Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
23 Ιουνίου 2015 21:35

Τεύχος 44

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F008c8534b5d3a2f55fcba82b811ebe8e XL

Featured | Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Ιουλίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Ιουλίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Αυτό το μήνα το κεντρικό θέμα είναι 100% τεχνικό. Αναφέρεται στους ψευδοσυναγερμούς που συχνά – πυκνά παρατηρούνται στα οικιακά συστήματα ασφαλείας. Διαβάστε που οφείλονται, πώς θα τους εντοπίσετε, αλλά και πώς θα τους αντιμετωπίσετε.

Έχουμε ξαναγράψει πολλάκις φορές ότι η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας πρέπει να υπόκειται σε κάποιους κανόνες. Διαβάστε τι λέει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τις εγκαταστάσεις στα μαιευτήρια.

Τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις είχε αυτό το μήνα η αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, και το περιοδικό μας ήταν και στις τρεις μέσα. Πρώτα από όλα έχουμε τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου κέντρου διανομής της GI Security στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Στην συνέχεια έχουμε την τεχνική ημερίδα της Alinian Trading, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και για δεύτερη φορά παγκοσμίως (μετά την Cebit) η μοναδική κάμερα 720 μοιρών στον πλανήτη της IC Realtime.

Τέλος είχαμε την συνέχεια επί της Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά, του πολύ επιτυχημένο Hikvision Roadshow 2015, με την αντιπρόσωπο εταιρία ΗΛΚΑ να έχει σημαντική συμμετοχή, στην παρουσίαση της τεχνολογίας TurboHD της κορεάτικης εταιρίας.

Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μήνα είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε τους νέους ανιχνευτές OutSpider της εταιρίας AVS Electronics, που επιτρέπουν διαχείριση και προγραμματισμό μέσω PC, καθώς και τους νέους πίνακες PowerSeries NEO της διάσημης εταιρίας DSC που συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενσύρματο και ασύρματη τεχνολογία.

Καλύπτοντας κάθε μήνα όλες τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και παρουσιάζοντας πρωτότυπα και πρακτικά θέματα που προέρχονται μέσα από την επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών μας, ευελπιστούμε το νέο τεύχος του Security Report να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διασκέδασης, ενημέρωσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που ...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...