Skip to main content
DIGITAL TV 183
securityreport e mag odhgos 2021
12 Οκτωβρίου 2022 10:00

Το AuthPoint MFA έλαβε πιστοποίηση από την Miercom

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F10%252FMiercom MFA 2022 Blog 0 1

Η WatchGuard® Technologies, ανακοίνωσε στις 11 Οκτωβρίου πως η λύση AuthPoint για τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) κέρδισε την πιστοποίηση Performance Verified από την Miercom.

Η Miercom, ανεξάρτητη υπηρεσία δοκιμών και πιστοποίησης, αξιολόγησε το AuthPoint έναντι ανταγωνιστικών λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και διαπίστωσε ότι προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη διαχείριση για τον τελικό χρήστη.

«Με τους φορείς απειλών να έχουν εύκολη πρόσβαση σε δισεκατομμύρια κλεμμένα και διαρρεύσαντα διαπιστευτήρια στο διαδίκτυο και την αυξανόμενη πολυπλοκότητα των επιθέσεων phishing, ο έλεγχος ταυτότητας μόνο με κωδικό πρόσβασης προσφέρει ανεπαρκή προστασία στο σημερινό περιβάλλον ασφαλείας», δήλωσε ο Tracy Hillstrom, Vice President of Content Strategy & Experience της WatchGuard Technologies. «Ο MFA είναι πλέον απαραίτητος για τους οργανισμούς προκειμένου να επαληθεύουν την ταυτότητα των εργαζομένων όπου κι αν βρίσκονται, ειδικά με τη στροφή προς την απομακρυσμένη και υβριδική εργασία», κατέληξε.

Η Miercom αξιολόγησε τις λύσεις MFA που προσφέρουν οι WatchGuard, Cisco Duo και Microsoft Azure βάσει 24 διαφορετικών κριτηρίων. Η ανάλυση διαπίστωσε ότι το AuthPoint παρέχει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών σε μία προσιτή τιμή. Η Miercom σημείωσε ότι το AuthPoint:

 • Παρέχει την απλούστερη εγκατάσταση και χρήση του single sign-on (SSO) τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους χρήστες.
 • Προσφέρει απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήστες που το χρησιμοποιούν για πρώτη φορά.
 • Περιλαμβάνει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως ο έλεγχος ταυτότητας βάσει κινδύνου, ο οποίος παρέχει ενισχυμένες δυνατότητες ασφαλούς πρόσβασης με τη χρήση προσαρμόσιμων πολιτικών κινδύνου.
 • Είναι η μόνη λύση, μεταξύ όσων δοκιμάστηκαν, που προσφέρει μετάβαση μέσω του cloud με βάση το αποτύπωμα σε όλες τις πλατφόρμες κατά την ενεργοποίηση, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας έναντι των χάκερ.
 • Προσφέρει υψηλή αξία και απόδοση επένδυσης με τον συνδυασμό πλούσιου συνόλου χαρακτηριστικών, προσιτής τιμής εφάπαξ αγοράς και ευκολίας χρήσης.

Συνολικά, η Miercom διαπίστωσε ότι το WatchGuard AuthPoint «αποδείχθηκε ανταγωνιστικά ανώτερο στην παροχή αυθεντικοποίησης, την ανάπτυξη και τη δοκιμή ασφάλειας».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος, θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμ...
 • Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Σε μια εποχή όπου η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων παγκοσμίως, τα υβριδικά συστήματα συναγερμού έχουν αναδειχθεί σε ένα ζωτικό εργαλείο για την προστασία κατοικιών, επιχειρήσεων ...
 • Ajax Special Event

  Ajax Special Event

  Το 5ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου του 2023! Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της ανακοινώνοντας νέες αλλαγές στο...
 • Hikvision Smart IPC κάμερες

  Hikvision Smart IPC κάμερες

  H Hikvision παρουσίασε πρόσφατα νέα μοντέλα δικτυακών καμερών Smart IPC, τα οποία υποστηρίζουν πολλαπλές «έξυπνες» λειτουργίες, ενώ διαθέτουν και πολλά νέα μοναδικά χαρακτηριστικά, που τις καθιστο...
 • Comelit Vedo

  Comelit Vedo

  Το Vedo δεν είναι απλώς ένα σύστημα συναγερμού. Αντιπροσωπεύει την επανάσταση στην τεχνολογία, στην αποτελεσματική ασφάλεια και την απλότητα στον προγραμματισμό. Η εγκατάσταση του Vedo γίνεται πολ...
 • Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Από την ίδρυσή της το 1990, αποστολή της CPI ήταν μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας να ενισχύσει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανταγωνι...