18/03/2015

Τον Απρίλιο το 9ο Πανελλαδικό Συνέδριο Κλειθροποιών

Δημοσιοποιείται ότι στις 25 και 26 Απριλίου 2015, ο Σ.Α.Ε.Κ (Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών) πραγματοποιεί το 9ο Πανελλαδικό Συνέδριο των κλειθροποιών της Επικράτειας, με ταυτόχρονη παράδοση μαθημάτων (σεμιναρίων ). Η καθιερωμένη κατ' έτος αυτή εκδήλωση...
Δημοσιοποιείται ότι στις 25 και 26 Απριλίου 2015, ο Σ.Α.Ε.Κ (Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών) πραγματοποιεί το 9ο Πανελλαδικό Συνέδριο των κλειθροποιών της Επικράτειας, με ταυτόχρονη παράδοση μαθημάτων (σεμιναρίων ). Η καθιερωμένη κατ' έτος αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Congo Palace Hotel στη Γλυφάδα (Λ. Ποσειδώνος 81 Α Γλυφάδα). Όσοι συνάδελφοι- συναδέλφισσες επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή έως τις 24 Απριλίου, στη γραμματεία του Συνδέσμου. Τούτο ισχύει και για τα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:1. Ηλικία 18 ετών και άνω 2. Αστυνομική ταυτότητα ή ταυτότητα μέλους 3. Αποδεικτικό κυριότητας καταστήματος ( αντίγραφο τιμολογίου ή άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την κυριότητα της έδρας δραστηριοποίησης του συναδέλφου ). Τούτο δεν ισχύει για τα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. 4. Φωτοτυπία άδειας λειτουργίας από την αστυνομία. 5. Καταβολή 150€ κατά την είσοδο για τους συναδέλφους της επαρχίας (μη μέλη του ΚΛΕΙ.ΔΙ.) ενώ 100€ για τα μέλη ΚΛΕΙ.ΔΙ. και τους βοηθούς των μελών ΚΛΕΙ.ΔΙ.,επίσης 200€ για τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στα όρια του νομού Αττικής και δεν είναι μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. Σημειωτέον τα ταμειακώς συνεπή μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. δεν πληρώνουν, εφόσον έχουν εξοφλημένο και το πρώτο εξάμηνο του 2015. 6.Αντιπρόσωποι συναδέλφων και βοηθοί μπορούν να συμμετάσχουν αρκεί εκτός των άνω προϋποθέσεων να προσκομίσουν: α) Σχετικό αίτημα του υπευθύνου του καταστήματος β) Φωτοτυπία αδείας από την αστυνομία, που να πιστοποιεί το κατάστημα όπου εργάζεται ως βοηθός.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.