03/08/2017

Πρωταγωνιστής ως...security o Μπαντέρας

Ο Αντόνιο Μπαντέρας παίζει λοιπόν σε μία περιπέτεια που κόβει την ανάσα, με τίτλο «Security - Σε Απόσταση Ασφαλείας». Σύνοψη Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον (Αντόνιο Μπαντέρας) ήταν μία ήσυχη δουλειά, χωρίς άγχος. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν ένα δεκάχρονο κορίτσι θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει!
Ο Αντόνιο Μπαντέρας παίζει λοιπόν σε μία περιπέτεια που κόβει την ανάσα, με τίτλο «Security - Σε Απόσταση Ασφαλείας».

Σύνοψη

Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον (Αντόνιο Μπαντέρας) ήταν μία ήσυχη δουλειά, χωρίς άγχος. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν ένα δεκάχρονο κορίτσι θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει!

Το περιπετειώδες θρίλερ «Security – Σε Απόσταση Ασφαλείας» βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες, σε διανομή της Odeon, στις 3 Αυγούστου 2017 και θα έρθει όπως είδαμε για προβολή και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon, στη Βέσο Μάρε.

Κεντρικός χαρακτήρας του φιλμ είναι ο Έντι Ντίκον (στο ρόλο ο Ισπανός γόης Αντόνιο Μπαντέρας) ο οποίος ψάχνει μία ήσυχη, ανούσια δουλειά. Διαλέγει, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Ως άοπλος φύλακας ασφαλείας θα ρισκάρει τα πάντα για να βοηθήσει ένα ανυπεράσπιστο μικρό κορίτσι από μία συμμορία, που την αναζητάει προκειμένου να μην καταθέσει ενάντια στο αφεντικό τους.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια γυρίστηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία.

«Σκεφτείτε το “Die Hard” σε ένα εμπορικό κέντρο», ανέφερε ο παραγωγός Τζέφρι Γκρίνσταιν. «Στο “Σε Απόσταση Ασφαλείας” ακολουθούμε τον Έντι Ντίκον, ο οποίος υποφέρει από μετατραυματικό στρες. Δεν έχει δει την κόρη του για πάρα πολύ καιρό κι έτσι υπάρχει μία ιστορία εξιλέωσης μέσα στη βασική μας πλοκή, όπου ο πρωταγωνιστής μας προσπαθεί να βρει μία αξιοπρεπή δουλειά προκειμένου να κερδίσει την οικογένειά του πίσω».

Ο σκηνοθέτης Αλέν Ντεροσέ, συμπληρώνει λέγοντας ότι «συμβαίνουν πολλά στην ψυχολογία του βασικού μας χαρακτήρα. Είναι ένας βετεράνος πολέμου, ένας πατέρας που έχει δυσκολίες με την οικογένειά του. Η γοητεία στην ιστορία μας βρίσκεται στο ότι θα μάθει, μέσω της περιπέτειάς του, πώς να φέρει τους δικούς του ανθρώπους πιο κοντά. Ένα άλλο πράγμα που με ιντρίγκαρε σχετικά με το σενάριο ήταν ότι όλη η ιστορία συμβαίνει μέσα σε ένα φθηνό, παλιό εμπορικό κέντρο, μέσα σε μια νύχτα».

Τέλος ο Αντόνιο Μπαντέρας περιγράφει τον χαρακτήρα του ως εξής: «Ο Έντι Ντίκον, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, βρίσκει μία χαμηλόμισθη δουλειά ως προσωπικό ασφαλείας σε ένα παλιό εμπορικό κέντρο, λίγο έξω από την πόλη. Έτσι, ξεκινάει με τις χειρότερες προδιαγραφές στο να πετύχει την κοινωνική του επανένταξη».

Σκηνοθεσία: Αλέν Ντεροσέ.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.