Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
21 Απριλίου 2015 23:24

Τεύχος 42

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F707590d2008a8e80f15b39c1bedd85e7 XL

Featured | Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Μαΐου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Το κεντρικό θέμα αυτό το μήνα αφορά τα βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης ανθρώπων. Διαβάστε για την τεχνολογία της βιομετρικής ανάλυσης, το μερίδιο αγοράς που πρόκειται να καταλάβει τα επόμενα χρόνια, καθώς και για τα νέα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, που επιτρέπουν αναγνώριση ίριδας… εν κινήσει!Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Μαΐου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Το κεντρικό θέμα αυτό το μήνα αφορά τα βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης ανθρώπων. Διαβάστε για την τεχνολογία της βιομετρικής ανάλυσης, το μερίδιο αγοράς που πρόκειται να καταλάβει τα επόμενα χρόνια, καθώς και για τα νέα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, που επιτρέπουν αναγνώριση ίριδας… εν κινήσει!

Η θεματογραφία του περιοδικού συνεχίζεται παρουσιάζοντας 4 νέες τεχνολογίες για ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, που τα επόμενα χρόνια αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αγορά.

Η τεχνολογία των Video Analytics (VCA) είναι εδώ και μέσα από την ειδική μελέτης Analytics Trends 2015 της Deloitte σας παρουσιάζουμε όλα τα πλεονέκτημα της τεχνολογίας.

Οι IP κάμερες ολοένα και εξελίσσονται, με τιμές τους να πέφτουν συνεχώς και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν το βασικό προϊόν κίνησης της αγοράς μέσα στο 2015.

Η διεθνής έκθεση IDEX, που καταπιάνεται με την άμυνα και την ασφάλεια φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού κατά την διεξαγωγή της υπογράφηκαν αμυντικές συμφωνίες συνολικής αξίας 4,6 δις ευρώ.

Ο Γεώργιος Σαράντης, εμπορικός διευθυντής της G4S μιλά αποκλειστικά στον Δημήτρη Σταμούλη και στο Security Report για τα νέα έξυπνα συστήματα ασφαλείας που καταλαμβάνουν συνεχώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Ο καθηγητής Anoild Barnett του MIT μας δείχνει ότι η τρομοκρατία αλλάζει μεταφορικό μέσο και τα επόμενο χτυπήματα δεν αναμένονται πλέον σε αεροπλάνα, αλλά σε σταθμούς μετρό και σιδηροδρομικούς.

Η Hikvision διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο στην Ελλάδα για την νέα της HD τεχνολογία Turbo HD, με το όνομα Turbo your Analog 3MP. Το περιοδικό Security Report, καλεσμένο από την εταιρία ΗΛΚΑ, παραβρέθηκε στο σεμινάριο και σας παρουσιάζει αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην πολύ επιτυχημένη και άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα.

Η Personal Security με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό, εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σήμερα μια κορυφαία εταιρία στο χώρο των Κέντρων Λήψης Σημάτων Συναγερμού. Διαβάστε αναλυτικά τι παρέχει σήμερα στους τεχνικούς – εγκαταστάτες η Personal Security και τί την κάνει να ξεχωρίζει στην αγορά.

Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μήνα είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε την τρομερή IP κάμερα Autodome IP Starlight 7000 HD της διάσημης γερμανικής εταιρίας Bosch. Πρόκειται για μια πλήρης κάμερα με όλες τις σύγχρονες δυνατότητες στην πιο βέλτιστη μορφή τους, παρέχοντας ταυτόχρονα και ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας.

Εκπληκτικό και ταυτόχρονα άκρως οικονομικό είναι το νέο καταγραφικό On Lien H.264 LN8800, το υποστηρίζει την τεχνολογία TVI για καταγραφή αναλογικού HD, ενώ ασυναγώνιστα σε απόδοση / τιμή είναιτα νέα εξελιγμένα ABI beams της Alean.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...