Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017 | 16:57

Πρωταγωνιστής ως...security o Μπαντέρας

Ο Αντόνιο Μπαντέρας παίζει λοιπόν σε μία περιπέτεια που κόβει την ανάσα, με τίτλο «Security - Σε Απόσταση Ασφαλείας». Σύνοψη Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον (Αντόνιο Μπαντέρας) ήταν μία ήσυχη δουλειά, χωρίς άγχος. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν ένα δεκάχρονο κορίτσι θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει!
Ο Αντόνιο Μπαντέρας παίζει λοιπόν σε μία περιπέτεια που κόβει την ανάσα, με τίτλο «Security - Σε Απόσταση Ασφαλείας».

Σύνοψη

Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον (Αντόνιο Μπαντέρας) ήταν μία ήσυχη δουλειά, χωρίς άγχος. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν ένα δεκάχρονο κορίτσι θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει!

Το περιπετειώδες θρίλερ «Security – Σε Απόσταση Ασφαλείας» βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες, σε διανομή της Odeon, στις 3 Αυγούστου 2017 και θα έρθει όπως είδαμε για προβολή και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon, στη Βέσο Μάρε.

Κεντρικός χαρακτήρας του φιλμ είναι ο Έντι Ντίκον (στο ρόλο ο Ισπανός γόης Αντόνιο Μπαντέρας) ο οποίος ψάχνει μία ήσυχη, ανούσια δουλειά. Διαλέγει, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Ως άοπλος φύλακας ασφαλείας θα ρισκάρει τα πάντα για να βοηθήσει ένα ανυπεράσπιστο μικρό κορίτσι από μία συμμορία, που την αναζητάει προκειμένου να μην καταθέσει ενάντια στο αφεντικό τους.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια γυρίστηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία.

«Σκεφτείτε το “Die Hard” σε ένα εμπορικό κέντρο», ανέφερε ο παραγωγός Τζέφρι Γκρίνσταιν. «Στο “Σε Απόσταση Ασφαλείας” ακολουθούμε τον Έντι Ντίκον, ο οποίος υποφέρει από μετατραυματικό στρες. Δεν έχει δει την κόρη του για πάρα πολύ καιρό κι έτσι υπάρχει μία ιστορία εξιλέωσης μέσα στη βασική μας πλοκή, όπου ο πρωταγωνιστής μας προσπαθεί να βρει μία αξιοπρεπή δουλειά προκειμένου να κερδίσει την οικογένειά του πίσω».

Ο σκηνοθέτης Αλέν Ντεροσέ, συμπληρώνει λέγοντας ότι «συμβαίνουν πολλά στην ψυχολογία του βασικού μας χαρακτήρα. Είναι ένας βετεράνος πολέμου, ένας πατέρας που έχει δυσκολίες με την οικογένειά του. Η γοητεία στην ιστορία μας βρίσκεται στο ότι θα μάθει, μέσω της περιπέτειάς του, πώς να φέρει τους δικούς του ανθρώπους πιο κοντά. Ένα άλλο πράγμα που με ιντρίγκαρε σχετικά με το σενάριο ήταν ότι όλη η ιστορία συμβαίνει μέσα σε ένα φθηνό, παλιό εμπορικό κέντρο, μέσα σε μια νύχτα».

Τέλος ο Αντόνιο Μπαντέρας περιγράφει τον χαρακτήρα του ως εξής: «Ο Έντι Ντίκον, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, βρίσκει μία χαμηλόμισθη δουλειά ως προσωπικό ασφαλείας σε ένα παλιό εμπορικό κέντρο, λίγο έξω από την πόλη. Έτσι, ξεκινάει με τις χειρότερες προδιαγραφές στο να πετύχει την κοινωνική του επανένταξη».

Σκηνοθεσία: Αλέν Ντεροσέ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 81

Τεύχος 81

18-07-2018

Security Report, τεύχος 81

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους περιλαμβάνει αποκλειστικό και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση, IFSEC International 2018. O απεσταλμένος του περιοδικού, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, μας μεταφέρει όλες τις νέες τάσεις του χώρου των συστημάτων ασφαλείας και μας παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα, που κέντρισαν το ενδιαφέρον στην εν λόγω έκθεση. Εννοείται πως σημαίνοντα ρόλο στο ρεπορτάζ παίζει η ελληνική παρουσία στην IFSEC, που προσέλκυσε τα βλέμματα πολλών επισ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.