Skip to main content
tech2024 03 01 at 08 14 33 TM 460
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
22 Μαΐου 2018 15:07

Στα δικαστήρια αντιδήμαρχος Λάρισας και εταιρεία security

18118dd1a552b7e0d813f6d4dce5b90d XL afcd358a

Δικαστικά θα λύσουν τη διαφορά που έχει προκύψει εταιρεία security της Λάρισας με τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων, Παναγιώτη Νταή, καθώς ο δεύτερος κατέθεσε σήμερα μήνυση σε βάρος της εταιρείας κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δικαστικά θα λύσουν τη διαφορά που έχει προκύψει εταιρεία security της Λάρισας με τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων, Παναγιώτη Νταή, καθώς ο δεύτερος κατέθεσε σήμερα μήνυση σε βάρος της εταιρείας κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Καταθέτω σήμερα μήνυση για τον κ. Νάνη Δημήτριο εκπρόσωπο της εταιρείας “Nanis Security”, για τα όσα συκοφαντικά το τελευταίο διάστημα έχει δώσει στη δημοσιότητα και με επιστολές προς διάφορους δημόσιους οργανισμούς και μέσω του Τύπου και για τα όσα έχει αναφέρει σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου Λαρισαίων για τους διαγωνισμούς που αφορούν τη φύλαξη» δήλωσε ο κ. Νταής, συμπληρώνοντας ότι θα αποδειχθεί στη Δικαιοσύνη ότι τα όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά της είναι συκοφαντικά.

Ειδικά για τις κινήσεις και τις αποφάσεις του Δήμου Λαρισαίων, ο κ. Νταής τόνισε ότι όλες έχουν κριθεί νόμιμες από τα όργανα που ελέγχουν τον Δήμο καθώς και ότι η μήνυση αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εκβίασης. Παράλληλα ανέφερε ότι μετά τη μήνυση θα ακολουθήσει και αγωγή σε βάρος της εταιρείας, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Από την πλευρά της, η εταιρεία απέστειλε ως απάντηση επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ευπρόσδεκτη η μήνυση Νταή. Να τη δώσει στη δημοσιότητα.

 1. 1. Ενημερωθήκαμε ότι ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Π. Νταής, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπροσώπου μας κ. Δημητρίου Νάνη, ενέργεια την οποίαν αισθάνθηκε την ανάγκη ν’ ανακοινώσει στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
 2. 2. Κατόπιν αυτού, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η μήνυσή του είναι απολύτως ευπρόσδεκτη και τον καλούμε να δώσει αυτήν στη δημοσιότητα, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες που τον ψήφισαν, αν αυτή είναι ψευδής και αν πρόκειται για ενέργεια αποπροσανατολισμού του κ. Νταή.
 3. 3. Κατά τα λοιπά, είναι ο ίδιος που θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να εξηγήσει: α) γιατί όλες οι αναθέσεις του Δήμου Λαρισαίων, για την κάλυψη των αναγκών του σε Υπηρεσίες φύλαξης, δίνονταν μέχρι σήμερα όλες σε μία και μόνο εταιρεία, αλλά και β) αν μεταξύ του ιδίου και του λογιστού της εν λόγω εταιρείας, υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση, η οποία συντρεχούσης περιπτώσεως, τον καθιστά, κατά την κοινή λογική και πείρα, ελέγξιμο.
 4. 4. Τέλος, για να γνωρίζουν οι πολίτες της Λάρισας τον μέχρι τώρα τρόπο ενέργειας της σημερινής δημοτικής Αρχής, τους ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά – προ 10ημέρου – ο Δήμος Λαρισαίων απηύθυνε και στην εταιρεία μας πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη φύλαξη κοινωφελούς επιχείρησής του.

Έπρεπε δηλαδή, να δημοσιοποιηθεί η μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία – «χορηγό του», στην οποία έδωσε όλα τα έργα με νομιμοφανείς διαδικασίες, για ν’ ανακαλύψει ότι στη Λάρισα υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που θα μπορούσαν οι Υπηρεσίες του ν’ αποταθούν, ώστε ν’ αναπτυχθεί με τη συμμετοχή κι αυτών, υγιής ανταγωνισμός, προς όφελος και του ιδίου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον”

thessaliatv.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
 • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...