Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
16 Δεκεμβρίου 2015 17:13

Τεύχος 50

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Fca98a83a073654b1872641e21531ea02 XL

Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Ιανουαρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Αυτό το μήνα το κεντρικό θέμα αναλύει την ομάδα των Anonymous, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του ηλεκτρονικού πολέμου που έχουν ανοίξει εναντίον του ISIS. Ποιοι όμως είναι πραγματικά οι ανώνυμοι και πώς λειτουργούν σαν οργάνωση; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τους Anonymous στο νέο τεύχος του Security ReportΜε πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Ιανουαρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Αυτό το μήνα το κεντρικό θέμα αναλύει την ομάδα των Anonymous, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του ηλεκτρονικού πολέμου που έχουν ανοίξει εναντίον του ISIS. Ποιοι όμως είναι πραγματικά οι ανώνυμοι και πώς λειτουργούν σαν οργάνωση; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τους Anonymous στο νέο τεύχος του Security Report.

O κος Στράτος Ζέρβας, business Developer Manager της D-Link στην Ελλάδα, μιλάει αποκλειστικά στο Δημήτρη Σταμούλη και στο Security Report. Ο κος Ζερβάς αναλύει τους στόχους της εταιρίας, αλλά και τις νέες τεχνολογίες που υιοθετεί η D-Link στο χώρο του CCTV, ώστε να προσεγγίσει με το βέλτιστο δυνατό τρόπο την κλαδική αγορά του CCTV.

Ανακοινώθηκε ήδη το φετινό Intersec forum και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι το έξυπνο σπίτι. Πλέον η διεθνής τάση θέλει το σύστημα ασφαλείας ενός χώρου να αποτελεί υποσύστημα ενός συνόλου αυτοματισμών, που έχουν αποδοθεί στη χώρα μας με τον όρο Έξυπνο Σπίτι.

Παρά τις απανωτές αρνητικές απαντήσεις, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έδωσε τελικά το πράσινο φως για την εγκατάσταση συστήματος CCTV στους συρμούς των μετρό. Μέχρι σήμερα τέτοια εγκατάσταση δεν υπήρχε εντός των συρμών. Διαβάστε τι είναι αυτό που έκανε την Αρχή, να αλλάξει την στάση της.

Και αυτό το μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς περνούν πρώτα από το εργαστήριο του Security Report, υπεύθυνος του οποίου είναι ο Παύλος Κερασίδης.

Πραγματικά εντυπωσιακό είναι το νέο σύστημα αναγνώρισης κυκλοφορίας πινακίδων οχημάτων της Hikvision. Χάρη στο λογισμικό που διαθέτει η κορεατική εταιρία, οι σειρές των IP καμερών, Smart IPC LightFighter και DarkFighter, μετατρέπονται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ANPR.

Μετά από πολύ καιρό η διάσημη εταιρία AVTECH εμφανίζεται και πάλι στην ελληνική αγορά. Αυτή τη φορά έχουμε το νέο AVZ203 Tribrid DVR, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα κάμερες AHD, TVI και 960Η, διαθέτοντας ταυτόχρονα όλα εκείνα τα καλούδια που μας έχει συνηθίσει η διάσημη κορεάτικη εταιρία.

Το ασύρματο σύστημα θυροτηλεόρασης με βίντεο Optex iVision+ κυριολεκτικά μας εντυπωσίασε. Από την μία πλευρά είναι πανέμορφο σαν να έχεις ένα όμορφο ασύρματο τηλέφωνο, από την άλλη είναι πλήρως λειτουργικό και το σημαντικότερο είναι ότι η εγκατάστασή του είναι τύπου plug n’ play.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τον νέο αναγνώστη καρτών, τεχνολογίας proximity, Sigma S-Prox. Ντιζαϊνάτος και πλήρης λειτουργικός ο νέος αναγνώστης έρχεται να προσθέσει νέες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες λειτουργίες στους πίνακες συναγερμού Sigma S-Pro. Άλλη μια ποιοτική υλοποίηση από την διάσημη ελληνική εταιρία Sigma Security.

Καλύπτοντας κάθε μήνα όλες τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και παρουσιάζοντας πρωτότυπα και πρακτικά θέματα που προέρχονται μέσα από την επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών μας, ευελπιστούμε το νέο τεύχος του Security Report να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διασκέδασης, ενημέρωσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...