Novatron Security: Κρατήστε τους εισβολείς μακριά με την σειρήνα DSC NEKA
Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα περιφερειακά τα οποία θα κρατήσουν τους απρόσμενους επισκέπτες μακριά από οποιοδήποτε χώρο. Ένα από τα πιο χρήσιμα περιφερειακά για έναν συναγερμό είναι μία σειρήνα. Συγκεκριμένα η Novatron Security μέσα από την γκάμα προϊόντων της DSC που διαθέτει παρουσιάζει την εξωτερική σειρήνα NEKA.
Η εν λόγω σειρήνα με διαστάσεις (ΥxΠxB) 252x208x98mm έχει μεγάφωνο έντασης 115dB στο 1m και 106dB στα 3m, λυχνία συναγερμού 15Watt και μπορεί να γίνει ενεργοποίηση της με αρνητική ή θετική τάση. Ακόμη δέχεται μπαταρία 12V/2,3Ah (δεν περιλαμβάνεται) αλλά και πρόσθετη πλακέτα με 2 LED εντοπισμού θέσης.
Σημειώνεται ότι η DSC NEKA προστατεύεται αρκετά διότι το εξωτερικό κάλυμμα είναι από Polycarbonate και το εσωτερικό μεταλλικό ανοξείδωτο περίβλημα πάχους 1mm ενώ έχει και διακόπτες προστασίας παραβίασης και αποξήλωσης από τον τοίχο.
Την σειρήνα NEKA αλλά και άλλα προϊόντα της εταιρείας DSC μπορείτε να τα βρείτε μέσα από την Novatron εδώ.
- Novatron Security Distribution
- Θερμοπυλών 6 14122 Ηράκλειο Αττική
- τηλ.: Ελλάδα: (+30) 210 6179919, Κύπρος: (+357) 22 007700
- e-mail: info@novatronsec.com
- site: www.novatronsec.com


