Skip to main content
tech2024 02 28 at 08 01 46 TM 458
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
20 Οκτωβρίου 2021 11:07

H Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας βραβεύει τους κορυφαίους της συνεργάτες και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Fd845b4636a499893590bb3e4c0b18419 XL

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα, οι στρατηγικές συνεργασίες, οι καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, η προώθηση των ψηφιακών τεχνολογιών, η προσαρμογή στο αναδυόμενο υβριδικό μοντέλο εργασίας, αλλά και η δέσμευση στις εκπαιδεύσεις και τις πιστοποιήσεις στις τεχνολογίες της Εταιρείας, ήταν τα στοιχεία που αξιολόγησε η Microsoft για να βραβεύσει τους «Συνεργάτες της Χρονιάς» για το 2021.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα, οι στρατηγικές συνεργασίες, οι καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, η προώθηση των ψηφιακών τεχνολογιών, η προσαρμογή στο αναδυόμενο υβριδικό μοντέλο εργασίας, αλλά και η δέσμευση στις εκπαιδεύσεις και τις πιστοποιήσεις στις τεχνολογίες της Εταιρείας, ήταν τα στοιχεία που αξιολόγησε η Microsoft για να βραβεύσει τους «Συνεργάτες της Χρονιάς» για το 2021.

Πρόκειται για εταιρείες οι οποίες, σε συνεργασία με τη Microsoft, κατάφεραν να προωθήσουν την τεχνολογική ατζέντα σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, να δημιουργήσουν αξία για τις ίδιες και τους πελάτες της Εταιρείας και να εξελιχθούν ψηφιακά, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και πολύπλοκο περιβάλλον, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες της αγοράς.

Τα βραβεία δόθηκαν στο πλαίσιο του διαδικτυακού event «Microsoft Partner Summit» που μόλις ολοκληρώθηκε, δίνοντας την ευκαιρία στην εταιρεία να συναντήσει ψηφιακά τους συνεργάτες της για να τους παρουσιάσει τη στρατηγική της για τον επόμενο χρόνο και τα νέα της προϊόντα, αλλά και να θέσει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και επιτυχία των συνεργατών και πελατών της.

Τα βραβεία ανά κατηγορία:

• ΒΡΑΒΕΙΟ «PARTNER OF THE YEAR»

Ελλάδα • Office Line
Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud και είναι ανάμεσα στους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα, με σημαντικά έργα για πολυεθνικές εταιρείες, μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, οργανισμούς του Δημόσιου, αλλά και εξειδικευμένες λύσεις ειδικά για τον τραπεζικό τομέα. Είναι ο μόνος συνεργάτης της Εταιρείας στην Ελλάδα που έχει λάβει συνολικά έξι πιστοποιήσεις «Αdvanced Specialization» για το Microsoft Azure και το Microsoft 365.

Κύπρος • Dot.Cy
Παρέχει επιχειρηματικές λύσεις στην Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, χρησιμοποιώντας πλατφόρμες και τεχνολογίες της Microsoft. Με έδρα τη Λευκωσία και περιφερειακό γραφείο στο Ντουμπάι, είναι από τους πλέον εξειδικευμένους παρόχους λύσεων «D365 Customer Engagement» στην ευρύτερη περιοχή, εξυπηρετώντας τις ανάγκες CRM μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών, με έμφαση στους τομείς της φιλοξενίας και του λιανεμπορίου.

Μάλτα • Veracloud
Είναι μία νεοφυής επιχείρηση δύο ετών, με μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική και ευρεία γκάμα λύσεων που επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της, μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που βασίζονται στην τεχνολογία cloud και βοηθούν στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει το αναδυόμενο υβριδικό εργασιακό περιβάλλον.


• ΒΡΑΒΕΙΟ «MODERN WORKPLACE»

Ελλάδα • Όμιλος OTE
Είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και, μαζί με τις θυγατρικές του, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη ΝΑ Ευρώπη. Προσφέρει ευρεία γκάμα τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και ευρυζωνικών υπηρεσιών με ειδίκευση σε λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας για ιδιώτες και επιχειρήσεις, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT.

Κύπρος • NewCytech
Με έδρα την Κύπρο και δραστηριοποίηση στην ευρύτερη περιφέρεια της Ανατολικής Μεσογείου, προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης, με στόχο να βελτιώσει και να ενισχύσει τη διαλειτουργικότητα των τεχνολογικών λύσεων που διαθέτουν οι πελάτες της, μέσα από την ενοποίηση συστημάτων (systems integration).

Μάλτα • Όμιλος Intercomp
Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας στη Μάλτα. Παρέχει υπηρεσίες διανομής και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής, με εξειδίκευση σε λύσεις όπως εκτύπωση εγγράφων και επιταγών MICR, κινητές επικοινωνίες κ.ά..

• ΒΡΑΒΕΙΟ «AZURE»

Ελλάδα • UniSystems
Δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στην παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών και δικτυακών υπηρεσιών και λύσεων που καλύπτουν εξοπλισμό και λογισμικό, και στην υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας. Αναπτύσσεται σταθερά σε μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ενσωμάτωσης συστημάτων ICT στις ευρωπαϊκές αγορές.

Κύπρος • HS Data
Διαθέτει μακρά πορεία επιτυχούς σχεδιασμού και παράδοσης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας στην κυπριακή αγορά. Επιπρόσθετα, η εταιρεία είναι πιστοποιημένος πάροχος Microsoft λύσεων, αδειών και τεχνολογιών σε μεγάλο αριθμό δημοσίων οργανισμών και ιδιωτικών εταιρειών στην Κύπρο.

Μάλτα • BMIT
Αποτελεί κορυφαίο συνεργάτη της Microsoft για την παροχή υπηρεσιών cloud. Στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, βρίσκονται οι δύο εγκαταστάσεις data center που διαθέτει στη Μάλτα, οι οποίες είναι πιστοποιημένες, λειτουργούν αδιάκοπα όλο το χρόνο και συνδέονται με τις διεθνείς τοποθεσίες τους στην Ιταλία και τη Γερμανία, μέσω του ιδιόκτητου διεθνώς διαχειριζόμενου δικτύου.


• ΒΡΑΒΕΙΟ «DYNAMICS 365»

Ελλάδα, Κύπρος και Μάλτα • Dot.Cy
Είναι από τους πλέον εξειδικευμένους παρόχους λύσεων D365 Customer Engagement στην ευρύτερη περιοχή, εξυπηρετώντας τις ανάγκες CRM μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών με έμφαση στους τομείς της φιλοξενίας και του λιανεμπορίου.

• ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (CERTIFICATIONS)

Ελλάδα • Accenture
Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα πεδία της στρατηγικής και συμβουλευτικής, των διαδραστικών υπηρεσιών, της τεχνολογίας και των επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα Κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας και Ευφυών Λειτουργιών. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting.

Κύπρος • Logicom Solutions
Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους integrators τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Κύπρο. Υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό κορυφαίων οργανισμών και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση ολοκληρωμένων καινοτόμων ψηφιακών στρατηγικών για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Μάλτα • KPMG Malta
Είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της KPMG και από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Μάλτα. Μέσω του Learning Academy παρέχει ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών λύσεων και πιστοποιήσεων σε εξειδικευμένους τομείς, αξιοποιώντας καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους και εργαλεία, που συνδυάζουν τη δια ζώσης με την ψηφιακή μάθηση.

Για τη Microsoft, η ετήσια απονομή των βραβείων είναι μια πραγματική γιορτή της τεχνολογίας, που δείχνει τον πλούτο ιδεών, ικανοτήτων, δεξιοτήτων, υψηλής τεχνολογικής κατάρτισης και στρατηγικής που υπάρχει και στις τρεις χώρες, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη δύναμη των συνεργασιών και τον ρόλο τους στο ψηφιακό ταξίδι και των τριών χωρών.

Σχετικά με τη Microsoft
Η Microsoft (Nasdaq “MSFT” @Microsoft) ενεργοποιεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό για μια εποχή έξυπνου «νέφους» (cloud) και ενός έξυπνου Microsoft Edge. Η αποστολή της είναι να ενδυναμώσει κάθε άνθρωπο και κάθε οργανισμό στον πλανήτη να επιτύχει περισσότερα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
 • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...