Skip to main content
tech2024 03 01 at 08 14 33 TM 460
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
19 Φεβρουαρίου 2014 03:58

Γιάννης Καράντζαλος

17 χρόνια Alpha Ltd

Γράφει: Αργύρης Νομικός

Featured | Μπορεί τα περισσότερα στελέχη να πηγαινοέρχονται στην αγορά και να αλλάζουν συχνά – πυκνά θέση και χώρο εργασίας, όμως υπάρχει και κάποιος που εδώ και 17 χρόνια βρίσκεται στην ίδια θέση. Αυτόν τον μήνα σας παρουσιάζουμε τον κο Γιάννη Καράντζαλο ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της αγοράς και από τους καλύτερους φίλους των δύο περιοδικών μας.

Ο Γιάννης Καράντζαλος βρίσκεται εδώ και 17 χρόνια στο τιμόνι του υποκαταστήματος Αθηνών της Alpha Ltd. Είναι υπεύθυνος καταστήματος Αθηνών και διαθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη της Alpha Ltd την τελευταία δεκαετία.

Είναι αυτός που μετάτρεψε το Υποκατάστημα Αθηνών της Alpha σε ισάξιο παίχτη με το κατάστημα Θεσσαλονίκης. Είναι αυτός που μετέτρεψε την Δοϊράνης σε πιάτσα τεχνικών, φέρνοντας κόσμο όχι μόνο από όλη την Αττική, αλλά ακόμη και από την επαρχεία.

Φιλικός, υπομονετικός και ιδιαίτερα τίμιος, στο πρόσωπο του κου Καράντζαλου ο τεχνικός μπορεί να δημιουργήσει σχέση αμοιβαίας συνεργασίας και κυρίως εμπιστοσύνης. Με άριστη τεχνική κατάρτιση που έχει αποκτήσει μέσα από τις σπουδές του και από την εμπειρία του σαν τεχνικός της αγοράς, μπορεί να παρέχει τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, είτε πρόκειται για τηλεοπτικά, είτε για συστήματα ασφαλείας. Άλλωστε όπως μας τόνισε και ο ίδιος η εταιρία Alpha Ltd μέσα από το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει είναι σε θέση να υποστηρίξει συστήματα ασφαλείας και τηλεοπτικά, παρέχοντας όλα αυτά που χρειάζεται δίπλα του ο σύγχρονος τεχνικός.

Πότε ιδρύθηκε η εταιρία Alpha Ltd και με τι στόχο;

Η Alpha Ltd ιδρύθηκε το 1989 με έδρα τη Θεσσαλονίκη απ’ τον Απόστολο Γεροστεργίου. Το 1993 εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Κ. Καραμανλή 130. Στόχος ήταν να καλυφτεί η Ελληνική αγορά με αξιόπιστα προϊόντα και με κατάλληλη υποστήριξη.

Πώς η Alpha αποφάσισε να μπει σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική αγορά, όπως αυτή των συστημάτων ασφαλείας;

O ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας ο κ. Γεροστεργίου, με σπουδές ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός, έχοντας εμπειρία, γνώση και βλέποντας ότι υπήρχε κενό και σταθερά αυξανόμενη ζήτηση αποφάσισε να εισέλθει στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, ένα ρίσκο που τελικά άξιζε!

Εκτός από συστήματα ασφαλείας είστε βασικός παίχτης χονδρικής και στο χώρο των συστημάτων δορυφορικής και επίγειας τηλεόρασης; Τελικά χωράνε δύο καρπούζια κάτω στην ίδια μασχάλη;

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι δυο καρπούζια χωράνε κάτω απ’ την ίδια μασχάλη, αλλά με προϋποθέσεις:

Το 1996 η Alpha Ltd επέκτεινε το δίκτυο καταστημάτων της, ιδρύοντας το Α υποκατάστημα στην οδό Δοϊράνης 138, στην Καλλιθέα –Αθήνα με ιδιόκτητο χώρο γραφείων, έκθεσης, αίθουσας σεμιναρίων και αποθήκης συνολικής έκτασης 350 τ.μ.

Το 1997 προχώρησε και καθιερώθηκε την εισαγωγή και πώληση τηλεοπτικών συστημάτων, ολοκληρώνοντας έτσι τις απαιτήσεις της αγοράς. Διαθέτοντας βέβαια την υποδομή και τη γνώση του αντικειμένου, σε αντίθεση με αυτό που παρατηρείται σήμερα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το 2006 ξεκίνησε η δραστηριότητα του Β υποκαταστήματος στην Βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θες/νίκης.

Στην Alpha Ltd δεν υπάρχει ο «υπεράνθρωπος» ο οποίος μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του.

Σταδιακά απέκτησε ανθρώπινο δυναμικό απ’ την αγορά εργασίας που αποδεδειγμένα είχαν τις κατάλληλες σπουδές και είχαν να επιδείξουν σημαντικό έργο στο παρελθόν.

Τα συστήματα ασφαλείας και τα τηλεοπτικά συστήματα η Alpha δεν τα βλέπει ως δυο διαφορετικά αντικείμενα. Υπάρχει τεχνογνωσία και ο πελάτης θα βρει ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη.

«Ακούγεται» ότι η Θεσσαλονίκη πάει καλύτερα στα συστήματα ασφαλείας και η Αθήνα στα συστήματα τηλεόρασης. Είναι αλήθεια αυτό; Υπάρχει τελικά εξειδίκευση στις δύο έδρες της Alpha;

Η αγορά αρέσκεται σε σενάρια και εσείς το ξέρετε καλύτερα αυτό. Η εταιρία είναι ΜΙΑ και αντιμετωπίζει την πορεία της συνολικά. Διαχωρισμός υπάρχει μόνο ως προς τον τόπο αποστολής των προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα. Εξειδίκευση υπάρχει σε όλα τα καταστήματα της Alpha Ltd.

Γνωρίζουμε ότι η Alpha διαθέτει τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, τους οποίους είχε σε πλήρη δράση σε άλλες εποχές. Πιστεύετε ότι με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα επιτρέπει στις εισαγωγικές εταιρίες να επενδύουν σε τέτοιους χώρους;

Η δραστηριότητα του Β υποκαταστήματος της Σίνδου σε χώρο 2.200 τ.μ. ξεκίνησε το 2006, ως κέντρο τεχνολογίας και ενημέρωσης συνεργατών, καθώς επίσης και ως διακομιστικό κέντρο εμπορευμάτων μεταξύ των υποκαταστημάτων και του δικτύου συνεργατών. Είχε και έχει πλήρη δραστηριότητα.

Μη ξεχνάτε πως σήμερα σε αντίθεση με το 2006 αντιπροσωπεύουμε περισσότερες εταιρίες.

Πιστεύω για να επιτευχτεί μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, γρήγορη αποστολή παραγγελιών και χαμηλό κόστος, επιβάλλεται στις εισαγωγικές εταιρίες να επενδύουν σε τέτοιους χώρους.

Μην ξεχνάτε ότι κρατάμε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη!

Πότε αποφασίσατε να εισάγετε προϊόντα Texecom και πόσο γρήγορα διείσδυσε το προϊόν της στην ελληνική αγορά;

Η συνεργασία με την Texecom ξεκίνησε το 1989. Η αποδοχή και η διείσδυση ήταν άμεση γιατί τα προϊόντα είχαν:

 • Άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Ποιότητα (αντοχή, πολλές δυνατότητες, απόδοση, εμφάνιση και ευκολία χειρισμού)
 • Πιστοποίηση
 • Εγγύηση
 • Άριστη τιμή

Πότε αποφασίσατε να μπείτε και στα προϊόντα CCTV;

Η Alpha Ltd άρχισε τη διάθεση προϊόντων CCTV απ’ το 1993. Ακολουθώντας τις εξελίξεις σήμερα αντιπροσωπεύει τις 6 μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο και συγκεκριμένα τις HDPRO, Brickcom, nuuo, Qvis, Icon Tech και ViDO.

Είναι η Texecom η σημαία σας στο χώρο των συστημάτων συναγερμού;

Αποτελεί «σημαία» γιατί:

 • Η Texecom είναι παγκοσμίως γνωστή εταιρία.
 • Είναι βραβευμένη κατασκευάστρια εταιρία για το 2010.
 • Η Texecom κατασκευάζει στην Αγγλία
 • Διαθέτει πλήρη γκάμα με Ανιχνευτές – Fire Ανιχνευτές – Πίνακες Ελέγχου & Παρελκόμενα – Εξωτερικές Σειρήνες
 • Προϊόντα που είναι εύκολα στην εγκατάσταση
 • Προϊόντα που είναι εύκολα στη χρήση
 • Προϊόντα με άριστη εμφάνιση
 • Προϊόντα που είναι διεθνώς εγκεκριμένα
 • Προϊόντα που πάνω απ’ όλα είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Υπάρχει λόγος που επιλέξατε ευρωπαίο κατασκευαστή για τους πίνακες συναγερμού;

Προϊόντα με διεθνείς πιστοποιήσεις, προϊόντα με εγγύηση και προϊόντα που μπορούν να παραδοθούν άμεσα αποτελούν λόγο επιλογής.

Στο χώρο των συστημάτων τηλεόρασης, διαθέτετε ανάλογες εταιρίες. Ποια από αυτές είναι η «σημαία» σας;

Σε αυτή την ερώτηση επιτρέψτε μας 2 «σημαίες». Στο χώρο των συστημάτων τηλεόρασης αντιπροσωπεύουμε την Γερμανική εταιρία POLYTRON και την Βελγική εταιρία ANTTRON.

Η POLYTRON περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, σχεδιάζει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά συστήματα. Σήμερα, η Polytron είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της δορυφορικής – επίγειας λήψης και διανομής, ενώ είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα Ηeadends και συστήματα μετατροπής Sat – Terr – AV. Ο σχεδιασμός τους, επιτρέπει την ρύθμιση μεμονωμένων συστημάτων, τα οποία στη συνέχεια χτίζονται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, ενώ ανταποκρίνονται στα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν με ευκολία, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες συνδέσεις και ρυθμίσεις. Η POLYTRON με την δύναμη της εμπειρίας και το βλέμμα στο μέλλον προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Η ANTΤRON είναι Βελγική εταιρία η oποία διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Η κατασκευή των προϊόντων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Βέλγιο εγγυάται άριστη ποιότητα, υψηλό ποιοτικό έλεγχο, συνεχή αναβάθμιση, εξέλιξη των προϊόντων, και άμεση ανταπόκριση σε κάθε νέα τεχνολογική καινοτομία.

Ποιους κατασκευαστές εκπροσωπείτε στη χώρα μας στα συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης και σε τι διακρίνεται ο καθένας από αυτούς;

Οι εταιρίες που εκπροσωπούμε είναι :

 • TEXECOM (made in UK) που κατασκευάζει: Ανιχνευτές, Fire Ανιχνευτές, Πίνακες Ελέγχου & Παρελκόμενα, Εξωτερικές Σειρήνες, Μονάδες Επικοινωνίας, Ασύρματα -Ricochet.
 • Maximum (made in ISRAEL) που κατασκευάζει: Εξωτερικούς ανιχνευτές και Beam.
 • CQR (made in UK) που κατασκευάζει: Καλώδια συναγερμού & Παρελκόμενα.
 • ALEPH (made in USA) που κατασκευάζει: Μαγνητικές Επαφές.
 • ENIGMA II: Κέντρο Λήψης Σημάτων.
 • HDPRO (made in KOREA) που κατασκευάζει: Κάμερες, DVR, Κάμερες HD-SDI, DVR HD-SDI, LCD MONITOR.
 • Brickcom (made in Taiwan) που κατασκευάζει: IP Κάμερες.
 • NUUO (made in Taiwan) που κατασκευάζει: Κάρτες Καταγραφής PC, NVR.
 • ViDO (made in Austria) που κατασκευάζει: Κάμερες SPEED DOME, Καλώδια CCTV, Τροφοδοτικά.
 • QVIS (made in UK) που κατασκευάζει: Κάμερες, Τροφοδοτικά, Μετάδοση Video – Audio – Data μέσω Οπτικών Ινών.
 • POLYTRON (made in Germany) που κατασκευάζει: Ενισχυτές, Headends, Οπτικά Εξαρτήματα, Πολυδιακόπτες, Φίλτρα, Taps – Splitters – Πρίζες & Παρελκόμενα, Πομπούς – Αναμεταδότες.
 • ANTTRON (made in België) που κατασκευάζει: Κεραίες UHF, Ομοαξονικά Καλώδια, Ενισχυτές Ιστού, Ενισχυτές, Εξαρτήματα Διανομής, Ψηφιακούς Διαμορφωτές, Αυτόνομα Headend Ξενοδοχείων.
 • PROMAX (made in Spain) που κατασκευάζει: Πεδιόμετρα.
 • CABLEL (made in GRECEE) που κατασκευάζει: Καλώδια οπτικών ινών, Καλώδια UTP.

Με τι κριτήρια γίνεται η επιλογή των προϊόντων;

Μια επιχείρηση προκειμένου να είναι επιτυχημένη θα πρέπει να προσφέρει προϊόντα τα οποία:

 • Να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.
 • Να ικανοποιούν τις προσδοκίες του πελάτη.
 • Να συμμορφώνονται σε πρότυπα και προδιαγραφές.
 • Να ικανοποιούν τις προσδοκίες του πελάτη.
 • Να συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις της κοινωνίας.
 • Να ανταποκρίνονται στις ανάγκες για την προστασία του περιβάλλοντος.
 • Να είναι διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • Να παρέχονται με τρόπο γρήγορο και οικονομικό.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Alpha Ltd διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2008 διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων.

Τι μερίδιο αγοράς καταλαμβάνουν στην εταιρία σας οι συναγερμοί, τα CCTV και τα τηλεοπτικά;

Το 70% το καταλαμβάνουν οι συναγερμοί και το CCTV και το υπόλοιπο τα τηλεοπτικά.

Ποιο προϊόν της Alpha θα χαρακτηρίζατε ως best seller για το 2013;

Ως best seller θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το κιτ συναγερμού Premier 412 της Texecom, το οποίο δίνει λύσεις στις περισσότερες περιπτώσεις, τους εξωτερικούς ανιχνευτές της Texecom, ένα νέο, αξιόπιστο και οικονομικό προϊόν. Τις κάμερες της HDPRO που άλλαξαν τον τρόπο παρακολούθησης όταν τα φώτα σβήνουν… Τoυς επαγγελματικούς Διαμορφωτές VSB της POLYTRON. Τα Compact Επαγγελματικά Headend TRM6X4 & TRM3X2 της ANTTRON. Τις νέες κάμερες 5 Megapixel της Brickcom.

Πως αντιμετωπίζετε την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας. Κατά πόσο επηρέασε την ίδια την εταιρία σας;

Σίγουρα επηρέασε η κρίση γιατί μειώθηκε η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών και είχαμε μεγάλη μείωση του αριθμού ενεργών επιχειρήσεων. Την αντιμετωπίζουμε προσπαθώντας να υπάρξει σταθερότητα στο υπάρχον πελατολόγιο και ταυτόχρονα επιδιώκοντας αύξηση νέων πελατών.

Τι μέτρα πήρε η εταιρία σας ώστε να ανταποκριθεί επιτυχώς στις νέες ανάγκες που δημιούργησε η κρίση;

Η Alpha Ltd παίρνει μέτρα συνεχώς και προσπαθεί να ανταποκριθεί με επιτυχία ασχέτως κρίσης.

 • Δίνουμε βάση στην έρευνα προϊόντων.
 • Τα προϊόντα πρέπει να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη.
 • Δίνουμε βάση στην διάθεση προϊόντων με άριστες προδιαγραφές και με το καλύτερο κόστος.
 • Δίνουμε βάση στην Τεχνική βοήθεια και εξυπηρέτηση.
 • Διοργανώνουμε σεμινάρια ομαδικά ή ατομικά για τους συνεργάτες μας.
 • Παρέχουμε συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας για το σχεδιασμό και τη μελέτη μεγάλων ή μικρότερων έργων.
 • Έχουμε θέσει σε λειτουργία 5 site από τα οποία οι συνεργάτες μας μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες, ενώ το κεντρικό site www.alphaltd.gr ενημερώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, τεχνικές οδηγίες, τιμοκαταλόγους και προσφορές.

Πώς η Alpha ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των συστημάτων ασφαλείας; Πώς αντιμετωπίζεται τις νέες τεχνολογίες;

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από: ταχύτητα, εξέλιξη και συνεχείς αλλαγές ειδικά στα Ηλεκτρονικά. Οι καταναλωτές αλλάζουν απαιτήσεις και τα προϊόντα αλλάζουν μορφή, πολύ γρήγορα. Η Alpha Ltd ανταποκρίνεται άμεσα σε όλα αυτά. Όλο το προσωπικό της ενημερώνεται συνέχεια από τις κατασκευάστριες εταιρίες και αποκτά τεχνική και θεωρητική κατάρτιση.

Τις νέες τεχνολογίες στο χώρο των ηλεκτρονικών τις αντιμετωπίζουμε θετικά γιατί έχουν σχεδόν ταυτισθεί με ότι χαρακτηρίζουμε ως ανάπτυξη.

Στο χονδρικό εμπόριο που δραστηριοποιείστε, πόσο «ετοιμοπαράδοτα» είναι τα προϊόντα σας, ώστε να καλύψετε όλη την Ελλάδα και πόσο γρήγορα φτάνουν στην επαρχεία; Πώς γίνεται η διανομή των προϊόντων;

Τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες της Σίνδου ή των Αθηνών ή στο κεντρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται:

 • Αυθημερόν για παραλαβή από τα καταστήματα της Alpha.
 • Αυθημερόν με δικό μας μέσο εντός Αττικής ή με ΚΤΕΛ στην επαρχία.
 • Σε μία ημέρα με μεταφορική στην επαρχία.

Πώς υποστηρίζετε τα προϊόντα μετά την πώληση. Τι δυνατότητες «service» και τεχνικής υποστήριξης διαθέτετε; Πώς αντιμετωπίζεται από την Alpha τυχόν αστοχία υλικού;

 • Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη του προβλήματος παρά στη διαπίστωση του μετά την εμφάνιση.
 • Υποστηρίζουμε τα προϊόντα με έντυπα ή ηλεκτρονικά εγχειρίδια στα Ελληνικά.
 • Παρέχουμε service στα καταστήματα της εταιρίας μας.
 • Παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη για τεχνικά θέματα ή για προϊόντα και τιμές όποτε οι συνεργάτες μας το χρειαστούν.
 • Σε τυχόν αστοχία υλικού σε κάποιο προϊόν γίνεται άμεση αντικατάσταση.

Πώς κρίνετε τα προϊόντα σας ως προς τον δείκτη απόδοσης – τιμής, σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Πιστεύω ότι ο δείκτης απόδοσης – τιμής, των προϊόντων μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο.

Γιατί ένας τεχνικός ή ένα κατάστημα να επιλέξει την Alpha ως προμηθευτή του;

Η εταιρία Alpha Ltd με 25 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα ασφαλείας και στα συστήματα τηλεόρασης συνεχίζει δυναμικά με μεγάλες εισαγωγές, πλήρη γκάμα προϊόντων, τεχνική υποστήριξη και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η εταιρία Alpha Ltd δραστηριοποιείται μόνο στην χονδρική πώληση σε εξειδικευμένους τεχνικούς και καταστήματα.

Προσπαθούμε κόντρα στην εποχή και το έχουμε καταφέρει να μην βλέπουμε ευκαιριακά την συνεργασία με τους Πελάτες – Συνεργάτες και να τους υποστηρίζουμε τεχνικά και όχι μόνο, καθώς πιστεύουμε ότι η καλή συνεργασία είναι προς όφελος όλων.

ΥΓ. Οι απαντήσεις που έδωσα είναι ειλικρινείς και περιεκτικές για να διαβαστούν άνετα και χωρίς να κουράσουν τους αναγνώστες σας.

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με φιλοξενήσετε στο περιοδικό σας.

 

—-

Καράντζαλος Ιωάννης
Ηλεκτρονικός Τεχνολόγος Μηχανικός
Υπεύθυνος ALPHA LTD κατ/τος Αθηνών

Προϋπηρεσία
1 έτος ΕΡΤ 1 Θεσ/νίκης (Ηλεκτρονικός)

2 έτη στρατιωτική θητεία ως τεχνίτης ασυρμάτων μέσων
3 έτη Κέντρο Ερευνών Εθνικής Άμυνας (κατασκευή κρυπτοσυσκευών)
5 έτη Ηλεκτρονικός εγκαταστάτης Θ/TV, Συναγερμών, Τηλεοπτικών Συστημάτων.
17 έτη ALPHA LTD

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Μαρτίου

  Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
 • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

  Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
 • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

  Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
 • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

  Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
 • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

  H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
 • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

  Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...