ΑΝ-307 Perimeter System

Η Alpha Ltd. σε συνεργασία με την Mars Commerce προσφέρει εξελιγμένα συστήματα για την περιμετρική κάλυψη φραχτών. Το ΑΝ-307 Perimeter System είναι ειδικά ευαίσθητο σε μηχανικούς κραδασμούς, ανιχνεύοντας κόψιμο, αναρρίχηση ή άλμα από τον φράχτη. Προστατεύει έως και 600m φράχτη με μια μόνο μονάδα και λειτουργεί με ένα ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο – αισθητήρα που αναγνωρίζει δονήσεις.
Ο αισθητήρας ανέμου το καθιστά το ακριβέστερο σύστημα περιμετρικής προστασίας με δυναμική προσαρμογή της ευαισθησίας, ενώ ο ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας αντισταθμίζει σημαντικές πτώσεις θερμοκρασίας. Ο ανιχνευτής μπορεί να προστατεύσει περιφράξεις δύο φορές το μέγιστο των 300m με ειδικό καλώδιο αισθητήρα. Το καλώδιο του αισθητήρα τοποθετείται στον φράχτη περίπου 1m πάνω από το έδαφος και συνδέεται με τον φράχτη με ειδικά κλιπ. Για μεγαλύτερη ευαισθησία, μπορούν να κατασκευαστούν λούπες σε κατάλληλες αποστάσεις.
Η νέα τεχνολογία DSIGP καθιστά αυτό το προϊόν μοναδικό. Οι δονήσεις του φράχτη, εκτός από τις συνήθεις καιρικές ή τις συνθήκες ανέμου, καταγράφονται για συναγερμό από τη νέα τεχνολογία DSIGP. Οι διαταραχές που προκαλούνται από εξωτερικές επιδράσεις, για παράδειγμα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, εξαλείφονται με επιτυχία. Η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ μικρή, μικρότερη από 1Watt. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (περίπου 60mA σε 12V DC) οφείλεται στη μικρή διατομή του καλωδίου τροφοδοσίας. Η τάση τροφοδοσίας μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 7 και 24 V DC, γεγονός που μειώνει περαιτέρω τις επιπτώσεις των πτώσεων τάσης στα καλώδια τροφοδοσίας.
Alpha Ltd., τηλ.: 210-9579750.