Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
23 Φεβρουαρίου 2024 10:37

11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
anoigma 1 e0e2ae79

Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε διαθέσιμη στο νέο B2B site της Stam Electronics. Στο νέο B2B site της Stam Electronics που φιλοξενεί μεγάλη γκάμα προϊόντων ασφαλείας, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες θα βρουν διαθέσιμα υπερσύγχρονα συστήματα CCTV, ολοκληρωμένες λύσεις συναγερμού, δορυφορικής λήψης, προϊόντα ήχου, εικόνας και πολλά ακόμα!

Η εταιρεία Stam Electronics παρέχει όλα τα εργαλεία και τα προϊόντα που χρειάζεται ο εγκαταστάτης για να ανταποκριθεί στα σύγχρονα και απαιτητικά έργα – και αυτόν τον μήνα, παρουσιάζουμε 11 Wi-Fi κάμερες της εταιρείας ANGA με δυνατότητες PTZ, προηγμένους αλγόριθμους που ενισχύουν την ακρίβεια ανίχνευσης, δωρεάν εφαρμογή για την εξ αποστάσεως διαχείριση και παρακολούθηση, λειτουργία νυχτερινής όρασης και πολλά ακόμα καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια σε οικίες, γραφεία και άλλες πολύπλοκες εφαρμογές. Ας δούμε τα διαθέσιμα μοντέλα:

ANGA

ANGA AQ-8121ISW

Η εν λόγω κάμερα αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο παρακολούθησης, καθώς έρχεται με τεχνολογία 4G και Wi-Fi, αλλά και με συμβατότητα με το πρότυπο ONVIF, εξασφαλίζοντας ευελιξία και διαλειτουργικότητα. Με ανάλυση 2MP και φακό 3.6mm, προσφέρει εξαιρετική εικόνα, ενώ η έγχρωμη νυχτερινή λήψη με IR LED φωτισμό (έως 30m απόσταση) εξασφαλίζει καθαρή παρακολούθηση ακόμα και σε συνθήκες πλήρους σκότους. Με δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης και ανίχνευσης ανθρώπου, καθώς και δυνατότητα καταγραφής σε κάρτα TF (μέγιστης χωρητικότητας έως 128GB), επιτρέπει την αποθήκευση βίντεο και άλλων στιγμιοτύπων. Με προστασία IP66 και τροφοδοσία 12V DC, η κάμερα θα λειτουργήσει ακόμα και υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η εφαρμογή Cam-Hi Pro προσφέρει εύκολη πρόσβαση και διαχείριση της κάμερας από οποιοδήποτε σημείο.

2. ANGA AQ 8112ISW

ANGA AQ-8112ISW

Με σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, διαθέσιμη βρίσκουμε και την κάμερα ANGA AQ-8112ISW με τη μόνη διαφορά να έγκειται στη νυχτερινή έγχρωμη λήψη με 2 IR LED, που αγγίζουν τα 20m απόσταση. Η κάμερα εξασφαλίζει σαφείς εικόνες ακόμα και στο σκοτάδι, ενώ ο αμφίδρομος ήχος με μεγάφωνο και μικρόφωνο επιτρέπει την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

ANGA

ANGA AQ-8120IBW

Dome κάμερα που συνδυάζει πολλαπλές προηγμένες λειτουργίες, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Με την ευκολία της σύνδεσης Wi-Fi και τη συμβατότητα με το πρότυπο ONVIF, η εγκατάσταση και η λειτουργία της γίνεται γρήγορα και απλά. Διαθέτει ανάλυση 2MP, φακό 3.6mm και 12 IR LED (έως 30m), που εξασφαλίζουν ισχυρό φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με ειδοποιήσεις push εντός 1-2 δευτερολέπτων και τη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών στο e-mail του χρήστη, η συγκεκριμένη κάμερα προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, με την υποστήριξη των προτύπων συμπίεσης H.265/264, εξασφαλίζει αποτελεσματική διαχείριση του εύρους ζώνης και αποθήκευση των δεδομένων.

4.AQ 8124ISW

AQ-8124ISW

Εξοπλισμένη με πάνελ και επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 5200mAh, η κάμερα της ANGA προσφέρει μεγάλη ευκολία κατά την τοποθέτηση και είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ακόμα και σε περιπτώσεις όπου η παροχή ρεύματος δεν είναι δυνατή. Η ανάλυση 2MP και ο φακός 3.6mm εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ τα 4 Infrared Lights και τα 2 White Light εξασφαλίζουν αντίστοιχα νυχτερινή έγχρωμη λήψη σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Με λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης και αμφίδρομου ήχου, καθώς και δυνατότητα καταγραφής σε κάρτα SD έως 128GB, παρέχει ολοκληρωμένη προστασία και αποθήκευση.

5.AQ 8123ISW

ANGA AQ-8123ISW

PTZ κάμερα με ανάλυση 2MP, διπλό φακό 3.6mm και την πρωτοποριακή λειτουργία Auto Tracking για εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση από οπουδήποτε. Με τη δυνατότητα ενεργοποίησης μπλε / κόκκινου φωτισμού και της ενσωματωμένης σειρήνας (όταν βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού), προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία, ειδοποιώντας τους επίδοξους εισβολείς. Πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP65 για να αντέχει σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

6.ANGA AQ 8104ISW

AQ-8104ISW

Η PTZ κάμερα AQ-8104ISW της ANGA είναι μια εξαιρετική επιλογή για υψηλής ποιότητας παρακολούθηση και ασφάλεια. Με ανάλυση 2MP και φακό 4mm, προσφέρει ευκρινή και λεπτομερή εικόνα, ενώ η έγχρωμη νυχτερινή λήψη με 8 IR LED (έως 10m απόσταση) εξασφαλίζει καθαρές εικόνες ακόμα και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Με δυνατότητα αμφίδρομου ήχου μέσω μικροφώνου και μεγάφωνου, παρέχει επιπλέον επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Με την εφαρμογή Cam-Hi / Cam-Hi Pro, η διαχείριση και η παρακολούθηση της κάμερας γίνονται εύκολα και αποτελεσματικά.

7.AQ 8110ISW

AQ-8110ISW

Μία ακόμα PTZ κάμερα της ANGA που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες. Με ανάλυση 5.0MP και το ενσωματωμένο chipset Sony Starvis IMX335+Hisilicon HI3516E, η εν λόγω κάμερα εξασφαλίζει κρυστάλλινες εικόνες ακόμα και σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Ο φακός με 5x οπτικό zoom και εστίαση 2.7-13.5 mm παρέχει εκτενή κάλυψη σε διάφορες αποστάσεις και γωνίες παρακολούθησης. Είναι συμβατή με το πρότυπο συμπίεσης Η.265 που μειώνει τις απαιτήσεις του bandwidth και του κόστους του αποθηκευτικού χώρου.

8.ANGA AQ 8111ISW

ANGA AQ-8111ISW

Με παρόμοια χαρακτηριστικά θα συναντήσουμε και την κάμερα AQ-8111ISW που είναι συμβατή με το ONVIF, αλλά και την εφαρμογή Cam-Hi Pro. Διαθέτει ανάλυση 4MP, λειτουργία Auto-Tracking και 8 IR LED, που της επιτρέπουν να βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι και σε έως 25m απόσταση.

3 ρομποτικές κάμερες από την ANGA

Η παρουσίαση των συσκευών ολοκληρώνεται με τις ρομποτικές κάμερες AQ-8118IBW, AQ-8119IBW και AQ-8117IBW της ANGA. Η πρώτη έρχεται με ανάλυση εικόνας Full HD στα 1080p. Για τη μετάδοση της εικόνας, συνδέεται απευθείας στο διαδίκτυο ή σε ένα τοπικό δίκτυο (LAN), επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet) που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο. Είναι κατάλληλη για την παρακολούθηση καταστημάτων, γραφείων ή κατοικημένων περιοχών, παρέχοντας καλή ανάλυση για την αναγνώριση προσώπων και αντικειμένων.

Οι κάμερες της ANGA AQ-8119IBW (4MP) και AQ-8117IBW (2MP) παρέχουν ευκρινείς εικόνες σε διάφορα σενάρια εφαρμογών. Έρχονται με λειτουργία Auto Tracking που εξασφαλίζει την αυτόματη παρακολούθηση κίνησης, ενώ η εφαρμογή Cam-Hi Pro παρέχει εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση από οποιαδήποτε smartphone συσκευή. Η έγχρωμη νυχτερινή λήψη με IR LED (έως 20m απόσταση) εξασφαλίζει σαφείς εικόνες ακόμα και σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Στο νέο B2B site της Stam Electronics θα βρείτε διαθέσιμες λεπτομερείς πληροφορίες, τεχνικά φυλλάδια και πλήρεις οδηγούς για καθένα από τα διαθέσιμα προϊόντα, ώστε να επιλέξετε τις συσκευές που είναι ιδανικές για το έργο σας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...