Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 10
DIGITAL TV 186
9 Φεβρουαρίου 2024 11:28

Η παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται!

ATHENS ELECTRONIX HEADER NEWSLETTER 2024 1360x1000 508d7932

Συνεχίζουμε και σήμερα την παρουσίαση των μεγαλύτερων εταιρειών των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων που θα λάβουν μέρος στην Athens Electronix 2024! Στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, από τις 09:30 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, η εκδοτική εταιρεία Libra Press έχει φροντίσει για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου event της αγοράς! Η Athens Electronix 2024, η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες της για να έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας!

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με τα στελέχη των μεγαλύτερων συμμετεχουσών εταιρειών, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις!

Η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται και σήμερα για να γνωρίσετε τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν στην έκθεσή μας και να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας στην έκθεση!


GI SECURITY

GI sec logo

Η G.I. SECURITY ή Greece International Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πώς ξεκίνησαν όλα: Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας», τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών.

Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή όπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY SA. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά, συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού.

Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στην χονδρική πώληση, διανομή και υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. Συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες, διανέμοντας προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού, όπως CADDX, OPTEX, RISCO, VESTA, VENITEM, TANE, DIXIE, WINLAND, TIANDY, TAKEX, ZKTECO κ.ά.


GRANDE SECURITY

GrandeSecurity NewLogo

Η Grande Security A.E., με συνεχή παρουσία 40 ετών στην ελληνική αγορά, παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, συστήματα ασφαλείας, CCTV, πυρανίχνευσης και ελεγχόμενης πρόσβασης για την προσωπική και επαγγελματική ασφάλεια.

• Καλύπτει και εξασφαλίζει, με τα προϊόντα που διαθέτει χονδρικώς από διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους, απαιτήσεις μικρών και μεγάλων έργων.

• Λειτουργεί με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και άρτια τεχνική υποστήριξη.

• Χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τον επαγγελματία σύμβουλο, τεχνικό, εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας.

• Διαθέτει 24ωρο ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ CCTV.

• Βρίσκεται σε ιδιόκτητες θωρακισμένες εγκαταστάσεις, με οπτικές ίνες διπλής όδευσης, ειδικά διαμορφωμένες στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου ΚΛΣ που πληροί όλες τις προδιαγραφές.

• Διαθέτει δέκτες τελευταίας τεχνολογίας για γρήγορη υποδοχή των σημάτων όλων των εργοστασίων της παγκόσμιας αγοράς, σε συνδυασμό με το Ελληνικό Λογισμικό για τη διαχείριση και επεξεργασία σημάτων των συστημάτων ασφαλείας – Frouros II.

• Μέγιστη ασφάλεια επικοινωνίας με universal συσκευές GPRS με χρήση κάρτας GLOBAL SIM, σε συνεργασία με Vodafone για την ελληνική και κυπριακή αγορά.

• Με άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, με όλα τα πιστοποιητικά και κρατικά έγγραφα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

• Σε συνεργασία με πάνω από 400 αυστηρά επιλεγμένες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας.


IASCOM

iascom logo

Η ελληνική εταιρεία IASCOM ιδρύθηκε το 1984 στην Αθήνα. Η πολυετής εμπειρία στη διάθεση και τεχνική υποστήριξη των πλέον επωνύμων συστημάτων ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα είναι που έχουν καταξιώσει την IASCOM ως μία από τις αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο.

Η φιλοσοφία της IASCOM ανέκαθεν ήταν να προσφέρει λύσεις σε εγκαταστάτες, που διαχειρίζονται νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις και τεχνικά έργα, με γνώμονα την αξιοπιστία των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, την μεγάλη γκάμα, αλλά την εγγύηση καλής λειτουργίας, που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει έως και τα 5 χρόνια. Με την άψογη τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της πάντα δίνει έμφαση στη σωστή τεχνική τοποθέτηση, την επιλογή του καλύτερου συστήματος ασφαλείας για τον πελάτη, την ορθή κάλυψη του χώρου και προπάντων την αρχή του να είναι ο τελικός πελάτης ασφαλής και ευχαριστημένος. Έχοντας πλέον την εμπειρία των 30 και πλέον ετών στον χώρο έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες και συνεχίζει να δημιουργεί νέες με τους πιο σπουδαίους κατασκευαστές συστημάτων ασφάλειας παγκοσμίως.

Παρακάτω, αναφέρονται λίγες μόνο από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται στο κομμάτι της χονδρικής: OPTEX, ALEPH, VENCROFT, UNIPOS, CQR, ARROWHEAD, ALULA, TRIKDIS, BOSCH, LONGSE, HIKVISION, ELITECONTROL κ.ά.

Για παράδειγμα, συνεργασία με την AAP (Arrowhead Alarm Products), η οποία κατασκεύαζε για χρόνια τα δημοφιλή Crow Runner και Siemens Sintony έφερε νέες καινοτομίες στην κατηγορία των υβριδικών συστημάτων συναγερμού με δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου μέσω εφαρμογής (EliteCloud) και δύο νέες μονάδες (ESL-2 8/16και ECi 8/248) με πλήρη πλέον υποστήριξη στο πρωτόκολλο IP alarm. Η γκάμα συμπληρώνεται με αρκετά μοντέλα ασυρμάτων περιφερειακών της σειράς Infinity. Προσθέτοντας τον δέκτη Infinity Link σε οποιονδήποτε από τους νέους πίνακες της Arrowhead έχουμε πληθώρα περιφερειακών για να μετατρέψουμε το σύστημά μας σε υβριδικό.


IDComs

IDCOMS logo

Integrated Digital Communication Solutions – Ολοκληρωμένες Λύσεις Ψηφιακής Επικοινωνίας.

Η IDComs αντιπροσωπεύει από τη δεκαετία του ’90, τις κορυφαίες εταιρείες IKUSI, PROMAX & ProAnt, ενώ πρόσφατα προσθέσαμε στο portfolio μας και την EKSELANS, μια εξίσου σημαντική εταιρεία στον χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων δικτύωσης για χώρους φιλοξενίας.

Από τη δεκαετία του ’80, η εταιρεία παρέχει λύσεις σχετικές με την τηλεόραση σε μεγάλα ξενοδοχεία, ενώ το 2008 υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση της τεχνολογίας IPTV στην Ελλάδα, σε μεγάλο 5στερο ξενοδοχείο.

Από την προηγούμενη δεκαετία έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία με την LG στον τομέα της υποστήριξης για την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric, αποτελώντας ουσιαστικά τον βασικό πιστοποιημένο Integrator του συστήματος Pro:Centric και παρέχοντας μαζί με το Hospitality Team, ουσιαστικές υπηρεσίες υποστήριξης σε όλα τα ξενοδοχεία με Hotel Smart TVs της LG.

Το διάσημο middleware ZAFIRO της Entertainment Solutions που αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα, είναι μια ακόμα επιλογή συνδυασμού υπηρεσιών για τα πολύ υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία, τα οποία θέλουν να προσφέρουν την κορυφαία λύση για τους φιλοξενούμενούς τους για την τηλεόραση και τα κινητά.

Πολύ σημαντική είναι και η συνεργασία μας με την Cosmote TV, στον τομέα της αποκωδικοποίησης των προγραμμάτων για επαγγελματική εφαρμογή σε ξενοδοχεία κ.λπ., αφού είναι δυνατή πλέον η μαζική αποκωδικοποίηση των καναλιών της Cosmote TV, μέσα στο ikusiflow – το κορυφαίο Smart HeadEnd της αγοράς – χωρίς τη χρήση εξωτερικών οικιακών δεκτών και την παρουσία άπειρων καλωδίων και συσκευών, αλλά κυρίως με άριστα αποτελέσματα στην ποιότητα της εικόνας και με πολύ χαμηλότερο κόστος από τις οικιακές λύσεις με δέκτες και διαμορφωτές.

Το Hospitality Team είναι μία πλήρως εκπαιδευμένη & πιστοποιημένη ομάδα στενών συνεργατών που αποτελείται από 100+ εταιρείες του χώρου μας, με παρουσία σε όλα τα νησιά και τις τουριστικές περιοχές της χώρας, εξασφαλίζοντας ταχύτατη υποστήριξη στους συνεργάτες μας, παράλληλα με την υψηλότατη τεχνογνωσία του δικού μας προσωπικού στους τομείς που καλύπτουμε.

Η IDComs ανοίγει νέους δρόμους και εξερευνά τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στον τομέα μας, στηρίζοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον τεχνικό κόσμο. Οι εταιρείες αιχμής που με την πάροδο του χρόνου έχουν προστεθεί στο οπλοστάσιο της IDComs, λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους, προσφέροντας αυτό που λέει και ο τίτλος της: Ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας.

Με βάση τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει και μέσω των στενών συνεργατών του Hospitality Team σε όλη την Ελλάδα, ηIDComs παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Hospitality σε μεσαία & μεγάλα ξενοδοχεία.
Μερικές από αυτές είναι:

 • Λήψη δορυφορικών και επίγειων καναλιών και διανομή με την τεχνολογία IPTV.
 • Ενεργός και παθητικός εξοπλισμός για δικτύωση Ethernet, με χαλκό ή με οπτικές ίνες.
 • Wi-Fi σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για υψηλή πυκνότητα φιλοξενούμενων.
 • Infotainment middleware πλατφόρμες, όπως LG Pro:Centric Direct & Cloud, Zafiro κ.λπ.
 • Διασύνδεση με το PMS του ξενοδοχείου.
 • Συστήματα Casting για ξενοδοχεία (Bring Your Own Content).
 • Ψηφιακή σήμανση (Digital Signage).
 • Διαφημιστική προβολή της επιχείρησης στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
 • In-Room υπηρεσίες Digital Concierge.
 • Εύκολη πρόσβαση των πελατών μέσω της τηλεόρασης στο διαδίκτυο, social media, YouTube, ειδήσεις, καιρό, πληροφορίες της περιοχής.
 • Εύκολη διασύνδεση των iPads, tablets & smartphones των πελατών με τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.
 • Ηλεκτρονικό Hotel Directory.
 • View bill & express checkout.
 • Πωλήσεις για τις υπηρεσίες της επιχείρησης: SPA, room service, virtual hotel shops.
 • Μουσική, παιχνίδια και VoD (Video on Demand) με εκατοντάδες ταινίες τελευταίας παραγωγής, αλλά και ταινίες με adult περιεχόμενο.

Kathrein LYRA

KATHREIN LOGO

Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ, Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των Εργοστασίων KATHREIN στην Ελλάδα, έχει ιδρυθεί το 1956. Η εταιρεία μας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της. Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.
Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 65 και πλέον χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την εταιρεία μας.

• Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

• Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και τεχνολογιών προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων για τους πελάτες των προϊόντων μας.

Ιδιαίτερη προσοχή αφιερώνεται στην ικανοποίηση των πελατών μας που βασίζονται: στη φιλοξενία, στα αεροδρόμια, στα νοσοκομεία, στα στάδια, στα κρουαζιερόπλοια, στα εμπορικά κέντρα, στους οικισμούς καθώς επίσης και στα μικρά ξενοδοχεία με 30, 20 ή ακόμα και 10 δωμάτια.

Η κύρια αρχή της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε πάντα τις ιδανικές λύσεις στις απαιτήσεις των πελατών της.

Our Heart Beats Digitally

Η KATHREIN αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ευρώπη στον τομέα τον Δορυφορικών Και Επίγειων Συστημάτων Λήψης.

Κατασκευάζει κεραίες δορυφορικής και επίγειας λήψης (UHF – VHF – FM – AM), ψηφιακά Headend και IPTV λύσεις και εφαρμογές, ενισχυτές, προενισχυτές, πρίζες, διανεμητές, διακλαδωτές, μεταλλάκτες, φίλτρα, ειδικά καλώδια 75 ΩΜ για υπόγεια φρεάτια και για εσωτερικά δίκτυα, άκαυστα καλώδια για πλοία, οπτικά συστήματα διανομής DVB-T, SAT-IF, διανομή Internet μέσω ομοαξονικών καλωδίων, δορυφορικές κεραίες που επιτρέπουν την πλήρη αυτόματη δορυφορική λήψη καθώς το GPS που διαθέτουν παρέχει με απόλυτη ακρίβεια τα απαιτούμενα γεωγραφικά δεδομένα, καθώς και θερμαινόμενα δορυφορικά κάτοπτρα για περιοχές που το χιόνι καθιστά αδύνατη τη δορυφορική λήψη.

Με την ασυναγώνιστα μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε την ιδανική λύση με τέλεια απόδοση σε κάθε περίπτωση.


Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

sponsors new

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Οι κορυφαίες λύσεις της ελληνικής αγοράς! Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Cyprus, τεύχος 10

  Security Report Cyprus, τεύχος 10

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή ...
 • Συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης

  Συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης

  Στον τομέα της πυρασφάλειας, τα συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς αποτελούν τα κρισιμότερα εργαλεία για τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιακών στοιχε...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Αναλογικό CCTV

  Αναλογικό CCTV

  Η αναλογική τεχνολογία HD στον κλάδο των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV) έφερε την επανάσταση στην παρακολούθηση βίντεο, προσφέροντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας (HD) μέσω των παραδοσιακών ομο...
 • 3 τάσεις που αναδιαμόρφωσαν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού

  3 τάσεις που αναδιαμόρφωσαν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού

  Η αγορά των συστημάτων συναγερμού εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, με νέες τάσεις να κάνουν την εμφάνιση τους για να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών, των επιχειρήσεων και π...
 • Πώς να αντιμετωπίσετε τα ασταμάτητα reboot σε DVR και NVR;

  Πώς να αντιμετωπίσετε τα ασταμάτητα reboot σε DVR και NVR;

  Μια συνήθης δυσλειτουργία των DVR (Digital Video Recorder) και NVR (Network Video Recorder) που μπορεί να αντιμετωπίζετε είναι οι επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις των καταγραφικών άνευ εντολής του...