Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
18 Φεβρουαρίου 2019 15:04

NoW – Tο πρώτο περιοδικό για τεχνικούς δικτύου είναι γεγονός!

7238c2ca8515ce0395545fa66eef3120 XL d907006f

Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την έκδοση του νέου περιοδικού «NoW».

Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την έκδοση του νέου περιοδικού «NoW».

Η Libra Press αφουγκράστηκε έγκαιρα το κενό που υπάρχει στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων και προχώρησε στην έκδοση του περιοδικού NoW, θέλοντας να καλύψει πλήρως κάθε κλάδο του τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Με ειδικό και καταρτισμένο προσωπικό, χάρη στην πολυετή παρουσία των στελεχών της εταιρίας στο χώρο, το νέο περιοδικό θα αποτελέσει τον νούμερο 1 οδηγό ενημέρωσης και αγοράς για κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη, τεχνικό, αλλά και λάτρη της πληροφορικής και του δικτυακού εξοπλισμού. Ειδικότερα το συντακτικό team του περιοδικού απαρτίζεται από τους γνωστούς τεχνικούς αρθογράφους Σωτήρη Χατζηστρατή, Χάρη Ματθαίου, Παναγιώτη Αποστολόπουλο και Νομικό Αργύρη, οι οποίοι θα συνδυαστούν στο ίδιο τεύχος με τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλλά.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Το NoW με τεχνικά άρθρα και χρήσιμες συμβουλές, έρχεται να σταθεί δίπλα στους υπάρχοντες, αλλά και στους νεότερους τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών συστημάτων. Η θεματογραφία του περιοδικού θα καλύπτει τις παρακάτω κατηγορίες:

 • Σύγχρονες επικοινωνιακές λύσεις (Internet, Intranet, VPN, VoIP)
 • Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
 • Δικτυακός εξοπλισμός
 • Εγκαταστάσεις
 • Ξενοδοχειακές Εφαρμογές IP
 • Δίκτυα Οπτικών Ινών
 • Σύγχρονα Ασύρματα Δίκτυα 5G
 • Internet of Things
 • Αυτοματισμοί – Smart Home

Όπως και τα υπόλοιπα περιοδικά της Libra Press, έτσι και το περιοδικό NoW δεν θα κυκλοφορεί μόνο σε έντυπη μορφή, αφού η ύλη του θα αναπαράγεται μέσα από την ιστοσελίδα nowmag.gr, ενώ κάθε θέμα του θα δημοσιεύεται και στην σελίδα του (NOW) στο Facebook. Τα σημαντικότερα θέματα του περιοδικού, αλλά και τα νέα της αγοράς των εταιριών, θα στέλνονται σε μορφή Newsletter κατευθείαν στο mailbox των επαγγελματιών – τεχνικών δικτύων. Τέλος, η διαδραστική μορφή του NoW με την πληθώρα των Links στις σελίδες των διαφημίσεων, εξασφαλίζει ακόμη καλύτερα την συνολική προβολή σας.

Το περιοδικό NoW θα κυκλοφορεί μαζί με τα περιοδικά ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και SECURITY REPORT, ώστε να αποτελέσουν ένα πλήρη πακέτο ενημέρωσης για τον σύγχρονο τεχνικό και όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της Libra Press, δεν θα κυκλοφορούν μόνο στα περίπτερα, αλλά θα στέλνονται συνδρομητικά και σε τεχνικούς επαγγελματίες.

Για κάθε πληροφορία και επιπρόσθετη ενημέρωση επικοινωνήστε στο info@nowmag.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
 • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
 • Lenkeng AV transmitters

  Lenkeng AV transmitters

  H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...