DIABASTE DWREAN SEC 137
techmail
anga2023
DIGITAL TV 175
securityreport e mag odhgos 2021
22 Μαΐου 2018 15:07

Στα δικαστήρια αντιδήμαρχος Λάρισας και εταιρεία security

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F05%252F18118dd1a552b7e0d813f6d4dce5b90d XL

Δικαστικά θα λύσουν τη διαφορά που έχει προκύψει εταιρεία security της Λάρισας με τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων, Παναγιώτη Νταή, καθώς ο δεύτερος κατέθεσε σήμερα μήνυση σε βάρος της εταιρείας κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δικαστικά θα λύσουν τη διαφορά που έχει προκύψει εταιρεία security της Λάρισας με τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων, Παναγιώτη Νταή, καθώς ο δεύτερος κατέθεσε σήμερα μήνυση σε βάρος της εταιρείας κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Καταθέτω σήμερα μήνυση για τον κ. Νάνη Δημήτριο εκπρόσωπο της εταιρείας “Nanis Security”, για τα όσα συκοφαντικά το τελευταίο διάστημα έχει δώσει στη δημοσιότητα και με επιστολές προς διάφορους δημόσιους οργανισμούς και μέσω του Τύπου και για τα όσα έχει αναφέρει σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου Λαρισαίων για τους διαγωνισμούς που αφορούν τη φύλαξη» δήλωσε ο κ. Νταής, συμπληρώνοντας ότι θα αποδειχθεί στη Δικαιοσύνη ότι τα όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά της είναι συκοφαντικά.

Ειδικά για τις κινήσεις και τις αποφάσεις του Δήμου Λαρισαίων, ο κ. Νταής τόνισε ότι όλες έχουν κριθεί νόμιμες από τα όργανα που ελέγχουν τον Δήμο καθώς και ότι η μήνυση αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εκβίασης. Παράλληλα ανέφερε ότι μετά τη μήνυση θα ακολουθήσει και αγωγή σε βάρος της εταιρείας, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Από την πλευρά της, η εταιρεία απέστειλε ως απάντηση επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ευπρόσδεκτη η μήνυση Νταή. Να τη δώσει στη δημοσιότητα.

 1. 1. Ενημερωθήκαμε ότι ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Π. Νταής, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπροσώπου μας κ. Δημητρίου Νάνη, ενέργεια την οποίαν αισθάνθηκε την ανάγκη ν’ ανακοινώσει στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
 2. 2. Κατόπιν αυτού, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η μήνυσή του είναι απολύτως ευπρόσδεκτη και τον καλούμε να δώσει αυτήν στη δημοσιότητα, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες που τον ψήφισαν, αν αυτή είναι ψευδής και αν πρόκειται για ενέργεια αποπροσανατολισμού του κ. Νταή.
 3. 3. Κατά τα λοιπά, είναι ο ίδιος που θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να εξηγήσει: α) γιατί όλες οι αναθέσεις του Δήμου Λαρισαίων, για την κάλυψη των αναγκών του σε Υπηρεσίες φύλαξης, δίνονταν μέχρι σήμερα όλες σε μία και μόνο εταιρεία, αλλά και β) αν μεταξύ του ιδίου και του λογιστού της εν λόγω εταιρείας, υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση, η οποία συντρεχούσης περιπτώσεως, τον καθιστά, κατά την κοινή λογική και πείρα, ελέγξιμο.
 4. 4. Τέλος, για να γνωρίζουν οι πολίτες της Λάρισας τον μέχρι τώρα τρόπο ενέργειας της σημερινής δημοτικής Αρχής, τους ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά – προ 10ημέρου – ο Δήμος Λαρισαίων απηύθυνε και στην εταιρεία μας πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη φύλαξη κοινωφελούς επιχείρησής του.

Έπρεπε δηλαδή, να δημοσιοποιηθεί η μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία – «χορηγό του», στην οποία έδωσε όλα τα έργα με νομιμοφανείς διαδικασίες, για ν’ ανακαλύψει ότι στη Λάρισα υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που θα μπορούσαν οι Υπηρεσίες του ν’ αποταθούν, ώστε ν’ αναπτυχθεί με τη συμμετοχή κι αυτών, υγιής ανταγωνισμός, προς όφελος και του ιδίου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον”

thessaliatv.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, 137

  Security Report, 137

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix, μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Pala...
 • Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Σήμερα η επιτυχία και η κερδοφορία μίας επιχείρησης, ανεξάρτητα από τα προϊόντα που πουλάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδά των πωλήσεων και από την ικανοπο...
 • Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Η εκκένωση ή η μαζική ενημέρωση των ανθρώπων που βρίσκονται σε  ένα κτίριο ή ένα εμπορικό κέντρο, σε διάφορους χώρους εκδηλώσεων όπως θέατρα και συναυλιακούς χώρους, σε σταθμούς μέσων μαζικής...
 • HIKVΙSION eDVRs

  HIKVΙSION eDVRs

  Η HΙKVISION παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο καταγραφικό eDVR με ενσωματωμένο δίσκο eSSD σε μορφή chip (μνήμη flash). Στο άμεσο μέλλον αναμένεται οι δίσκοι SSD να αντικαταστήσουν τους κανονικούς σκληρ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design