creta electronix 2022
DIABASTE DWREAN SEC CYP 05
DIGITAL TV 169
energiatec banner
8 Ιουνίου 2021 21:10

Η Affidea αναβαθμίζει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των εξεταζόμενων με εξοπλισμό της Cubitech Systems

admin

Με ένα νέο, πρωτοποριακό σύστημα εισόδου και διαχείρισης προτεραιότητας στους εξεταζόμενούς της, εξόπλισε τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία Cubitech Systems, συμβάλλοντας έτσι στην τήρηση των αυστηρών πρωτοκόλλων και στην εισαγωγή νέων δεδομένων στην εξυπηρέτηση.

Με ένα νέο, πρωτοποριακό σύστημα εισόδου και διαχείρισης προτεραιότητας στους εξεταζόμενούς της, εξόπλισε τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία Cubitech Systems, συμβάλλοντας έτσι στην τήρηση των αυστηρών πρωτοκόλλων και στην εισαγωγή νέων δεδομένων στην εξυπηρέτηση.

Οι εισερχόμενοι σε κάθε κέντρο, χωρίς καμία επαφή, θερμομετρούνται, διαπιστώνεται αν φορούν μάσκα και λαμβάνουν αυτόματα σειρά προτεραιότητας με την παροχή εισιτηρίου. Η νέα αυτή λύση σχεδιάστηκε από την Cubitech Systems και χρησιμοποιεί συνδυασμό σύγχρονων τεχνολογιών, ώστε καμία ενέργεια του επισκέπτη των διαγνωστικών κέντρων Affidea να μην απαιτεί επαφή με την υποδομή. Η ανταπόκριση είναι ταχύτατη και το σύστημα παρέχει άμεση ενημέρωση για το πότε και από ποιόν συνεργάτη της Affidea θα εξυπηρετηθεί ο εξεταζόμενος, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

1

Η επένδυση σε τεχνολογίες που συμβάλλουν στην προστασία της υγείας, την ασφάλεια των εξεταζόμενων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης, αποτελεί πρόκληση και ταυτόχρονα επιτακτική ανάγκη, για τις σύγχρονες μονάδες υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

O Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, δήλωσε: «Στην Affidea, η υγεία είναι πάνω από όλα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά. Θέτουμε σαν πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των εξεταζόμενων και των εργαζόμενών μας και συμβάλλουμε ουσιαστικά στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Για αυτό επενδύουμε στις καλύτερες λύσεις, ώστε να νιώθουν ασφαλείς όλοι οι εξεταζόμενοι σε κάθε τους επίσκεψη στα διαγνωστικά κέντρα της Affidea. Από την πρώτη στιγμή παρακολουθούμε τις εξελίξεις και με υπευθυνότητα εφαρμόζουμε ειδικά, επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα για την ανάσχεση του ιού SARS-CoV-2. Συνεχίζουμε το έργο μας για την προαγωγή της υγείας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Είμαστε εδώ καθημερινά για να φροντίζουμε το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cubitech Systems, Νίκος Καλαφάτης, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Affidea για την εμπιστοσύνη τους στην Cubitech Systems, αλλά και για την ανοιχτή τους επικοινωνία. Αντιληφθήκαμε από τις αρχικές μας συνομιλίες την έντονη επιθυμία τους να προσφέρουν κορυφαία επίπεδα ασφάλειας στους εξεταζόμενους και στο προσωπικό τους. Εμείς στην cubitech systems είμαστε μια καλά καταρτισμένη ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων, έτοιμη να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ασφαλείας και τεχνολογίας, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα ή την τοποθεσία του. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας και των έργων που έχουμε υλοποιήσει στην Ελλάδα και σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα έργο, με τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας που έθεσε η Affidea και βοηθήσαμε από την μεριά μας, στην ενίσχυση της πρόληψης κατά του ιού SARS-CoV-2, για τους συνανθρώπους μας».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Cyprus, τεύχος 6

  Security Report Cyprus, τεύχος 6

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή ε...
 • IFSEC International 2022 – Ρεπορτάζ από τον εκθεσιακό χώρο του ExCeL στο Λονδίνο!

  IFSEC International 2022 – Ρεπορτάζ από τον εκθεσιακό χώρο του ExCeL στο Λονδίνο!

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση IFSEC International 2022, η οποία επέστρεψε στον εκθεσιακό χώρο ExCeL του Λονδίνου μετά από δύο χρόνια απουσίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ...
 • Συνέντευξη με τον Cristiano Montesi, CEO της ELAN

  Συνέντευξη με τον Cristiano Montesi, CEO της ELAN

  Τα τελευταία 25 χρόνια, η ELAN έχει παραγάγει περισσότερα από 600.000.000 μέτρα καλωδίων και έχει πουλήσει περισσότερες από 7.000.000 μπαταρίες! Με εμπειρία από το 1990, η ELAN προμηθεύει προϊόντα ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design