Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 189
ilka aggelia
securityreport e mag odhgos 2021
21 Απριλίου 2015 23:24

Τεύχος 42

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F707590d2008a8e80f15b39c1bedd85e7 XL

Featured | Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Μαΐου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Το κεντρικό θέμα αυτό το μήνα αφορά τα βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης ανθρώπων. Διαβάστε για την τεχνολογία της βιομετρικής ανάλυσης, το μερίδιο αγοράς που πρόκειται να καταλάβει τα επόμενα χρόνια, καθώς και για τα νέα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, που επιτρέπουν αναγνώριση ίριδας… εν κινήσει!Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Μαΐου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Το κεντρικό θέμα αυτό το μήνα αφορά τα βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης ανθρώπων. Διαβάστε για την τεχνολογία της βιομετρικής ανάλυσης, το μερίδιο αγοράς που πρόκειται να καταλάβει τα επόμενα χρόνια, καθώς και για τα νέα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, που επιτρέπουν αναγνώριση ίριδας… εν κινήσει!

Η θεματογραφία του περιοδικού συνεχίζεται παρουσιάζοντας 4 νέες τεχνολογίες για ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, που τα επόμενα χρόνια αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αγορά.

Η τεχνολογία των Video Analytics (VCA) είναι εδώ και μέσα από την ειδική μελέτης Analytics Trends 2015 της Deloitte σας παρουσιάζουμε όλα τα πλεονέκτημα της τεχνολογίας.

Οι IP κάμερες ολοένα και εξελίσσονται, με τιμές τους να πέφτουν συνεχώς και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν το βασικό προϊόν κίνησης της αγοράς μέσα στο 2015.

Η διεθνής έκθεση IDEX, που καταπιάνεται με την άμυνα και την ασφάλεια φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού κατά την διεξαγωγή της υπογράφηκαν αμυντικές συμφωνίες συνολικής αξίας 4,6 δις ευρώ.

Ο Γεώργιος Σαράντης, εμπορικός διευθυντής της G4S μιλά αποκλειστικά στον Δημήτρη Σταμούλη και στο Security Report για τα νέα έξυπνα συστήματα ασφαλείας που καταλαμβάνουν συνεχώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Ο καθηγητής Anoild Barnett του MIT μας δείχνει ότι η τρομοκρατία αλλάζει μεταφορικό μέσο και τα επόμενο χτυπήματα δεν αναμένονται πλέον σε αεροπλάνα, αλλά σε σταθμούς μετρό και σιδηροδρομικούς.

Η Hikvision διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο στην Ελλάδα για την νέα της HD τεχνολογία Turbo HD, με το όνομα Turbo your Analog 3MP. Το περιοδικό Security Report, καλεσμένο από την εταιρία ΗΛΚΑ, παραβρέθηκε στο σεμινάριο και σας παρουσιάζει αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην πολύ επιτυχημένη και άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα.

Η Personal Security με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό, εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σήμερα μια κορυφαία εταιρία στο χώρο των Κέντρων Λήψης Σημάτων Συναγερμού. Διαβάστε αναλυτικά τι παρέχει σήμερα στους τεχνικούς – εγκαταστάτες η Personal Security και τί την κάνει να ξεχωρίζει στην αγορά.

Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μήνα είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε την τρομερή IP κάμερα Autodome IP Starlight 7000 HD της διάσημης γερμανικής εταιρίας Bosch. Πρόκειται για μια πλήρης κάμερα με όλες τις σύγχρονες δυνατότητες στην πιο βέλτιστη μορφή τους, παρέχοντας ταυτόχρονα και ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας.

Εκπληκτικό και ταυτόχρονα άκρως οικονομικό είναι το νέο καταγραφικό On Lien H.264 LN8800, το υποστηρίζει την τεχνολογία TVI για καταγραφή αναλογικού HD, ενώ ασυναγώνιστα σε απόδοση / τιμή είναιτα νέα εξελιγμένα ABI beams της Alean.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Ιούνιος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
Τα εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα
Στη σύγχρονη και γεμάτη προκλήσεις κοινωνία μας, η ασφάλεια αποτελεί τη σπουδαιότερη προτεραιότητα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τις επιχειρήσεις. Η ασφάλεια όλων των συνανθρώπων μας ήταν, είνα...
Dahua Lab Tour
Το 2024 μπήκε δυναμικά για το πολύ επιτυχημένο «οδοιπορικό» hands on technical training της Keeper Group και της Dahua Technology με τον πρώτο προορισμό για τη φετινή χρονιά να είναι η Λάρισα. ...
Ανίχνευση Ομοιότητας
Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη αξία εφαρμόζοντας στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάλυσης βίντεο βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι εν λ...
Αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται μετρητά και άλλα τιμαλφή σε μεγάλες ποσότητες. ...
Συστήματα ήχου PA της Hikvision
H Hikvision εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων PA (Public Address), τα οποία μπορεί να συνδυάζονται με τα συστήματα CCTV της, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις audi...
Hikvision HiWatch Series
Τα προϊόντα της σειράς HiWatch της Hikvision, που αποτελούνται από καταγραφικά και κάμερες με σύγχρονες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, θα τα βρείτε διαθέσιμα στο νέο B2B site της Stam Electronics...
Hikvision Turbo HD 8.0
Για τα προϊόντα Turbo HD της Hikvision δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Υψηλή ανάλυση, μετάδοση σήματος μέσω ομοαξονικού σε μεγάλες αποστάσεις, κορυφαία συμπίεση βίντεο, χαμηλότερες απαιτήσει...