Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
12 Οκτωβρίου 2022 10:00

Το AuthPoint MFA έλαβε πιστοποίηση από την Miercom

Miercom MFA 2022 Blog 0 1 d92d8bde

Η WatchGuard® Technologies, ανακοίνωσε στις 11 Οκτωβρίου πως η λύση AuthPoint για τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) κέρδισε την πιστοποίηση Performance Verified από την Miercom.

Η Miercom, ανεξάρτητη υπηρεσία δοκιμών και πιστοποίησης, αξιολόγησε το AuthPoint έναντι ανταγωνιστικών λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και διαπίστωσε ότι προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη διαχείριση για τον τελικό χρήστη.

«Με τους φορείς απειλών να έχουν εύκολη πρόσβαση σε δισεκατομμύρια κλεμμένα και διαρρεύσαντα διαπιστευτήρια στο διαδίκτυο και την αυξανόμενη πολυπλοκότητα των επιθέσεων phishing, ο έλεγχος ταυτότητας μόνο με κωδικό πρόσβασης προσφέρει ανεπαρκή προστασία στο σημερινό περιβάλλον ασφαλείας», δήλωσε ο Tracy Hillstrom, Vice President of Content Strategy & Experience της WatchGuard Technologies. «Ο MFA είναι πλέον απαραίτητος για τους οργανισμούς προκειμένου να επαληθεύουν την ταυτότητα των εργαζομένων όπου κι αν βρίσκονται, ειδικά με τη στροφή προς την απομακρυσμένη και υβριδική εργασία», κατέληξε.

Η Miercom αξιολόγησε τις λύσεις MFA που προσφέρουν οι WatchGuard, Cisco Duo και Microsoft Azure βάσει 24 διαφορετικών κριτηρίων. Η ανάλυση διαπίστωσε ότι το AuthPoint παρέχει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών σε μία προσιτή τιμή. Η Miercom σημείωσε ότι το AuthPoint:

 • Παρέχει την απλούστερη εγκατάσταση και χρήση του single sign-on (SSO) τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους χρήστες.
 • Προσφέρει απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήστες που το χρησιμοποιούν για πρώτη φορά.
 • Περιλαμβάνει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως ο έλεγχος ταυτότητας βάσει κινδύνου, ο οποίος παρέχει ενισχυμένες δυνατότητες ασφαλούς πρόσβασης με τη χρήση προσαρμόσιμων πολιτικών κινδύνου.
 • Είναι η μόνη λύση, μεταξύ όσων δοκιμάστηκαν, που προσφέρει μετάβαση μέσω του cloud με βάση το αποτύπωμα σε όλες τις πλατφόρμες κατά την ενεργοποίηση, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας έναντι των χάκερ.
 • Προσφέρει υψηλή αξία και απόδοση επένδυσης με τον συνδυασμό πλούσιου συνόλου χαρακτηριστικών, προσιτής τιμής εφάπαξ αγοράς και ευκολίας χρήσης.

Συνολικά, η Miercom διαπίστωσε ότι το WatchGuard AuthPoint «αποδείχθηκε ανταγωνιστικά ανώτερο στην παροχή αυθεντικοποίησης, την ανάπτυξη και τη δοκιμή ασφάλειας».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, Μάιος 2024

  Security Report, Μάιος 2024

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
 • AI κάμερες και καταγραφικά

  AI κάμερες και καταγραφικά

  Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
 • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

  Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

  Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
 • Βία κατά των Γυναικών

  Βία κατά των Γυναικών

  Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
 • Maxhub Open Days από την PartnerNET

  Maxhub Open Days από την PartnerNET

  Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
 • Hikvsion HiWatch

  Hikvsion HiWatch

  To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...