Drones και πράκτορες του FBI στη Θεσσαλονίκη
Σε ασφυκτικό κλοιό ασφαλείας βρέθηκεη Θεσσαλονίκη πριν από τα εγκαίνια και την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, που θεωρείται ότι είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίαςΣε ασφυκτικό κλοιό ασφαλείας βρέθηκεη Θεσσαλονίκη πριν από τα εγκαίνια και την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, που θεωρείται ότι είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίας
Συνολικά 5500 αστυνομικοί από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και άλλες περιοχές και 67 διμοιρίες των ΜΑΤ περιπολούσαν στους δρόμους, με σκοπό κυρίως να προλάβουν και όχι να καταστείλουν τυχόν επεισόδια στις προγραμματισμένες πορείες και κινητοποιήσεις.
Από αέρος την ασφάλεια της πόλης επόπτευαν ελικόπτερα, drones ενώ – ειδικά για την περίσταση – είχαν έρθει από τις ΗΠΑ πράκτορες του FBI και της CIA, οι οποίοι συμμετείχαν και στην σύσκεψη της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφάλειας και περιφρούρησης τόσο της Έκθεσης όσο και της πόλης.
Μάλιστα, καθώς οι ΗΠΑ είναι φέτος η τιμώμενη χώρα και στην πόλη βρίσκεται ήδη και ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος, η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney, θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.


