητα, την αξία και την τεχνολογία

: Πρόκειται για μια από της μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Το τμήμα της οποίας δραστηριοποιείται στο κομμάτι των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης διαθέτει ένα ευρύτατο σύνολο λύσεων από κάμερες, ψηφιακά καταγραφικά, δικτυακές λύσεις και άλλα προϊόντα σχετικά με CCTV.

SECURITY GROUP: Η NAPCO από την ίδρυσή της το 1969 και με την είσοδό της στο χρηματιστήριο (NASDAQ NSSC) το 1972, αποτελεί μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας. Εκατομμύρια οικίες και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο προστατεύονται με τα προϊόντα του ομίλου της εταιρίας NAPCO.

: TAKEX, άλλοτε γνωστή ως PULNIX στην Europe και θυγατρική της εταιρίας Takenaka (μια από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εταιρίες κατασκευής αισθητήρων ασφαλείας), η TAKEX αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στα συστήματα περιμετρικής προστασίας – φωτοκύτταρα και ανιχνευτές εσωτερικού / εξωτερικού χώρου.

: Η Geovision αποτελεί σήμερα μια από τις ταχύτατα εξελισσόμενες κατασκευάστριες εταιρίες στον κλάδο της. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της την έχουν αναδείξει ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην κατασκευή ψηφιακών συστημάτων παρακολούθησης εικόνας.

: Κορυφαίος καναδός κατασκευαστής δεκτών παρακολούθησης συναγερμών για κέντρα λήψης σημάτων και Λογισμικού διαχείρισης σημάτων.

: Συστήματα εντοπισμού GPS GPRS.

: Συστήματα Access Control και λογισμικό διαχείρισης πρόσβασης.

: C.Q.R. SECURITY έχει επενδύσει πολλά στην ενίσχυση της θέσης της ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων για συστήματα ασφαλείας, όπως: καλώδια υψηλής ποιότητας, μαγνητικές επαφές, μπουτόν πανικού, σειρήνες, κ.ά.

: Η Cofem ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1973 με την κατασκευή και εμπορία εξοπλισμού πυρανίχνευσης. Σήμερα αποτελεί έναν αναγνωρισμένο ευρωπαίο κατασκευαστή στον τομέα της πυρασφάλειας χρησιμοποιώντας την δική της τεχνολογία και τον δικό της σχεδιασμό στα προϊόντα της.

: Η JR ιδρύθηκε το 1982 στην Βαρκελώνη της Ισπανίας με σκοπό την κατασκευή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας όπως ασύρματους κωδικοποιητές GSM, πίνακες συναγερμού, ασύρματους/ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης κ.ά.

: Μέλος του ομίλου Force group of companies που παραμένει αφοσιωμένη στην πάγια εταιρική της φιλοσοφίας που είναι η εξασφάλιση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που υπόσχεται αξιόπιστη απόδοση και υψηλή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

: Κεντρικός σταθμός διαχείρισης συστημάτων εντοπισμού οχημάτων, σκαφών, ανθρώπων και αντικειμένων. Αποτελεί μέλος της FORCE Group of Security Companies

: H FOX Technologies αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλειδαριών και άλλων προϊόντων εξοπλισμού ξενοδοχείων. Διακρίνεται για την σταθερή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και για το επαγγελματικό δίκτυο υπηρεσιών.

: Η CHANCE- i ιδρύθηκε το 1992. Σήμερα, μετά από χρόνια εμπειρίας, είναι πλέον σε θέση να κατασκευάζει (από το αρχικό έως το τελικό στάδιο) υψηλής ποιότητας συστήματα επεξεργασίας εικόνας και να αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στον τομέα των ψηφιακών συστημάτων καταγραφής.

: Η Sunwave Electronics ιδρύθηκε το 1996 και προωθεί στην αγορά καινοτόμα προϊόντα παγκόσμιας κλάσης μεταξύ των οποίων και μια ευρεία γκάμα αισθητήρων συναγερμού, μαγνητικών επαφών καθώς και συστημάτων περιμετρικής προστασίας. Η παραγωγή των προϊόντων της είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες.

: Η Detectomat ιδρύθηκε το 1977 και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες κατασκευής ανιχνευτών καπνού στη Γερμανία. Το 1999 εξαγοράστηκε από την JOB Group – την κορυφαία στον κόσμο εταιρία κατασκευής θερμολυχνιών για ψεκαστήρες πυρόσβεσης. Σήμερα η Detectomat αποτελεί μια ολοκληρωμένη εταιρία διάθεσης συστημάτων πυρανίχνευσης υψηλής αξιοπιστίας.

: Η Ζ-ΒΕΝ ιδρύθηκε το 1992 και ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση προϊόντων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV). Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 250 κωδικούς μεταξύ των οποίων και υψηλής τεχνολογίας έγχρωμες κάμερες και συστήματα καταγραφής που μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών.

: Είναι μια κατασκευάστρια εταιρεία με εξειδίκευση στα συστήματα υψηλής τεχνολογίας, συστήματα καταγραφής IP καμερών, IR καμερών, Speed dome και πολλά άλλα. Η wodsee έχει ως μοναδικό στόχο την κατασκευή προϊόντων αρίστης ποιότητας σε συνδυασμό με λογικές τιμές.

: Από την παραγωγή στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων πυρανίχνευσης με την στρατηγική πρωτοβουλία του Klaus Esser, ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1973 η Esser και έθεσε έτσι τα θεμέλια της παγκόσμιας φήμης της ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο της. Μέχρι και σήμερα η Esser αναπτύσσει και παράγει αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης, καθώς και συστήματα ηχητικής αναγγελίας φωτιάς. Από τον Απρίλιο του 2005 αποτελεί μέλος του ομίλου Honeywell.

Πώς καταφέρνετε και διατηρείτε σαν αντιπροσωπείες τόσα πολλά και βαριά ονόματα ταυτόχρονα;

Α) Πετυχαίνοντας δυναμικές πωλήσεις σύμφωνα πάντα με τους στόχους που μας θέτουν οι εταιρίες.

Β) Επειδή επιλέγουμε προσεκτικά ώστε οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε να διαθέτουν μοναδικά προϊόντα, με καλή υποστήριξη, βοηθώντας μας να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά και δίνοντας λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Ποια πιστεύετε ήταν η αντιπροσωπεία που ώθησε περισσότερο από κάθε άλλη την εταιρία σας;

Σχεδόν από το ξεκίνημα μας, αντιπροσωπεύουμε την εταιρεία Napco USA, που ήταν και παραμένει να είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων συναγερμού. Αναμφίβολα τα προϊόντα αυτά, με την πολύ καλή τους ποιότητα, μας βοήθησαν να χτίσουμε μια καλή φήμη, αφού συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα παγκοσμίως. Στην συνέχεια όμως αναπτύξαμε συνεργασίες και με πολλά άλλα ονόματα, τα οποία ώθησαν την εταιρία μας ακόμη πιο ψιλά.

Ποια από όλες τις εταιρίες που αντιπροσωπεύεται θα χαρακτηρίζατε ως σημαία σας;

Εκτός από την Napco, σημαίες μας επίσης είναι οι εταιρίες Takex Japan που κατασκευάζει απίστευτα αξιόπιστους ανιχνευτές και δέσμες για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους, η εταιρεία Sanyo με τις αξεπέραστες κάμερες και η εταιρία Geovision πρωτοπόρος σε IP Κάμερες και λογισμικό ασφαλείας. Φυσικά και η εταιρεία Honeywell που προσθέσαμε στην γκάμα μας και υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Ποια από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύεται έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς;

Στο κλειστό κύκλωμα είναι η εταιρία Geovision, στα υλικά περιμετρικής προστασίας είναι η εταιρία Takex και στο συναγερμό η εταιρεία Napco.

Γνωρίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχετε επενδύσει στην Honeywell. Τι είναι αυτό που σας έκανε να προβείτε σε μία ακόμη αντιπροσωπεία;

Η εταιρία Honeywell αναμφισβήτητα, κατέχει το πιο βαρύ όνομα στον χώρο των συστημάτων ασφάλειας με υλικά όλων των βαθμίδων εγκρίσεων Grade 2, Grade 3, ακόμη και Grade 4 και όλα με πάρα πολύ καλή τεχνική υποστήριξη και service. Διαθέτει συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα που μπορούν να καλύψουν από μια μικρή έως μια τεράστιων διαστάσεων εγκατάσταση, ενώ μέσω λογισμικών μπορεί να ενοποιήσει συστήματα συναγερμού, access control, πυρανίχνευσης και voice alarm, παρέχοντας πλήρη κεντρικό έλεγχο σε μια μεγάλη εγκατάσταση.

Πόσο ακριβά είναι τα προϊόντα σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Πώς θα τα κρίνατε σαν απόδοση – τιμή;

Δεν θα χαρακτήριζα τα συστήματα μας ακριβά, αλλά άκρως αξιόπιστα. Στον χώρο της Ασφάλειας το σημαντικότερο αγαθό είναι η αλάνθαστη λειτουργία. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό που καθορίζει εντέλει σωστή σχέση τιμής – απόδοσης. Δεν πιστεύω ότι τα προϊόντα μας είναι ακριβά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αντίθετος διαθέτουμε προϊόντα με τεχνολογία αιχμής σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Με τι κριτήρια γίνεται η επιλογή των προϊόντων

Τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων γίνονται πάντα πρωτίστως βάση την ποιότητα, τη χρησιμότητα τους, και όπως προαναφέραμε την αξιοπιστία τους. Σημαντική βαρύτητα δίνουμε επίσης στην υποστήριξη που δίνει ο προμηθευτής, ώστε να μπορούμε και εμείς να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε τυχόν ανάγκες των ελατών μας.

Ποιο προϊόν που διαθέτει η Force θα χαρακτηρίζατε ως best seller για το 2013;

Οι IP κάμερες τις Geovision και πιο συγκεκριμένα οι κάμερες τύπου Fish Eye των 5 Megapixel, καθώς και τα τρία νέα μοντέλα της σειράς Target στις πολύ οικονομικές τιμές. Από τα αναλογικά μοντέλα καμερών ξεχώρισαν οι κάμερες της Z-BEN με τα φωτεινά LED.

Σε ποιο προϊόν σκοπεύετε να επενδύσετε περισσότερο μέσα στο 2014;

Σε ανιχνευτές και PIR κατηγορίας Grade 3 της Honeywell.

Πως αντιμετωπίζετε την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας. Κατά πόσο επηρέασε την εταιρία σας; Τι μέτρα πήρατε για να την αντιμετωπίσετε;

Κατά την τελευταία οικονομική χρήση, επιτύχαμε αύξηση του τζίρου μας οπότε δεν θα έλεγε κανείς ότι μας έχει επηρεάσει. Αντιθέτως μάλιστα κάναμε στρατηγικές επενδύσεις για το μέλλον όπως με την ένταξη της εταιρίας μας στο δίκτυο της Honeywell, ελπίζοντας σε μεγάλη άνοδο των πωλήσεων μας στο άμεσο μέλλον.

Παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό επενδύετε πολύ σε σεμινάρια. Κατά πόσο βοηθάει την εταιρία σας η εκπαίδευση των συνεργατών της;

Για να τυγχάνει το προϊόν την εμπιστοσύνη, αλλά και να τολμά ο εγκαταστάτης να το προτείνει ως λύση στον τελικό πελάτη, είναι απαραίτητο να μεταδώσουμε στον συνεργάτη μας, όλα τα χαρακτηριστικά του και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, μέσα από την διαρκή εκπαίδευση. Για τον λόγο αυτό η Force διατηρεί τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα, αίθουσες σεμιναρίων, όπου πραγματοποιούνται πολύ τακτικά σεμινάρια πωλήσεων, καθώς και τεχνικά σεμινάρια. Γενικά πιστεύουμε ότι περισσότερο γνωρίζει ο πωλητής το προϊόν τόσο πιο πολύ το προωθεί.

Πώς η Force ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των συστημάτων ασφαλείας; Πώς αντιμετωπίζεται τις νέες τεχνολογίες;

Με την συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων, και με την διαρκή εκπαίδευση των στελεχών μας στο εξωτερικό.

Στο χονδρικό εμπόριο που δραστηριοποιείστε, πόσο «ετοιμοπαράδοτα» είναι τα προϊόντα σας, ώστε να καλύψετε όλη την Ελλάδα και πόσο γρήγορα φτάνουν στην επαρχεία; Πώς γίνεται η διανομή των προϊόντων;

Με μεγάλη παρακαταθήκη που διαθέτουμε στις αποθήκες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και την άμεση επανατροφοδοσία μας από το εξωτερικό, καταφέρνουμε τα προϊόντα μας να φτάνουν άμεσα στον πελάτη.

Πιστεύετε ότι είναι αρνητικό για την «δουλειά σας» το γεγονός ότι η έδρα σας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη; Κατά πόσο βοήθησε στην πανελλαδική διείσδυση των προϊόντων σας το υποκατάστημα Αθηνών;

Δεν πιστεύω ότι είναι μειονέκτημα, το ότι οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Εξάλλου η τροφοδοσία γίνεται απευθείας και χωρίς μεγάλη καθυστέρηση και στις δύο αποθήκες. Φυσικά το υποκατάστημα της Αθήνας, βοήθησε πολύ στο να έχει το πελατολόγιο της νοτίου Ελλάδος πιο άμεση επαφή με την εταιρία.

Πώς υποστηρίζετε τα προϊόντα μετά την πώληση. Τι δυνατότητες «service» και τεχνικής υποστήριξης διαθέτετε;

Μετά από την πώληση υπάρχει αμέριστη υποστήριξη στα προϊόντα μας, τόσο τηλεφωνική όσο και τεχνική σε περίπτωση που χρειαστεί έλεγχο της συσκευής σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Γιατί ένας τεχνικός ή ένα κατάστημα να επιλέξει την Force ως προμηθευτή του;

Πιστεύουμε ότι τα σημαντικότερα οφέλη που θα αποκομίσει ένας τεχνικός κατά την συνεργασία του μαζί μας, είναι διαρκής εκπαίδευση που θα του προσφέρετε, τόσο κατά την διεξαγωγή των σεμιναρίων όσο και σε προσωπικό επίπεδο και επίσης η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα του επιτρέψει να επιλέξει υλικά για κάθε περίπτωση και να φέρει σε πέρας την επιθυμία του πελάτη του.

info
Force

Ηλέκτρας 5, 55 134 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης,
τηλ.: 2310-805180, fax: 2310-805387,
site: www.force.gr,
e-mail: info@force.gr.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, Μάιος 2024

  Security Report, Μάιος 2024

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
 • AI κάμερες και καταγραφικά

  AI κάμερες και καταγραφικά

  Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
 • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

  Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

  Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
 • Βία κατά των Γυναικών

  Βία κατά των Γυναικών

  Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
 • Maxhub Open Days από την PartnerNET

  Maxhub Open Days από την PartnerNET

  Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
 • Hikvsion HiWatch

  Hikvsion HiWatch

  To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...