Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
H Kαλάσνικοφ ετοιμάζει δικά της drone
O όμιλος “Κάλασνικοφ”, διάσημος για τα τυφέκιά του, ξεκινά την κατασκευή μη επανδρωμένων πτητικών συσκευών παντός τύπου και να παρέχει παράλληλα διαφόρων ειδών υπηρεσίες στον τομέα αυτό, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της εταιρείας.O όμιλος “Κάλασνικοφ”, διάσημος για τα τυφέκιά του, ξεκινά την κατασκευή μη επανδρωμένων πτητικών συσκευών παντός τύπου και να παρέχει παράλληλα διαφόρων ειδών υπηρεσίες στον τομέα αυτό, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της εταιρείας.
Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλου «Καλάσνικοφ» Αλεξέι Κριβορούτσκο, ο όμιλος εκτιμά ότι η αγορά δείχνει ενδιαφέρον για τα προϊόντα του ομίλου, ο οποίος προτίθεται να παρέχει, τόσο σε ιδιωτικές όσο και στις κρατικές επιχειρήσεις, όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τομέα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, από την πώληση έως την συντήρηση και την εκμετάλλευση τουςΟι κατασκευαστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών που ανήκουν στον όμιλο «Καλάσνικοφ» έχουν τη σχετική εμπειρία όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο όμιλος εταιρειών ZALA ήδη προτείνει τις πτητικές του συσκευές για τον έλεγχο των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μεταξύ των πελατών του ομίλου είναι οι κρατικές εταιρείες Roskosmos, Rostelecom, Transeft, Gazprom, Rosatom, Lukoil, Rosneft και πολλές άλλεςΟ όμιλος «Καλάσνικοφ» διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή εκτός από τα ελαφρά μη επανδρωμένα αεροσκάφη δημιουργούνται και βαρέος τύπου μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία βρίσκονται στο στάδιο των δοκιμών. Τα σκάφη αυτά θα μπορούν χωρίς πρόσθετη φόρτιση να παραμένουν στον αέρα μερικά εικοσιτετράωρα και να μεταφέρουν φορτία βάρους μερικών τόνων. Η παραγωγή των βαρέος τύπου μη επανδρωμένων αεροσκαφών προγραμματίζεται ν’ αρχίσει το καλοκαίρι του 2018Είναι δεδομένο ότι η πολεμική βιομηχανία των drones θα αναπτυχθεί ραγδαία τα επόμενα χρόνια.