Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 149
TM 498
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
8 Μαρτίου 2024 08:17

Security Cyprus, τεύχος 11

SEC CYP 11 36e6f8df

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus!

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr/cyprus.gr μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Security TOP 50: Οι κορυφαίες εταιρείες Security για το 2022-2023!
Η κατάταξη των εταιρειών Security, που δημοσιεύει κάθε χρόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του το περιοδικό asmag.com, είναι πλέον διαθέσιμη! Το asmag.com, που σε συνεργασία με κορυφαία στελέχη του κλάδου, δημοσιεύει τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τους σημαντικότερους κατασκευαστές και προμηθευτές συστημάτων και προϊόντων ασφαλείας, έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα κατάταξη των 50 κορυφαίων εταιρειών για το έτος 2022-2023.

PIAM 2.0: Ο έλεγχος πρόσβασης εξελίσσεται
Το PIAM (Physical Identity and Access Management), που αναφέρεται στον έλεγχο πρόσβασης και σημαίνει διαχείριση της φυσικής ταυτότητας και της πρόσβασης, είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και τον έλεγχο της φυσικής πρόσβασης σε εγκαταστάσεις μέσα σε έναν οργανισμό ή μία επιχείρηση.

Body worn κάμερες: Ανταποκρίνονται στις ανάγκες της καθημερινότητας;

Οι body worn κάμερες, που κατά βάση χρησιμοποιούνται από τις αρχές επιβολής του νόμου, μπορούν μεταξύ άλλων να τοποθετηθούν στις στολές των αστυνομικών και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμες, ακόμα και σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Πώς επηρεάζονται οι αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού από τα δεδομένα

Η ικανότητα συλλογής, ανάλυσης και εξαγωγής πληροφοριών / δεδομένων από πολλαπλές πηγές μπορεί να έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο σε μία επιχείρηση, κάτι που γίνεται καλύτερα αντιληπτό όταν εξετάζουμε την εμπειρία του αγοραστικού κοινού.

Ajax Special Event: Όταν η ασφάλεια γίνεται τέχνη!

Το 5ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου του 2023! Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της ανακοινώνοντας νέες αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της και παρουσιάζοντας μία νέα σειρά καινοτόμων προϊόντων με την ονομασία Superior.

Ο ρόλος των καμερών ασφαλείας στο industry 4.0
Στην εποχή του industry 4.0, η συγχώνευση ψηφιακών τεχνολογιών και συμβατικών βιομηχανικών διαδικασιών οδήγησε στη δημιουργία του Industrial Internet of Things (IIoT), φέρνοντας επανάσταση στο τοπίο της βιομηχανικής παραγωγής.

Πρωτόκολλο DALI: Νέα εποχή για την τεχνολογία φωτισμού!

Το πρωτόκολλο επικοινωνίας φωτιστικών ασφαλείας DALI (Digital Addressable Lighting Interface) αναδεικνύει μια νέα εποχή στον χώρο της τεχνολογίας φωτισμού, προσφέροντας εξελιγμένες δυνατότητες ελέγχου και διαχείρισης των φωτιστικών ασφαλείας. Πρόκειται για ένα σύστημα που ανανεώνει τον τρόπο λειτουργίας των φωτιστικών, επιτρέποντας προηγμένο έλεγχο και παρακολούθηση μέσω ενός γραφικού περιβάλλοντος.

Dahua Insider: Βελτιωμένη γενιά Access Controller με νέες δυνατότητες και λειτουργίες

Ο νέος Insider Access Controller της Dahua, ASC3202B, έρχεται να γίνει η «καρδιά» της εγκατάστασής μας. Ενσωματώνει Web Interface, το οποίο μας επιτρέπει να τον προγραμματίσουμε πλήρως και με ευκολία από οποιοδήποτε σημείο (τοπικά ή απομακρυσμένα) έχουμε δικτυακή πρόσβαση στην IP του!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ