Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
19 Ιουλίου 2023 09:35

ETER GC-K01-EU

36b.GC K01 EU 5fc45094

Μέσα από τη συνεργασία της Rakson με την ιταλική Eter, είναι διαθέσιμο ένα νέο, υπερσύγχρονο σύστημα επιτήρησης της περιπολίας φύλακα, υψηλής ποιότητας και απόδοσης, αλλά ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση. Με το κιτ αυτό απλοποιείται και αυτοματοποιείται η παρακολούθηση και επίβλεψη του προσωπικού ασφαλείας, καθιστώντας το κατάλληλο για κάθε δημόσιο και ιδιωτικό φρουρούμενο χώρο.

Με τη χρήση του, συλλέγονται άμεσα τα δεδομένα από ολοκληρωμένες περιπολίες, δημιουργούνται εύκολα πλήρεις αναφορές περιπολιών, συμβάντων, εξαιρέσεων κ.λπ., βελτιώνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες και η απόδοση των φρουρών και επιτυγχάνεται ενοποιημένη διαχείριση των πελατών.
Εντός του κιτ θα βρούμε 1 αναγνώστη GC-01, μαζί με δερμάτινη θήκη ζώνης GC-06 για άνετη μεταφορά. Ο αναγνώστης έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, από πολυανθρακικό πλαστικό και ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτοντας πιστοποίηση IP68.

Είναι ένας ελαφρύς φορητός αναγνώστης iButton που προορίζεται για εφαρμογές Guard Patrol Touring χωρίς προβλήματα. Συλλέγει ακατέργαστα δεδομένα χρήσης φρουρού, περιηγήσεις, ετικέτες τοποθεσίας, ετικέτες χρήστη και συμβάντων, με την εσωτερική του μνήμη να κρατάει έως 8.000 συμβάντα. Διαθέτει τρεις τρόπους ειδοποίησης (μέσω δονήσεων, οπτικών και ηχητικών μπιπ) για την επιβεβαίωση της απόκτησης δεδομένων, την πληρότητα της μνήμης και τη χαμηλή μπαταρία. Ενσωματώνει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 1800mAh, η οποία μπορεί να προσφέρει πάνω από 300.000 αναγνώσεις ή 6 μήνες χρήσης πριν από την επαναφόρτιση.

Τα ανεπεξέργαστα δεδομένα μεταφορτώνονται στο λογισμικό GS-01 Reports Lite (επίσης περιλαμβάνεται στο κιτ), το οποίο παρέχει λειτουργίες διαχείρισης περιηγήσεων και αρχειοθέτησης του συστήματος περιπολίας φρουράς. Το λογισμικό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αναφορών και την ανάλυση δεδομένων.

Εντός του κιτ, επίσης, θα βρούμε τη βάση GC-02 για τη φόρτιση του αναγνώστη και την ανάγνωση των δεδομένων μνήμης, καθώς και το απαραίτητο καλώδιο RS-232. Διαθέτει LED 3 χρωμάτων για ένδειξη απουσίας αναγνώστη, φόρτισης σε εξέλιξη, ολοκληρωμένης φόρτισης.

36a.GC K01 EU 2

Επιπλέον, παρέχεται μαζί το «πορτοφόλι» καταχώρησης συμβάντων GA-02, αναδιπλούμενο και μικρό σε μέγεθος, με δερμάτινο περίβλημα, με 10 πλήκτρα συμβάντων. Για κάθε πλήκτρο, ο διαχειριστής του συστήματος καταχωρεί ένα μοναδικό ID, πράγμα που επιτρέπει στον φύλακα να δηλώνει εύκολα και αυτόματα με 1 πάτημα απρόοπτα συμβάντα που παρατηρεί, όπως ανοιχτό παράθυρο, σπασμένο τζάμι, εγκαταλελειμμένο όχημα, κλειδωμένη ή ξεκλείδωτη πόρτα, σφάλμα πυροσβεστήρων κ.λπ.
Τέλος, εντός του κιτ θα βρούμε και 12 σταθερά σημεία (tag) περιπολίας GA-01, με δυνατότητα αγοράς επιπλέον αριθμού, βάσει των απαιτήσεων του χώρου.

Με κάλυμμα του chip από ανοξείδωτο ατσάλι και περίβλημα από υψηλής αντοχής πλαστικό, επιτυγχάνει προστασία IP68 και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια με χρήση βιδών, κόλλας ή ταινίας διπλής όψεως.

Ο προκαταχωρημένος από το εργοστάσιο μοναδικός αριθμός (ID) εκμηδενίζει την πιθανότητα 2 σημείων να φέρουν το ίδιο ID (1 στα 300 δισεκατομμύρια) και απλοποιεί και αυτοματοποιεί τη διαδικασία καταχώρησης στο λογισμικό επιτήρησης περιπολίας, καθώς και αφαίρεσης σε περίπτωση κλοπής ή καταστροφής.

Rakson, τηλ: 210-9404000.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
 • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
 • Lenkeng AV transmitters

  Lenkeng AV transmitters

  H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...