Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
28 Απριλίου 2024 08:23

Hikvsion HiWatch

Νέες δικτυακές κάμερες και NVRs από την ΗΛΚΑ A.E.

Γράφει: Θέμης Γάλλος, Τεχνική Υποστήριξη Πωλήσεων ΗΛΚΑ Α.Ε
Hikvsion HiWatch anoigma 114355d4

To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα.

Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hikvision ξεχωρίζουν γιατί παρέχουν:

Μοναδική σχέση ποιότητας – τιμής: Πλήρεις και πολύ προσιτές λύσεις που στοχεύουν στην υιοθέτηση της IP τεχνολογίας, ακόμη και στις εγκαταστάσεις χαμηλότερου προϋπολογισμού.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής: Σύμφωνα με τα ίδια διεθνή πρότυπα και από τις ίδιες γραμμές παραγωγής με τα υπόλοιπα προϊόντα της Hikvision.

Ευκολία εγκατάστασης και χρήσης: Plug & play, φιλικά στον εγκαταστάτη και στον τελικό χρήστη, με τις ίδιες εφαρμογές Hikvision.

Πλήρη συμβατότητα Hikvision: Συμβατά με IP κάμερες, καταγραφικά, λοιπές συσκευές και λογισμικό της Hikvision.

Οι νέες IP κάμερες της σειράς HiWatch επιτρέπουν πλέον την υλοποίηση CCTV εγκαταστάσεων με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα κλασσικά αναλογικά συστήματα, παρέχοντας επιπρόσθετα όλα τα πλεονεκτήματα της IP τεχνολογίας, όπως:

• Απλούστερη εγκατάσταση με λιγότερες καλωδιώσεις και συσκευές.

• Δεν χρειάζονται τροφοδοτικά και video balloons.

• Μεγαλύτερη αξιοπιστία.

• Ευκολότερη επέκταση.

• Υψηλότερη ποιότητα εικόνας.

• Real time (25 frames / sec) εποπτεία – καταγραφή σε πλήρη ανάλυση.

Οι IP κάμερες HiWatch είναι συμβατές με όλα τα υβριδικά καταγραφικά και NVRs της Hikvision, έχοντας το ίδιο menu και χρησιμοποιώντας τα ίδια προγράμματα και εργαλεία. Είναι φυσικά συμβατές, όπως και όλες οι λοιπές κάμερες της Hikvision, και με τις νέες οικονομικές σειρές HiWatch NVRs.

Διατίθενται σε 2 σειρές: τη βασική σειρά H με τον παραδοσιακό αλγόριθμο video motion detection και την αναβαθμισμένη σειρά HA με video motion detection 2.0, που αναγνωρίζει ανθρώπους και οχήματα, φιλτράροντας ψευδείς συναγερμούς και διευκολύνοντας στην αναζήτηση των πραγματικών συμβάντων κατά την αναπαραγωγή. Διαθέτει, επίσης, αναβαθμισμένο φωτισμό Smart IR.

Και οι δύο σειρές περιλαμβάνουν μοντέλα turret και dome, σε αναλύσεις 2 και 4 MP. Οι κάμερες 2MP διαθέτουν digital WDR, ενώ οι 4MP διαθέτουν WDR 120dB.

H βασική σειρά H περιλαμβάνει τα μοντέλα:

HWI-T221H(2.8mm)(C): Δικτυακή κάμερα dome (τύπου turret) 2MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 105°), digital WDR και μεταλλικό σώμα με πλαστική βάση.

HiWatch

HWI-T240H(2.8mm)(C): Δικτυακή κάμερα dome (τύπου turret) 4MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 98°), 120dB WDR και μεταλλικό σώμα με πλαστική βάση.

HWI-B121H(2.8mm)(C): Δικτυακή κάμερα bullet 2MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 112,1°), digital WDR, μεταλλική μπροστά και πλαστικό περίβλημα στο υπόλοιπο σώμα.

HWI-B140H(2.8mm)(C): Δικτυακή κάμερα bullet 4MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 98°), 120dB WDR, μεταλλική μπροστά και πλαστικό περίβλημα στο υπόλοιπο σώμα.

Όλα τα μοντέλα της σειράς Η μπορούν να τοποθετηθούν και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτουν επιπλέον motion detection, υπέρυθρο φωτισμό (IR) εμβέλειας έως 30m, ευαισθησία 0.01 Lux @ F2.0 (AGC On) / 0 Lux με IR, 3D DNR, BLC, ROI, Η.265+, βαθμό στεγανότητας IP67 και τροφοδοσία PoE ή 12V DC.

H αναβαθμισμένη σειρά HA περιλαμβάνει τα μοντέλα:

HWI-T220HA(2.8mm): Δικτυακή κάμερα dome (τύπου turret) 2MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 104°), digital WDR και μεταλλικό σώμα με πλαστική βάση.

HWI-T240HA(2.8mm): Δικτυακή κάμερα dome (τύπου turret) 4MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 99°), 120dB WDR και μεταλλικό σώμα με πλαστική βάση.

HWI-B120HA(2.8mm): Δικτυακή κάμερα bullet 2MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 104°), digital WDR, μεταλλική μπροστά και πλαστικό περίβλημα στο υπόλοιπο σώμα.

HWI-B140HA(2.8mm): Δικτυακή κάμερα bullet 4MP με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 99°), 120dB WDR, μεταλλική μπροστά και πλαστικό περίβλημα στο υπόλοιπο σώμα.

Όλα τα μοντέλα της σειράς ΗA μπορούν να τοποθετηθούν και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτουν επιπλέον υπέρυθρο φωτισμό Smart-IR εμβέλειας έως 30m, ευαισθησία 0.01Lux @ F2.0 (AGC On) / 0 Lux με IR, 3D DNR, HLC, BLC, ROI, Η.265+, motion detection 2.0 (human & vehicle), βαθμό στεγανότητας IP67 και τροφοδοσία PoE ή 12V DC.

Η νέα οικονομική σειρά NVRs της HiWatch περιλαμβάνει μοντέλα με 4, 8 ή 16 κανάλια IP ή με 4, 8 ή 16 κανάλια PoE IP. Τα NVRs 4 καναλιών υποστηρίζουν κάμερες μέχρι 6MP, συνολικό bit rate εισόδου 40Μbps και εξόδου 60Μbps, 1 σκληρό δίσκο έως 6TB και διαθέτουν 1 είσοδο HDMI και 1 VGA με ανάλυση ως 1920×1080 και 1 θύρα Ethernet x100.

Τα NVRs 8 καναλιών υποστηρίζουν κάμερες μέχρι 6MP, συνολικό bit rate εισόδου 60Μbps και εξόδου 60Μbps, 1 σκληρό δίσκο έως 6TB και διαθέτουν 1 είσοδο HDMI και 1 VGA με ανάλυση έως 1920×1080 και 1 θύρα Ethernet x100. Τα NVRs 16 καναλιών υποστηρίζουν κάμερες μέχρι 8MP, συνολικό bit rate εισόδου 160Μbps και εξόδου 80Μbps, 1 ή 2 σκληρούς δίσκους έως 8TB, διαθέτουν 1 είσοδο HDMI ως 4K και 1 VGA με ανάλυση ως 1920×1080 και 1 θύρα Ethernet Gigabit. Επιπλέον, σε 4 κανάλια υποστηρίζουν τη λειτουργία Video Motion Detection 2.0, στα οποία μπορούν να συνδεθούν IP κάμερες που δεν έχουν την λειτουργία αυτή.

Όλα τα προϊόντα HiWatch θα τα βρείτε ετοιμοπαράδοτα στην ΗΛΚΑ Α.Ε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...