ΕΛΑΣ: Με κάμερες οι αγώνες στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για την πρόληψη της οπαδικής βίας
Ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας των χώρων της αθλητικής εγκατάστασης και των προσώπων κατά τη διεξαγωγή αγώνων έχει εγκατασταθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Σκοπός είναι, όπως λέει η ΕΛΑΣ, η πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας και εν γένει ποινικών αδικημάτων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Η έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της Super League 1 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Λαμία 1964, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 5 της παραπάνω Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) το προβλεπόμενο από τη σχετική νομοθεσία δικαίωμα αντίρρησης και πρόσβασης ασκείται στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.
Πηγή: https://www.voria.gr/article/elas-me-kameres-oi-agones-sto-dimotiko-gipedo-serron-gia-tin-prolipsi-tis-opadikis-bias


