Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 10
DIGITAL TV 186
30 Ιανουαρίου 2024 14:05

Συνεχίζεται η παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix!

athens electronix 2024 cff99c4d

Συνεχίζουμε σήμερα την αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Athens Electronix 2024!

Το μεγαλύτερο γεγονός της αγοράς για το 2024, η Athens Electronix 2024, που διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press, θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, με ωράριο λειτουργίας 09:30-20:00. Η Athens Electronix 2024 θα υποδεχθεί επαγγελματίες, με ή χωρίς φυσικά καταστήματα, για να έρθουν σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων των ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών, συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων και να γνωρίσουν τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις.

Ενημερωθείτε για τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν στην Athens Electronix 2024 και προετοιμάστε την επίσκεψή σας στην έκθεση!

ATLAS SECURITY

ATLAS LOGO

Ο όμιλος Atlas Group αποτελεί σήμερα τη Νο 1 επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, το Group των επιχειρήσεών μας έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και στην πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες επιτήρησης σε κάθε είδους εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, ενημερώνοντας άμεσα την αστυνομία και τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης, ληστείας, προσωπικής απειλής κ.ά., 24 ώρες το 24ωρο.

Η υλοποίηση τεχνολογίας αιχμής της εταιρείας σε συνδυασμό με προηγμένα συστήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουν ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες με χαμηλό κόστος για τον πελάτη, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη 30.000 συνδρομητών σε όλη τη χώρα που την επιλέγουν για την ασφάλειά τους.

Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών ασφαλείας σε οικιακούς πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, η Atlas κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την πιστότητα των πελατών της.

Η Atlas εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008, σύμφωνα με το οποίο πιστοποιείται η ποιότητα στον τρόπο παροχής των υπηρεσιών της.

Η υλοποίηση τεχνολογίας αιχμής σε συνδυασμό με προηγμένα συστήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουν ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες με χαμηλό κόστος για τον πελάτη.

Η σύνδεση με το Κέντρο εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του συναγερμού (ενημέρωση για πτώση μπαταρίας, βλάβη, διακοπής ρεύματος κ.ά.) με σκοπό να βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα, σε περίπτωση κινδύνου.


AUTA HELLAS

AUTA HELLAS LOGO

Η Auta είναι μια ισπανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1966. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή θυροτηλεφώνων, θυροτηλεοράσεων και μονάδων ελέγχου πρόσβασης για κτίρια, έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Σε διεθνές επίπεδο, είναι παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες όπου η μάρκα Auta είναι συνώνυμο με την τεχνολογία, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την ευελιξία και την αξιοπιστία.

Η εταιρεία Auta, με έδρα τη Βαλένθια, είναι σε θέση να κατασκευάσει προϊόντα άριστης ποιότητας με τις υψηλότερες προδιαγραφές, και πιστοποιημένα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

Συσκευές με κομψή σχεδίαση και διακριτικό design αποδεικνύονται οι καθημερινοί συνεργάτες δεκάδων χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών στην Ελλάδα, αλλά και σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Auta καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως έγχρωμα monitor θυροτηλεόρασης, θυροτηλέφωνα, συστήματα ενδοεπικοινωνίας, συστήματα ελέγχου πρόσβασης με μαγνητική κάρτα ή κωδικό, ηλεκτρικές κλειδαριές κ.ά.

Επίσης, η εταιρεία Auta είναι σε θέση να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα αυτοματισμού για τον χειρισμό επιπλέον καμερών ασφαλείας, θυρών, γκαραζόπορτας, κλειδώματος, φωτισμού κ.ά.

Όλα τα προϊόντα Auta καλύπτονται από χρυσή εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών. Εγγύηση επίσης παρέχεται και στην επάρκεια ανταλλακτικών, αλλά και στη συμβατότητα αυτών για δέκα χρόνια αργότερα.


AXSAT

AXSAT LOGO NEW

Η AXSAT ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους Ομίλους της ΝΑ Ευρώπης στον χώρο της Ψηφιακής Τηλεόρασης και Τεχνολογίας, καλύπτοντας ολοκληρωμένα όλους τους τομείς της αγοράς με προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις.

Με ανοδική πορεία 15 ετών στην αγορά, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και εξελίξεις του χώρου μας και παρέχουμε στους πελάτες μας εκπληκτική προστιθέμενη αξία συνδέοντάς τους με την καλύτερη τεχνολογία, την καλύτερη στιγμή και στην καλύτερη τιμή.

Εξυπηρετώντας καθαρά και μόνο τους επαγγελματίες των χώρων δραστηριοποίησής μας, συντηρούμε καθημερινά μία από τις μεγαλύτερες online Β2Β πλατφόρμες.

Τα αποτελέσματα της πορείας και της συνεχούς προσπάθειάς μας για την επίτευξη των στόχων μας, αποτυπώνονται και στα παρακάτω νούμερα.

• Διαθέτουμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

• Διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο στενών συνεργατών με καθημερινή αλληλοϋποστήριξη σε όλη την Ελλάδα.

• Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό.

• Πραγματοποιούμε αποστολές παραγγελιών καθημερινά.

Στόχος μας είναι να είμαστε ένας από τους κορυφαίους ομίλους στη διανομή προϊόντων Ψηφιακής Τηλεόρασης και Τεχνολογίας και να μας εκτιμούν για την υπεύθυνη λειτουργία μας, τις επιχειρηματικές μας αρχές και το πολύπλευρο έργο και υπηρεσίες μας που συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.


DIGITAL INNOVATIONS B.V. & ENSAT TECHNOLOGIES

Di2 logo

Οι εταιρείες DIGITAL INNOVATIONS B.V. και ENSAT TECHNOLOGIES δραστηριοποιούνται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου ηλεκτρονικών και project management, υποστηρίζοντας από μια απλή δορυφορική εγκατάσταση έως τεχνολογίες, όπως Wi-Fi, FTTR, IPTV, Digital Signage, EOC, DOCSIS, αλλά κυρίως δίνουν έμφαση στα προϊόντα που αφορούν στην οπτική ίνα.

Διαθέτουν εξειδίκευση στη διαχείριση της οπτικής ίνας, software και hardware, έχοντας στο πελατολόγιό τους εταιρείες κολοσσούς, παγκόσμιας εμβέλειας και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Οι εταιρείες υλοποιούν πολύ εξειδικευμένα project σε όλη την Ευρώπη.


Divico Security

DIVICO logo RGB

Ιδρυμένη το 1982, η Divico Security είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας που επικεντρώνεται στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου. Η μοναδική ενιαία της δομή συνδυάζει εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας από επαγγελματίες εγκαταστάτες, 24ωρη παρακολούθηση από το Κέντρο Λήψεως Σημάτων και υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και περιπολιών με εκπαιδευμένους φύλακες.

Η φιλοσοφία της να επικεντρώνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, οδηγεί την εταιρεία στη συνεχή εξεύρεση νέων καινοτόμων λύσεων ασφαλείας, καλύπτοντας έτσι ανάγκες πριν καν αυτές εμφανιστούν.

Στην Divico Security πιστεύουμε ότι το συναίσθημα της ασφάλειας είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά, γι’ αυτό και εμείς αγωνιζόμαστε για να σας το προσφέρουμε καθημερινά!

Όλα αυτά τα χρόνια, η Divico Security επενδύει αδιάκοπα στο εξειδικευμένο προσωπικό της, στον εξοπλισμό της, αλλά και σε νέες καινοτόμες ιδέες, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της. Άλλωστε η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

Η Divico Security στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με έδρα την Πάτρα, ενώ έχει παραρτήματα σε Αθήνα και Κύπρο. Το κτίριο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας που προβλέπονται από τα EN ISO 27001:2013, EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015 & EN ISO 18001:2007.

Συγκεκριμένα, διαθέτει:

• Ειδικές εγκαταστάσεις για τα συνεργεία και τα εργαλεία τους.

• Αποθήκες.

• Εργαστήρια δοκιμών.

• Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων.

• Τμήμα λογιστηρίου.

• Τμήμα marketing.

• Τμήμα πωλήσεων.

• Ειδικό χώρο για Κέντρο Λήψεως.

• Χώρο parking για τα αυτοκίνητα.

Επίσης, έχουν τοποθετηθεί αλεξίσφαιρα τζάμια στον χώρο του Κέντρο Λήψεως και στα παράθυρα που μπορεί να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο κτίριο.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.


horigoi athens electronix 2024

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Οι κορυφαίες λύσεις της ελληνικής αγοράς! Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Cyprus, τεύχος 10

  Security Report Cyprus, τεύχος 10

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή ...
 • Συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης

  Συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης

  Στον τομέα της πυρασφάλειας, τα συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς αποτελούν τα κρισιμότερα εργαλεία για τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιακών στοιχε...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Αναλογικό CCTV

  Αναλογικό CCTV

  Η αναλογική τεχνολογία HD στον κλάδο των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV) έφερε την επανάσταση στην παρακολούθηση βίντεο, προσφέροντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας (HD) μέσω των παραδοσιακών ομο...
 • 3 τάσεις που αναδιαμόρφωσαν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού

  3 τάσεις που αναδιαμόρφωσαν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού

  Η αγορά των συστημάτων συναγερμού εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, με νέες τάσεις να κάνουν την εμφάνιση τους για να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών, των επιχειρήσεων και π...
 • Πώς να αντιμετωπίσετε τα ασταμάτητα reboot σε DVR και NVR;

  Πώς να αντιμετωπίσετε τα ασταμάτητα reboot σε DVR και NVR;

  Μια συνήθης δυσλειτουργία των DVR (Digital Video Recorder) και NVR (Network Video Recorder) που μπορεί να αντιμετωπίζετε είναι οι επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις των καταγραφικών άνευ εντολής του...