Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
14 Μαΐου 2014 03:14

Χρήστος Φείδας

Η αγάπη για την δημιουργία «φτιάχνει» ελληνικά συστήματα ασφαλείας

Γράφει: Αργύρης Νομικός

Featured | Ο κος Χρήστος Φείδας, ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της Sigma Security, με όπλα την αγάπη για δημιουργία και την ενασχόληση με τα ηλεκτρονικά, διαθέτει σήμερα μία από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Και λέμε σημαντικότερες, καθώς η Sigma δεν είναι άλλη μία εμπορική εταιρία του χώρου, αλλά μία κατασκευαστική 100% ελληνική εταιρία.

Με ποιοτικά προϊόντα, που αντέχουν σε βάθος χρόνου, μοντέρνο σχεδιασμό, πολύ μεγάλη ευκολία χρήσης και καινοτόμες λειτουργίες, η Sigma Security αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες εταιρίες κατασκευής και διάθεσης συστημάτων ασφαλείας της ελληνικής αγοράς.

Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει στην ελληνική αγορά δεν είναι η 100% ελληνική κατασκευή των προϊόντων της, αλλά η υψηλή ποιότητά τους σε όλα τα επίπεδα, κάτι που τα καθιστά ικανά να σταθούν αν όχι υψηλότερα, τουλάχιστον ισάξια με τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών του πλανήτη.

Ιθύνον νους ένας άνθρωπος που απλά επέλεξε να ακολουθήσει αυτό που του αρέσει καλύτερα να κάνει. Ο κος Χρήστος Φείδας ξεκίνησε με τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας το 1972 και δημιούργησε την Sigma Security το 1977. Η αφοσίωση του στην έρευνα και στην ανάπτυξη δεν άργησε να φέρει τους πρώτους καρπούς, με τα πρώτα ελληνικά προϊόντα να εμφανίζονται στην αρχή της δεκαετίας του 80.

Σήμερα μετά από 42 χρόνια στο χώρο, συνεχίζει με τον ρυθμό που ξεκίνησε. Έχει θέσει τις βάσεις για την παραγωγή 60 νέων προϊόντων, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και νέες καινοτόμες εφαρμογές – λειτουργίες για αυτά, και δηλώνει ότι το 2015 θα επενδύσει και στις εξαγωγές.

Πότε ιδρύθηκε η εταιρία Sigma Security και με τι στόχο;

Η Sigma Security ιδρύθηκε το 1977, αρχικά σαν προσωπική επιχείρηση, με στόχο την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, τα οποία τότε ήταν ακόμα σε βρεφικό στάδιο. Στη συνέχεια ξεκίνησε την κατασκευή και διάθεση συστημάτων ασφαλείας.

Πείτε μας λίγα λόγια για σας. Πώς ξεκινήσατε και πώς φτάσατε μέχρι σήμερα να είστε ένας από τους σημαντικότερους έλληνες κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα;

Το έναυσμα για την ενασχόλησή μου με τα συστήματα συναγερμού μού δόθηκε το 1972, όταν κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργαζόμουν παράλληλα και σε μία εταιρία συστημάτων συναγερμού, από τις πρώτες στον κλάδο. Η συνέχεια, όπως προανέφερα, ήταν το 1977, μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας. Η απόφασή μου να ασχοληθώ αποκλειστικά με τα συστήματα συναγερμού, πιστεύω πως ήταν ο λόγος που με βοήθησε να σχεδιάσω και αναπτύξω προϊόντα, στην αρχή μόνος μου και στη συνέχεια μαζί με τους συνεργάτες μου στο τμήμα R & D της εταιρίας.

Από την αρχή της λειτουργίας της Sigma προσπαθήσαμε να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας προϊόντα εύκολα στην χρήση, με καινοτόμες λειτουργίες, μοντέρνο σχεδιασμό και κυρίως προσαρμοσμένα στην ελληνική αγορά. Αυτός πιστεύω ήταν και ο βασικότερος λόγος, που σε συνδυασμό με την άμεση και ποιοτική υποστήριξη έκανε τα προϊόντα μας να αγαπηθούν από τους εγκαταστάτες αλλά και από τους τελικούς χρήστες.

Σε ποιους τομείς δραστηριοποιήθηκε η Sigma Security στην αρχή της ίδρυσής της;

Στην αρχή δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού σε αυτοκίνητα. Αργότερα ξεκίνησε η σχεδίαση και η κατασκευή συστημάτων συναγερμού για σπίτια και καταστήματα.

Υπήρχε ζήτησε για συστήματα ασφαλείας το 1977;

Υπήρχε ζήτηση κυρίως για συστήματα συναγερμού για αυτοκίνητα και ελάχιστη για καταστήματα (κυρίως χρυσοχοεία) και σπίτια.

Πώς αποφασίσατε να μπείτε σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική αγορά, όπως αυτή των συστημάτων ασφαλείας;

Τότε δεν το έβλεπα σαν δύσκολη αγορά αλλά σαν μία απασχόληση που μου άρεσε πολύ, γιατί συνδύαζε την εργασία με την αγάπη μου στα ηλεκτρονικά και την κατασκευή.

Γιατί δώσατε βαρύτητα στον κατασκευαστικό τομέα και όχι στον εισαγωγικό;

Γιατί πάντοτε με ενδιέφερε η δημιουργία και μόνο μέσα από την κατασκευή μπορούσα να το πετύχω αυτό.

Αν σας ζητούσα να μας φωτογραφήσετε την καλύτερη στιγμή στα 37 χρόνια ιστορία σας, ποια θα ήταν αυτή;

Η καλύτερη στιγμή ήταν στην πρώτη συμμετοχή της Sigma σε έκθεση, όταν έβλεπα τους ανταγωνιστές μας να έρχονται και να ξανάρχονται στο περίπτερο και να θαυμάζουν τα πρωτοποριακά για εκείνη την εποχή συστήματα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα από έλληνες τεχνικούς.

Μετά από 37 χρόνια πείρας, τι θα αλλάζατε και τι θα κρατούσατε αν σας ζητούσαμε σήμερα να ξανασχεδιάζατε το πλάνο σας από την αρχή;

Δεν θα άλλαζα κάτι από την πορεία μου στο κατασκευαστικό κομμάτι, εκτός από κάποια λάθη που έκανα στον εμπορικό τομέα, τα οποία έδωσαν την ευκαιρία σε κάποιους να γίνουν σοβαροί ανταγωνιστές μας.

Σε ποιους τομείς έχει βελτιωθεί η Sigma Security από την αρχή της ίδρυσής της;

Σε όλους τους τομείς: στην ποιότητα, στην ανάπτυξη, στην κατασκευή, στο service, στην εξυπηρέτηση των πελατών, παντού.

Ποια είναι πιστεύετε τα σημαντικότερα βήματα – σταθμοί που έχει κάνει σήμερα η Sigma Security;

1982 – Κατασκευή τηλεφωνικού επιλογέα (DD-1), µε ψηφιακή καταγραφή φωνής και επιλογή

χωρίς relay, µέσω Optocoupler.

1987 – Κατασκευή του πρώτου, σε παγκόσμιο επίπεδο, πίνακα συναγερμού (MC-10) µε ενσωματωμένο τηλεφωνητή, απλούστατο προγραµµατισµό και µε οδηγίες στα Ελληνικά, µέσω της ενσωματωμένης οθόνης και του πληκτρολογίου.

1989 – Κατασκευή του πρώτου, σε παγκόσμιο επίπεδο, πίνακα συναγερμού (MC-08) µε ενσωματωμένο τηλεφωνητή και κωδικοποιητή.

1989 – Ενσωμάτωση σε όλους τους πίνακες ενός τύπου ζώνης, τη «Ζώνη ανιχνευτή», η οποία, µε τον ειδικό αλγόριθμο που διαθέτει, απορρίπτει τυχόν πιθανά σφάλματα των ανιχνευτών.

1994 – Κατασκευή του πρώτου, σε παγκόσμιο επίπεδο, πληκτρολογίου (ZEUS KP/RFID) µε ενσωματωμένο καρταναγνώστη RFID.

2011 – Κατασκευή του πρώτου, σε παγκόσμιο επίπεδο, πίνακα συναγερμού (Proteus) με την επαναστατική λειτουργία “All Day Secure”.

2010 – Κατασκευή πληκτρολογίου (PROTEUS KP/RFID) µε πλήκτρα αφής και ενσωματωμένο καρταναγνώστη RFID.

Πώς γίνεται η παραγωγή και η κατασκευή ενός προϊόντος. Ποια τμήματά του κατασκευάζονται από εσάς και ποια προμηθεύεστε από άλλους κατασκευαστές;

Αρχικά γίνεται η σχεδίαση του ηλεκτρονικού και μηχανολογικού τμήματος, κατασκευάζονται τα πρωτότυπα, γράφεται ο κώδικας, ελέγχεται η σωστή λειτουργία και καταλήγει στην κατασκευή και τον ποιοτικό έλεγχο. Όλα αυτά γίνονται από τους ανθρώπους της Sigma. Από άλλους κατασκευαστές προμηθευόμαστε μόνον τις πρώτες ύλες.

Με τι κριτήρια γίνεται ο σχεδιασμός των προϊόντων;

Η δημιουργία ενός προϊόντος ξεκινά από την ανάγκη που υπάρχει για το προϊόν ή από την ιδέα και το μεράκι. Δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα αν σχεδιάζαμε ένα προϊόν με γνώμονα μόνο το χρηματοοικονομικό. Αυτό που θέτουμε πάντα ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη ενός προϊόντος είναι να έχει μοντέρνο σχεδιασμό και να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό στην χρήση.

Πώς διασφαλίζετε την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζετε; Πώς αντιμετωπίζετε τυχόν αστοχία υλικού;

Η ποιότητα των προϊόντων διασφαλίζεται με την αγορά κυρίως των πρώτων υλών από επώνυμους, ποιοτικούς κατασκευαστές και με διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγής, στο σύνολο των παραγομένων προϊόντων και όχι δειγματοληπτικά. Τυχόν αστοχία υλικού αντιμετωπίζεται άμεσα με αντικατάσταση του ελαττωματικού υλικού πριν βγει στην αγορά ή με άμεση αντικατάσταση της ελαττωματικής πλακέτας με νέα, όταν το προϊόν κυκλοφορήσει στην αγορά και εμφανίσει το πρόβλημα αργότερα.

Σκοπεύετε στο μέλλον να επενδύσετε ακόμη περισσότερο στο σχεδιαστικό κομμάτι;

Φυσικά. Για μένα το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, εκτός του ότι είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι και η πηγή που τροφοδοτεί την εταιρία με νέα καινοτόμα προϊόντα και την κρατά διαρκώς σε επαφή με τις κορυφαίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τα προϊόντα σας εξάγονται σήμερα και σε άλλες χώρες και αν ναι σε ποιες; Σκέφτεστε στο μέλλον να επενδύσετε ακόμη περισσότερο στις εξαγωγές;

Προς το παρόν τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Ο άμεσος στόχος μας είναι οι εξαγωγές και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε ήδη, ώστε το 2015 να ξεκινήσουμε την διάθεση των προϊόντων μας εκτός Ελλάδας. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η ανταπόκριση που έχουμε πολύ θετική. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, διότι τα προϊόντα μας είναι ποιοτικά, σύγχρονα και πολύ αξιόπιστα και δεν έχουν τίποτα λιγότερο από τον ανταγωνισμό, αντιθέτως σε πολλά σημεία μάλιστα υπερέχουν.

Πότε αποφασίσατε να μπείτε στον τομέα των εισαγωγών και ποια η ανάγκη που σας οδήγησε σε κάτι τέτοιο;

Εισαγωγές αρχίσαμε το 1979, με σκοπό να εμπλουτίσουμε την γκάμα των προϊόντων και να μπορούμε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας και με είδη που η εταιρία μας δεν κατασκευάζει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνεργαστούμε με μεγάλους και καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

Υποστηρίζετε με τον ίδιο τρόπο τα προϊόντα που εισάγετε σε σχέση με τα «δικά σας»;

Ναι. Η υποστήριξη είναι η ίδια για το σύνολο των προϊόντων που εμπορευόμαστε και δεν σχετίζεται με το αν είναι δικής μας παραγωγής ή εισαγόμενα.

Πώς η εταιρία σας έχει αναπτύξει τόσο καλά το δίκτυο της και έχει παρουσία σχεδόν σε κάθε πόλη της Ελλάδας; Είναι μόνο «θέμα χρόνου» η δημιουργία τόσο μεγάλου δικτύου; Πόσα μέλη αριθμείτε σήμερα στο δίκτυό σας;

Το δίκτυο των συνεργατών μας δημιουργήθηκε με την πάροδο του χρόνου και οφείλεται στο γεγονός ότι η Sigma ήταν η πρώτη εταιρία που καθιέρωσε το θεσμό της μεταπώλησης σε εγκαταστάτες. Είμαστε, ίσως, η μοναδική εταιρία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας που δεν πραγματοποιεί εγκαταστάσεις άμεσα ή μέσω θυγατρικών ή συνεργαζόμενων εταιριών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των εγκαταστατών σε όλη την επικράτεια. Πλέον το δίκτυο των συνεργατών μας καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας και αποτελείται από ανθρώπους με τεχνική κατάρτιση και γνώση του αντικειμένου, οι οποίοι εμπιστεύονται τα προϊόντα και την εταιρία και είναι κοντά μας πάρα πολλά χρόνια. Ήδη, σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε συνεργάτες δεύτερης γενιάς.

Ποιο είναι πιστεύετε το πιο πετυχημένο προϊόν που έχετε διαθέσει μέχρι σήμερα, αυτό που σας «καθιέρωσε» κατά κάποιο τρόπο στην αγορά;

Οι πίνακες Ζ-3 και MC-08 ήταν εκείνοι που μας έκαναν γνωστούς στην αγορά, κυρίως λόγω της σταθερότητας και της απροβλημάτιστης λειτουργίας τους. Αμέσως μετά θα μπορούσα να κατατάξω τον πίνακα Proteus, ο οποίος ήταν ο και πρώτος πίνακας με την λειτουργία All Day Secure, που κυκλοφόρησε από την εταιρία μας.

Ποιο προϊόν είναι η «σημαία» της Sigma Security σήμερα;

Οι πίνακες Proteus και Orpheus, οι οποίοι αποτελούν την επαγγελματική σειρά S–Pro της Sigma, οι οποίοι διαθέτουν την επαναστατική λειτουργία All Day Secure και διατίθεται μόνο σε επαγγελματίες εγκαταστάτες.

Ποιο προϊόν θα χαρακτηρίζατε ως best seller μέσα στο 2013;

Τους πίνακες και τα πληκτρολόγια της σειράς Proteus.

Πώς αποφασίσατε να μπείτε και στο χώρο των Κέντρο Λήψης με μια άλλη εταιρία την Sigma Monitoring; Πιστεύετε ότι βοηθάει η μία εταιρία την άλλη;

Το 2000 δημιουργήσαμε την Sigma Monitoring κατ’ απαίτηση των πελατών μας, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα άλλα κέντρα λήψης που συνεργαζόταν (κακή λήψη σημάτων, προβληματική εξυπηρέτηση των συνδρομητών ή υφαρπαγή αυτών και ένταξη στο προσωπικό πελατολόγιο του ιδιοκτήτη του σταθμού, κλπ). Πιστεύουμε ότι η μία εταιρία συμπληρώνει την άλλη, παρέχοντας στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας υψηλού επιπέδου για το σύνολο της εγκατάστασης, από τα προϊόντα μέχρι την σύνδεση στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Εκτός από προϊόντα παρατηρώ ότι η εταιρία σας επενδύει και σε έξυπνες λύσεις για τα προϊόντα της, όπως το All Day Secure. Θα δούμε και άλλες αντίστοιχες έξυπνες εφαρμογές στο μέλλον;

Πράγματι, το All Day Secure αποτελεί μία μοναδική λειτουργία στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων ασφαλείας. Υπάρχει σε εξέλιξη μία σειρά νέων προϊόντων, τα οποία ενσωματώνουν πολλές έξυπνες λύσεις και που πολύ σύντομα πιστεύουμε ότι θα τις παρουσιάσετε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού σας.

Σε ποια κατηγορία του δείκτη απόδοσης – τιμής πιστεύετε ότι βρίσκονται τα προϊόντα σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Πόσο καλύτερα είναι σε ποιότητα και ποσό πιο οικονομικά είναι;

Πιστεύω ότι έχουν πάρα πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εφόσον βεβαίως η σύγκριση αφορά προϊόντα ίδιων προδιαγραφών και όχι μόνο σύγκριση τιμών, γιατί συμβαίνει και αυτό. Η ποιότητα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις υπερέχει. Φυσικά, ένα ποιοτικό προϊόν δεν μπορεί να είναι το φθηνότερο της αγοράς. Παρόλα αυτά όμως, τα προϊόντα μας, σε σχέση με την ποιότητα και αυτά που προσφέρουν, είναι πολύ οικονομικά.

Σε ποιο προϊόν σκοπεύετε να επενδύσετε περισσότερο μέσα στο 2014;

Σε μία ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή σειρά ασύρματων συσκευών, που πιστεύω ότι θα αλλάξει την άποψη για την ασφάλεια που προσφέρουν τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας.

Πως αντιμετωπίζετε την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας. Κατά πόσο επηρέασε την εταιρία σας; Τι μέτρα πήρε η Sigma Security ώστε να ανταποκριθεί επιτυχώς στις νέες ανάγκες που δημιούργησε η κρίση;

Σίγουρα η κρίση επηρέασε και την εταιρία μας, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο, στοχεύοντας κυρίως στις εξαγωγές. Τα μέτρα που πήραμε από την αρχή του 2014 ήταν η αναδιάρθρωση κάποιων τμημάτων και διαδικασιών, για να μειώσουμε όσο γίνεται τα λειτουργικά μας κόστη, χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στους εργαζόμενους.

Σαν ελληνική κατασκευαστική εταιρία, είστε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες που έγιναν από τις ελληνικές κυβερνήσεις για την υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων, ειδικά το διάστημα της οικονομικής κρίσης; Τύχατε κάποιων έξτρα διευκολύνσεων, όπως έγινε σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό;

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αντιθέτως θεωρώ ότι οι κυβερνήσεις δεν έκαναν και δεν κάνουν το παραμικρό για να στηρίξουν τα ελληνικά προϊόντα του κλάδου μας. Όσον αφορά τις διευκολύνσεις που αναφέρεται, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε καμία διευκόλυνση από το ελληνικό κράτος.

Πώς η Sigma Security ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των συστημάτων ασφαλείας; Πώς αντιμετωπίζετε τις νέες τεχνολογίες;

Με το να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στην αγορά και προσπαθούμε να είμαστε πάντοτε κοντά στις νέες τεχνολογίες. Εδώ και τρία χρόνια, υπάρχει ένα πρόγραμμα υλοποίησης 60 νέων προϊόντων, πολλά από τα οποία ήδη έχουν κυκλοφορήσει και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα.

Στο χονδρικό εμπόριο που δραστηριοποιείστε, πόσο «ετοιμοπαράδοτα» είναι τα προϊόντα σας, ώστε να καλύψετε όλη την Ελλάδα και πόσο γρήγορα φτάνουν στην επαρχεία; Πώς γίνεται η διανομή των προϊόντων;

Τα προϊόντα, σχεδόν στο σύνολό τους, είναι ετοιμοπαράδοτα και φθάνουν σε κάθε γωνιά τη Ελλάδας την επόμενη ή τη μεθεπόμενη ημέρα από την παραγγελία. Η διανομή στην Αττική γίνεται την επόμενη της παραγγελίας, δωρεάν, με δικά μας μέσα και στην υπόλοιπη Ελλάδα με courier ή με μεταφορικές εταιρίες. Με την ευκαιρία, σας ενημερώνω ότι σύντομα θα λειτουργήσει και ηλεκτρονική παραγγελιοδοσία, μέσω του ανανεωμένου site της εταιρίας, μέσω του οποίου οι συνεργάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και την εξέλιξή της παραγγελίας τους.

Πώς υποστηρίζετε τα προϊόντα μετά την πώληση. Τι δυνατότητες «service» και τεχνικής υποστήριξης διαθέτετε;

Η άμεση τεχνική εξυπηρέτηση του εγκαταστάτη, από το ξεκίνημα της εταιρίας μέχρι σήμερα, ήταν πάντοτε το ισχυρό μας όπλο. Διαθέτουμε ένα από τα αρτιότερα τμήματα service, με έμπειρο και πλήρως κατηρτισμένο προσωπικό, το οποίο διαρκώς επιμορφώνεται, για να είναι σε θέση να δώσει άμεσα στον τεχνικό τη βοήθεια που χρειάζεται.

Γιατί ένας τεχνικός ή ένα κατάστημα να επιλέξει την Sigma Security ως προμηθευτή του;

Στην Sigma χτίζουμε επιτυχημένες και αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας. H εταιρία μας μπορεί εγγυημένα να προσφέρει στον εγκαταστάτη:

· Τεχνογνωσία. Με 34 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις καλύτερες, τις πιο ευέλικτες και τις πλέον αξιόπιστες λύσεις.

· Τους καλύτερους όρους συνεργασίας.

· Εγγύηση ποιότητας.

· Άριστη εξυπηρέτηση.

· Άμεση υποστήριξη.

· Εκπαιδευτικά σεμινάρια, για κάθε κατηγορία προϊόντων, σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, στα οποία διδάσκουν έμπειροι τεχνικοί.

· Άψογο Service, από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι γνωρίζουν σε βάθος τα προϊόντα και θα προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση.

Ποια επόμενη κίνηση να περιμένουμε από την εταιρία σας;

Η επόμενη κίνηση θα είναι η διάθεση στο άμεσο μέλλον πολλών νέων και καινοτόμων προϊόντων, τα οποία πιστεύω ότι θα κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη και ασφαλέστερη.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Οι κορυφαίες λύσεις της ελληνικής αγοράς! Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...