Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
15 Ιανουαρίου 2023 22:25

EZVIZ CS-C3T PRO

49.EZVIZ 93c1ec29

Η νέα WiFi bullet κάμερα της EZVIZ, διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση και πληθώρα λειτουργιών που την καθιστούν ιδανική επιλογή για επιτήρηση μικρών ή μεσαίων χώρων ημέρα και νύχτα. Δεν υποστηρίζει απλά ανίχνευση κίνησης στον επιτηρούμενο χώρο αλλά με τον ενσωματωμένο αλγόριθμο AI που διαθέτει, μπορεί να ξεχωρίσει την ανθρώπινη ύπαρξη και μόνο τότε να εκτελέσει μία σειρά από ενέργειες όπως ειδοποίηση του χρήστη με push notification, ενεργοποίηση τοπικά του ενσωματωμένου λευκού φωτισμού αλλά και να αναπαράγει κάποια ηχητική ειδοποίηση από το μεγάφωνο που διαθέτει (λειτουργία active defense).

Η ηχητική ειδοποίηση μάλιστα μπορεί να είναι ή κάποιος προκαθορισμένος ήχος που υπάρχει στην κάμερα (π.χ. ήχος σειρήνας) ή customized ηχητικά μηνύματα διάρκειας 10 δευτερολέπτων τα οποία μπορεί να ηχογραφήσει ό ίδιος ο χρήστης μέσω της εφαρμογής EZVIZ και να τα ανεβάσει στην κάμερα. Η κάμερα για να λειτουργήσει χρειάζεται μόνο το τροφοδοτικό της και δεν απαιτούνται άλλα καλώδια καθώς συνδέεται στο τοπικό δίκτυο ασύρματα μέσω WiFi στα  2.4 GHz, διασφαλίζοντας ενισχυμένη και χωρίς διακοπές συνδεσιμότητα χάρη στις 2 εξωτερικές κεραίες υψηλής απόδοσης που διαθέτει. Όπου όμως απαιτείται μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο και καλωδιακά καθώς διαθέτει και θύρα Ethernet.

H κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους παρέχοντας πεντακάθαρες εικόνες υψηλής ευκρίνειας 2MP. Καλύπτει μεγάλο εύρος του επιτηρούμενου χώρου καθώς διαθέτει ευρυγώνιο φακό 2.8mm με γωνία θέασης 110°. Η κάμερα διαθέτει 3 επιλογές νυχτερινού φωτισμού:

Η 1η επιλογή είναι ο κλασικός διακριτικός υπέρυθρος φωτισμός ο οποίος παρέχει ασπρόμαυρη νυχτερινή όραση σε απόσταση έως 30m.

Η 2η επιλογή είναι την νύχτα να ενεργοποιείται αυτόματα λευκός φωτισμός για να παρέχεται έγχρωμη εικόνα ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης μπορεί μέσω κινητού να απενεργοποιήσει και να ξανά ενεργοποιήσει τον φωτισμό αλλά και να ρυθμίσει την φωτεινότητα του.

H 3η επιλογή είναι η έξυπνη λειτουργία, με μόνιμο IR φωτισμό και ενεργοποίηση του λευκού φωτισμού αυτόματα μόνο σε περίπτωση συναγερμού.

Η κάμερα C3T Pro διαθέτει ακόμη ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο υψηλής πιστότητας, παρέχοντας την δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας.

Λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά: Πρωτόκολλο συμπίεσης H.264, frame rate 25fps, digital WDR, 3D DNR, ευαισθησία 0.01 Lux @ F1.6 (AGC On) / 0 Lux με IR, υποδοχή κάρτας Micro SD ως 256 GB για τοπική καταγραφή video, δυνατότητα καταγραφής σε cloud ή NVR, βαθμός στεγανότητας IP67, τροφοδοσία 12VDC (περιλαμβάνεται τροφοδοτικό στην συσκευασία), κατανάλωση 6 W και διαστάσεις (Π×Β×Υ) 72×150×72 mm. Για απομακρυσμένη παρακολούθηση και χειρισμό παρέχονται οι δωρεάν εφαρμογές Ezviz & Hik-connect (για φορητές συσκευές Android και iOS).

ΗΛΚΑ Α.Ε, τηλ.: 210-6071510.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
 • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

  Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
 • Lenkeng AV transmitters

  Lenkeng AV transmitters

  H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...