Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
23 Οκτωβρίου 2019 13:34

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο της G.I. Security S.A. στα κεντρικά της γραφεία στην Παιανία

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
90522e605cba070e4e558ccb0d67d272 XL a9c6d301

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο που πραγματοποίησε η G.I. Security στις 5 και 6 Οκτωβρίου στα κεντρικά της γραφεία στην Παιανία. Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες εγκαταστάτες έδωσαν το παρόν και συνομίλησαν με τους εισηγητές για τα νέα προϊόντα που φέρνει η εταιρία το νέο έτος.

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο που πραγματοποίησε η G.I. Security στις 5 και 6 Οκτωβρίου στα κεντρικά της γραφεία στην Παιανία. Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες εγκαταστάτες έδωσαν το παρόν και συνομίλησαν με τους εισηγητές για τα νέα προϊόντα που φέρνει η εταιρία το νέο έτος.

Η G.I. Security αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου εγκαταστάτη και δημιουργεί ένα νέο κύκλο σεμιναρίων που στόχο έχουν την επαγγελματική ενημέρωση του κοινού. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το Σάββατο έγινε αναλυτική επίδειξη των νέων προϊόντων  και παρουσίαση των νέων στρατηγικών αντιπροσωπιών που φέρνει η εταιρία, ενώ την δεύτερη μέρα το σεμινάριο είχε τεχνικό χαρακτήρα με στόχο την εις βάθος γνώση των σύγχρονων συστημάτων συναγερμού.

Τους συμμετέχοντες και τους εισηγητές καλωσόρισε η κα Χούντα Ειρήνη, θυγατέρα του Ελευθέριου Χούντα, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και Γενική Διευθύντρια, η οποία ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στο σεμινάριο και έδωσε το λόγο στον κ. Απόστολο Χατζησάββα, Engineering Product Manager της G.I. Security. Ο κ. Χατζησάββας έκανε μία σύντομη αναδρομή για το ιστορικό της εταιρίας, μίλησε για τους νέους στόχους, τις συνεργασίες, τις νέες αντιπροσωπίες, αλλά και τα νέα προϊόντα που φέρνει η εταιρία το 2019-2020.

Η G.I. SECURITY ή όπως ήταν γνωστή στο παρελθόν Greece Intenational ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας. Συνάπτοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής υλικών συστημάτων ασφαλείας (CADDX, RISCO, WEBRO, TAKEX, TANE, OPTEX, UNIPOS, WINLAND, KERI, DIXIE, ASSA ABLOY, ALEPH, SIMA, COMNET, VENITEM, AVS ELECTRONICS κ.ά.) η G.I. SECURITY κατάφερε να κατακλίσει την αγορά με αξιόπιστο και επώνυμο υλικό καθιστώντας την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων στους πελάτες, παρέχει και βοήθεια στην ολοκληρωμένη παρουσία τεχνικών μελετών για πολύπλοκα και εξειδικευμένα έργα. Μέσα από την τεχνογνωσία και την διαρκή εκπαίδευση η G.I. SECURITY, είναι δίπλα στον εγκαταστάτη. Με την άψογη κατάρτιση, τον επαγγελματισμό των στελεχών της, το φιλικό πρόσωπο, την άριστη εξυπηρέτηση και την άμεση ανταπόκριση, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνόλου των εγκαταστατών της, ενώ ένας εκ των πρωταρχικών στόχων της εταιρίας για το νέο έτος, είναι η διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων με στόχο την εκπαίδευση των συνεργατών της.

Νέα προϊόντα, νέες στρατηγικές συνεργασίες

Την παρουσίαση των νέων προϊόντων Caddx ανάλαβε ο κ. Χατζησάββας. Ειδικότερα ο εισηγητής μίλησε για τη κλασσική σειρά Caddx NX-4, NX-6 και NX-8,  και για τη νέα 3G/ETHERNET πλακέτα NX-596E, αλλά και το ολοκαίνουριο KNX Module για CADDX! Η NX-596E της CADDX είναι μια πλακέτα 3G/ETHERNET που προστίθεται στο υπάρχων σύστημα ασφαλείας CADDX NetworX V2 ή V3 και συνδέεται απευθείας στο Bus του πίνακα. Παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και χειρισμού στον χρήστη ανάλογα με το επίπεδο πρόσβασης του κωδικού του. Έχει τη δυνατότητα αναφοράς στο Κέντρο Λήψεων σημάτων σε έως 2 δέκτες NETREC μέσω Ethernet και 3G. Υποστηρίζει τη δυνατότητα αποστολής Email και Push notifications σε έως 8 παραλήπτες, ενώ δέχεται Micro SIM κάρτα. Ακόμα, προσφέρει απομακρυσμένο έλεγχο, μέσω της εφαρμογής Ultrasync+, του συστήματος ασφάλειας, αλλά και των συστημάτων φωτισμού/κλιματισμού/αυτοματισμού μέσω ρελέ από τις πλακέτες CADDX NX-507/508. Επιτρέπει πλήρη απομακρυσμένο προγραμματισμό του συστήματος με το DL900 με τη χρήση του σειριακού αριθμού και του Web passcode μέσω Cloud, καθώς και εύκολη αναβάθμιση Firmware από DL900.

Αντίστοιχα, το NX-KNX είναι μια πύλη KNX για τα συστήματα συναγερμού της CADDX που επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία με το σύστημα συναγερμού χρησιμοποιώντας τη σειριακή θύρα RS-232 του συστήματος συναγερμού NetworX. Στη συνέχεια, λόγος έγινε για τον υβριδικό πίνακα συναγερμού CADDX NXG-256IP. Με δυνατότητα ελέγχου έως 256 ζωνών, 32 partitions και 256 εξόδων από 256 χρήστες, ο NXG-256IP μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Σε όλες τις ζώνες, τα partitions, τα groups, οι έξοδοι, τα προγράμματα, οι ενέργειες και τα προφίλ πρόσβασης μπορούν να αντιστοιχηθούν με ονόματα για εύκολο προγραμματισμό και συντήρηση. Το σύστημα συναγερμού CADDX xGen παρέχει προηγμένο μενού διαχείρισης που μπορεί να συνδεθεί με σύνθετα χρονοδιαγράμματα και αυτοματοποιημένα γεγονότα. Τα δικαιώματα χρηστών, οι έξοδοι και τα γεγονότα ζωνών, μπορούν να ρυθμιστούν διαφορετικά, ακόμη και σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα τις συνθήκες του συστήματος που καθορίζονται για το έργο. Η διαχείριση του πίνακα είτε τοπικά, είτε απομακρυσμένα, υποστηρίζει προηγμένα χαρακτηριστικά. Μέσω του πάνελ διαχείρισης CADDX NXG-1820-EUR μπορεί να γίνει τοπικά η διαχείριση από οθόνη αφής των 3.5”. Επίσης, ενσωματώνοντας τους Web Server, η διαχείριση πραγματοποιείται εύκολα σε υπολογιστή, tablet, smartphone ή από οπουδήποτε θέλετε. Ταυτόχρονα, διατίθεται η εφαρμογή UltraConnect που επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει το σύστημα xGen από iOS συσκευή (iPhone, iPad) ή από Google Android συσκευή. Το app μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τον τεχνικό, παρέχοντας βασικές, αλλά και προηγμένες δυνατότητες προγραμματισμού.

Από την προϊοντική παρουσίαση, δεν θα μπορούσε να λείπει το ασύρματο πάνελ συναγερμού της ZeroWire, «ZW-6404». Διαδραστικό και εντελώς ασύρματο, το σύστημα ασφαλείας έρχεται με προηγμένες λειτουργίες μέσω διαδικτύου, προσφέροντας στον τελικό χρήστη ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα με κορυφαία λειτουργικότητα και ευχρηστία. Το ZeroWire αποκρίνεται σε πραγματικό χρόνο με πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών (context-sensitive), φωνητικό οδηγό που διαβάζει τα μενού, δυνατότητα προγραμματισμού μέσω web browser, έξυπνες εφαρμογές smartphone για έλεγχο ή προγραμματισμό του συστήματος, ακόμα και για να βλέπετε τις κάμερες από μακριά, σχεδόν χωρίς ρύθμιση. Προσφέρει ένα βασικό user interface με πληκτρολόγιο στον ίδιο τον πίνακα, ενώ οι λειτουργίες και οι καταστάσεις σημειώνονται με πλήκτρα που ανάβουν σε ορισμένες καταστάσεις. Το πλήκτρο Status είναι στη μέση και μεγαλύτερο από τα άλλα, ώστε να ξεχωρίζει για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Ο εγκαταστάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τοπικά έναν υπολογιστή με web browser για να συνδεθεί με τον πίνακα και να τον προγραμματίσει ή τον downloader DLX900. Εξ’ αποστάσεως, ο πίνακας μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής του κινητού/tablet ή και πάλι με τον DLX900. Το ZeroWire είναι έτοιμο για σύνδεση με συσκευές Zwave, τις οποίες «μαθαίνει» και ομαδοποιεί σε δωμάτια, ώστε να μπορούν να ελέγχονται εξ’ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής του κινητού. Εκτός από απευθείας έλεγχο μέσω του smartphone, οι συσκευές Zwave μπορούν επίσης να συνδεθούν με συμβάντα στον πίνακα, όπως οπλισμό ή αφοπλισμό, καθώς και με συμβάντα των αισθητήρων για τη δημιουργία έξυπνων συνδέσεων που ονομάζονται σενάρια. Ο πίνακας μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω Ethernet / WiFi για επικοινωνία με σταθμό ελέγχου ή σύνδεση στο cloud. Ταυτόχρονα μέσω 3G USB stick παρέχει επικοινωνία 3G (εφεδρικά ή ως κύρια σύνδεση).

Σειρά, είχαν οι νέες συνεργασίες της εταιρίας με κορυφαίους κατασκευαστές του εξωτερικού. Μία από αυτές είναι η TANE από την Αμερική που παράγει τις πιο εξελιγμένες και αξιόπιστες μαγνητικές επαφές συναγερμού από το 1984, συνδυάζοντας υψηλότερης ποιότητας ηλεκτρομηχανικούς πείρους με μαγνήτες υψηλής ισχύος στο εργοστάσιο της. Η WEBRO, αποτελεί ένα ακόμα συνεργάτη της εταιρίας και ειδικεύεται στην κατασκευή καλωδίων συναγερμού. Για πάνω από 30 χρόνια η WEBRO UK είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής καλωδίων στην Ευρώπη και έχει την έδρα της στην Αγγλία. Η ομάδα της WEBRO έχει συνδυαστικά πάνω από 250 χρόνια εμπειρίας στην αγορά καλωδίων, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της λαμβάνουν το σωστό προϊόν, με τη σωστή τιμή, την κατάλληλη στιγμή. Η εταιρία παρέχει καλώδια που συνδέουν τα δύο τρίτα (2/3) των εγκαταστάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και κάθε χρόνο εξάγουν καλώδια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ειδικότερα η εταιρία διαθέτει επικασσιτερωμένα καλώδια συναγερμού με περίβλημα LSNH (διατίθενται σε 4, 6, 8, 12 και 20 κλώνους), με περίβλημα LSNH θωρακισμένο (διατίθενται σε 4, 6 και 8 κλώνους) και Pet καλώδια συναγερμού τα οποία είναι επενδυμένα με πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας LSNH και είναι κατάλληλα για άμεση ταφή και λειτουργία σε αγωγούς όπου διέρχεται νερό.

Φυσικά, ιδιαίτερη μνεία έγινε και στις εταιρίες με τις οποίες η G.I. Security συνεργάζεται χρόνια, όπως η TAKEX, η OPTEX και η UNIPOS. H UNIPOS ξεχωρίζει για τη μεγάλη γκάμα συμβατικών (FS5200) και διευθυνσιοδοτούμενων πινάκων πυρανίχνευσης (Σειρά IFS), η TAKEX για τα πρωτοποριακά ασύρματα Beams της σειράς «TX» και φυσικά η OPTEX για τις πολύ επιτυχημένες σειρές προϊόντων BXS, WX και VXS. Ο κ. Χατζησάββας έκλεισε τον πρώτο κύκλο των ομιλιών κάνοντας αναφορά στη νέα σειρήνα της VENITEM, «ΗΕΜΑ» και τη σειρά από Beams της Dixie, «DX-BM». Ο όμιλος Venitem είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της εμπορίας συστημάτων αστικής και βιομηχανικής ασφάλειας. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, ο Όμιλος προσφέρει καινοτόμες λύσεις που χαρακτηρίζονται πάντα από κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και άψογη ποιότητα και τώρα διαθέτει και στην ελληνική αγορά  αποκλειστικά μέσω της G.I. Security τη νέα σειρήνα της «HEMA», η οποία συνοδεύεται και από 2 προνόμια, λειτουργία 2πλου LED και 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

CCTV, Access Control και RISCO!

Το δεύτερο μέρος των ομιλιών ξεκίνησε με ομιλητή τον κ. Χουντάση Γιάννη από το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, ο οποίος μίλησε για την προϊοντική γκάμα καμερών της Dixie και της TVT. Για 30 χρόνια η DIXIE αποτελεί την ποιοτική και οικονομική σειρά καμερών, καταγραφικών, ανιχνευτών, καλωδίων και άλλων εξαρτημάτων και παρελκόμενων των συστημάτων ασφαλείας, της οποίας τα προϊόντα θα βρείτε διαθέσιμα αποκλειστικά στη G.I. SECURITY S.A. Ειδικότερα, στην σειρά προϊόντων θα συναντήσουμε Dome και bullet κάμερες στα 2 και 5MP, starlight και IP κάμερες, καθώς και μοντέλα καμερών τα οποία είναι συμβατά με το πρωτόκολλο ONVIF, έτσι ώστε να είναι διαλειτουργικά με κάθε NVR της αγοράς.

Ο κ. Πέτρος Ζενέλης από το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μίλησε στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου για τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης της KERI Systems. Η KERI USA είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προμηθευτές συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως. Προσφέρουν συστήματα για την κάλυψη απαιτήσεων όλων των τύπων, από απλά συστήματα για μερικές μόνο πόρτες σε συστήματα με μεγαλύτερες κλίμακες και ακόμη και πολύπλοκα βιομηχανικά έργα με πολύ μεγάλες απαιτήσεις, με ενσωματωμένες λειτουργίες βίντεο, φωτογραφιών, βιομετρικά, γραφικούς χάρτες, τηλεφωνική καταχώρηση και πολλά άλλα ισχυρά χαρακτηριστικά. Τα υλικό της KERI μπορούν να αναπτυχθεί είτε χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές δικτυακής ασφάλειας, είτε τυπική δικτύωση TCP/IP χρησιμοποιώντας το υπάρχον σας δίκτυο ή ένα δίκτυο που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο σύστημα ασφαλείας. Επίσης, αναφορά έγινε και για τις λύσεις που προσφέρει η WINLAND και τις ψηφιακές συσκευές ελέγχου με οθόνη LCD EA200-12/EA400-12 και ΕΑ800-IP. Η WINLAND είναι ο μόνος κατασκευαστής που προσφέρει ειδικά πρωτόκολλα και μηχανήματα, καθώς και αρχεία καταγραφής για να επιτρέψει την ταχύτερη δυνατή ανάλυση και πρόληψη.

Τέλος, το προτελευταίο κομμάτι των ομιλιών έκλεισε με ομιλητή ξανά τον κ. Χατζησάββα, ο οποίος μας μίλησε για τη νέα στρατηγική συνεργασία τη εταιρίας με την RISCO. Ο Όμιλος RISCO παράγει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα ασφαλείας για κάθε τύπο εγκατάστασης. Από τα συστήματα συναγερμού εισβολής για οικιστικές και εμπορικές εγκαταστάσεις – συμπεριλαμβανομένης πλήρους σειράς αξεσουάρ – μέχρι μεγάλης κλίμακας έλεγχο πρόσβασης και ολοκληρωμένες πλατφόρμες διαχείρισης ασφάλειας και διαχείρισης κτιρίων. Ο όμιλος RISCO διαθέτει επίσης μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών ανιχνευτών εσωτερικού χώρου με πιστοποίηση Grade 3 και Grade 2. Ειδικά για τις εμπορικές και βιομηχανικές αγορές διαθέτει ανιχνευτές Grade3, προσφέροντας αυξημένη αξιοπιστία και ανοσία σε ψευδείς συναγερμούς ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Νέο B2B site

Ιδιαίτερη αναφορά κατά τη διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου, έγινε στο νέο B2B site της εταιρίας. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν πλέον να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα όλα τα προϊόντα της G.I. Security. Τα προϊόντα έρχονται με τα συνοδευτικά τους έγγραφα και οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα τους σε πραγματικό χρόνο και άμεσα με την καταχώρηση της παραγγελίας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, καθώς και να δρομολογήσουν την παραγγελία και την αποστολή τους 24ώρες την ημέρα και 7 μέρες την εβδομάδα. Οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τα προϊόντα μέσω των έξυπνων φίλτρων, βλέποντας αναλυτικά τις διαφορές στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες και τις τιμές τους. Μέσω της ιστοσελίδας ο κάθε εγγεγραμμένος συνεργάτης θα έχει πρόσβαση στην καρτέλα του με όλες τις εγγραφές τιμολογίων και πληρωμών για όποιο χρονικό διάστημα θέλει, ενώ μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο την πορεία της εκάστοτε παραγγελίας με πλήρη ανάλυση των προϊόντων που περιέχει, τις τιμές ανά είδος καθώς και τις αντίστοιχες εκπτώσεις.

Στο τελευταίο κομμάτι της πρώτης μέρας και την 2η μέρα που ήταν αποκλειστικά τεχνικό σεμιναρίο, το λόγο είχε ο κ. Γιάννης Τσούρλος από το τεχνικό τμήμα της εταιρίας. Ο κ. Τσούρλος με άριστη τεχνική κατάρτιση και πολλά χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα της Caddx, παρουσίασε στους επισκέπτες τα τεχνικά πλεονεκτήματα των module επέκτασης της σειράς NX, του  πρωτοποριακού ασύρματου συναγερμού ZeroWire, ενώ έδωσε και χρήσιμες συμβουλές πάνω σε τεχνικά θέματα. Το xGen είναι μια πραγματικά κλιμακούμενη πλατφόρμα. Η μονάδα CPU υποστηρίζει IP από το κουτί και μπορεί να αναβαθμιστεί με μια μονάδα plug-in 3G. Το σύστημα υποστηρίζει από 8 μέχρι 512 ζώνες, εάν χρησιμοποιούνται επεκτάσεις ζωνών. Το xGen και το Zerowire ανήκουν στην νέα και ίδια πλατφόρμα της CADDX, και έτσι προγραμματίζουν το ίδιο και υποστηρίζουν τις ίδιες ασύρματες συσκευές (έως και 192) και επεκτάσεις όπως η οθόνη αφής και συνδέονται με τις ίδιες υπηρεσίες UltraSync. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει και να προγραμματιστεί από ένα πληκτρολόγιο αφής, το Ultrasync + App ή την ενσωματωμένη διασύνδεση Web.

Ο επίλογος

Τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την G.I. Security S.A., αποτέλεσαν αναμφίβολα έναν σπουδαίο οδηγό εκμάθησης για όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με νέα προϊόντα, αλλά και για τους τεχνικούς που είναι εξοικειωμένοι με τα εν λόγω προϊόντα συναγερμού και CCTV. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προσφέρθηκε γεύμα και καφές, ενώ με το πέρας της εκπαίδευσης, δόθηκαν και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Τη δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο για τα προϊόντα xGen και zeroWire με το πρόγραμμα DLX της CADDX, καθώς και προγραμματισμός της σειράς NX της CADDX με το DL πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες έμαθαν πως μπορούν να προγραμματίσουν σκηνές, να δημιουργήσουν σενάρια και διάφορες λειτουργίες μέσω των προγραμμάτων αυτών και μέσω του mobile interface ultrasync+ της CADDX.

{gallery}7602{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...