DIABASTE DWREAN SEC CYP 05
ψηφιακή τηλεόραση
15 Φεβρουαρίου 2021 01:06

Συστήματα πυρανίχνευσης από την Γερμανική NSC

Ο Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος NSC Sicherheitstechnik GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα πυρανίχνευσης υψηλής ποιότητας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ54 pt.2- pt.4- pt.13, με προϊόντα πιστοποιημένα από έναν από τους αυστηρότερους φορείς παγκοσμίως, τον Γερμανικό VdS.

Ο Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος NSC Sicherheitstechnik GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα πυρανίχνευσης υψηλής ποιότητας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ54 pt.2- pt.4- pt.13, με προϊόντα πιστοποιημένα από έναν από τους αυστηρότερους φορείς παγκοσμίως, τον Γερμανικό VdS. Με επίσημη παρουσία σε 8 χώρες και εξαγωγή των προϊόντων της σε 35 χώρες παγκοσμίως, πλέον δίνει δυναμικό παρόν και στην Κυπριακή αγορά. Η NSC Hellas SA με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο προσφέρει  ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων πυρανίχνευσης (Solution F1 / Solution F2) καθώς και συστημάτων εκκένωσης (NSC MILO/ BOX-500) της μητρικής εταιρίας.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης Solution F1/F2 της NSC υποστηρίζουν την τεχνολογία Βρόχου η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για το χρήστη. Οι πίνακες πυρανίχνευσης Solution F2 (1 έως 2 Βρόχοι) και  Solution F1 (2 έως 18 Βρόχοι) υποστηρίζουν μέγιστο μήκος καλωδίωσης κάθε Βρόχου έως 3500m με ελάχιστη διατομή 0,8mm2 και δίκτυο πινάκων σε αποκλειστικό για την πυρανίχνευση, με μέγιστο αριθμό 128 πίνακες.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των πινάκων πυρανίχνευσης Solution F1/ F2 είναι η ενημέρωση του χρήστη- τεχνικού, για το επίπεδο ρύπανσης του κάθε ανιχνευτή. Έτσι, εξασφαλίζεται η 100% ετοιμότητα του συστήματος και η έγκαιρη ανίχνευση- ειδοποίηση του κόσμου σε περίπτωση φωτιάς.

Εάν για ορισμένες εφαρμογές και σύμφωνα το πρότυπο EN-54 απαιτείται μεγαλύτερη αξιοπιστία, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον πίνακα πυρανίχνευσης Solution F1: ο μικροεπεξεργαστής του συστήματος, καθώς και οι μικροεπεξεργαστές των καρτών βρόχου μπορούν να διπλασιαστούν. Έτσι, ο τελικός χρήστης κερδίζει την 100% εφεδρεία ολόκληρου του συστήματος.

Με τη προσθήκη καρτών 8 συμβατικών ζωνών στους πίνακες της NSC, διευθυνσιοδοτούμενες και συμβατικές συσκευές πυρανίχνευσης μπορούν να αποτελέσουν μέρος του ίδιου συστήματος.

Οι πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης της NSC, πέραν της τοπολογίας Βρόχου, υποστηρίζουν οποιαδήποτε τοπολογία καλωδίωσης.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι πίνακες Solution F1/ F2 είναι πιστοποιημένοι και σαν πίνακες κατάσβεσης σύμφωνα με το ΕΝ12094-1, αφού ενσωματώνοντας τις κάρτες κατάσβεσης της NSC, μπορούν να ελέγξουν από μια έως 8 περιοχές κατάσβεσης.

Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι multiprotocol και συνεργάζονται με τους 2 παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές περιφερειακών συσκευών Hochiki (Japan) και Apollo (UK).

H NSC Hellas SA προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα πυρανίχνευσης, αφού οι πίνακες της NSC συνεργάζονται και με πιο εξειδικευμένα προϊόντα ανίχνευσης φωτιάς, όπως τα συστήματα έγκαιρης ανίχνευσης καπνού με δειγματοληψία αέρα (Aspiration systems), συστήματα γραμμικής ανίχνευσης με θερμικά καλώδια (Linear heat detection), καθώς και με συστήματα ανίχνευσης αερίων κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της NSC Hellas SA

INFO

NSC Hellas AE

Στ. Καζαντζίδη 47, 55535 Πυλαία Θεσσαλονίκης, τηλ: 2311-821295

Γ’ Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, τηλ: 210-2201458

e-mail: info@nsc-hellas.gr | site: www.nsc-hellas.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Cyprus, Τεύχος 5

  Security Report Cyprus, Τεύχος 5

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγ...
 • Security Best Sellers 2021

  Security Best Sellers 2021

  Το περιοδικό Security Report επικοινώνησε αυτό το μήνα με κορυφαία στελέχη του κλάδου της ασφάλειας ώστε να εντοπίσει εκείνα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ξεχώρισαν το έτος 2021. Πιο συγκεκριμέ...
 • Security Top 50

  Security Top 50

  Τα τελευταία χρόνια, η ιστοσελίδα asmag.com δημοσιεύει τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τους σημαντικότερους κατασκευαστές και προμηθευτές συστημάτων και προϊόντων ασφαλείας, προκειμένου να καταρ...
 • Σύγκριση Dome, Bullet, fisheye και Turret καμερών

  Σύγκριση Dome, Bullet, fisheye και Turret καμερών

  Σήμερα, οι IP κάμερες διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο, ενώ για πολλούς, είναι αναμφίβολα το μέλλον του CCTV. Οι IP κάμερες μπορούν να τροφοδοτηθούν κυρίως μέσω τ...
 • AJAX Special Event

  AJAX Special Event

  Η AJAX Systems πραγματοποίησε τη δεύτερη online εκδήλωση «Ajax Special Event», παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του χώρου όλα τα νέα προϊόντα που θα φέρει η εταιρία το 2022. Την αρχή για την διαδ...
 • INIM Alien

  INIM Alien

  Η ARK με χαρά καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια των συνεργατών της, την ιταλική εταιρεία ΙΝΙΜ, έναν παγκοσμίως διακεκριμένο κατασκευαστή συστημάτων ασφαλείας! Η ΙΝΙΜ, με έδρα την Ιταλία, κατακτά απ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design