Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 10
DIGITAL TV 187
20 Φεβρουαρίου 2024 12:59

Η γνωριμία με τους εκθέτες της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται!

ATHENS ELECTRONIX HEADER NEWSLETTER 2024 1360x1000 508d7932

Σε μιάμιση εβδομάδα ξεκινάει η απόλυτη διοργάνωση της αγοράς για το 2024, η Athens Electronix 2024 ! Στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, σας περιμένουμε όλους στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, από τις 09:30 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, για να συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας!

Προκειμένου να οργανώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επίσκεψή σας στην Athens Electronix 2024, έχουμε φροντίσει να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων που θα λάβουν μέρος στην έκθεσή μας! Η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται λοιπόν και σήμερα!

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με τα στελέχη των μεγαλύτερων συμμετεχουσών εταιρειών, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις!

SATSTORE

satstore logo

Η εταιρεία Satstore ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2007 από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στα ηλεκτρονικά συστήματα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει νέα, μοναδικά και καινοτόμα Hi-end προϊόντα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του HDTV. Η εταιρεία έχει ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κορέα. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται τόσο στην Κίνα, όσο και στην Κορέα.

SHOP4SECURITY

LOGO S4S

Η εταιρεία Shop4Security είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της εταιρείας Teletek Electronics για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου λειτουργούν άρτια οργανωμένα Τμήματα Πωλήσεων, Τεχνικής & Γραμματειακής Υποστήριξης, όπως και Αίθουσα Σεμιναρίων.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η εταιρεία Teletek Electronics με 2 εργοστάσια κατασκευής στην Ευρώπη, αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στην παγκόσμια αγορά, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης, εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατά ΕΝ, διαθέτουν την σήμανση CE και πιστοποιήσεις από παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης.

SIGMA SECURITY

sigma logo

Η Sigma Security δηµιουργήθηκε το 1977 και σήµερα είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστηµάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.

Έχει κερδίσει τη φήµη της, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωµένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµµατισµό του συστήµατος.

Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συμπεριλαμβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερµού, Ασύρµατα Συστήµατα, Συστήµατα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούµενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM/GPRS Interfaces, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων, Ανιχνευτές Κίνησης (PIR και Μικροκυµατικοί) κ.λπ.

Παράλληλα, συνεργάζεται µε τις πλέον καταξιωµένες εταιρείες της παγκόσµιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέµει, µέσω του εκτεταµένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώµατα Τηλεόρασης, Συστήµατα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόµενα Συστηµάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM/GPRS Interfaces, Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήµατα Περιµετρικής Προστασίας κ.λπ.

Στόχος της Sigma Security είναι να προσφέρει, µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τοµέα της ασφάλειας, δίνοντας πάντα έµφαση στις ανάγκες των πελατών της. Για τον σκοπό αυτό, έχει δώσει βάση στην οργάνωση, στο άρτια εκπαιδευµένο και εξειδικευµένο προσωπικό και στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισµό. Μερικές από τις κυριότερες συνεργασίες τις Sigma Security με οίκους του εξωτερικού είναι οι INIM Electronics, TVT, ANVIZ κ.λπ.

SOLO SECURITY

solo logo

Η SOLO Security Systems ιδρύθηκε από τον σημερινό Managing Director Βασίλη Καραγιαννάκη την 1η Μαρτίου 2004 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και λαμβάνοντας υπόψιν τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, οι όποιες καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη ασφαλείας. Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Το ισχυρό σημείο και το κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας ήταν ανέκαθεν η άρτια οργάνωση όλων των βαθμίδων παροχής υπηρεσιών.

Στόχος της:

• Η ικανοποίηση του πελάτη και η ολοκληρωμένη κάλυψή του σε όλους τους βασικούς τομείς.

• Η διαρκής ενημέρωση, εκπαίδευση για νέα προϊόντα και τεχνολογίες.

• Η τεχνική υποστήριξη.

• After Sales Service.

• Προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας στην καλύτερη τιμή.

• Προϊόντα και υπηρεσίες φιλικές στον τελικό καταναλωτή – χρήστη.

STAM ELECTRONICS

logo stam

Η Ε.Δ. ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο STAM ELECTRONICS δραστηριοποιείται από το 1990 στη χονδρική πώληση στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, καλωδίων, επίγειας & δορυφορικής λήψης και παρελκόμενων.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων με τα εμπορικά σήματα ANGA (ηλεκτρονικό υλικό) και POWERMOND (μπαταρίες), CAVEL (κατασκευή καλωδίων), POLYTRON (προϊόντα επεξεργασίας τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος) και επίσημος διανομέας αρκετών άλλων, όπως UNIVIEW (CCTV συστήματα), GIBERTINI (δορυφορικές κεραίες), SINUTA (δορυφορικά πιάτα & τηλεπικοινωνιακά δίκτυα), BRATECK (βάσεις TV, monitor, ηχεία), GLOBAL INVACOM (LNB, οπτικές ίνες) κ.ά.

Το δίκτυο πωλήσεων και διανομής της εταιρείας μας περιλαμβάνει πληθώρα καταστημάτων λιανικής και εγκαταστατών στον χώρο των ηλεκτρονικών, καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής περιφέρειας στην αγορά χονδρικής. Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας μας παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη, με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και επίλυση προβλημάτων υλικού και λογισμικού.

TECNOHELLAS

tecnohellas logo

Η Tecnohellas είναι μέλος του ομίλου Keeper, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφαλείας. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο Σταθμό Λήψεως και Διαχείρισης Συμβάντων, ο οποίος λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως. Η Tecnohellas είναι ο μοναδικός 24ωρος σταθμός, ο οποίος υλοποιήθηκε βάσει ειδικής μελέτης που εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καταθέτοντας τα ανώτερα διαπιστευτήριά του εξ αρχής.

Από την πρώτη στιγμή, ο Σταθμός εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να είναι συμβατός με όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και να παρέχει δυνατότητα λήψης εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο γίνεται μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, κινητής τηλεφωνίας (GSM GPRS) ή γραμμής Internet (ADSL) μέσω των μισθωμένων γραμμών οπτικής ίνας και ασύρματης μικροκυμματικής ζεύξης που διαθέτει η εταιρεία.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Athens Electronics 2024

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
 • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
 • Lenkeng AV transmitters

  Lenkeng AV transmitters

  H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Cyprus, τεύχος 11

  Security Cyprus, τεύχος 11

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή ...
 • Dahua Insider

  Dahua Insider

  Βελτιωμένη γενιά Access Controller με νέες δυνατότητες και λειτουργίες Ο νέος Insider Access Controller της Dahua, ASC3202B, έρχεται να γίνει η «καρδιά» της εγκατάστασήςμας. Ενσωματώνει Web Int...
 • Security TOP 50

  Security TOP 50

  Η κατάταξη των εταιρειών Security, που δημοσιεύει κάθε χρόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του το περιοδικό asmag.com, είναι πλέον διαθέσιμη! Το asmag.com, που σε συνεργασία με κορυφαία στελέχη του κλάδ...
 • PIAM 2.0

  PIAM 2.0

  Το PIAM (Physical Identity and Access Management), που αναφέρεται στον έλεγχο πρόσβασης και σημαίνει διαχείριση της φυσικής ταυτότητας και της πρόσβασης, είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα που ...
 • Body worn κάμερες: Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή τους το 2024 στη χώρα μας

  Body worn κάμερες: Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή τους το 2024 στη χώρα μας

  Οι body worn κάμερες, που κατά βάση χρησιμοποιούνται από τις αρχές επιβολής του νόμου, μπορούν μεταξύ άλλων να τοποθετηθούν στις στολές των αστυνομικών και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμες,...
 • Πώς επηρεάζονται οι αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού από τα δεδομένα

  Πώς επηρεάζονται οι αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού από τα δεδομένα

  Η ικανότητα συλλογής, ανάλυσης και εξαγωγής πληροφοριών / δεδομένων από πολλαπλές πηγές μπορεί να έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο για μία επιχείρηση, κάτι που γίνεται καλύτερα αντιληπτό όταν εξετάζουμ...
 • Πρωτόκολλο DALI

  Πρωτόκολλο DALI

  Το πρωτόκολλο επικοινωνίας φωτιστικών ασφαλείας DALI (Digital Addressable Lighting Interface) αναδεικνύει μια νέα εποχή στον χώρο της τεχνολογίας φωτισμού, προσφέροντας εξελιγμένες δυνατότητες ελέ...
 • Ajax Special Event: Νέα προϊόντα και λύσεις στην 5η κατά σειρά virtual παρουσίαση!

  Ajax Special Event: Νέα προϊόντα και λύσεις στην 5η κατά σειρά virtual παρουσίαση!

  Το 5ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου του 2023! Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της ανακοινώνοντας νέες αλλαγές στο...
 • Ο ρόλος των καμερών ασφαλείας στο industry 4.0

  Ο ρόλος των καμερών ασφαλείας στο industry 4.0

  Πριν από το 2014, ο όρος αναζήτησης «industry 4.0» στο Google ήταν πρακτικά ανύπαρκτος. Αυτό έπαψε να ισχύει από το 2019, όπου το 68% των ερωτηθέντων μιας παγκόσμιας έρευνας που πραγματοποίησε η M...