Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 189
ilka aggelia
securityreport e mag odhgos 2021
28 Ιουλίου 2015 16:48

Τεύχος 45

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F366b69d5a2be3152ac571d6c0b4cf068 XL

Featured | Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Αυγούστου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Αυγούστου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Φυσικά, αυτό που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από την παρουσίαση της νέας γραμμής παραγωγής της Sigma Security, μέσα από ένα τεχνικό φωτορεπορτάζ του Παύλου Κερασίδη. Δείτε καρέ – καρέ πώς κατασκευάζονται οι 100% ελληνικοί πίνακες συναγερμού της Sigma Security.

Η ανάπτυξη των μεταφορών μπορεί να έχει κάνει τον πλανήτη «μικρότερο», αλλά τα διαβατήρια παραμένουν ένα αγκάθι στην όλη διαδικασία. Ο κος Ζαχαράκης της IDMTEC μας αναλύει την τεχνολογία του μέλλοντος που δεν είναι άλλη, από τα βιομετρικά διαβατήρια. Διαβάστε πώς τα βιομετρικά διαβατήρια διευκολύνουν την όλη διαδικασία, προσφέροντας ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πολλά, σύγχρονα και ιδιαίτερα ποιοτικά είναι τα νέα προϊόντα που πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου του Security Report για την δοκιμή τους.

Πρώτα από όλα έχουμε το νέο σύστημα συναγερμού Capture της AVS Electronics, που διαθέτει όλα όσα πρέπει να έχει ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού, δηλαδή τα πάντα. Έξυπνοι αισθητήρες, υποστήριξη GSM, ρύθμιση και επικοινωνία μέσω Web Interface ή Smartphone είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του όλου συστήματος.

Επαναστατικό και το σύστημα συναγερμού Secvest της γερμανικής Abus. Πρόκειται για ένα compact όλα σε ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού, που εκτός από την υποστήριξη οποιουδήποτε ασύρματου αισθητήρα, υποστηρίζει και έως 3 κάμερες IP για επαλήθευση του συναγερμού.

Τα συστήματα παραγωγής αντικλεπτικής ομίχλης εξελίσσονται και σιγά – σιγά διατίθενται από πολλές εταιρίες. Αυτή τη φορά είναι η AVS Electronics, που παρουσιάζει το Foggy, το οποίο υπόσχεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να φέρει στο… μηδέν, την ορατότητά του χώρου σας.

Η διάσημη κορεάτικη εταιρία Hikvision έκανε και πάλι το θαύμα της. Η νέα σειρά IP καμερών LightFighter όχι μόνο διαθέτει πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά καταγράφει σε άριστη ποιότητα εικόνας με εξαιρετική φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα, που ανάλογή της, δεν έχουμε ξαναδεί!

Η Ίριδα, η διάσημη σειρήνα της Sigma Security με το ελληνικό όνομα, διατίθεται πλέον σε νέα αναβαθμισμένη έκδοση. Διαβάστε τι φέρνει σε μηχανικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο λογισμικού η αναβαθμισμένη έκδοση της Sigma Iris.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τον ανιχνευτή κίνησης Honeywell IS312B, ο οποίος πέρα της αρτιότητας των τεχνικών του χαρακτηριστικών, διακρίνεται για την περιστροφική βάση στήριξης που διαθέτει, κάτι που σημαίνει καλύτερη στόχευση και άρα αποδοτικότερο αποτέλεσμα.

Καλύπτοντας κάθε μήνα όλες τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και παρουσιάζοντας πρωτότυπα και πρακτικά θέματα που προέρχονται μέσα από την επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών μας, ευελπιστούμε το νέο τεύχος του Security Report να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διασκέδασης, ενημέρωσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Ιούνιος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
Τα εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα
Στη σύγχρονη και γεμάτη προκλήσεις κοινωνία μας, η ασφάλεια αποτελεί τη σπουδαιότερη προτεραιότητα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τις επιχειρήσεις. Η ασφάλεια όλων των συνανθρώπων μας ήταν, είνα...
Dahua Lab Tour
Το 2024 μπήκε δυναμικά για το πολύ επιτυχημένο «οδοιπορικό» hands on technical training της Keeper Group και της Dahua Technology με τον πρώτο προορισμό για τη φετινή χρονιά να είναι η Λάρισα. ...
Ανίχνευση Ομοιότητας
Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη αξία εφαρμόζοντας στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάλυσης βίντεο βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι εν λ...
Αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται μετρητά και άλλα τιμαλφή σε μεγάλες ποσότητες. ...
Συστήματα ήχου PA της Hikvision
H Hikvision εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων PA (Public Address), τα οποία μπορεί να συνδυάζονται με τα συστήματα CCTV της, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις audi...
Hikvision HiWatch Series
Τα προϊόντα της σειράς HiWatch της Hikvision, που αποτελούνται από καταγραφικά και κάμερες με σύγχρονες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, θα τα βρείτε διαθέσιμα στο νέο B2B site της Stam Electronics...
Hikvision Turbo HD 8.0
Για τα προϊόντα Turbo HD της Hikvision δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Υψηλή ανάλυση, μετάδοση σήματος μέσω ομοαξονικού σε μεγάλες αποστάσεις, κορυφαία συμπίεση βίντεο, χαμηλότερες απαιτήσει...