OPTEX TXI Series

Ανιχνευτές κίνησης κουρτίνας με κάλυψη έως 12m
Τη σειρά OPTEX TXI θα βρείτε άμεσα διαθέσιμη από την G.I. Security, που περιλαμβάνει ανιχνευτές κίνησης τύπου κουρτίνας για εξωτερική περιμετρική προστασία σε πόρτες, παράθυρα, προσόψεις και ανοίγματα κτιρίων. Τα μοντέλα της σειράς προσφέρουν ζώνη ανίχνευσης 12×2,4m και μπορούν να τοποθετηθούν σε ύψος από 2,2 έως 4 m, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία σε εφαρμογές όπου απαιτείται προστασία από μεγαλύτερο ύψος.
Η τεχνολογία Triple AND Logic, σε συνδυασμό με την ψηφιακή επεξεργασία SMDA, συμβάλλει στη σταθερή ανίχνευση σε ολόκληρη την περιοχή κάλυψης και στον περιορισμό ψευδών συναγερμών που μπορεί να προκαλούνται από κατοικίδια, φύλλα δέντρων ή δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Ταυτόχρονα, η απόσταση ανίχνευσης μπορεί να περιοριστεί με ειδικά plates ρύθμισης, αποφεύγοντας την ανίχνευση πέρα από την επιθυμητή περιοχή, ενώ διατίθεται και προαιρετική ζώνη Look-Down για κάλυψη του χώρου ακριβώς κάτω από τον ανιχνευτή. Η σειρά περιλαμβάνει τα TXI-ST και TXI-R με PIR ανίχνευση, καθώς και τα TXI-DAM και TXI-RDAM με διπλή τεχνολογία PIR και μικροκυμάτων, και λειτουργία anti-masking. Οι εκδόσεις X5 λειτουργούν στα 10.525GHz, ενώ διατίθενται επίσης εκδόσεις X8 και X9.
Όλα τα μοντέλα διαθέτουν βαθμό στεγανότητας IP55, ενώ η δυνατότητα πλευρικής ή οπίσθιας τοποθέτησης με συγκεκριμένα brackets διευκολύνει την προσαρμογή τους στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης.
G.I. Security S.A., τηλ.: 210-6040601.



