DIABASTE DWREAN SEC 139
techmail
anga2023
DIGITAL TV 177
securityreport e mag odhgos 2021
10 Ιανουαρίου 2023 10:28

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού «Security Report Cyprus»

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F12%252FSEC CYP cover %25CE%25A47

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus!

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr/cyprus μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Κάμερες εξωτερικού χώρου

Η επιλογή της κατάλληλης κάμερας για τον κατάλληλο χώρο είναι μια δύσκολη απόφαση που αντιμετωπίζουν τόσο οι εγκαταστάτες, όσο και οι τελικοί πελάτες, μιας και η αγορά σήμερα διαθέτει αμέτρητες συσκευές. Ενημερωθείτε για τα κριτήρια επιλογής τους.

Ajax Special Event

Το 4ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 11 Οκτωβρίου του 2022 και η εταιρία παρουσίασε στο κοινό των integrators νέα προϊόντα, λογισμικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Το Ajax Special Event μεταδόθηκε σε 19 γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ουκρανικά, Ρώσικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά, Πολωνικά, Ρουμανικά και Ελληνικά! Διαβάστε για τα νέα προϊόντα που λανσάρει η εταιρία το νέο έτος!

Συναγερμοί οικίας vs επιχείρησης

Κάποιος/α που σκοπεύει να αναβαθμίσει την ασφάλεια του προσωπικού του χώρου ή της επιχείρησής του, είναι απαραίτητο να γνωρίζει το κόστος, τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες του κάθε συστήματος ξεχωριστά και ιδιαίτερα τις μεταξύ τους διαφορές. Οι πλέον κατάλληλοι για να παράσχουν αυτή τη γνώση δεν είναι άλλοι από τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας.

Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Φείδα Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Sigma Security

Με αφορμή τα 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας της Sigma Security στο κλάδο, το περιοδικό Security Report μίλησε με τον Αλέξανδρο Φείδα, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Sigma Security για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το νέο κατάστημα με έδρα την περιοχή του Περιστερίου, το νέο εκπαιδευτικό κέντρο «Sigma Innovation Lab» και πολλά ακόμα!

VMS: Αυτά είναι μερικά από τα βασικότερα κριτήρια αγοράς του!

Με τόσα πολλά διαθέσιμα λογισμικά διαχείρισης στη αγορά, είναι δύσκολο ακόμα και για τους πιο έμπειρους χρήστες να επιλέξουν ή να ξεχωρίσουν αυτό που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες τους. Συγκεντρώσαμε λοιπόν μία μια λίστα «βασικών» λειτουργιών για να σας βοηθήσουμε να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Επιλέγοντας φακούς σε ένα Κλειστό κύκλωμα Τηλεόρασης

Στα μάτια των περισσοτέρων όλοι οι φακοί κάμερας είναι ίδιοι και κάθε φακός κρίνεται ικανοποιητικός αρκεί να παρέχει εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Στον κόσμο των ειδικών όμως, τα πράγματα είναι αρκετά πιο σύνθετα. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες υποχρεούνται να γνωρίζουν καλά τις διαφορές μεταξύ των προϊόντων που προτείνουν και να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο της ασφάλειας.

Internet of Things: Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή Πρωτόκολλα επικοινωνίας

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) αποτελείται από έξυπνες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους. Δίνει τη δυνατότητα σε αυτές τις συσκευές να συλλέγουν και να ανταλλάσσουν δεδομένα. Όσον αφορά την ασύρματη σύνδεση, υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνολογίες επικοινωνίας και πρωτόκολλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση αυτών των συσκευών. Μερικά από αυτά είναι το IPv6, το 6LoWPAN (over Low power Wireless Personal Area Networks), το ZigBee, το BLE (Bluetooth Low Energy), το Z-Wave, το NFC (Near Field Communication) κ.ά.

Καλώδια Ethernet σε συστήματα βιντεοεπιτήρησης

Το καλώδιο Ethernet χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες, τις οποίες ανάλογα με την εγκατάσταση του συστήματος που θα εγκαταστήσουμε σε ένα χώρο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design