Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
14 Ιουνίου 2023 09:45

Ενοποιημένες λύσεις επικοινωνίας και δικτύωσης για όλες τις απαιτήσεις

12.GRANDSTREAM 0b95b7d0

Η PartnerNET, ένας value added, smart διανομέας λύσεων στο χώρο του ICT με εξειδίκευση σε ‌Unified Communications, Wireless & Wired Networking, Access Control & Surveillance, Cyber Security, είναι επίσημος διανομέας της Grandstream η οποία είναι πρωταγωνίστρια στο Unified Communication. Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον σχεδιασμό και την παραγωγή λύσεων corporate communication.

Έχει αναπτύξει ένα πλήρες οικοσύστημα το οποίο αποτελείται από συσκευές υψηλής ποιότητας και καινοτόμου σχεδιασμού κάτω από ένα ενιαίο cloud ή σύστημα διαχείρισης, προγραμματισμού και παρακολούθησης εντός εγκατάστασης.

Η σειρά προϊόντων τους αποτελείται από τηλεφωνικές συσκευές IP έως IP/PBX, ασύρματα σημεία πρόσβασης, συστήματα τηλεδιάσκεψης A/V, συστήματα πρόσβασης σε πόρτες αλλά και δικτυακά προϊόντα Wi-Fi, switches και routers. Οι βραβευμένες λύσεις της είναι γνωστές για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους. 

Το οικοσύστημα UCM6300 της Grandstream για on-site και remote εργαζόμενους συνδυάζει τις δυνατότητες προσαρμογής και ελέγχου ενός IP PBX που βρίσκεται στην επιχείρηση με τις δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης που προσφέρει μια λύση cloud. Το αποτέλεσμα είναι μια εύχρηστη υβριδική πλατφόρμα επικοινωνίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Συνδυάζοντας την σειρά UCM6300, την σειρά UCM6300 Audio, το UCM RemoteConnect και το Wave οποιοσδήποτε οργανισμός μπορεί να αποκτήσει μια ισχυρή, εύκολη στη διαχείριση και ευέλικτη λύση επικοινωνίας και συνεργασίας. Η σειρά UCM6300 παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ενοποιημένων επικοινωνιών εμπλουτισμένη με ένα οικοσύστημα φορητότητας, ασφάλειας, βίντεο και εργαλεία συνεργασίας.

Αυτή η σειρά IP PBX παρέχει μια πλατφόρμα που ενοποιεί όλες τις επιχειρηματικές επικοινωνίες σε ένα κεντρικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της φωνής, της βιντεοκλήσης, της τηλεδιάσκεψης, της παρακολούθησης βίντεο, τις διαδικτυακές συναντήσεις, τα δεδομένα, τα αναλυτικά στοιχεία, την φορητότητα, την διαχείριση της πρόσβασης σε εγκαταστάσεις, τις ενδοεπικοινωνίες και άλλα.

Τώρα η Grandstream έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα της με μια νέα οικογένεια προϊόντων για ICT λύσεις με Switches και Routers. Με την πολυετή τεχνογνωσία και καινοτομία δημιουργεί ένα νέο κεφάλαιο για να καλύψει ακόμα περισσότερες ανάγκες της αγοράς. Τα νέα switches παρέχουν πολλές επιλογές μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων επιλογών PoE και μη PoE με έως και 24 θύρες, για να επιτρέψει σε οποιαδήποτε εγκατάσταση να ενσωματώσει όλες τις λύσεις τερματικού σημείου στο δίκτυό της και να τους παρέχει σύνδεση δικτύου.

Τα Routers της Grandstream είναι ιδανικά για μικρά γραφεία, οικιακά γραφεία και remote εργαζομένους, υποστηρίζουν VPN και έχουν ομαλή ροή 4K Ultra HD streaming για  web meetings, video conferences, διαδικτυακά παιχνίδια και πολλά άλλα.

Επίσης, τα ισχυρά Access Points Wi-Fi εσωτερικού χώρου της Grandstream προσφέρουν δικτύωση υψηλής απόδοσης, τεράστιο εύρος κάλυψης Wi-Fi. Η σειρά υποστηρίζεται από το GWN.Cloud και το GWN Manager, τις πλατφόρμες δωρεάν διαχείρισης cloud και on-premise της Grandstream.Τα Access Points Wi-Fi εσωτερικών χώρων της σειράς GWN είναι ιδανικά για κάθε μέγεθος επιχείρησης και μπορούν να αναβαθμιστούν καθώς μία επιχείρησή αναπτύσσεται.

Με την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την Grandstream οι πολλοί συνεργάτες της συνεχίζει την έρευνα, την ανάπτυξη και την δημιουργία λύσεων για τις Unified Communication ανάγκες και όχι μόνο. Η PartnerNET έχοντας άρτια τεχνογνωσία πάνω στα προϊόντα με πιστοποίηση από την Grandstream, εκπαιδεύει τους συνεργάτες της, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να λάβουν και οι ίδιοι πιστοποίηση.

PartnerNET, τηλ.: 210-7100000.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
 • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
 • Lenkeng AV transmitters

  Lenkeng AV transmitters

  H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...