Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 189
ilka aggelia
securityreport e mag odhgos 2021
16 Δεκεμβρίου 2015 17:13

Τεύχος 50

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Fca98a83a073654b1872641e21531ea02 XL

Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Ιανουαρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Αυτό το μήνα το κεντρικό θέμα αναλύει την ομάδα των Anonymous, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του ηλεκτρονικού πολέμου που έχουν ανοίξει εναντίον του ISIS. Ποιοι όμως είναι πραγματικά οι ανώνυμοι και πώς λειτουργούν σαν οργάνωση; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τους Anonymous στο νέο τεύχος του Security ReportΜε πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Ιανουαρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Αυτό το μήνα το κεντρικό θέμα αναλύει την ομάδα των Anonymous, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του ηλεκτρονικού πολέμου που έχουν ανοίξει εναντίον του ISIS. Ποιοι όμως είναι πραγματικά οι ανώνυμοι και πώς λειτουργούν σαν οργάνωση; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τους Anonymous στο νέο τεύχος του Security Report.

O κος Στράτος Ζέρβας, business Developer Manager της D-Link στην Ελλάδα, μιλάει αποκλειστικά στο Δημήτρη Σταμούλη και στο Security Report. Ο κος Ζερβάς αναλύει τους στόχους της εταιρίας, αλλά και τις νέες τεχνολογίες που υιοθετεί η D-Link στο χώρο του CCTV, ώστε να προσεγγίσει με το βέλτιστο δυνατό τρόπο την κλαδική αγορά του CCTV.

Ανακοινώθηκε ήδη το φετινό Intersec forum και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι το έξυπνο σπίτι. Πλέον η διεθνής τάση θέλει το σύστημα ασφαλείας ενός χώρου να αποτελεί υποσύστημα ενός συνόλου αυτοματισμών, που έχουν αποδοθεί στη χώρα μας με τον όρο Έξυπνο Σπίτι.

Παρά τις απανωτές αρνητικές απαντήσεις, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έδωσε τελικά το πράσινο φως για την εγκατάσταση συστήματος CCTV στους συρμούς των μετρό. Μέχρι σήμερα τέτοια εγκατάσταση δεν υπήρχε εντός των συρμών. Διαβάστε τι είναι αυτό που έκανε την Αρχή, να αλλάξει την στάση της.

Και αυτό το μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς περνούν πρώτα από το εργαστήριο του Security Report, υπεύθυνος του οποίου είναι ο Παύλος Κερασίδης.

Πραγματικά εντυπωσιακό είναι το νέο σύστημα αναγνώρισης κυκλοφορίας πινακίδων οχημάτων της Hikvision. Χάρη στο λογισμικό που διαθέτει η κορεατική εταιρία, οι σειρές των IP καμερών, Smart IPC LightFighter και DarkFighter, μετατρέπονται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ANPR.

Μετά από πολύ καιρό η διάσημη εταιρία AVTECH εμφανίζεται και πάλι στην ελληνική αγορά. Αυτή τη φορά έχουμε το νέο AVZ203 Tribrid DVR, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα κάμερες AHD, TVI και 960Η, διαθέτοντας ταυτόχρονα όλα εκείνα τα καλούδια που μας έχει συνηθίσει η διάσημη κορεάτικη εταιρία.

Το ασύρματο σύστημα θυροτηλεόρασης με βίντεο Optex iVision+ κυριολεκτικά μας εντυπωσίασε. Από την μία πλευρά είναι πανέμορφο σαν να έχεις ένα όμορφο ασύρματο τηλέφωνο, από την άλλη είναι πλήρως λειτουργικό και το σημαντικότερο είναι ότι η εγκατάστασή του είναι τύπου plug n’ play.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τον νέο αναγνώστη καρτών, τεχνολογίας proximity, Sigma S-Prox. Ντιζαϊνάτος και πλήρης λειτουργικός ο νέος αναγνώστης έρχεται να προσθέσει νέες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες λειτουργίες στους πίνακες συναγερμού Sigma S-Pro. Άλλη μια ποιοτική υλοποίηση από την διάσημη ελληνική εταιρία Sigma Security.

Καλύπτοντας κάθε μήνα όλες τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και παρουσιάζοντας πρωτότυπα και πρακτικά θέματα που προέρχονται μέσα από την επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών μας, ευελπιστούμε το νέο τεύχος του Security Report να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διασκέδασης, ενημέρωσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Ιούνιος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
Τα εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα
Στη σύγχρονη και γεμάτη προκλήσεις κοινωνία μας, η ασφάλεια αποτελεί τη σπουδαιότερη προτεραιότητα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τις επιχειρήσεις. Η ασφάλεια όλων των συνανθρώπων μας ήταν, είνα...
Dahua Lab Tour
Το 2024 μπήκε δυναμικά για το πολύ επιτυχημένο «οδοιπορικό» hands on technical training της Keeper Group και της Dahua Technology με τον πρώτο προορισμό για τη φετινή χρονιά να είναι η Λάρισα. ...
Ανίχνευση Ομοιότητας
Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη αξία εφαρμόζοντας στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάλυσης βίντεο βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι εν λ...
Αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται μετρητά και άλλα τιμαλφή σε μεγάλες ποσότητες. ...
Συστήματα ήχου PA της Hikvision
H Hikvision εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων PA (Public Address), τα οποία μπορεί να συνδυάζονται με τα συστήματα CCTV της, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις audi...
Hikvision HiWatch Series
Τα προϊόντα της σειράς HiWatch της Hikvision, που αποτελούνται από καταγραφικά και κάμερες με σύγχρονες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, θα τα βρείτε διαθέσιμα στο νέο B2B site της Stam Electronics...
Hikvision Turbo HD 8.0
Για τα προϊόντα Turbo HD της Hikvision δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Υψηλή ανάλυση, μετάδοση σήματος μέσω ομοαξονικού σε μεγάλες αποστάσεις, κορυφαία συμπίεση βίντεο, χαμηλότερες απαιτήσει...