01/02/2019

Πολλά τα ερωτηματικά από τη ληστεία μαμούθ της εταιρείας σεκιούριτι στην Καβάλα

Πολλά τα ερωτηματικά από τη μυστηριώδη ληστεία των 4.200.000 ευρώ που έγινε στις εγκαταστάσεις εταιρείας σεκιούριτι στην Καβάλα.

Πολλά τα ερωτηματικά από τη μυστηριώδη ληστεία των 4.200.000 ευρώ που έγινε στις εγκαταστάσεις εταιρείας σεκιούριτι στην Καβάλα.

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο αναζητούν απάντηση οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, είναι γιατί ο 43χρονος διευθυντής της εταιρείας δεν έχει διευκρινίσει αν οι δράστες που του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του ήταν δύο ή τρεις. Το δεύτερο είναι για ποιο λόγο άρπαξαν 4.200.000 ευρώ όταν εκείνος τους άνοιξε το κεντρικό χρηματοκιβώτιο, πιστεύοντας ότι κρατούν όμηρο την 5χρονη κόρη του, αλλά άφησαν πίσω τους 100.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν είναι ένα άλλο ερώτημα. Το όχημα εγκαταλείφθηκε στην παλιά εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης στο ύψος της Σαρακήνας, χωρίς να το πυρπολήσουν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, όπως συμβαίνει συνήθως.

Τέλος, πώς γνώριζαν οι κακοποιοί ότι ο 43χρονος είχε παραλάβει τα χρήματα την περασμένη Παρασκευή με σκοπό να τα καταθέσει στις τράπεζες τη Δευτέρα, αλλά και ότι είναι διαζευγμένος και η κορούλα του ζει με τη μητέρα της, άρα δεν θα μπορούσε να γνωρίζει εκείνη τη στιγμή αν έλεγαν αλήθεια ότι την απήγαγαν.

Απορίες προκύπτουν και για τα πρωτόκολλα ασφαλείας βάσει των οποίων ξεκλειδώνει το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας στο οποίο φυλάσσονται μεγάλα ποσά. Ακόμα δεν έχει εξηγηθεί αν ένας και μόνο άνθρωπος, έστω και εάν αυτός είναι ο διευθυντής, μπορούσε να το ανοίξει με τους κωδικούς, ούτε αν το ποσό που βρισκόταν μέσα ήταν μεγαλύτερο από αυτό που ορίζει το πρωτόκολλο και καλύπτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.