Skip to main content
tech2024 02 28 at 08 01 46 TM 458
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
14 Απριλίου 2021 10:40

Η TP-Link παρουσιάζει τη νέα σειρά PoE Switches για ενδυνάμωση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F704ff1e3e451e541113bf2d698a2a1fe XL

Η TP-Link®, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, λανσάρει νέα σειρά PoE Switches και διαθέτει από PoE Switches έως και L2+ Managed PoE Switches.
Οι απαιτήσεις για PoE αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Η TP-Link αναπτύσσει διαφορετικά είδη PoE Switches για να καλύψει τις ανάγκες ποικίλων σεναρίων. Ένα ευρύ φάσμα PoE προϊόντων 100 Mbps, gigabit και multi-gig παρέχει πιο ευέλικτη ανάπτυξη και οικονομικά αποδοτικές επιλογές για σταθερές συσκευές όπως κάμερες IP, ασύρματα σημεία πρόσβασης και τηλέφωνα IP.

Η TP-Link®, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, λανσάρει νέα σειρά PoE Switches και διαθέτει από PoE Switches έως και L2+ Managed PoE Switches.
Οι απαιτήσεις για PoE αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Η TP-Link αναπτύσσει διαφορετικά είδη PoE Switches για να καλύψει τις ανάγκες ποικίλων σεναρίων. Ένα ευρύ φάσμα PoE προϊόντων 100 Mbps, gigabit και multi-gig παρέχει πιο ευέλικτη ανάπτυξη και οικονομικά αποδοτικές επιλογές για σταθερές συσκευές όπως κάμερες IP, ασύρματα σημεία πρόσβασης και τηλέφωνα IP.

Προσιτές λύσεις σχεδιασμένες για παρακολούθηση
Για γενική παρακολούθηση, τα PoE Switches της TP-Link με θύρες 10/100 Mbps επαρκούν για την κάλυψη των IPC απαιτήσεων. Τα PoE 100 Mbps Switches της TP-Link έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες παρακολούθησης SMB και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των περισσότερων καμερών IP. Πολλές σημαντικές δυνατότητες, όπως η λειτουργία επέκτασης (Extend Mode), η λειτουργία προτεραιότητας (Priority Mode) και η λειτουργία απομόνωσης (Isolation Mode), οι οποίες προσφέρουν αξία, πέρα από τις βασικές ανάγκες δικτύωσης, δημιουργώντας ένα ευέλικτο και αξιόπιστο δίκτυο παρακολούθησης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

• Μετάδοση PoE 250μ. Με τη λειτουργία επέκτασης (Extend Mode), το PoE υποστηρίζει μεταδόσεις δεδομένων και ισχύος έως και 250 μέτρα μακριά – ιδανικό για χρήση κάμερας παρακολούθησης σε μεγάλες περιοχές.
• Λειτουργία προτεραιότητας με ένα κλικ (One-Click Priority Mode). Εγγυάται την ποιότητα των ευαίσθητων εφαρμογών, όπως η παρακολούθηση βίντεο σε σημαντικές επιχειρηματικές περιοχές, δίνοντας προτεραιότητα στα δεδομένα συγκεκριμένων θυρών.
• Διαχωρισμός κυκλοφορίας με ένα κλικ (One-Click Traffic Separation). Η λειτουργία απομόνωσης (Isolation Mode) διαχωρίζει εύκολα την κίνηση για θύρες κατερχόμενης ζεύξης (downlink ports) για να αποφευχθεί η κατασκοπεία και η παραβίαση και απομονώνει την μετάδοση για μεγαλύτερη ασφάλεια και απόδοση.
• Σιωπηλή λειτουργία. Ο χωρίς ανεμιστήρες σχεδιασμός των επιτραπέζιων switches εξαλείφει τον πρόσθετο θόρυβο από τις τοποθεσίες τους. Τα Rackmount switches προσαρμόζουν αυτόματα τους ενσωματωμένους ανεμιστήρες τους, ώστε να εξισορροπήσουν την κατανάλωση ενέργειας με τη μείωση του ήχου, σε περιοχές που απαιτείται χαμηλός θόρυβος.

Εναλλακτικές λύσεις Gigabit για ανάπτυξη SMBs
Τα gigabit Unmanaged και Easy Smart PoE Switches της TP-Link προσφέρουν πιο αποτελεσματικές και με καλή σχέση κόστους-απόδοσης λύσεις για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών σε ασύρματα σημεία πρόσβασης, παρακολούθησης, VoIP και άλλων εφαρμογών.

• Αυτόματη ανάκτηση PoE. Αυτόματη επανεκκίνηση συσκευών που δεν ανταποκρίνονται σε PoE.
• Ευκολία χρήσης. Απλή σύνδεση και ρύθμιση μίας εγκατάστασης που δεν απαιτεί λογισμικό ή διαμόρφωση.
• Ενεργειακή απόδοση. Με την Πράσινη Τεχνολογία (Green Tech) επιτυγχάνεται λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και συνεπώς μείωση των λογαριασμών ενέργειας.

Managed Switches με Cloud Access για Business Networking
Τα Managed Switches που ενσωματώνονται στο Omada SDN (Network Defined Networking) παρέχουν 100% κεντρική διαχείριση cloud για τη δημιουργία δικτύων υψηλής κλιμάκωσης. Παρέχονται απρόσκοπτες ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις — ιδανικές για επιχειρήσεις φιλοξενίας, εκπαίδευση, καταστήματα, γραφεία και άλλα.

• Κεντρική διαχείριση Cloud (Cloud Centralized Management). Πλήρης διαχείριση ολόκληρου δικτύου από διαφορετικούς ιστότοπους – όλα ελέγχονται από μία μόνο διεπαφή οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
• Παροχή μηδενικής αφής (Zero-Touch Provisioning) *. Ανάπτυξη και διαμόρφωση απομακρυσμένων δικτύων πολλαπλών τοποθεσιών για διασφάλιση αποτελεσματικής ανάπτυξης με χαμηλότερο κόστος.
• Εύκολη παρακολούθηση δικτύου. Η εφαρμογή Omada και το δ Web UI διευκολύνουν τον έλεγχο της κατάστασης του δικτύου σε πραγματικό χρόνο και της διανομής επισκεψιμότητας (traffic distribution).
• 2,5 GE PoE για WiFi 6 **. 2.5 Οι θύρες 2.5 GE υποστηρίζουν τις ανάγκες εύρους ζώνης των σημείων πρόσβασης Wi-Fi 6.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
 • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...