DIABASTE DWREAN SEC 137
techmail
anga2023
DIGITAL TV 175
securityreport e mag odhgos 2021
16 Νοεμβρίου 2018 11:27

Pylones & iCrypto συνεργάζονται για να προστατέψουν τις εταιρείες από ηλεκτρονικές απάτες

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F05%252F6a9dc8157e2973ae68cb2ec007476a9a XL

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2018: Η Pylones Hellas και η iCrypto ανακοίνωσαν την στρατηγική τους συνεργασία για την προώθηση λύσεων Identity και Access Management σε Ελλάδα, Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή.

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2018: Η Pylones Hellas και η iCrypto ανακοίνωσαν την στρατηγική τους συνεργασία για την προώθηση λύσεων Identity και Access Management σε Ελλάδα, Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή.
Η iCrypto βοηθάει τις εταιρείες να περιορίσουν τον κίνδυνο εξαπάτησης σε όλα τα ψηφιακά σημεία διεπαφής (π.χ. στις συναλλαγές ή/και στις συμφωνίες), προστατεύοντας έτσι πελάτες και συνεργάτες μέσα στα πλαίσια ενός ευρύτερου εταιρικού «οικοσυστήματος». Οι λύσεις της iCrypto συμβάλουν στην εξακρίβωση της πραγματικής ταυτότητας του χρήστη με απλά και ασφαλή βήματα, από οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Η iCrypto εξασφαλίζει την ανιχνευστιμότητας της πραγματικής ταυτότητας των χρηστών σε όλες τις ψηφιακές συναλλαγές, βοηθώντας τις εταιρείες να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

«Η ηλεκτρονική απάτη και η κλοπή ταυτότητας συμβαίνουν κάθε 3 δευτερόλεπτα» ανέφερε ο Δρ. Βασίλης Πολυχρονίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της iCrypto, «Σκοπός μας ήταν να αναπτύξουμε έναν καλύτερο τρόπο από τον τότε υπάρχον για να προφυλάξουμε την αλληλεπίδραση ανθρώπου και υπολογιστή. Έτσι το 2014 η ομάδα έπιασε δουλειά και μαζί βρήκαμε έναν καινοτόμο τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση που αφορά όλον τον κλάδο.»

Η τεχνολογία της iCrypto είναι συμβατή με όλους τους δυνατούς τύπους συναλλαγών που πραγματοποιούνται μεταξύ χρηστών (υπαλλήλων, πελατών, συνεργατών) και των ΙΤ εφαρμογών. Επίσης, επιτρέπει την διασύνδεση με πλήθος συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των legacy παλαιών υποδομών καθώς και των διαφόρων οικοσυστημάτων εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ασφάλεια στη ροή εργασιών και στις συναλλαγές με όλους τους συμβαλλόμενους.

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, δήλωσε, «Με την iCrypto μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ποιος ακριβώς βρίσκεται πίσω από μια ηλεκτρονική εντολή και συναλλάσσεται με υπηρεσία (service) ή εφαρμογή (application), όπως οι οικονομικές (financial) εφαρμογές. Οι εταιρείες έχουν ανάγκη για γρήγορη, έγκυρη και εύκολη ταυτοποίηση των πελατών τους (KYC). Σχετικοί τομείς εφαρμογής της iCrypto μπορεί να είναι για παράδειγμα αυτοί των ασφαλειών, της υγείας, των τηλεπικοινωνιών, της εκπαίδευσης αλλά και των κυβερνητικών υπηρεσιών. Η iCrypto μας προσφέρει μια ευέλικτη, συμβατή με τα πρότυπα πλατφόρμα, που μπορεί να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ψηφιοποίησης των πελατών μας.»

Σχετικά με την Pylones Hellas-www.pylones.gr

Η Pylones Hellas είναι κορυφαία εταιρεία στον χώρο του ITC στην Ελλάδα. Από την ίδρυση της το 1997, η Pylones έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών για εκσυγχρονισμό των τεχνολογικών υποδομών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον ιδιωτικό τομέα. Με σταθερούς και προσεκτικούς ρυθμούς η εταιρεία κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους Information Technology, Communication και Security integrators στην Ελλάδα. Η Pylones δραστηριοποιείται με μεγάλη εξειδίκευση σε διάφορους τομείς, όπως ο σχεδιασμός και η υλοποίηση υποδομών πληροφορικής, λύσεις Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Ασφάλεια δικτύων (εφαρμογών, δικτύων, δεδομένων και ΙΤ υποδομών), Professional services, καθώς και Τεχνική υποστήριξη σε όλα τα ITC συστήματα σε 24ωρη βάση.

Σχετικά με την iCrypto-www.iCrypto.com
Η iCrypto δίνει την δυνατότητα σε οργανισμούς να εξαλείψουν τους κινδύνους όπως Identity Theft, Access Breaches, Data Breaches, Ransom Attacks και άλλων, ενώ παράλληλα επιβάλλει συμμόρφωση μέσω mobile-centric τεχνολογίας (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), βασισμένη στα βιομετρικά δεδομένα συσκευής/δικτύου και tokenized identity.
Προσφέροντας βιομετρική ταυτοποίηση των χρηστών σε οποιαδήποτε ροή εργασίας και κρατώντας τους έτσι υπεύθυνους για την ασφάλεια, αποτελεί το κλειδί για την διασφάλιση της εμπιστοσύνης και την αίσθηση σιγουριάς στο ποιος έχει έγκριση εισόδου ή συναλλαγής σε έναν νέο και πολύ αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο.

Οι εμπορικές της δραστηριότητες αναπτύσσονται σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Αφρική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Η iCrypto δραστηριοποιείται εμπορικά στο να βοηθάει τις εταιρείες να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, να αυξάνουν την ταχύτητα των συναλλαγών, να μεγιστοποιούν την κερδοφορία και να εξασφαλίζουν τα έσοδα τους και όλα αυτά, προσφέροντας μια απλή και άμεση mobile-centric user experience.
Στην iCrypto δεν επινοήσαμε το Identity και Access Management, το κάναμε απλά καλύτερο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, 137

  Security Report, 137

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix, μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Pala...
 • Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Σήμερα η επιτυχία και η κερδοφορία μίας επιχείρησης, ανεξάρτητα από τα προϊόντα που πουλάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδά των πωλήσεων και από την ικανοπο...
 • Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Η εκκένωση ή η μαζική ενημέρωση των ανθρώπων που βρίσκονται σε  ένα κτίριο ή ένα εμπορικό κέντρο, σε διάφορους χώρους εκδηλώσεων όπως θέατρα και συναυλιακούς χώρους, σε σταθμούς μέσων μαζικής...
 • HIKVΙSION eDVRs

  HIKVΙSION eDVRs

  Η HΙKVISION παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο καταγραφικό eDVR με ενσωματωμένο δίσκο eSSD σε μορφή chip (μνήμη flash). Στο άμεσο μέλλον αναμένεται οι δίσκοι SSD να αντικαταστήσουν τους κανονικούς σκληρ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design