Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 190
ilka aggelia
securityreport e mag odhgos 2021
24 Ιουνίου 2024 08:42

Hikvision 2-wire HD Apartment

Νέο σύστημα θυροτηλεφώνου από την ΗΛΚΑ Α.Ε.

Γράφει: Θέμης Γάλλος, Τεχνική Υποστήριξη Πωλήσεων ΗΛΚΑ Α.Ε.
Anoigma 1 232ef370

Η λύση 2-wire HD Apartment αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο σύστημα θυροτηλεφώνου για αντικατάσταση ενός παλαιού συστήματος με χρήση των υπαρχουσών καλωδιώσεων.

Χαρακτηριστικά της νέας σειράς 2-wire HD Apartment

Υψηλή ποιότητα εικόνας: Η λύση 2-wire HD Apartment της Hikvision προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και βίντεο, επιτρέποντάς σας να βλέπετε καθαρά τους επισκέπτες σας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Απομακρυσμένη επικοινωνία: Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους επισκέπτες σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας, καθώς οι εσωτερικοί σταθμοί είναι συμβατοί με την υπηρεσία Hik-Connect.

Απομακρυσμένο άνοιγμα πόρτας: Με τη χρήση της υπηρεσίας cloud, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα στους επισκέπτες σας, ακόμα και αν δεν είστε στο σπίτι.

Εύκολη εγκατάσταση και χρήση: Η λύση 2-wire HD Apartment της Hikvision είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη χρήση, ακόμα και για άτομα με περιορισμένη τεχνική εμπειρία. Οι ρυθμίσεις του συστήματος γίνονται χωρίς τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω dip switches και το σύστημα ανιχνεύει αυτόματα τις ρυθμίσεις.

1 2

Συμβατότητα με υπάρχουσες καλωδιώσεις: Η λύση είναι συμβατή με όλες τις υπάρχουσες καλωδιώσεις, δίνοντας εξαιρετική ευελιξία στις περιπτώσεις αντικατάστασης ενός υπάρχοντος συστήματος θυροτηλεόρασης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στη συνολική μείωση του κόστους εγκατάστασης και του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου.

Πλήρης σειρά παρελκομένων: Διατίθενται εξωτερικοί σταθμοί που είναι συμβατοί με όλα τα επιπλέον modules της σειράς Modular IP Video Intercom της Hikvision.
Συμβατό με κάθε αρχιτεκτονική καλωδιώσεων: Οι εσωτερικοί σταθμοί υποστηρίζουν σύνδεση daisy και διατίθενται τοπικοί διανομείς για τις περιπτώσεις που οι καλωδιώσεις χρειάζονται σύνδεση αστέρα.

Αξιόπιστο και φιλικό: Η λειτουργία βασίζεται σε σύγχρονο αποδοτικό πρωτόκολλο μετάδοσης δεδομένων με τάση τροφοδοσίας 48V DC. Επίσης, διατίθενται ενσωματωμένες διαγνωστικές δυνατότητες για τον έλεγχο της απόδοσης του συστήματος και την αξιοπιστία της μεταφοράς δεδομένων.

2 2

Τα προϊόντα της νέας σειράς 2-wire HD Apartment

DSKD7003EYIME2 & DSKD7003EYIME2/A: Modular Door Stations (εξωτερικοί σταθμοί / μπουτονιέρες), το πρώτο με καλύμματα πρόσοψης σε μαύρο χρώμα και το δεύτερο σε απόχρωση αλουμινίου. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν κάμερα με ανάλυση 2MP και υπερευρυγώνιο φακό με γωνία θέασης 133°. Διαθέτει μία έξοδο με παροχή ρεύματος 12V DC για σύνδεση κυπρί ή ηλεκτρομαγνήτη και μία βοηθητική έξοδο ρελέ για έλεγχο 2ης θύρας ή για άλλη χρήση. Διαθέτουν 6 περιστροφικά dip switches στο πίσω μέρος για εύκολο και γρήγορο προγραμματισμό plug & play. Διαθέτουν επίσης 2 μπουτόν κλήσης, με δυνατότητα απόκρυψης του ενός από τα δύο ή και των δύο, εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ξεχωριστό module κλήσεων. Υπάρχει δυνατότητα απ’ ευθείας σύνδεσης στα παραπάνω door stations ασύρματα, μέσω AP και mobile web, για έλεγχο των ρυθμίσεων, προσθήκη καρτών ή tags κ.λπ.

DSKH7300EYWTE2 & DSKH7300EYWTE2/White: Μόνιτορ θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων σε μαύρο και λευκό χρώμα αντίστοιχα, με Wi-Fi, οθόνη αφής (touch) 7”, ανάλυση 1024×600, νέο φιλικό user interface V2.0 plug & play με εικονίδια και ελληνικό μενού. Διαθέτουν επίσης 5 περιστροφικά και 4 απλά dip switches στο πίσω μέρος, για εύκολο και γρήγορο προγραμματισμό plug & play. Μπορούν να συνδεθούν ασύρματα στο Wi-Fi του τοπικού δικτύου για σύνδεση με το Hik-Connect.

DSKH7300EYTE2 & DSKH7300EYTE2/White: Μόνιτορ θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων σε μαύρο και λευκό χρώμα αντίστοιχα, με παρόμοια χαρακτηριστικά με τα 2 παραπάνω, αλλά χωρίς Wi-Fi.

DS-KAD7061EY: Τοπικός διακλαδωτής (Shunt Distributor) για τις περιπτώσεις που οι καλωδιώσεις χρειάζονται σύνδεση αστέρα. Διαθέτει 4 θύρες διακλάδωσης ορόφου (floor-shunt), για σύνδεση εσωτερικών μόνιτορ ή άλλων τοπικών διακλαδωτών DS-KAD7061EY.

DSKAD7060EY: Νέος διανομέας τύπου ράγας, για Modular IP Video Intercom 2 καλωδίων. Πρόκειται για ένα ειδικού τύπου switch, που έχει τη δυνατότητα πολυπλεξίας δεδομένων video και audio, με παράλληλη εφαρμογή τροφοδοσίας 48V DC (απαιτείται εξωτερικό τροφοδοτικό), σε 6 θύρες (channels) 2 καλωδίων (data + power), οι 2 πρώτες από τις οποίες (CH1~CH2) παρέχουν ισχύ έως 15W, ενώ οι υπόλοιπες 4 (CH3~CH6) έχουν αυξημένη δυναμικότητα παροχής ισχύος έως 110W και προορίζονται για τη σύνδεση κόμβων με μεγάλο αριθμό συσκευών. Στον διανομέα μπορούν να συνδεθούν door stations, μόνιτορ ή τοπικοί διακλαδωτές.

DSKAD7060EY/S: Συγκεντρωτής δεδομένων τύπου ράγας 2 καλωδίων, για Modular IP Video Intercom 2 καλωδίων, για χρήση σε μεγάλες εγκαταστάσεις, όπου απαιτείται να ενωθούν περισσότερα από ένα κτίρια που χρησιμοποιούν κοινά door stations ή master stations. Διαθέτει 6 θύρες 2 καλωδίων (data only), μέσω των οποίων συνδέεται αποκλειστικά με ισάριθμους το πολύ κλάδους (backbones) διανομέων DS-KAD7060EY ή άλλους συγκεντρωτές DS-KAD7060EY/S. Τροφοδοτείται από εξωτερικό τροφοδοτικό 48V DC.

DS-KAW150-4N: Τροφοδοτικό 48V DC/150W για τοποθέτηση σε ράγα DIN. Χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία των διανομέων DS-KAD7060EY και των συγκεντρωτών DS-KAD7060EY/S.

Οι εξωτερικοί σταθμοί της νέας σειράς 2-wire HD Apartment είναι συμβατοί με όλα τα επιπλέον modules της σειράς Modular IP Video Intercom της Hikvision. Στη σειρά αυτή προστίθενται και δύο νέα modules, το DSKDK12,που είναι ένα nametag module, το οποίο διαθέτει 12 μπουτόν κλήσης, και το DSKDMFB, που είναι ένα module με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και καρτών ή μπρελόκ mifare.

Anoigma copy

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Ιούλιος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
Έλεγχος πρόσβασης με Akuvox
Η PartnerNET με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον ICT κλάδο, είναι ο επίσημος διανομέας της Akuvox Company και παρουσιάζει τις έξυπνες λύσεις πρόσβασης και ενδοεπικοινωνίας σε σπίτια, κτίρι...
Η αποθήκευση δεδομένων παρακολούθησης «γίνεται» έξυπνη!
Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στον τρόπο αποθήκευσης και διαχείρισης των όλο αυξανόμενων δεδομένων παρακολούθησης. Οι μέρες της απλής εγγραφής και αναθεώρησης των πλάνων βίντεο που παράγου...
Κάμερες αντιεκρηκτικού τύπου
Πυρηνικά και πετροχημικά εργοστάσια, τηλεπικοινωνιακοί σταθμοί και αποθήκες εκρηκτικών είναι μόνο μερικοί από τους βιομηχανικούς χώρους και τις κρίσιμες υποδομές που ενέχουν πολλές προκλήσεις, ακό...
Red Dot για την Ajax Systems
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ajax Systems κατακτά τα πρώτα βραβεία Red Dot σε Ασφάλεια και Οικιακό Αυτοματισμό! Φέτος, τα προϊόντα συναγερμού και έξυπνου αυτοματισμού της εταιρείας έλαβαν...
Οι μεγαλύτερες τάσεις CCTV για το 2024
Στον κόσμο της βιντεοεπιτήρησης παρατηρείται ραγδαία εξέλιξη την τελευταία δεκαετία, με τις καινοτομίες στην τεχνολογία να έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην εν λόγω ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, ο το...
Μέτρα προστασίας για τα Data Centers
Τα κέντρα δεδομένων ή αλλιώς Data Centers, όπου φιλοξενείται εξοπλισμός υψηλής αξίας, όπως υπολογιστές, servers, αποθηκευτικά μέσα και άλλες δικτυακές συσκευές, πλέον θεωρούνται κινητήριος μοχλός ...
Hikvision 2-wire HD Apartment
Η λύση 2-wire HD Apartment αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο σύστημα θυροτηλεφώνου για αντικατάσταση ενός παλαιού συστήματος με χρήση των υπαρχ...
Πρωτοποριακή υπεροχή στα συστήματα επικοινωνίας Rakson A.E.
Έχοντας ιδρυθεί πριν από 70 χρόνια, η Golmar είναι πρωτοπόρα στην παγκόσμια αγορά, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στο τοπίο των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας. O αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα ...
TP-Link Omada EAP215-Bridge
Το TP-Link Omada EAP215-Bridge kit αποτελεί την ιδανική λύση για την εγκατάσταση συστημάτων βιντεοεπιτήρησης σε απομακρυσμένες περιοχές, παρέχοντας αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση με μεγάλη εμβέλεια πο...