DIABASTE DWREAN SEC 137
techmail
anga2023
DIGITAL TV 175
securityreport e mag odhgos 2021
12 Οκτωβρίου 2022 10:00

Το AuthPoint MFA έλαβε πιστοποίηση από την Miercom

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F10%252FMiercom MFA 2022 Blog 0 1

Η WatchGuard® Technologies, ανακοίνωσε στις 11 Οκτωβρίου πως η λύση AuthPoint για τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) κέρδισε την πιστοποίηση Performance Verified από την Miercom.

Η Miercom, ανεξάρτητη υπηρεσία δοκιμών και πιστοποίησης, αξιολόγησε το AuthPoint έναντι ανταγωνιστικών λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και διαπίστωσε ότι προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη διαχείριση για τον τελικό χρήστη.

«Με τους φορείς απειλών να έχουν εύκολη πρόσβαση σε δισεκατομμύρια κλεμμένα και διαρρεύσαντα διαπιστευτήρια στο διαδίκτυο και την αυξανόμενη πολυπλοκότητα των επιθέσεων phishing, ο έλεγχος ταυτότητας μόνο με κωδικό πρόσβασης προσφέρει ανεπαρκή προστασία στο σημερινό περιβάλλον ασφαλείας», δήλωσε ο Tracy Hillstrom, Vice President of Content Strategy & Experience της WatchGuard Technologies. «Ο MFA είναι πλέον απαραίτητος για τους οργανισμούς προκειμένου να επαληθεύουν την ταυτότητα των εργαζομένων όπου κι αν βρίσκονται, ειδικά με τη στροφή προς την απομακρυσμένη και υβριδική εργασία», κατέληξε.

Η Miercom αξιολόγησε τις λύσεις MFA που προσφέρουν οι WatchGuard, Cisco Duo και Microsoft Azure βάσει 24 διαφορετικών κριτηρίων. Η ανάλυση διαπίστωσε ότι το AuthPoint παρέχει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών σε μία προσιτή τιμή. Η Miercom σημείωσε ότι το AuthPoint:

 • Παρέχει την απλούστερη εγκατάσταση και χρήση του single sign-on (SSO) τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους χρήστες.
 • Προσφέρει απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήστες που το χρησιμοποιούν για πρώτη φορά.
 • Περιλαμβάνει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως ο έλεγχος ταυτότητας βάσει κινδύνου, ο οποίος παρέχει ενισχυμένες δυνατότητες ασφαλούς πρόσβασης με τη χρήση προσαρμόσιμων πολιτικών κινδύνου.
 • Είναι η μόνη λύση, μεταξύ όσων δοκιμάστηκαν, που προσφέρει μετάβαση μέσω του cloud με βάση το αποτύπωμα σε όλες τις πλατφόρμες κατά την ενεργοποίηση, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας έναντι των χάκερ.
 • Προσφέρει υψηλή αξία και απόδοση επένδυσης με τον συνδυασμό πλούσιου συνόλου χαρακτηριστικών, προσιτής τιμής εφάπαξ αγοράς και ευκολίας χρήσης.

Συνολικά, η Miercom διαπίστωσε ότι το WatchGuard AuthPoint «αποδείχθηκε ανταγωνιστικά ανώτερο στην παροχή αυθεντικοποίησης, την ανάπτυξη και τη δοκιμή ασφάλειας».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, 137

  Security Report, 137

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix, μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Pala...
 • Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Σήμερα η επιτυχία και η κερδοφορία μίας επιχείρησης, ανεξάρτητα από τα προϊόντα που πουλάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδά των πωλήσεων και από την ικανοπο...
 • Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Η εκκένωση ή η μαζική ενημέρωση των ανθρώπων που βρίσκονται σε  ένα κτίριο ή ένα εμπορικό κέντρο, σε διάφορους χώρους εκδηλώσεων όπως θέατρα και συναυλιακούς χώρους, σε σταθμούς μέσων μαζικής...
 • HIKVΙSION eDVRs

  HIKVΙSION eDVRs

  Η HΙKVISION παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο καταγραφικό eDVR με ενσωματωμένο δίσκο eSSD σε μορφή chip (μνήμη flash). Στο άμεσο μέλλον αναμένεται οι δίσκοι SSD να αντικαταστήσουν τους κανονικούς σκληρ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design