Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
30 Ιουλίου 2018 12:57

Προσαρμοστική λύση ασφάλειας Kaspersky Security Cloud

dfb8cfd1ec6c52df3849a64b6c24c576 XL 98aaa3e8

H λύση Kaspersky Security Cloud πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο για να προστατεύσει τους χρήστες από τις απειλές που αντιμετωπίζουν στον ψηφιακό κόσμο, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Το Kaspersky Security Cloud συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία…H λύση Kaspersky Security Cloud πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο για να προστατεύσει τους χρήστες από τις απειλές που αντιμετωπίζουν στον ψηφιακό κόσμο, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Το Kaspersky Security Cloud συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τις λύσεις «ναυαρχίδες» της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας προστασίας της αγοράς κατά των ψηφιακών απειλών, με προσαρμοστικά σενάρια. Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία προσφέρει προστασία ακριβώς όταν χρειάζεται, ανάλογα με τη συμπεριφορά του ατόμου και τη συσκευή που χρησιμοποιεί. Το Kaspersky Security Cloud λειτουργεί ως security-as-a-service και συνδέεται με τον χρήστη μέσω του λογαριασμού του στο portal MyKaspersky. Ο χρήστης μπορεί να συγχρονίσει τον λογαριασμό του σε όλες τις συσκευές του για να διατηρήσει την προστασία του ό, τι και να κάνει μέσω του smartphone, του φορητού υπολογιστή, του PC ή του tablet:
Το Kaspersky Security Cloud αναγνωρίζει τη δραστηριότητα και προτρέπει τον χρήστη να λάβει προστατευτικά μέτρα ανάλογα με το μοναδικό σενάριο:
– Αν συνδεθείτε μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης Wi-Fi, για παράδειγμα σε ένα καφέ ή σε ένα ξενοδοχείο, το Kaspersky Security Cloud ενεργοποιεί αυτόματα το VPN, το οποίο κρυπτογραφεί με ασφάλεια όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται.
– Το Kaspersky Security Cloud αναγνωρίζει πότε συνδέονται νέοι χρήστες στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ύποπτες συνδέσεις.
– Το προϊόν θα βεβαιωθεί ότι οι νέοι κωδικοί πρόσβασης που έχουν δημιουργηθεί για διαδικτυακούς λογαριασμούς είναι ασφαλείς – παρέχοντας συμβουλές σχετικά με τον τρόπο κατασκευής του ισχυρότερου κωδικού πρόσβασης προς αποφυγή των χάκερ.
– Το Kaspersky Security Cloud θα στείλει ένα push notification όταν υπάρχει μια μεγάλη απειλή ή παραβίαση για να σας ειδοποιήσει να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασής σας και να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας για τυχόν ασυνήθιστες δραστηριότητες.
– Το προϊόν παρακολουθεί τη χρήση της μπαταρίας, επισημαίνοντας τυχόν περιττές εφαρμογές και σας προτρέπει να δράσετε όταν η μπαταρία είναι χαμηλή.
– Τέλος, το Kaspersky Security Cloud κάνει τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και σας προειδοποιεί αν ο σκληρός δίσκος σας πρόκειται να αποτύχει.
Το Kaspersky Security Cloud είναι διαθέσιμο τόσο σε ετήσια όσο και σε μηνιαία βάση και σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις:
– Δωρεάν – προσφέρει βασικές λειτουργίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν λογαριασμό σε τρεις διαφορετικές συσκευές.
– Προσωπική – παρέχει πλήρη λειτουργικότητα της υπηρεσίας για έναν λογαριασμό σε πέντε διαφορετικές συσκευές.
– Οικογενειακή – παρέχει πλήρη λειτουργικότητα για έως και 20 λογαριασμούς σε έως και 20 διαφορετικές συσκευές.
Επιπλέον, τα βασικά προϊόντα της εταιρείας – Kaspersky Free και Kaspersky Anti-Virus – έχουν προσθέσει λειτουργίες για την προστασία των χρηστών από τις πιο πρόσφατες και πιο προηγμένες ψηφιακές απειλές και βελτιώσεις έχουν επίσης γίνει στην απόδοση, την ευκολία διαμόρφωσης και την αποτελεσματικότητα της ανίχνευσης της premium σειράς προϊόντων – Kaspersky Internet Security και Kaspersky Total Security.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, Μάιος 2024

  Security Report, Μάιος 2024

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
 • AI κάμερες και καταγραφικά

  AI κάμερες και καταγραφικά

  Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
 • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

  Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

  Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
 • Βία κατά των Γυναικών

  Βία κατά των Γυναικών

  Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
 • Maxhub Open Days από την PartnerNET

  Maxhub Open Days από την PartnerNET

  Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
 • Hikvsion HiWatch

  Hikvsion HiWatch

  To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...