Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 | 16:05

Τον Απρίλιο το 9ο Πανελλαδικό Συνέδριο Κλειθροποιών

Δημοσιοποιείται ότι στις 25 και 26 Απριλίου 2015, ο Σ.Α.Ε.Κ (Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών) πραγματοποιεί το 9ο Πανελλαδικό Συνέδριο των κλειθροποιών της Επικράτειας, με ταυτόχρονη παράδοση μαθημάτων (σεμιναρίων ). Η καθιερωμένη κατ' έτος αυτή εκδήλωση...
Δημοσιοποιείται ότι στις 25 και 26 Απριλίου 2015, ο Σ.Α.Ε.Κ (Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών) πραγματοποιεί το 9ο Πανελλαδικό Συνέδριο των κλειθροποιών της Επικράτειας, με ταυτόχρονη παράδοση μαθημάτων (σεμιναρίων ). Η καθιερωμένη κατ' έτος αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Congo Palace Hotel στη Γλυφάδα (Λ. Ποσειδώνος 81 Α Γλυφάδα). Όσοι συνάδελφοι- συναδέλφισσες επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή έως τις 24 Απριλίου, στη γραμματεία του Συνδέσμου. Τούτο ισχύει και για τα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:1. Ηλικία 18 ετών και άνω 2. Αστυνομική ταυτότητα ή ταυτότητα μέλους 3. Αποδεικτικό κυριότητας καταστήματος ( αντίγραφο τιμολογίου ή άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την κυριότητα της έδρας δραστηριοποίησης του συναδέλφου ). Τούτο δεν ισχύει για τα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. 4. Φωτοτυπία άδειας λειτουργίας από την αστυνομία. 5. Καταβολή 150€ κατά την είσοδο για τους συναδέλφους της επαρχίας (μη μέλη του ΚΛΕΙ.ΔΙ.) ενώ 100€ για τα μέλη ΚΛΕΙ.ΔΙ. και τους βοηθούς των μελών ΚΛΕΙ.ΔΙ.,επίσης 200€ για τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στα όρια του νομού Αττικής και δεν είναι μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. Σημειωτέον τα ταμειακώς συνεπή μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. δεν πληρώνουν, εφόσον έχουν εξοφλημένο και το πρώτο εξάμηνο του 2015. 6.Αντιπρόσωποι συναδέλφων και βοηθοί μπορούν να συμμετάσχουν αρκεί εκτός των άνω προϋποθέσεων να προσκομίσουν: α) Σχετικό αίτημα του υπευθύνου του καταστήματος β) Φωτοτυπία αδείας από την αστυνομία, που να πιστοποιεί το κατάστημα όπου εργάζεται ως βοηθός.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.