Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
28 Απριλίου 2024 08:27

Maxhub Open Days από την PartnerNET

Μία νέα πρόταση που αναβαθμίζει τις επιχειρήσεις!

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
anoigma 05897c32

Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Απριλίου την εκδήλωση Maxhub Open Days! Η εν λόγω πρωτοβουλία είχε ως στόχο την ανάδειξη των λύσεων που προσφέρει η εταιρεία στο σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, προσφέροντας παράλληλα μια ευκαιρία γνωριμίας με τα προϊόντα που παρουσιάζει στην ελληνική αγορά.

Το event συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας στους συνεργάτες της PartnerNET τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τις ολοκληρωμένες λύσεις της Maxhub από κοντά και να επωφεληθούν από τα καινοτόμα προϊόντα που φέρνει η εταιρεία στην ελληνική αγορά.

Το περιοδικό μας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της PartnerNET στον Χολαργό και με τη βοήθεια του Angelo Gentili, Founder & CEO της PartnerNET, του Αλέξανδρου Ζοβόλια, Commercial Director της PartnerNET, αλλά και των στελεχών της Maxhub, που έδωσαν το «παρών» στην Αθήνα για την εν λόγω εκδήλωση, έμαθε περισσότερα για τις πρωτοποριακές λύσεις της εταιρείας και πώς αυτές αναβαθμίζουν το σύγχρονο τοπίο των επιχειρήσεων.

Πλούσια δώρα και εκπλήξεις προσέφεραν μια ευχάριστη νότα και έκπληξη στους επισκέπτες της εκδήλωσης, καθώς ένας τυχερός κέρδισε το Maxhub UC BM35 Speaker Phone! Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρθηκαν μοναδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα, πλούσιο φαγητό, παγωτό και δεκάδες ακόμα δώρα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Πριν περάσουμε στα προϊόντα της Maxhub, ας δούμε λίγες περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ της εταιρείας.

Ποια είναι η Maxhub

Μέσω του Maxhub Open Days, η PartnerNΕΤ, κορυφαίος πάροχος ICT λύσεων και έμπειρος value added διανομέας, ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Maxhub, πάροχο καινοτόμων λύσεων για conference rooms.

Η Maxhub ανήκει στον Όμιλο CVTE, γνωστό για τις κορυφαίες τεχνολογίες οθονών του από το 2003. Το 2021, η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται στην Ευρώπη. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις για μοντέρνα conference environments, προσφέροντας τις ιδανικότερες λύσεις. Από Interactive Flat Panel, Microsoft Teams Rooms, LED video wall, Unified Communications και Commercial Displays.

Η εταιρεία έχει γραφεία σε 18 χώρες, καλύπτοντας τις ανάγκες των συνεργατών σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο. Έχει θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Ινδία και την Ολλανδία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα ιδρύσει γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σαουδική Αραβία, στην Ταϊλάνδη, στην Ινδονησία και σε άλλες περιοχές. Απασχολεί περισσότερους από 6.500 εργαζομένους, με το 60% εξ αυτών, να εργάζονται αποκλειστικά στο κομμάτι της έρευνας και της ανάπτυξης.

Η PartnerNET δίνει έμφαση στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων ICT και UC και υποστηρίζει επιχειρήσεις και οργανισμούς στην επίτευξη των στόχων τους μέσω ασφαλών, αξιόπιστων και αποδοτικών τεχνολογικών συστημάτων.

Η Maxhub, Νο1 στην παγκόσμια αγορά IFP, μέσω της PartnerNET ήρθε να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά με την προηγμένη τεχνολογία, το ελκυστικό design και την ευκολία χρήσης.

Οι βραβεύσεις από διακεκριμένους διαγωνισμούς, την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική. Η εταιρεία έχει αναγνωριστεί καθώς έχει λάβει τα βραβεία:

• Winner of ISE 2023 BEST OF SHOW Awards IFP V6 viewPRO.
• Reddot winner 2022 for UCS05 Digital Signage UC M40.
• IFC 2022 Best of Awards UCS05 Digital Signage UC M40.

Οι λύσεις της Maxhub

Τα προϊόντα της Maxhub προσφέρουν λύσεις στο σύγχρονο και μεταβαλλόμενο τοπίο των επιχειρήσεων, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως το λιανικό εμπόριο, τα σχολεία κ.λπ. Η εταιρεία δέχεται ευρεία απήχηση σε πολλαπλούς κλάδους και τα προϊόντα της βρίσκουν εφαρμογή σε πληθώρα εγκαταστάσεων, καθώς προσφέρουν συνδεσιμότητα με υψηλή αξιοπιστία, μεγαλύτερη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα, ευκολία, ακόμα και επιχειρηματική ευφυΐα.

Τα προϊόντα της εταιρείας διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό, καθώς προσφέρουν έναν συνδυασμό πρωτοποριακών εργαλείων και τεχνολογικής υπεροχής, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των χρηστών. Όλα αυτά σε προσιτή και ιδιαίτερα οικονομική τιμή! Αυτή η ισορροπία μεταξύ ποιότητας, δυνατοτήτων και τιμής, καθιστά τα προϊόντα της Maxhub την ιδανική επιλογή. Ας δούμε μερικά από αυτά.

C5530 IFP V6 Classic Series 4K 55″

Η σειρά V6 Classic αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα διαδραστικά πάνελ της Maxhub, που είναι ιδανικό για meetings, παρουσιάσεις, εργασίες και πολλά ακόμα. Το εν λόγω πάνελ διευκολύνει τις εξ αποστάσεως συναντήσεις και είναι ιδανικό για κάθε μέγεθος επιχείρησης από μικρομεσαίες έως πολυεθνικές εταιρείες. Η σειρά V6 συγκεντρώνει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες που χρειάζεται μια αίθουσα συσκέψεων, όπως διαμοιρασμό οθόνης, κοινή χρήση οθόνης, λειτουργία whiteboard, τηλεδιάσκεψη, δημιουργία δημοσκοπήσεων και δεκάδες ακόμα λειτουργίες. Ενσωματώνει κάμερα υψηλής ανάλυσης 4K και ποιοτικό μικρόφωνο, όπου τα δύο μαζί σε συνδυασμό κάνουν focus στον εκάστοτε ομιλητή, ανεξάρτητα από την απόσταση στην οποία βρίσκεται!

Η σειρά V6 Classic είναι η τέλεια λύση συνδιάσκεψης για την ενίσχυση της ομαδικής εργασίας και την αύξηση της οργανωτικής αποτελεσματικότητας. Η touch IPS οθόνη υποστηρίζει έως και 20 σημεία αφής, προσφέροντας μεγάλη ακρίβεια, διαθέτει πολλαπλά πρότυπα και έρχεται με τεχνολογία WDR, για να αποδίδει το ίδιο καλά τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές σκηνές. Φοράει επεξεργαστή Intel 10ης γενιάς, τρέχει λειτουργικό Windows, ενώ η ομαλή εμπειρία χρήσης επιτυγχάνεται μέσω του προαιρετικού ενσωματωμένου PC Module MT61. Είναι μία All in One standalone συσκευή που προσφέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα, ευελιξία στον τρόπο επικοινωνίας και μεγάλη ευκολία.

ND43CMA 43″ Commercial Series 4K

Η σειρά commercial της Maxhub είναι ιδανική για αίθουσες συσκέψεων και φυσικά, για εμπορικούς χώρους. Ο συνδυασμός ανάλυσης 4K UHD και υψηλής φωτεινότητας εξασφαλίζει αληθινές, κρυστάλλινες λεπτομέρειες οπουδήποτε, ενώ υπόσχεται και αξιόπιστη, σταθερή και απροβλημάτιστη λειτουργία για έως και 100.000 ώρες! Άξια αναφοράς είναι η ευκολία με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν το περιεχόμενό τους μέσω της οθόνης, εύκολα και γρήγορα, μέσα από το smartphone κινητό τους. Οι commercial οθόνες Maxhub κάνουν κάθε επιχείρηση / κατάστημα πιο αποτελεσματικό και παραγωγικό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα οθονών, από μεγέθη 43″, 55″, 65″, 75″, 86″ και 98″, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη σας.

UC BM35

Το UC BM35 είναι ένα Bluetooth ηχείο, που μεταμορφώνει κάθε χώρο, σε χώρο συσκέψεων, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο. Οι πανκατευθυντικοί αλγόριθμοι ήχου 360° καταγράφουν τις φωνές σε απόσταση έως και 6m, παρέχοντας εξαιρετική κάλυψη χωρίς παραμόρφωση. Είναι επεκτάσιμο, διπλασιάζοντας την εμβέλειά του, για να ταιριάζει και σε μεγαλύτερους χώρους. Υποστηρίζει τεχνολογία Reverberation Suppression, AI Noise Cancellation, AEC και DOA για να εξαλείψει τυχόν θορύβους που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια μίας σύσκεψης. Έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία 4400mAh, προσφέροντας back up όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

UC P25 4K UHD

Το UC P25 προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας μέσα από την ενσωματωμένη PTZ 4K κάμερα! Αποτελεί ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν που θα βρει κάποιος στο ευρύ χαρτοφυλάκιο συσκευών της εταιρείας. Καταγράφει βίντεο γρήγορα και με ακρίβεια, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό οπτικό πεδίο 71°, ενώ η επιλογή αναστροφής εικόνας βοηθά στην προσαρμογή της κάμερας. Υποστηρίζει πρωτόκολλα VISCA, PELCO, UVC και ONVIF για να συνεργάζεται και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Επιπλέον, με την τεχνολογία low lux, το WDR, το 2D και το 3D DNR διατηρεί εύκολα το χρώμα και τη λεπτομέρεια της εικόνας, ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

WT13MQ

Ξεχάστε τα καλώδια, τους εξωτερικούς προσαρμογείς ή ακόμα και τις συνδέσεις Wi-Fi. Πραγματοποιήστε σύζευξη με τις οθόνες Maxhub με το WT13MQ για να δημιουργήσετε σύνδεση και να μοιραστείτε περιεχόμενο! Εξοπλισμένο με θύρα Type-C και προσαρμογέα Type-A, υποστηρίζει έξοδο HD με πρωτόκολλο DisplayPort. Δεν απαιτείται διαμόρφωση ή εγκατάσταση συσκευής, είναι απλώς μία PnP συσκευή που σας επιτρέπει να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας με ένα μόνο πάτημα!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...